STP Timișoara Forum: Proiecte diverse de infrastructura - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (69 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Proiecte diverse de infrastructura lucrari de mica anvergura

#661 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 18 noiembrie 15

Postat 03 februarie 2016 - 10:24

Simplu... intrebi aici : http://www.primariatm.ro/mesaje.php
0

#662 Useril este offline   bizone 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 236
  • Inregistrat: 08 octombrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 04 februarie 2016 - 00:20

Sunt un tip care in ultimii 10 ani nu am avut drumuri prin tara, singurele mele drumuri au fost doar la Bucuresti, dar doar pe calea aerului si tot timpul eram mai mult la birou, neavand timp de vizite. In rest, iesirile mele s-au indreptat mereu spre vest. Sunt iarasi prin ''capitala'' si am avut timp de umblat si am ramas suprins de ce am vazut. Suprins pentru ca dupa ce am vazut pe la TV cu zapada ce a fost prin Bucuresti acum 1-2 saptamani, ma asteptam sa gasesc o mizerie si flescaiala de nedescris. Uite ca dupa ce m-am plimbat cateva ore la pas si cu metroul (deloc prin centrul istoric), pantofii mei arata suprinzator de curati. M-am plimbat pe trotuare curate, fara noroaiele si mazga din Timisoara. Ma uitam pe marginea soselelor sa vad daca exista noroiul ala pe care-l vezi peste tot la noi, dar n-am vazut, nici macar gramezi de zapada, doar pe ici pe colo.

Ma asteptam ca intr-un loc unde traiesc milioane de oameni si sunt sute de mii de masini, sa gasesc mizeria ce a cuprins Timisoara in ultima vreme! Fac o mica paranteza, eu nu-mi amintesc cand orasul nostru a mai fost asa mizerabil, inchid paranteza. Am fost suprins sa vad blocuri in sir care au aceeasi culoare, in urma reabilitarii termice. Am fost surpins de calitatea drumurilor si trotuarelor dintre blocuri, de aleile pe care le-am vazut, de locurile de parcare. Deci m-am uitat la niste lucruri care tin de minimul decentei care ar trebui oferit intr-un oras mare, asa cum este si Timisoara. Nu stiu de ce in mintea mea se formase ideea ca mizeria din Timisoara o gasesti in fiecare oras mare din Romania, dar uite ca nu e asa. Desigur, sunt convins ca sunt multe zone din Bucuresti (si alte orase din tare) care arata mai rau ca in Timisoara si sunt o gramada de probleme, dar in general incercam sa fac o minima comparatie cu Timisoara si nu e deloc bine pentru noi. Si nu e deloc bine mai ales gandindu-ma la acei multi care spuneau ca Timisoara a stagnat foarte mult, pe cand alte orase au crescut, iar eu credeam ca vorbesc prostii. Nu stiu cum este treaba in alte orase, dar incep sa ma gandesc serios la ce spun acei oameni si e posibil sa aiba dreptate.

Am avut un primar care n-a facut foarte multe pentru Timisoara, dar nici n-a avut foarte mult sprijin. Oricum n-are nici o scuza! Am dat peste un alt primar, nebun in toata regula, care in loc sa investeasca in conditii care tin de minimul necesar, face fantani cu lumini de genul celor din Soarelui, cand o gramada de strazi din acel cartier sunt sub orice critica. Cat timp a fost in alianta cu cei de la guvernare, n-a urlat absolut deloc despre centura, cand alianta s-a destramat, a inceput sa prinda voce. Vrea sa arunce bani pe tot felul de SF-uri si proiecte care nu sunt necesare orasului la ora asta (spre exemplu pasajul din P-ta Victoriei), cand mai toate cartierele din oras arata sub orice critica si nu au nici macar minimul necesar - drumuri si trotuare care sunt praf, o gramada de ''spatii verzi'' pline de noroaie din cauza masinilor care parcheaza pentru ca nu au loc de parcare, dar aici trebuie sa mentionez ca sunt si multi cetateni nesimtiti in toata regula. Orasul a ajuns sufocat de mizerie, de nr. tot mai mare de masini, de incompetenta si lipsa de viziune a celor care ne-au condus ani la rand. Am ajuns sa vad ca Timisoara este ''subiect de misto'' in presa nationala, numai din cauza acestui primar care m-a dezamagit crunt, in primul rand prin atitudinea asta nedemna de functia pe care o ocupa. Nu ca as suferi eu de ce zic astia, dar ma doare pentru ca au dreptate si nu-i in regula deloc. Uitati-va la el, alte comentarii nu mai am... https://www.facebook...0081744/?type=1

Iubesc Timisoara din tot sufletul meu, nu m-as muta in Bucuresti sau in alt oras din Romania sub nici o forma. Am si o mica afacere intr-o tara din vest si tot incerc sa caut/sa gasesc motive care sa ma faca sa raman in orasul in care m-am nascut, sa nu plec asa cum au facut-o multi dintre prietenii mei. Nu ma atrag banii de dincolo, vreau sa traiesc in acest oras, pe care il consider cel mai frumos loc de pe pamant, dar care se scufunda din cauza problemelor si a mizeriei. Imi vine sa urlu, nu mai stiu unde sa-mi strig frustrarile cand vad ceea se intampla si cand vad ca sunt neputincios si nu pot schimba nimic. Efectiv m-am saturat sa fiu atent pe unde calc, sa evit gropile si baltile, sa fiu atent sa nu urc cu noroaie in masina. M-am saturat sa vad lucrari care sunt executate foarte prost, uitati-va la pistele de biciclete de pe malurile Begai, la drumurile care ieri au fost asfaltate si maine au gropi (din cauza materialului foarte prost), chiar si la lucrarile din centrul istoric care din punctul meu de vedere nu sunt de cea mai buna calitate (am si o obiectie in privinta pietrelor prea mici care s-au folosit, dar e vorba de gust).

Stau si ma intreb, ce sperante sa ai pentru viitor, cand pana si proiectele si lucrarile noi care se fac sunt facute foarte, foarte prost?! Chiar este o cerinta prea mare in a avea un oras curat, fara praf, gropi, noroaie si balti?

Efectiv nu mai pot :no: Sunt frustrat la maxim. Dati-ne Timisoara inapoi!!!

Aceasta postare a fost editata de bizone: 04 februarie 2016 - 00:40

5

#663 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1284
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15

Postat 04 februarie 2016 - 00:47

@bizone: atata timp cat vedem aceleasi fete de 25 de ani incoace la conducere, nu sunt sperante pt un viitor mai bun pt noi. Pana se schimba mentalitatea si oamenii, mai bine ne detasam de ce e rau si ne traim viata pe unde consideram ca e mai bine. Cred ca toti de pe forumul asta isi doresc un oras mai bun ( ca sa nu zic "de vis"), dar problemele vor ramane aceleasi si peste 10 ani, si noi ramanem sa le comentam, frustrarile adunandu-se...
Cel mai bun exemplu in ceea ce priveste nepasarea/incompetenta este nerealizarea centurii orasului. S-a obtinut promisiunea pt studii de fezabilitate care vor fi realizate in 2018... Daca un asemenea obiectiv de importanta regionala mare este amanat la nesfarsit, incearca sa dai un pronostic in ceea ce priveste alte proiecte de o anvergura mai mica si intreaba-te daca mai poti astepta.
0

#664 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 04 februarie 2016 - 11:35

@ bizone

Ca sa nu faci aceeasi greseala pe care am facut-o si eu, iti recomand prieteneste sa pleci de aici, mai ales ca zici ca ai si o afacere undeva dincolo...Iti spun asta din proprie experienta...Sa nu se inteleaga ca am avut si eu vreo afacere!...

In 1990 aveam 29 de ani si desi pana atunci imi doream sa plec, dupa evenimentele din '89 m-am razgandit...Eram sigur ca lucrurile se vor indrepta in mod major in ceea ce priveste atat nivelul de trai dar mai ales dezvoltarea si infrumusetarea orasului, considerand ca pana in '89 Ceausescu era vinovat de toate. S-a dovedit ulterior ca n-a fost chiar asa...Si iata au trecut peste 25 de ani de zile si abia in ultimii ani apar anumite schimbari majore in ceea ce priveste orasul insa si acestea sunt departe de a-mi intruni aspiratiile, visele, cerintele si dorintele...Se fac lucrari dupa proiecte ciudate, inestetice de foarte multe ori si executii de slaba calitate la lucrari...

Asa ca vei ajunge si tu la anii mei tot asteptand sa se indrepte lucrurile si tot nemultumit vei fi...

Deci, alegerea iti apartine!...

Doar o corectie vreau sa fac la postarea ta si anume imputarea nerealizarii centurii de sud primarului Timisoarei. Este incorect si multa lume o face in necunostiinta de cauza...

Aceasta imputare trebuie adresata lui bojin pentru ca centura este in ograda Consiliului Judetean TM chiar daca centura se numeste Centura de sud a TIMISOAREI...Dealtfel bojin in campania electorala din 2012 a si promis ca vor incepe lucrarile la ea in 2013, apoi in 2014 ca apoi sa nici nu mai pomeneasca de ea si s-o transfere cumva catre primarul Timisoarei...In plus, guvernul politic al lui bojin a stat pana de curand la carma tarii chiar daca PNL-ul a iesit fost dat afara de la guvernare...Ar trebui sa fim corecti pana la capat in opinii!...
2

#665 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 04 februarie 2016 - 13:08

Deacord cu Domnul mile

P:S
Multii vad, putini inteleg.
0

#666 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 04 februarie 2016 - 13:40

Mai nou ma uit cate masini sunt parcate pe "spatiu verde", adica in noroi, si am observat ca numarul lor este foarte, foarte mare. Si nu neaparat din cauza ca soferii nu au gasit loc de parcare, ci mai mult din comoditate, sa fie cat mai aproape de destinatie, sau din obisnuinta, pentru ca asa fac ei de mult timp. Exista masini parcate pe spatiul verde, adica in noroi, chiar si unde exista locuri libere.

Este si asta o sursa importanta de mizerie, noroi, praf pe sosele si trotuare.
1

#667 Useril este offline   bizone 

• Membru activ

Postat 04 februarie 2016 - 15:19

Mile, merci mult de sfat :beer2:

Legat de centura, stiu foarte bine a cui este responsabilitatea. Dar uita-te la promisiunile din campania lui Robu:

Imagine postata

Cine l-o pus sa promita asa ceva? Era unul dintre punctele lui principalele, desi nu intra in atributiunile lui. Tot el era cel care-l acuza pe Ciuhandu ca nu a mers la Bucuresti sa bata la usi pentru astfel de proiecte mari ale orasului, ca asta este rolul unui primar. A spus-o in niste termeni mult mai duri, am ramas socat. Deci nu eu sunt ala care nu intelege, ci avem un primar care crede ca prosteste lumea. Il acuz pentru ca atata timp cat la guvernare a fost alianta din care a facut parte, n-a scos absolut nici un cuvant despre asta, cum alianta s-a destramat, a inceput sa fie foarte dur. Pai scuza-ma, asta arata ce fel de om esti, un om care n-are nici o treaba cu administratia, priveste toate lucrurile doar din punct de vedere politic.
2

#668 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 04 februarie 2016 - 23:00

Daca stau si ma uit la promisiunile din imagine, vad ca nici una nu s-a indeplinit. (reabilitarea centrului istoric e de fapt o ... modernizare, nicidecum prezervarea, restaurarea si conservarea aspectului istoric al ... (culmea!) centrului istoric)
0

#669 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 05 februarie 2016 - 02:12

Vezi postareabizone, la 04 februarie 2016 - 00:20, a spus:

Am ajuns sa vad ca Timisoara este ''subiect de misto'' in presa nationala...

Din cauza trompetei pressalert, o publicație finanțată de știm noi cine.
Ce presă națională preia articolele lor de doi bani? Lanterna 3? Premianții?!

Nu-mi convine că nu se ridică mașinile parcate aiurea sau pe spațiul verde din zonele centrale și din alte părți ale orașului.
Nu-mi convine că n-a luptat mai tare pentru centura de sud și că nu l-o dus mintea să facă șmecheriile de la Brașov și de la Oradea.
Nu-mi convine că nu l-o "mazilit" cumva pe Cojocari.
Nu-mi convine că (primarul sau cine se ocupă) mi-a blocat accesul pe contul lui de facebook, dupa îndemnuri repetate de a trimite reprezentanți la dezbaterile despre masterplan pentru susținerea centurii, în dauna propuselor mitinguri.
Nu-mi plac stâlpii industriali din Piața Libertății.
Dar de aici, până la a da vina pe el pentru orice pârț tras de o babă-n piață, e o cale lungă!
Cine pricepe, pricepe. N-o să dezvolt.
5

#670 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 05 februarie 2016 - 12:41

Trebuie sa fi o persoana extrem de naiva sa crezi ca toate promisiunile facute in campaniile electorale se vor adeveri!

Pe de alta parte nici un candidat nu va castiga niciodata daca va fi sincer si va spune ca el are in plan sa realizeze (doar) 3 obiective iar acestea vor fi realizate in mod cert si atat...

Omul Robu este el insusi o persoana usor naiva si din aceste motive il ia gura pe dinainte de multe ori prea repede si prea usor...In schimb este de apreciat, din punctul meu de vedere, energia pe care o poseda, mult mai mare decat la multe persoane de 30 de ani chiar...
3

#671 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 05 februarie 2016 - 14:38

pai atunci astea sa credem ca se vor realiza ori ba?

TIMISOARA. Patru poduri din Timisoara vor intra intr-un amplu proces de reamenajare si reabilitare. Este vorba de podul Stefan cel Mare (cel din apropierea Garii de Nord), podul Eroilor (cel de langa fosta fabrica Elba), podul Muncii (cel de langa fosta fabrica de tigarete) si podul Tineretii (cel care face legatura intre Piata Maria si Catedrala).

Primarul Nicolae Robu a declarat ca trei dintre cele patru poduri vor fi largite la patru benzi de circulatie.

„Pentru podul Stefan cel Mare avem proiect tehnic pentru largirea de la doua benzi de circulatie la patru benzi de circulatie plus platforma pentru tramvai si se vor amenaja trotuare si piste pentru biciclete. Dorim sa lansam lucrarile in trimestrul al trelea al anului 2016. Durata de executie este de zece luni, iar suma estimata este 7,8 milioane de lei cu TVA. Podul Eroilor este alt pod care va fi reabilitat, avem proiect tehnic si tot in trimestrul trei al anului 2016 ar putea intra in executie. Noua luni va dura lucrarea, iar costul estimat este 5,1 milioane de lei. In cazul podului Muncii ne aflam in stadiul de intocmire a studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic. Se vor amenaja cele patru benzi, trotuare si piste si va intra in lucru la finalul anului 2017. Durata de executie nu o cunoastem inca si nici costul estimat. Si podul Tineretii va intra in reabilitare, stadiul este de intocmire a documentatiei pentru elaborarea de studiu de fezabilitate si proiect tehnic. Acesta se largeste de la doua la patru benzi de circulatie. Se vor amenaja trotuare si piste de biciclete„, a declarat Nicolae Robu.

Primarul a adaugat ca pistele pentru biciclete vor fi pe trotuare, in prelungirea celor existente, intrucat nu exista posibilitatea amenajarii lor pe carosabil.

Nicolae Robu a mai precizat ca lucrarile vor demara cu bani de la bugetul local, insa cu posibilitatea comutarii pe fonduri europene.

„Totul se face cu bani de la bugetul local, dar noi nu asteptam sa se dea drumul la competitia de proiecte pe fonduri europene pentru ca ar insemna sa tinem orasul pe loc pana la a doua jumatate a lui 2017, poate chiar pana in 2018. Noi dam drumul la proiecte pe finantare locala cu comutarea finantarii pe finantari europene„, a mai precizat edilul.
0

#672 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30184
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 05 februarie 2016 - 20:41

Pai n-a zis Mile clar? :04: Cine are timp, poate sa creada.

Sa zicem ca totusi l-am crede... In cazul asta, aceste lucrari la poduri, s-ar desfasura in paralel cu inchiderea pasajelor CF?
0

#673 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 06 februarie 2016 - 11:33

Vezi postareaioio_viola, la 05 februarie 2016 - 14:38, a spus:

pai atunci astea sa credem ca se vor realiza ori ba?...

Din functia pe care o ocupa, el isi permite sa inceapa campania electorala inca din februarie pentru alegerile din iunie. Ceilalti contracandidati nu pot face acest lucru...

Si astfel unii il vor vota pentru ceea ce a realizat pana acum, altii il vor vota pentru ceea ce promite sa faca in continuare...sau si una, si alta...

Ca si parere personala apreciez ca noile promisiuni se vor realiza in proportie de 25-30 % peste o perioada rezonabila de timp insa nu la termenele anuntate de el, din motive adesea birocratice...

Dar si in aceste conditii as fi multumit si asta pentru faptul ca un altul in locul lui nici n-ar observa ce ar avea de facut, d-apoi sa si faca...

Mi-as dori tare mult sa vad si niste schite (randari) cu aceste lucrari promise, sa vad daca sunt si gandite sau se fac doar asa de ochii lumii...ca si alte proiecte si lucrari realizate...

De exemplu sunt curios cum va arata podul Stefan cel Mare largit, adic va fi largit cat bulevardul Dragalina sau va fi in continuare o "strangulare" fata de latimea bulevardului?...

Sunt curios deasemenea daca la proiectarea pasajului CF Solventu se va tine cont si de o viitoare intersectie denivelata pe relatia str Garii-Centura de vest? Adica daca pasajul subteran (sau suprateran) va fi destul de lung incat sa treaca si sub/peste strada Garii? Sau peste 15-20 de ani se va recunoaste ca s-a comis o gafa si ca nu se mai pot indrepta lucrurile?...
0

#674 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 07 februarie 2016 - 21:19

Vezi postareabizone, la 04 februarie 2016 - 00:20, a spus:

Sunt un tip care in ultimii 10 ani nu am avut drumuri prin tara, singurele mele drumuri au fost doar la Bucuresti, dar doar pe calea aerului si tot timpul eram mai mult la birou, neavand timp de vizite. In rest, iesirile mele s-au indreptat mereu spre vest. Sunt iarasi prin ''capitala'' si am avut timp de umblat si am ramas suprins de ce am vazut. Suprins pentru ca dupa ce am vazut pe la TV cu zapada ce a fost prin Bucuresti acum 1-2 saptamani, ma asteptam sa gasesc o mizerie si flescaiala de nedescris. Uite ca dupa ce m-am plimbat cateva ore la pas si cu metroul (deloc prin centrul istoric), pantofii mei arata suprinzator de curati. M-am plimbat pe trotuare curate, fara noroaiele si mazga din Timisoara. Ma uitam pe marginea soselelor sa vad daca exista noroiul ala pe care-l vezi peste tot la noi, dar n-am vazut, nici macar gramezi de zapada, doar pe ici pe colo.

Efectiv nu mai pot :no: Sunt frustrat la maxim. Dati-ne Timisoara inapoi!!!

Desi sunt aproape intrutot de acord cu observatiile tale legate de mizeria din Timisoara, iata, la vreo doua zile dupa postarea ta, apare un comentariu la PRO TV despre situatia mizerabila din Bucuresti...

PRO TV
0

#675 Useril este offline   bizone 

• Membru activ

Postat 07 februarie 2016 - 22:53

:up_arow:

Mile, tocmai ca am spus asta, sunt convins ca sunt zone in Bucuresti care arata si foarte groaznic, dar vad ca n-ai citat partea aia, esti ca ziaristii :so pe iei: :P

Am umblat foarte mult si cu taxi-ul, am vazut foarte multe zone ca sa-mi fac o opinie si una obiectiva. Bucuresti-ul este departe de a fi un exemplu pentru Timisoara, dar in acelasi timp, mi-am dat seama cat de departe suntem chiar si de conditiile de acolo. Asta ca sa ne facem o idee pe unde suntem, rusinos. Am foarte multi colegi care s-au mutat cu job-ul in Bucuresti si sunt de aceeasi parare. Sunt foarte sincer, mi-e chiar ciuda si am o oarecare frustrare.

Chiar o sa-ncerc sa-mi fac timp sa vizitez Oradea, Cluj, orase pe care le cunosc destul bine, dar in care n-am mai fost de multi, multi ani.

Vezi postareaMHN, la 05 februarie 2016 - 02:12, a spus:

Din cauza trompetei pressalert, o publicație finanțată de știm noi cine.
Ce presă națională preia articolele lor de doi bani? Lanterna 3? Premianții?!

In materie de stiri, urmaresc doar digi24, in rest TV-ul il folosesc doar pentru meciurile de fotbal. Mi-a fost de ajuns sa vad o stire intr-o dimineata la ''Digimatinal'', iar o alta intr-unul dintre buletinele lor zilnice, si de fiecare data Timisoara era prezentata negativ cu primarul in prim plan. Apoi, intr-o dimineata, la emisiunea ''Desteptarea'' de pe Europa FM, faceau misto de Robu si de ce face prin Timisoara. Cred ca sunt niste posturi cat de cat ok, iar asta s-a intamplat numai in ultima luna. Daca ar fi departe de adevar, probabil ca as ignora sau as fi frustrat ca mint. Probabil ca da, una dintre sursele lor este (si) pressalert, dar si primarul are ziaristii lui de casa. Din pacate, presa in Timisoara este (aproape de) zero, la fel ca politicienii.

Legat de lista ta cu ''nu-mi place'', sunt convins ca e mult, mult mai lunga. Am impresia ca lumea se multumeste ca avem un primar care a facut mai multe ca Ciuhandu, dar sincer sa fiu, nu stiu cine n-ar putea face asta. Am ajuns sa ne multumim doar cu atat, ''bine ca n-a fost ca ultimul''? Plus, un primar este oarecum si ''imaginea orasului'', iar mie unul, prin modul lui de a se prezenta si de a-si face reclama, mie mi-e chiar rusine cu Robu. Toata tara a aflat ca Robu este primarul Timisoarei, prin acelasi mod prin care au aflat si ca Mazare a fost primarul Constantei, cu mentiunea ca Robu chiar nu cred ca va ajunge la un nivel asa de jos.

ps. era sa uit de aia de la timesnewroman, am vazut zilele trecute circuland ceva pe facebook si am vazut ca au mai avut si-n trecut multe surse de inspiratie din ideile lui Robu.

Aceasta postare a fost editata de bizone: 07 februarie 2016 - 23:37

2

#676 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 08 februarie 2016 - 18:54

Vezi postareabizone, la 07 februarie 2016 - 22:53, a spus:

:up_arow:

Mile, tocmai ca am spus asta, sunt convins ca sunt zone in Bucuresti care arata si foarte groaznic, dar vad ca n-ai citat partea aia, esti ca ziaristii :so pe iei: :P

Gresesti! Am citit tot si n-am adus stirea de pe PRO TV pentru "a anula" postarea ta. Probabil ca era mai bine daca citam exact fragmentul pe care susti ca nu l-am citit...Dar, nah, nu s-a intamplat asa....

Apropo de Cluj-ul, pomenit de tine, personal am avut idei preconcepute legate de acest oras, in sensul ca-l vedeam sub Timisoara si asta pana in 2001 (primar GH. Funar) cand am zabovit doar cateva ore prin Cluj. De-atunci mi-am schimbat parerea diametral opus...Iar de atunci au trecut aproape 15 ani...din care multi ani sub Emil Boc, fost si prim ministru...Cred ca daca as face o vizita la vara in Cluj, as ramane si mai blocat...

Ideea este ca mi-as fi dorit si eu un primar mai performant decat Robu insa cand ma gandesc ca puteam nimeri sau putem nimeri in acest an unul si mai pasiv decat Ciuhandu, ma apuca disperarea...

Este interesant insa faptul ca atat Boc la Cluj, Bolojan la Oradea sau Falca la Arad au destui contestatari in orasele lor chiar daca noi de la distanta ii vedem mult mai buni decat Robu...
2

#677 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 13 februarie 2016 - 18:47

Straziile din jurul Kaufland-ului de pe Kogalniceanu:

Imagine atasata: centru unirii - 13.feb.16 - 001.jpg Imagine atasata: centru unirii - 13.feb.16 - 002.jpg Imagine atasata: centru unirii - 13.feb.16 - 003.jpg

Si se presupune ca ce fac privatii e de o mai buna calitate... Imagine postata
3

#678 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 13 februarie 2016 - 22:53

Vezi postareadan.s, la 13 februarie 2016 - 18:47, a spus:

Straziile din jurul Kaufland-ului de pe Kogalniceanu:

Atasament centru unirii - 13.feb.16 - 001.jpg Atasament centru unirii - 13.feb.16 - 002.jpg Atasament centru unirii - 13.feb.16 - 003.jpg

Si se presupune ca ce fac privatii e de o mai buna calitate... Imagine postata

Acolo sa turnat asfaltul pe ploiaie si in parcare la fel. Daca nu ma insel chiar tot asfaltul sa turnat pe ploie.

Pozele nu imi apartin.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 10357532_902279999860650_7222140201848317302_n.jpg
  • Imagine atasata: 11230026_902279913193992_5197204889765876789_n.jpg
  • Imagine atasata: 12074836_902279939860656_6901401836602702595_n.jpg
  • Imagine atasata: 12088236_902279976527319_2413884724266456894_n.jpg
  • Imagine atasata: 12105885_902279953193988_5121968092219843836_n.jpg
  • Imagine atasata: 12122577_902280026527314_759536876528819325_n.jpg
  • Imagine atasata: 12141570_902279896527327_7432564782075051713_n.jpg

Aceasta postare a fost editata de FerraryTm: 13 februarie 2016 - 22:56

2

#679 Useril este offline   radutm 

• Membru Senior ***
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 518
  • Inregistrat: 09 aprilie 15

Postat 22 februarie 2016 - 14:01

Azi am sesizat o ciudatenie urbanistica in zona Girocului, la Penny Market-ul de pe strada Prezan (fosta Lidia). Parcarea lor, cu intrare de pe Lidia, se prelungeste pe lateral pana in spate, insa in continuarea ei, exista o strada, Ana Lugojana, care face legatura cu strada Mures. Ele sunt despartite de un gard, dar am observat ca localnicii din zona au facut carare si merg prin spate, pe acea strada. Am facut cateva poze cu telefonul:
Imagine atasata: IMG_20160222_124717.jpgImagine atasata: IMG_20160222_124722.jpg

si o schita a locului:
Imagine atasata: penny-lidia.JPG

Dupa parerea mea, cand s-a facut planul urbanistic zonal, trebuia prevazuta continuarea acelui drum de legatura pana la strada Lidia, asa, a iesit o struto-camila.

Aceasta postare a fost editata de radutm: 22 februarie 2016 - 14:02

#680 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 11 aprilie 2016 - 20:53

A inceput schimbarea borduriilor pe Take Ionescu:

Imagine atasata: oras tm - 11.aprl.16 - 004.jpg Imagine atasata: oras tm - 11.aprl.16 - 005.jpg Imagine atasata: oras tm - 11.aprl.16 - 006.jpg Imagine atasata: oras tm - 11.aprl.16 - 007.jpg

2

Arata acest topic

• (69 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou