STP Timișoara Forum: Linia 40 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia 40 Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#141 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 octombrie 2010 - 20:44

Nu puteam sa o spun mai bine NDY . Complet de acord cu el ! :)
0

#142 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 25 octombrie 2010 - 21:20

Vezi postareaNDY, la 25 octombrie 2010 - 20:42, a spus:

Tot din rentabilitate s-a schimbat (sau vrut sa se schimbe) capatul lui 4, respectiv 9. Si atunci, consumul ramanea practic acelasi (numar mai mare de ture). La fel si cu vechea linie 10 si cu ultimele schimbari de pe liniile 5 respectiv 6. Eu sunt de acord cu tine, insa tot timpul a fost invocat "motivul" rentabilitatii :) .
Si daca Primaria doreste sa ridice o statuie in mijlocul liniiloe de tramvai din P-ta Libertatii, inseamna ca RATT trebuie sa schimbe traseul a 5 linii de tramvai pentru a ocoli statuia? Mi se pare o mare prostie sa schimbi traseul unui autobuz cu vechime, cu multi calatori si sa scoti din traseul acestuia exact statia cea mai importanta doar pentru ca Primaria nu poate ridica 3 masini parcate pe coltul unei strazi...

Se pare că nu am fost suficient de explicit, sau că nu ai citit postarea mea integral. Primăria nu vrea să ridice acele maşini!!!!!
Parcarea de pe Eminescu aduce bani la bugetul primăriei. Altfel, de multă vreme s-ar fi rezolvat problema, că doar nu datează de azi, de ieri.
Şi ca să nu crezi că sunt adeptul înverşunat al măsurilor luate de primărie, te asigur că sunt în totalitate de acord ca traseul liniei 40 să rămână neschimbat. Eu vorbeam doar de evidenţe, de chestii care nu pot fi trecute cu vederea.
Dacă timpul ţi-o permite, îţi sugerez să stai o jumătate de oră pe str. Eminescu, între orele 8 şi 16, să vezi cum circulă autobuzele NEARTICULATE pe acolo.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 25 octombrie 2010 - 21:27

0

#143 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 26 octombrie 2010 - 11:05

NDY, nu e vorba de scurtarea intentionata a traseului pentru a reduce consumul. Daca mai era un sens giratoriu cu o statie putin mai departe, atunci prelungea traseul, pentru a avea unde intoarce autobuzele.:)
Pentru ca s-au gandit la Punctele Cardinale, e doar o coincidenta ca s-a scurtat traseul pentru ca alta solutie si alt loc nu mai este. Spre deosebire de scurtarea liniilor de tramvai, nu acelasi e scopul si aici.
0

#144 Useril este offline   NDY 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 2439
  • Inregistrat: 07 iunie 09

Postat 28 octombrie 2010 - 12:27

Nu vrea!? Pai cum adica nu vrea? Asta vrea sa fie un fel de masura contra RATT sau pur si simplu nepasarea si nesimtirea a ajuns pana aici?
0

#145 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 11 noiembrie 2010 - 14:18

Pe Bd. Mihai viteazu, in prima parte a strazii, doar pe partea dreapta e parcare cu plata, pe partea stanga incepe dupa prima intersectie cu o straduta pe stanga, apoi sunt parcari cu plata pe ambele parti pana la int. cu Grozavescu.
0

#146 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 24 noiembrie 2010 - 17:47

Buna seara,
rog :rad_masa: cei de la interventii sa mearga la colt cu Bl.Revolutiei-Posta Mare si Str.Mihai Eminescu la al treilea Pom sa il toaleteze la corana ca soferii de Autobuze toate Autobuzele sunt zgiriate de crengi ,plus politia rutiera sa stea citeva zile sa dea amenzi pentru cei ce parcheaza chiar pe colt ca nu pot intra pe Str.Mihai Eminescu cu Autobuzele ba mai nou se urca si pe acele marcaje-delimitatoare de plastic.
Daca imi veniti ca trebuie Primaria sa taie atunci m-am lamurit. :rad_masa:
De un an de zile este asa . :rad_masa:
Plus Autobuzele sunt un "milimetru" si ale mele <_< ca sunt din bani publici luate asa ca numi convine sa se distruga de nepasarea unora.
Mersi si o seara faina!
0

#147 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 24 noiembrie 2010 - 19:50

Pai chestia cu taiatul corectiv chiar este treaba primariei, si taiatul "de capul tau" este pasibil de amenda.
0

#148 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 24 noiembrie 2010 - 21:11

Da, fara acordul primariei nu se taie nimic. Ai nostri au taiat asta vara doar iarba de pe linia tramvaiului 5.
0

#149 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 24 noiembrie 2010 - 21:45

Bine, dar o sesizare a Regiei ar fi luata in seama mai repede decat al unui simplu cetatean.
0

#150 Useril este offline   Horatius 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 285
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Interese:IT,Sport(Tenis de cimp,Natatie,Karate,Calarie)Muzica Clasica,Populara si Pop)Pictura

Postat 25 noiembrie 2010 - 00:27

Vezi postareaVisor, la 24 noiembrie 2010 - 21:45, a spus:

Bine, dar o sesizare a Regiei ar fi luata in seama mai repede decat al unui simplu cetatean.

Corect colegu! :pace: Deci rugam conducerea RATT sa faca o sesizare la cei din Primarie DAR atentie nu "Proiecte" gen "chelirea si sa lase numai un ciot ca totusi suntem in Centru :please:Multumesc mult de colaborare! :steag stema poli:
0

#151 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 26 noiembrie 2010 - 15:28

Vezi postareaHoratius, la 25 noiembrie 2010 - 00:27, a spus:

Corect colegu! <_< Deci rugam conducerea RATT sa faca o sesizare la cei din Primarie DAR atentie nu "Proiecte" gen "chelirea si sa lase numai un ciot ca totusi suntem in Centru :please:Multumesc mult de colaborare! :coolspeak:

Pt cosmetizarea arborilor care cauzează probleme traficului RATT, regia dispune de acceptul primăriei. Mai dispune şi de o drujbă dotată cu un suport de vreo 4 metri. Trebuie doar ca sesizarea să ajungă acolo unde trebuie.
Acum câţiva ani, în urma unei furtuni, pe calea Şagului atârnau mai multe crengi rupte deasupra benzii 1. Existând pericolul spargerii parbrizelor, am solicitat prin dispecerul de traseu, soluţionarea problemei. În nici 1/2 h băieţii de la "Gelu" erau pe baricade, fără aprobare de la primărie.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 26 noiembrie 2010 - 15:34

0

#152 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 26 noiembrie 2010 - 15:30

Vezi postareaemilut, la 26 noiembrie 2010 - 15:28, a spus:

Pt cosmetizarea arborilor care cauzează probleme traficului RATT, regia dispune de acceptul primăriei. Mai dispune şi de o drujbă dotată cu un suport de vreo 4 metri. Trebuie doar ca sesizarea să ajungă acolo unde trebuie.

Acelasi lucru se intampla si pe tronsonul Gara Mica - Statia Meteo ( aici ma refer la tramvaie dar totusi suntem la subiect ) ... toata vopseaua se zgarie ...

Oricum n-ai cu cine ..

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 26 noiembrie 2010 - 15:31

0

#153 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 26 noiembrie 2010 - 15:38

Vezi postareaRaoul94, la 26 noiembrie 2010 - 15:30, a spus:

Acelasi lucru se intampla si pe tronsonul Gara Mica - Statia Meteo ( aici ma refer la tramvaie dar totusi suntem la subiect ) ... toata vopseaua se zgarie ...

Oricum n-ai cu cine ..

