STP Timișoara Forum: ⌚ Gara de Nord - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (30 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

⌚ Gara de Nord

#101 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 08 septembrie 2012 - 12:06

Un articol pe Protv
http://stirileprotv....osmetizare.html
0

#102 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 11 septembrie 2012 - 18:40

Vezi postareacseh_17, la 08 septembrie 2012 - 11:10, a spus:

Super solutia gasita de CFR....
Sper ca e ceva temporar... -_-

Arată semnificativ mai bine decât tabelele cu orarul pe toată ziua. Sper totuşi să revină la varianta cu tabele mari.
0

#103 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 11 septembrie 2012 - 18:48

Primarul Nicolae Robu: Nu este exclus ca, inainte de a transforma gara actuala, sa existe o noua gara in Timisoara

11 septembrie, 2012

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, nu este optimist in ceea ce priveste reabilitarea actualei gari a orasului. Edilul crede ca inainte sa fie renovata Gara de Nord am putea avea o noua statie CFR.

Primarul s-a intalnit luni seara cu o delegatie de experti europeni, pentru a discuta despre construirea unei cai ferate pentru un tren de mare viteza, care sa lege Timisoara de Kikinda si de Szeged.

In ceea ce priveste Gara de Nord, Robu spune ca aceasta este o rusine pentru Timisoara si ca face lobby la Ministerul Transporturilor si la Societatea de Cai Ferate Romane pentru renovarea acesteia.

“Nu este exclus ca inainte de a se transforma gara actuala a Timisoarei sa existe o noua gara, pe reteaua de TGV, a trenurilor de mare viteza. Primaria Timisoara nu are nicio competenta in a intretine cladirea Garii, nu ne apartine. Desigur ca noi facem lobby la Ministerul Transporturilor, la Societatea de Cai Ferate Romane, pentru ca este o rusine pentru orasul nostru sa avem o gara in halul in care se prezinta gara actuala. Nu este in raspunderea noastra si nu e de competenta noastra sa o schimbam”, a declarat primarul Timisoarei.

Sursa: Opinia Timisoarei
0

#104 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 11 septembrie 2012 - 18:58

vad ca la declaratii e foarte bun primarul. ca sa il parafrazam, nu este exclus ca inainte de a se reabilita actuala gara sa avem un nou primar. Cat despre visele frumoase cu linie de mare viteza....tare ma tem ca vor ramane doar o fantasma materializata prin costisitoare studii de fezabilitate ce vor ramane ingropate in sertare...si apoi refacute de urmatorii alesi...si de urmatorii...si tot asa.
0

#105 Useril este offline   Gank 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 07 septembrie 11

Postat 11 septembrie 2012 - 20:28

Oparescu doi! Numai gura e de ei in rest nimic. Numai prostii mai cred ceea ce spun specimene ca astia.
0

#106 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3161
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 11 septembrie 2012 - 22:23

:rad_masa: , incredibil cate tampenii poate sa spuna omul asta intr-un asa interval mic de timp. Nu suntem singurii in lume cu o gara fleoshc, macar la noi mai merge trenul prin ea, in Detroit de exemplu nu a mai trecut vreun tren prin gara centrala de zeci de ani si cladirea e o ruina, dar asta nu reprezinta o prioritate. Si Timisoara are deja cate gari: Nord, Est, Vest, Sud, Cet, Sag... si daca am ratat vreuna rog pe oricne sa ma completeze. Investitia in gara de acum ar fi si ea cam inutila, din moment ce harta cailor ferate din judet si cam pe toata regionala Timis, e "rosie", adica circula privati pe ea. CFR marfa s-a dizolvat in partea de vest, nu mai exista nimic, la ce ma ajuta sa am "10" gari ultramoderne daca le tin pentru niste trenuri vechi de zeci de ani care nici macar nu apartin statului Roman, la ce folos daca oricum paza in gara e praf, si la ce folos daca CFR e intr-un rahat atat de mare ca e deja la 80.000 de leghe sub el, si nu are de gand sa reconfigureze liniile pe care nu le mai foloseste. O si da... de unde pana unde gara noua daca asta de acum e pustie, si ai intervale de ore intregi in care nu vine si nu pleaca nimic.
Vorba unui coleg de pe forum, Robu face declaratii populiste, ii spune "prostimii" ce ii place sa auda.

Ca sa o intorc, "ca la Ploiesti" (fiind un sustinator al transportului pe sina), cred ca ar trebuii sa ne concentram asupra aeroportului mai mult (asta daca tot vorbim de cai de acces), e clar ca in Romania a se construii sau renova o cale de comunicare care strabate chiar si zeci (nu sute) de km e o munca titanica, asa ca extinderea si atragerea transportului aerian este o optiunea mai buna si mai realista, iar aducerea bunurilor de la aeroport spre oras e mult mai usoara decat aducerea lor pe cf sau de la distante mari pe sosea.

Ca incheiere: vin alegerile, daca se destrama "satra" de acum e vai de capul nostru (si cu ea intreaga ar fi la fel dar...), cine naiba o sa il sustina pe papagalul asta? cine ii va mai da bani de la Bucuresti pentru pseudoproiectele lui, "stapanul" lui probabil il va pune sa isi foloseasca postul de primar pentru a-si atinge anumite interese asa ca... Nu o fi facut barbosul mare lucru in ultimii ani, si nici "urmasul" sau nu cred ca putea face mare luru, dar cel putin cred ca puteam ramane la un nivel mediocru nu sa o tot luam in jos asa cum se intampla acum. Sunt curios cum va arata Timisoara dupa 4 ani de asediu Robu.
0

#107 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 11 septembrie 2012 - 22:30

A imi fi cu pardon. Fara a face atac la vre-un coleg (se vor simti singuri), de cand avem pe Robu primar, particip zi de zi cam la aceeasi propaganda. Acuma poate imi vor sari colegii in cap, dar trebe sa o zic.

Inainte era Ciuhandu, comentarii negative, acuzatii de minciuni... etc.
Acuma e Robu, la fel, orice declaratie vine din presa e minciuna, e fals e palavre.
Daca era Orza, la fel pateam.

Nu ne putem exclude macar pentru acele 5-6 minute cat petrecem pe forum, culorile si apartenentele politice din discutii?

Zice Robu o prostie mare, face o gogasa, ne amuzam, scoatem in evidenta, dar hai sa nu ducem lucrurile in extrem. A nu se intelege ca sunt fan Robu, insa omu nu singur a ajuns acolo. Cineva l-a votat. Si daca e acolo sa-i dam o sansa. Iar daca nu suntem deacord, stam in banca noastr 4 ani, si la urmatorul vot, participam. Pana atunci macar pe forum sa na abtinem de comentarii aiurea.

Sper ca nu am suparat pe nimeni.
0

#108 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 11 septembrie 2012 - 23:32

Vezi postareacseh_17, la 11 septembrie 2012 - 22:30, a spus:

Si daca e acolo sa-i dam o sansa.

"Good luck!" ;), dar eu am dat destule, nu mai zic nimic "extrem" pana ii expira termenul de 6 luni (asta e prin Decembrie daca tin minte) care si l-a pus pentru a face "imbunatatiri" orasului.

LE:

Vezi postareacseh_17, la 11 septembrie 2012 - 22:30, a spus:

Nu ne putem exclude macar pentru acele 5-6 minute cat petrecem pe forum, culorile si apartenentele politice din discutii?

Eu nu sunt membru de partid, nici nu imi doresc si nu tin cu cineva anume, dar e important de cantarit raul mic cu raul mare ,pentru ca numai asta avem.

Aceasta postare a fost editata de Gygyman6: 12 septembrie 2012 - 00:36

0

#109 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 12 septembrie 2012 - 08:57

Nu e vorba de "partizanat" politic. Efectiv ni se livreaza zi de zi promisiuni populiste pe banda rulanta. Din gura, in curand vom auzi ca se fac rampe pentru lansare de rachete in fiecare cartier. Experienta traita in 22 de ani de libertate, ne-a invatat ca din gura ni se promite orice, si ceea ce e mai rau se peticeste cu 2 luni inainte de alegeri. Cred ca o atitudine corecta ar fi sa prezentam "stirea" adica promisiunea....si in cazul in care se implineste sa ne bucuram de acest lucru. Desi experienta de pana acum.....ne-a invatat sa fim ultra-sceptici.
0

#110 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 19 septembrie 2012 - 19:56

Citeaza

Robu anunta ca s-au gasit bani pentru reabilitarea Garii de Nord

Primarul Nicolae Robu, aflat în Germania la o expoziţie de tramvaie, a fost informat că ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a decis să aloce 1,3 milioane de euro, în regim de urgenţă, pentru reabilitarea Gării de Nord. Robu susţine că a cerut sprijin pentru acest obiectiv săptămâna trecută, la o întâlnire a primarilor USL cu membrii Guvernului.

...
„La întâlnirea de săptămâna trecută a primarilor de municipii USL cu Guvernul României, am solicitat fonduri guvernamentale pentru proiecte: reabilitarea Garii de Nord, reabilitarea termică a 50 de blocuri şi bazinul olimpic de înot. Rezultat al discuţiilor purtate, ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, a decis, astăzi (miercuri – n.r.), finanţarea în regim de urgenţă, din surse BERD, cu suma de 1.300.000 euro, a reabilitării Gării de Nord. Licitaţia de execuţie va avea loc înca în acest an”, a afirmat Robu.

tion
0

#111 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 19 septembrie 2012 - 21:41

Doar 1.3 milioane euro pentru renovarea intregii gari? Mi se pare foarte putin.
0

#112 Useril este offline   Gank 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 07 septembrie 11

Postat 19 septembrie 2012 - 22:19

E alta petarda normal. Binenteles ca e prea putin. Pentru 1.3 mil euro da doar cu var pe pereti :)
0

#113 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 19 septembrie 2012 - 22:20

Cam cat de o vila de "bastan". :censored:
0

#114 Useril este offline   coracao 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 25 octombrie 09

Postat 22 septembrie 2012 - 20:50

http://www.zf.ro/med...s-bond-10109828 Ia uitati aici. Si-or gasit si astia gara de pus in clipuri. Sunt curios sa vad clipul...
0

#115 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 22 septembrie 2012 - 21:14

Vezi postareaDoppler, la 04 mai 2012 - 00:20, a spus:

2 poze de azi:

Atasament Gara de Nord 02 - 3 mai 2012.JPG Atasament Gara de Nord 03 - 3 mai 2012.JPG

Pe linia 3 era ceva alb, usor, ca polistirenul. Si se mai gasea unde ar trebui sa fie flori, si pe stilpul acoperisului. Poate sa cada si uraniu din vagoanele de marfa si nimeni nu se sesizeaza...

Cred ca lucrurile se leaga. Pozele sunt postate de Doppler in 4 mai...Probabil ca acel polistiren alb era defapt zapada din clip...
0

#116 Useril este offline   coracao 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 25 octombrie 09

Postat 22 septembrie 2012 - 21:32

Asta e reclama
0

#117 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold

Postat 22 septembrie 2012 - 22:07

Bine la cat de mult au modificat locatia pe calculator nici nu ai mai zice ca e gara de nord din Timisoara.
0

#118 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 23 septembrie 2012 - 08:21

Vezi postareamile, la 22 septembrie 2012 - 21:14, a spus:

Cred ca lucrurile se leaga. Pozele sunt postate de Doppler in 4 mai...Probabil ca acel polistiren alb era defapt zapada din clip...

dAImon a stiut de atunci ca s-a filmat un clip pt bere... :clap2:

Vezi postareadAImon, la 04 mai 2012 - 19:20, a spus:

S-a filmat saptamana trecuta (vineri) un videoclip la ceva ... bere, cred. Au folosit zapada artificiala pentru fundal, presupun ca asta ai vazut tu.

Vezi postareaGygyman6, la 22 septembrie 2012 - 22:07, a spus:

Bine la cat de mult au modificat locatia pe calculator nici nu ai mai zice ca e gara de nord din Timisoara.

Nici nu prea inteleg de ce au avut nevoie de Gara de Nord de la noi pt cele citeva secunde cind apare peronul...

Tot la noi e filmata, nu?

Imagine atasata: Reclama Heineken James Bond 1.JPG

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 23 septembrie 2012 - 08:30

0

#119 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 23 septembrie 2012 - 09:38

Eu cred ca vroiau sa filmeze in cea mai nasoala gara din Europa de est, iar cea din Timisoara se potrivea perfect. :(
0

#120 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 23 septembrie 2012 - 09:39

Practic, gara apare in primele 12-13 secunde.
0

Arata acest topic

• (30 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou