Centura orasului Buzias centura (finalizata) - pasajul peste calea ferata (finalizata)
Postat 10 octombrie 2011 - 08:11

Postat 18 octombrie 2011 - 08:03
exact asta s-antamplat! le-au comandat mai scurte!!!!!!

Postat 27 octombrie 2011 - 07:41
daca-mi repar bicicleta pana in weekend, dau o fuga pana acolo si pun niste poze fresh pe duminica dimineata
Postat 27 octombrie 2011 - 08:04
manu10, la 27 octombrie 2011 - 07:41, a spus:
daca-mi repar bicicleta pana in weekend, dau o fuga pana acolo si pun niste poze fresh pe duminica dimineata

Postat 27 octombrie 2011 - 09:09
In fine, poate ne face o surpriza constructorul si finalizeaza lucrarea cu doar cateva saptamani de intarziere.
Postat 27 octombrie 2011 - 10:04
MHN, la 27 octombrie 2011 - 09:09, a spus:
In fine, poate ne face o surpriza constructorul si finalizeaza lucrarea cu doar cateva saptamani de intarziere.
din surse ( in care nu prea mai am incredere ) pe 20 noiembrie dau drumu la trafic, dar provizoriu, asfaltul abia la anul!
Postat 27 octombrie 2011 - 10:33
Chagall, la 27 octombrie 2011 - 10:21, a spus:
toarna o placa de beton peste grinzi ca la Sinersig ( cred ca asa cumva arata: http://www.asacons.r...pod--eID54.html )
lasa la zvantat 2-3 sapta si apoi sa ne lase si pe noi sa trecem pe pod ca ne-am saturat de drumuri ocolitoare si dinamitate!
Postat 30 octombrie 2011 - 10:53
de vineri dupamasa pana astazi n-am vazut decat gorilele lui Cornu pe santier, nici tipenie de muncitori!
nici macar reflectoarele nu le-au mai montat sa nu cumva sa se scape la ore suplimentare !!
inteleg sa nu se lucreze duminica fiind crestini si democrati, dar sa nu lucrezi vinerea si sambata cand sti ca ai frecat menta o luna de zile iar oamenii isi rup masinile pe drumuri ocolitoare tot mai distruse....

si cand te gandesti cat mai au de lucru... cofrat, inclusiv pe dedesupt, crosetat grinzile, fer beton, turnat, zvantat o luna... nush daca termina anu asta!!
pozele abia maine ca nu am cititorul de card la mine

Postat 31 octombrie 2011 - 07:59

sambata 29.10.11

desi nu este folosita centura a inceput sa se degradeze, nimic deosebit fata de alte sosele ale patriei (denivelari, inceput de macinare pe la imbinari etc)
canalele de colectare a apei pluviale au fost astupate in mai toate locurile de inceperea campaniei agricole de toamna dar si de migratia animalelor...

Aceasta postare a fost editata de Chagall: 31 octombrie 2011 - 08:42
Motiv editare: Redimensionare poze
Postat 31 octombrie 2011 - 16:30
31 octombrie 2011
Consiliul Judeţean Timiş anunţă o posibilă scurtare a termenului la care se reia circulaţia rutieră spre Buziaş.

Pentru că şoferii care sunt nevoiţi să meargă spre Buziaş sunt nemulţumiţi de ocolirea pe care trebuie să o facă din cauza lucrărilor la un pod, CJT a anunţat o posibilă scurtare a termenului de reluare a traseului obişnuit.
„Vrem ca de la 1 decembrie să se circule din nou pe traseul obişnuit către Buziaş. Termenul de recepţie a lucrărilor rămâne sfârşitul lunii mai 2012, dar sperăm ca la 1 decembrie să redăm circulaţiei traseul obişnuit spre Buziaş”, a precizat Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.
Începute în vara acestui an, lucrările de construcţie a unui pod peste calea ferată spre Buziaş au necesitat devierea circulaţiei rutiere pe o rută ocolitoare de câţiva kilometri, ceea ce a creat nemulţumirea multor şoferi şi nu numai.
Sursa: TiON
Postat 31 octombrie 2011 - 18:02
Ai avut vreo problema cu domnii ce erau langa tine in poza numarul 2?
Legat de comunicatul CJT, gargara electorala! Auzi tu, exact de 1 Decembrie....?!?!
Postat 01 noiembrie 2011 - 08:38
Postat 01 noiembrie 2011 - 08:47
MHN, la 31 octombrie 2011 - 18:02, a spus:
Ai avut vreo problema cu domnii ce erau langa tine in poza numarul 2?
nu, dar cand fac poze ascund aparatul sub bluza si astept momentul optim...

bine, fara sa ma uit ce fac nu reusesc din prima, dar fac mai multe poze si postez pe ce mai reusita!
MHN, la 31 octombrie 2011 - 18:02, a spus:
receptia in mai 2012? pai cand au inceput lucrarile seful de santier s-o laudat tovarasului primar ca in 2 luni e gata

la cum lucreaza m-as mira sa ne dea drumu pe 1 decembrie!
dar cine stie, poate l-au ajuns blestemele navetistilor pe ostaficiuc si-n consecinta s-o fi gandit sa ia masuri

Postat 06 noiembrie 2011 - 11:35
le-a trebuit 8 zile sa cofreze si sa toarne 10 cm ( nu-i prea putin?

iata pasajul acum 2 zile, imediat dupa ce au terminat de turnat betonul:

totusi, azi dimi cand am trecut pe langa podetul de la intrare in bacova am vazut ca au pregatit utilajele pentru asfaltare in zona!! ma gandesc ca l-au terminat ( dupa un an de lucrari!!!!!!!!!!! ) si in sfarsit saptamana viitoare vor asfalta acel podet si rampa pana la pasaj

bine ar fi sa ne dea drumul sa circulam macar din decembrie

Postat 13 noiembrie 2011 - 12:41
partea stanga cum se merge spre Buzias a fost decopertata toata si se lucreaza intens la structura de rezistenta a podului abia construit pana la 2 m adancime!?

din pacate acolo nu am putut face poze ca s-a lucrat intens si vineri si sambata! (n-am mai vazut de mult asa furnicar gen canal dumare-marea neagra!!) agitatia aia nu mi-a placut, sper ca nu-s probleme mari cu podul!!
drumul intre cele doua poduri:

totusi se vede ca se lucreaza in graba si la rece ( cat a fost cald s-a frecat menta )

la pasaj se lucreaza la parapeti ( pe o parte e gata, dar poza e de vineri cand abia soclul era gata )

se pare ca pe 1 decembrie vine cineva sa inaugureze... probabil ostaficiucu, poate si udrea daca nu-i gata autostrada...
dupa ce s-a frecat menta se vede ca se fusareste, clasic romanesc!
la anul sigur o sa refaca parte din lucrari cum s-antamplat si la viaductul Albina!

Postat 13 noiembrie 2011 - 14:12