Mai corect spus, ar fi: -n-au cu cine. După atâtea disponibilizări, abia se mai găseşte suficient pesonal pt lucrările de strictă necesitate.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 26 noiembrie 2010 - 15:39

0

#154 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 01 decembrie 2010 - 20:27

S-a rezolvat traseul de la capat la Posta Mare. S-a desfiintat parcarea de pe partea stanga, iar pe dreapta este doar o parte, la inceput.
0

#155 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 01 decembrie 2010 - 23:59

Vezi postareaVisor, la 01 decembrie 2010 - 20:27, a spus:

S-a rezolvat traseul de la capat la Posta Mare. S-a desfiintat parcarea de pe partea stanga, iar pe dreapta este doar o parte, la inceput.

Rămâne de văzut şi măsura în care obişnuiţii locului se vor conforma noilor reguli. Sunt dispus la un pariu, că în următoarele săptămâni strada va arăta exact ca şi înainte.
0

#156 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2010 - 00:02

Vezi postareaemilut, la 01 decembrie 2010 - 23:59, a spus:

Rămâne de văzut şi măsura în care obişnuiţii locului se vor conforma noilor reguli. Sunt dispus la un pariu, că în următoarele săptămâni strada va arăta exact ca şi înainte.

Astazi , spre uimirea mea era tot gol .... Nici macar o masina pe interzis , dar dupa cum zici si tu sigur se gasesc 4-5 cocalari tampiti dinastia ...

Ce am mai observat azi , sub viaductul de la Penitenciar nu ar incapea 2 autobuze G , defapt nici un autobuz cu o masina nu incape , iar maine presimt ca o sa fie mare distractie in ceea ce priveste traficul si problema aceasta pe acolo , o sa fie interesant .

Aceasta postare a fost editata de Raoul94: 02 decembrie 2010 - 00:02

0

#157 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2010 - 00:09

Ieri a fost "duminică". Zi nelucrătoare, fără şcoli şi alte alea. Mai vorbim mâine. OK?
"G"-urile nu sunt mai late decât "C"-urile.

Aceasta postare a fost editata de emilut: 02 decembrie 2010 - 00:09

0

#158 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2010 - 00:13

Vezi postareaemilut, la 02 decembrie 2010 - 00:09, a spus:

Ieri a fost "duminică". Zi nelucrătoare, fără şcoli şi alte alea. Mai vorbim mâine. OK?
"G"-urile nu sunt mai late decât "C"-urile.

Atunci de ce astazi soferii treceau pe " ambele benzi " de ciculatie ? Nu erau obisnuiti sau ? Oricum ceva e acolo , dar o sa vedem pe parcurs .

Asta ziceam si eu de trafic ... Azi a fost o mica joaca cu toate ca acum pe seara era un trafic ingrozitor pe sensul Mall > Posta Mare ; Oricum le urez multa bafta soferilor .

Tu Emilut ramai tot la C ?
0

#159 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold

Postat 02 decembrie 2010 - 00:18

Vezi postareaRaoul94, la 02 decembrie 2010 - 00:13, a spus:

Atunci de ce astazi soferii treceau pe " ambele benzi " de ciculatie ? Nu erau obisnuiti sau ? Oricum ceva e acolo , dar o sa vedem pe parcurs .

Asta ziceam si eu de trafic ... Azi a fost o mica joaca cu toate ca acum pe seara era un trafic ingrozitor pe sensul Mall > Posta Mare ; Oricum le urez multa bafta soferilor .

Tu Emilut ramai tot la C ?

Pe mijlocul drumului sunt câteva guri de canal, pe care, atunci când se poate, şoferii le evită încălecându-le.
Eu doresc (sper) să rămân fidel autobuzului meu.
0

#160 Useril este offline   Paul85 

• Membru Senior***
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 723
  • Inregistrat: 23 februarie 09

Postat 03 decembrie 2010 - 01:36

In zona cu pricina exista niste indicatoare care specifica clar cine are prioritate (nu mai retin exact care este sensul cu prioritate). Masina+Connecto C incape (cu bunavointa celor 2 soferi), am testat eu (conducand masina, evident :coolspeak: )
0

Arata acest topic

• (16 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou