⌚ Gara de Nord
Postat 11 septembrie 2012 - 18:48
11 septembrie, 2012
Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu este optimist in ceea ce priveste reabilitarea actualei gari a orasului. Edilul crede ca inainte sa fie renovata Gara de Nord am putea avea o noua statie CFR.
Primarul s-a intalnit luni seara cu o delegatie de experti europeni, pentru a discuta despre construirea unei cai ferate pentru un tren de mare viteza, care sa lege Timisoara de Kikinda si de Szeged.
In ceea ce priveste Gara de Nord, Robu spune ca aceasta este o rusine pentru Timisoara si ca face lobby la Ministerul Transporturilor si la Societatea de Cai Ferate Romane pentru renovarea acesteia.
“Nu este exclus ca inainte de a se transforma gara actuala a Timisoarei sa existe o noua gara, pe reteaua de TGV, a trenurilor de mare viteza. Primaria Timisoara nu are nicio competenta in a intretine cladirea Garii, nu ne apartine. Desigur ca noi facem lobby la Ministerul Transporturilor, la Societatea de Cai Ferate Romane, pentru ca este o rusine pentru orasul nostru sa avem o gara in halul in care se prezinta gara actuala. Nu este in raspunderea noastra si nu e de competenta noastra sa o schimbam”, a declarat primarul Timisoarei.
Sursa: Opinia Timisoarei
Postat 11 septembrie 2012 - 18:58
Postat 11 septembrie 2012 - 20:28
Postat 11 septembrie 2012 - 22:23

Vorba unui coleg de pe forum, Robu face declaratii populiste, ii spune "prostimii" ce ii place sa auda.
Ca sa o intorc, "ca la Ploiesti" (fiind un sustinator al transportului pe sina), cred ca ar trebuii sa ne concentram asupra aeroportului mai mult (asta daca tot vorbim de cai de acces), e clar ca in Romania a se construii sau renova o cale de comunicare care strabate chiar si zeci (nu sute) de km e o munca titanica, asa ca extinderea si atragerea transportului aerian este o optiunea mai buna si mai realista, iar aducerea bunurilor de la aeroport spre oras e mult mai usoara decat aducerea lor pe cf sau de la distante mari pe sosea.
Ca incheiere: vin alegerile, daca se destrama "satra" de acum e vai de capul nostru (si cu ea intreaga ar fi la fel dar...), cine naiba o sa il sustina pe papagalul asta? cine ii va mai da bani de la Bucuresti pentru pseudoproiectele lui, "stapanul" lui probabil il va pune sa isi foloseasca postul de primar pentru a-si atinge anumite interese asa ca... Nu o fi facut barbosul mare lucru in ultimii ani, si nici "urmasul" sau nu cred ca putea face mare luru, dar cel putin cred ca puteam ramane la un nivel mediocru nu sa o tot luam in jos asa cum se intampla acum. Sunt curios cum va arata Timisoara dupa 4 ani de asediu Robu.
Postat 11 septembrie 2012 - 22:30
Inainte era Ciuhandu, comentarii negative, acuzatii de minciuni... etc.
Acuma e Robu, la fel, orice declaratie vine din presa e minciuna, e fals e palavre.
Daca era Orza, la fel pateam.
Nu ne putem exclude macar pentru acele 5-6 minute cat petrecem pe forum, culorile si apartenentele politice din discutii?
Zice Robu o prostie mare, face o gogasa, ne amuzam, scoatem in evidenta, dar hai sa nu ducem lucrurile in extrem. A nu se intelege ca sunt fan Robu, insa omu nu singur a ajuns acolo. Cineva l-a votat. Si daca e acolo sa-i dam o sansa. Iar daca nu suntem deacord, stam in banca noastr 4 ani, si la urmatorul vot, participam. Pana atunci macar pe forum sa na abtinem de comentarii aiurea.
Sper ca nu am suparat pe nimeni.
Postat 11 septembrie 2012 - 23:32
cseh_17, la 11 septembrie 2012 - 22:30, a spus:
"Good luck!"

LE:
cseh_17, la 11 septembrie 2012 - 22:30, a spus:
Eu nu sunt membru de partid, nici nu imi doresc si nu tin cu cineva anume, dar e important de cantarit raul mic cu raul mare ,pentru ca numai asta avem.
Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 12 septembrie 2012 - 00:36
Postat 12 septembrie 2012 - 08:57
Postat 19 septembrie 2012 - 19:56
Citeaza
Primarul Nicolae Robu, aflat în Germania la o expoziţie de tramvaie, a fost informat că ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a decis să aloce 1,3 milioane de euro, în regim de urgenţă, pentru reabilitarea Gării de Nord. Robu susţine că a cerut sprijin pentru acest obiectiv săptămâna trecută, la o întâlnire a primarilor USL cu membrii Guvernului.
...
„La întâlnirea de săptămâna trecută a primarilor de municipii USL cu Guvernul României, am solicitat fonduri guvernamentale pentru proiecte: reabilitarea Garii de Nord, reabilitarea termică a 50 de blocuri şi bazinul olimpic de înot. Rezultat al discuţiilor purtate, ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, a decis, astăzi (miercuri – n.r.), finanţarea în regim de urgenţă, din surse BERD, cu suma de 1.300.000 euro, a reabilitării Gării de Nord. Licitaţia de execuţie va avea loc înca în acest an”, a afirmat Robu.
tion
Postat 19 septembrie 2012 - 21:41
Postat 19 septembrie 2012 - 22:19

Postat 22 septembrie 2012 - 20:50
Postat 22 septembrie 2012 - 21:14
Doppler, la 04 mai 2012 - 00:20, a spus:

Pe linia 3 era ceva alb, usor, ca polistirenul. Si se mai gasea unde ar trebui sa fie flori, si pe stilpul acoperisului. Poate sa cada si uraniu din vagoanele de marfa si nimeni nu se sesizeaza...
Cred ca lucrurile se leaga. Pozele sunt postate de Doppler in 4 mai...Probabil ca acel polistiren alb era defapt zapada din clip...
Postat 22 septembrie 2012 - 22:07
Postat 23 septembrie 2012 - 08:21
mile, la 22 septembrie 2012 - 21:14, a spus:
dAImon a stiut de atunci ca s-a filmat un clip pt bere...

dAImon, la 04 mai 2012 - 19:20, a spus:
Gygyman6, la 22 septembrie 2012 - 22:07, a spus:
Nici nu prea inteleg de ce au avut nevoie de Gara de Nord de la noi pt cele citeva secunde cind apare peronul...
Tot la noi e filmata, nu?

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 23 septembrie 2012 - 08:30
Postat 23 septembrie 2012 - 09:38