STP Timișoara Forum: Ordine si civilizatie - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Ordine si civilizatie

#21 Useril este offline   Ciup 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 262
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Sys Admin, IT

Postat 03 mai 2008 - 21:20

Revin aici in acest topic prin a relata o intamplare de astazi.Plimbandu-ma prin zona Sinaia mai exact prin farta bisericii din zona Sinaia unde are statia autobuzul 33 si a fost sa fie sa trec pe langa autobuz dar care oprise cu vreo 3m in fata mea destul cat sa nu ajung sa trec de el :lol: ,nimic deosebit dar la un moment de neatentie un grup de "tineri" coboara recalcitrati si nelinistiti din autobuz cu zambetul pe buze si probabil cu un sentiment de mandrie fata de fapta pe care tocmai o facusera ... si ma trezesc cu un compostor sau taxator de bilete la picioare bineinteles ca probabil l-au rupt .Ce sa mai zic trageti voi concluziile. :unsure:
0

#22 Useril este offline   Ciup 

• Membru onorific

Postat 06 mai 2008 - 20:02

Vad ca nimeni nu mai spune nimic pe aici...nu stiu cum se face dar mi se intampla sa vad toate prostiile astea...astazi in timp ce ma plimbam pe partea drepta cum se merge spre centru am surprins un "artist" in timp ce facea un kitsch de graffiti ,pacat ca nu era un Politist Comunitar prin preajma , probabil nu s-ar fi intamplat asa ceva atunci.
0

#23 Useril este offline   Claudiu 

• RATT staff
  • PipPipPip
  • Grup: RATT Staff
  • Postari: 126
  • Interese:electronica

Postat 06 mai 2008 - 20:14

Vezi postareaCiup, la May 6 2008, 21:02, a spus:

Vad ca nimeni nu mai spune nimic pe aici...nu stiu cum se face dar mi se intampla sa vad toate prostiile astea...astazi in timp ce ma plimbam pe partea drepta cum se merge spre centru am surprins un "artist" in timp ce facea un kitsch de graffiti ,pacat ca nu era un Politist Comunitar prin preajma , probabil nu s-ar fi intamplat asa ceva atunci.

Poate doar tie ti se intimpla sa vezi nenorociri de genul asta. :rolleyes: Sa fiu sincer, eu nu am mai vazut faze de genul asta de mult. Poate n-ar fi stricat sa-i faci o poza (macar cu telefonul), am inteles ca la solicitarea RATT Politia investigheaza aceste cazuri de dereglati care se manifesta pe zidurile urbei si nu numai.
0

#24 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 06 mai 2008 - 20:39

Da, e unul care deseneaza acelasi simbol si pe vehicule si pe refugiile din statiile RATT.
0

#25 Useril este offline   Ciup 

• Membru onorific

Postat 06 mai 2008 - 20:55

Nu mi-a trecut prin cap sa-i fac o poza oricum au observat ca i-am observat deoarece nu era unul singur si cred ca se complica treaba cu toate ca era in ziua mare iar pe cealalata parte la calitatea pozei facuta cu telefonul(nu ma pasioneaza electronicele de genul ALL-IN-ONE) s-ar intelege probabil doar culoarea hainelor :D) ,oricum ceva semnalmente le tin minte si nu mi-ar fi greu sa dau o declaratie.Astora cu "arta" lor le trebuei bagate mintile in cap .Iar apropo de faptul ca mi se intampla des lucruri din astea vreau sa spun ca nu ma simt prea bine , hotii de buzunare ii observ de parca as avea un "filtru" :04: m-am saturat sa-i vad cum actioneaza mai ales la gara de nord unde toti studentii care urca in tramvaiul 8 in loc sa urce si prin usile din spate mai ales ca tramvaiul 8 are si remorca se inghesuiesc la prima usa creand un mediu foarte prielnic acestor activitati ilegale. :rolleyes:

Aceasta postare a fost editata de Ciup: 06 mai 2008 - 20:57

0

#26 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 06 mai 2008 - 21:06

E clar ca nu merita sa te iei de o gasca de "designeri" din astia si sa te pui in pericol de a fi agresat, sau mai stiu eu ce. A face ordine e totusi treaba politiei.
0

#27 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 12 octombrie 2008 - 00:23

Vezi postareaFlorin.B RATT, la Mar 25 2008, 16:43, a spus:

Sa vedem ce rezultat dau camerele din troleibuze.

Verifica cineva inregistrarile?
Face regia vreo sesizare la Politie, legata de evenimentele inregistrate?

Ma indoiesc sa fi disparut boschetarii, odata cu aceste firobuze. Pentru ca sunt analfabeti majoritatea, si habar n-au la ce ar fi bune chestiile alea rotunde, denumite 'camere de supraveghere'.
0

#28 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 octombrie 2008 - 09:26

Se verifica inregistrarile doar daca apare un eveniment. Am mai povestit de cazul furtului unui stingator, dar politia nu a reusit sa faca nimic deocamdata.
0

#29 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 13 octombrie 2008 - 19:54

Deocamdata?! Au trecut vreo 3-4 saptamani.Nici n-o sa mai faca. :blink:
0

#30 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 15 octombrie 2008 - 13:15

probabil nici nu se vede mare lucru in inregistrare (de ex.: hotul tine capul in jos si fata nu se vede).
0

#31 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 13 ianuarie 2009 - 00:01

Poate pare ciudat dar civilizatia si ordinea mai tin de 2 factori infrastructura si concatorii de tramvai sau autobuz firobuz. Cum va imaginati voi un tramvai plinde domni si doamne intelectuali la 4 ace, in tramvai cand acesta e condus la viteza mare pe tronsonul AEM-Fabrica de bere. Bine poate mai mult de imagine tine chestia asta dar se leaga si de civilizatie, practic miscarea aceea oscilant a vagonului si lumea balansanduse de colo colo e ceva de gen India sau Somalia. S-au cel mai urat si lucrul carel detest de deaba ma abtin sa nu imping pe careva cand dovedeste prostie mare, e cand tramvaiul tixit merge cu usile deschise, pai domle de ce te mai urci cand vezi ca e siasa plin, siasa is putine tramvaie mai vrei si sa le strici, hai ca daca ar circula tramvaiele din oranora da da cand circula destul de bine, ce rost are sa te inghesui. Unii sunt prea comozi si vor sa ajunga acasa repede ce sa mai astepte inca 10 min. Tot la capitolulu tramvaie vad ca tot mai des sunt deschise acele usite unde se pune numarul hai ca la wegman e mai altcumva da la hansa capacul se lasa in jos si mai frumos e ca e fix la nivelul capului deci daca vrea cineva amnezie are o ocazie buna.
0

#32 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 13 ianuarie 2009 - 01:31

Offtopic >> Mai apasa Enter din cand in cand, sa desparti in paragrafe.

Ontopic >> Ai dreptate. Civilizatia se creeaza. Nu poti pretinde civilizatie cand omul circula ca in conserva. De asta si merge 33'u din 2 in 3 minute dimineata - pentru ca altfel ar fi groaznic. Si-asa am prins cazuri cand dupa 8 ne adunam intarziatii dar autobuzul era plin inca de la Profi (in Sagului).

Ma rog, pentru cei care urca indiferent de gradul de umplere, cred ca poti sa-i intelegi .. logica este ca intervalul orar fiind destul de mare, calculeaza ca si urmatorul autobuz va li la fel de plin, si nu merita asteptarea.

Chiar, o chestiune care m-a surprins placut: ieri dimineata la coborarea din 42, soferul m-a atentionat ca "usa 1 este doar pentru urcare". Asa ca si eu si fata din spatele meu am facut cale-ntoarsa pana la mijloc, iar el ne-a asteptat sa coboram. Dar cati concetateni mai tin minte chestiunea cu usile?
0

#33 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 13 ianuarie 2009 - 17:43

la 42 am patit-o si eu.de cand este asta pe 42 cu deschisul usii din fata doar la urcare,parca se ranuntasera la acesata chestie,ieri cand am vrut sa cobor nestiind de acest fapt,m-am dus in fata iar soferul mi-a spus ca pe acolo se urca,am mers la mijloc si nici bine nu am plecat de la usa din fata ca soferul a si plecat din statie,fara ca eu sa cobor :) .astazi o femeie a vrut sa urce la usa din fata si soferul i-a spus sa mearga in spate,ca acea usa este pentru coborit.deci eu pana ieri stiam ca s-a renuntat la acel program cu usa din fata,dar chiar sa nu te lase sa cobori???si daca la acea femeie i-a spus asa,atunci ce sa cred,eu cred ca soferul nu deschide usa din fata ca sa nu intre frigul in fata la el <_<
0

#34 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 13 ianuarie 2009 - 20:19

Vezi postareadAImon, la 13 Jan 2009, 01:31, a spus:

Chiar, o chestiune care m-a surprins placut: ieri dimineata la coborarea din 42, soferul m-a atentionat ca "usa 1 este doar pentru urcare". Asa ca si eu si fata din spatele meu am facut cale-ntoarsa pana la mijloc, iar el ne-a asteptat sa coboram. Dar cati concetateni mai tin minte chestiunea cu usile?

Pe vremuri, cand inca erau taxatori in tramvaie,firobuze,autobuze,nici nu se punea problema nerespectarii sensurilor de urcare-coborare,pentru ca imediat striga taxatoarea dupa tine,iti facea observatie in gura mare si te rusinai de ceilalti calatori...exceptiile erau femeile gravide si batranii care erau trecuti cu vederea de vigilentele taxatoare...iar apoi odata cu disparitia taxatoarelor (pe ici-colo erau si taxatori) si introducerea sistemului de autotaxare, incet-incet a disparut si respectarea sensurilor de urcare si coborare,chiar daca usile erau marcate ...
0

#35 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3165
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 13 ianuarie 2009 - 23:26

Scriam pe forum linistit si aud pe analog ca un betiv a facut scandal in seara aceasta sau ieri seara nu mai stiu exact, cica se dadea drept politist si batea oameni pe strada, victimele s-au baricadat intr-un tramvai si l-au rugat pe vatman sa nu deschida usile. Cetateanul turmentat s-a pus in fata tramvaiului si i-a zis vatmanului sa deschida usa. Totul se termina la venirea jandarmilor, slava domnului ca nu a patit nimic tramvaiul, totul se intmpla din cate am vazut langa continental. Vreau sa aud parerile celor care au vazut stirea.
Eu sa zic am patit cam asa ceva numa ca partea cu luatul in freza nu am patito. Stateam linistit in 4 in spate la ultimul vagon, in traian se urca cativa betivi, si unul se tot dadea ca ma bate, ca ma cred smecher ca de ce nui zic nimica, greu m-am abtinut sa nui sparg mutra, mai ales ca era cu prietenii si raportu de forte era cam mare, plus ca nici un calator nu a zis nimica, asa ca nu ma puteam baza ca mar fi scos cineva din incurcatura.
0

#36 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 28 ianuarie 2009 - 19:37

Am ataşat câteva imagini luate astăzi în autobuzul 42, pe seară. Nu e normal ca într-un oraş care se pretinde european, noroiul să fie acasă la el şi călătorii să urce plini de apă şi mizerie. Bonus pentru staţia 42-Mangalia, complet neasfaltată în ambele sensuri, unde pentru a urca sau coborî din autobuz e nevoie să faci salturi peste pământ, zăpadă sau noroi, în funcţie de anotimp.

:huh:

Fisiere atasate

0

#37 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 28 ianuarie 2009 - 21:12

la acea statie urc si cobor si eu,dar toate autobuzele,troleibuzele si tramvaiele sunt la fel de murdare chiar daac ploua sau nu.la o statie cume este aceasta ar trebui cel putin sa fie dale,daca nu putin beton,lumea care sta in statii aseapta pe trotura,dar nu o data am patit sa nu opreasca soferul acolo,eram singur in statie, eram pe partea cu pamant,iar el m-a vazut a intrat in statie a incetinit dar nu a oprit,asta nu am patit-o doar o data ci de mai multe ori :huh: <_< :angry:
0

#38 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 29 ianuarie 2009 - 13:42

Problema apartine partial RATT-ului, nu ei fac curatenie,ci oalta firma! Ar trebui trasi la rasppundere, deoarece vehiculele ies asa pe traseu si a 2 zi.
0

#39 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 29 ianuarie 2009 - 14:15

Da, curăţenia nu e într-adevăr cel mai fericit aspect.. mai ales la autobuze. Tramvaiele dimineaţa sunt curate, măcar pe dinauntru.

Dar, 42'ul ca şi tramvaiul 3, vin din Freidor. Cartier unde pe străduţele laterale te înnămoleşti tot până ajungi la transport. Primăria ar putea să înceapă să investească în pavarea/betonarea străzilor măcar ... :coolspeak:
0

#40 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 ianuarie 2009 - 21:15

Daca strazile ar fi curate, vehiculele nu ar arata asa nici daca nu le-ar spala nimeni o saptamana. (ca doar nu vine nimeni de la sapa cu cizmele de cauciuc :coolspeak: )
0

Arata acest topic

• (3 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi