A scris Latcau intr-un comentariu pe facebook la postare ca vor betona liniile de tramvai cel putin aici, asta e o veste foarte buna, daca o sa ia si bretonul la cablurile de pe tot bulevardul o sa fie un mare plus estetic. Nu am poza cu comentariul, tb sa ma credeti pe cuvant
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 22 mai 2025 - 13:43
Asa e.
Tot din rubrica de comentarii am aflat raspunsul la ce am intrebat mai devreme. Exista semne de tonaj dar trebuie noi sa sunam la politie daca vedem camioane Ce mult le pasa de oras! Ori e nepasare/prostie/incompetenta ori au facut blat!
Update 03.06:
Au inchis inca de ieri (luni) si in continuare, portiunea Brancoveanu - Sagului, si tot de atunci am observat ca au inceput sa puna primul strat de asfalt pe portiunea Drubeta - Brancoveanu. Era seara asa ca nu am facut poze, ca nu se vedea bine. M-am intors astazi pe la 12:00 si am facut pozele astea ca dovada
PS: Cand am trecut pe acolo azi mai tarziu, in jurul orei 20:00, era pe multe portiuni asfalt pe ambele benzi unde decopertasera saptamana trecuta, dar nu am mai apucat sa pozez si asta