STP Timișoara Forum: Proiecte diverse de infrastructura - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (68 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Proiecte diverse de infrastructura lucrari de mica anvergura

#301 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12
  • Sexul:masculin

Postat 14 octombrie 2013 - 08:55

Sambata noaptea se asfalta sensul giratoriu. Ma bucur sa vad ca se poate si asa.
0

#302 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 14 octombrie 2013 - 14:44

Asta da exactitate... :lol: Avem aprox. 50+ din ele in TM... Care mai exact?
0

#303 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 14 octombrie 2013 - 14:45

Vezi postareaDoppler, la 13 octombrie 2013 - 21:12, a spus:

Eu iubesc acele calmatoare, serios, mai... calmeaza schumacherii. Interesant este ca sint zone unde soferii reduc viteza cu toate ca au fost demontate (a intrat in reflex).

General Dragalina:

Atasament Dragalina - 2013.10.13 - 01.jpg Atasament Dragalina - 2013.10.13 - 02.jpg Atasament Dragalina - 2013.10.13 - 03.jpg

Al naibii sa fiu daca coborarea de pe pod nu e una dintre cele mai tampite din oras... :Facepalm_emote_gif:
1

#304 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ

Postat 14 octombrie 2013 - 15:31

:up_arow:
Era o continuare a unei relatari de pe pagina aceasta si precedenta. S-a asfaltat Gh Dima, de la intersectia cu Gheorghe Lazar pana in Marasti, inclusiv.

Poate nu circul eu destul noaptea, dar mi-a placut sa vad ca se poate face si in Timisoara o lucrare intre orele 23 - 04, pentru a nu deranja traficul.
0

#305 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 14 octombrie 2013 - 17:57

Corect. Sper sa-si pastreze acest obicei.
0

#306 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 23 octombrie 2013 - 09:10

Imagine atasata: Gospodina_Urbanista.png
bobdelugoj - druckeria.ro
0

#307 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ

Postat 29 octombrie 2013 - 16:26

Sters.
Andy a adaugat cu 2 minute inainte informatia aici.

Aceasta postare a fost editata de Shhhh: 29 octombrie 2013 - 16:39

0

#308 Useril este offline   duck_dani 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 18 martie 11

Postat 01 noiembrie 2013 - 14:48

sper ca am ales locul potrivit pentru post-ul asta. Corectati-ma daca gresesc. Eu, de 2 ani de zile, am o nelamurire legata de asfaltarea strazii pe care locuiesc (Edgar Quinet, cea cu rosu :P). Desi am insistat la primarie si am primit confirmarea scrisa si din partea primarului ca "sigur anul acesta se va asfalta si strada dumneavoastra", am ajuns acum la capatul rabdarii. Nu pot sa imi expic cum de am ramas singura strada neasfaltata din Braytim (partea ce tine de Timisoara si nu de Giroc). Sunt satul de explicatiile celor de la drumuri cum ca nu sunt bani, dar ma vor ajuta "in cel mai scurt timp", dar nu imi pot explica de ce pentru toate celalte strazi s-au gasit bani. Poate cineva sa ma ajute cu o explicatie si/sau un sfat legat de ce alte varianta sa incerc? Am atasat o poza: verde=strada cu asfalt sau in curs de asfaltare(Musicescu de exemplu), iar cu rosu strazi neasfaltate.
Multumesc si sper ca nu am pus in locul nepotrivit mesajul.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: asfaltBraytim.JPG

Aceasta postare a fost editata de duck_dani: 01 noiembrie 2013 - 14:57

0

#309 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 01 noiembrie 2013 - 15:55

Deobicei exista un virf de asfaltari sa zicem cu 12 luni inainte de alegeri. Asta fac cam toti primarii din Romania.
0

#310 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12
  • Locatia:Timisoara

Postat 01 noiembrie 2013 - 16:15

duck_dani, ce liniste este pe strada ta, doar tu si vecinii intrati acolo. :pace:

Casa mea e putin mai jos, nu ai prins-o in printscreen. Nu e o luna de cand s-a asfaltat acolo, dar apartine de ... Giroc.
0

#311 Useril este offline   duck_dani 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 63
  • Inregistrat: 18 martie 11

Postat 01 noiembrie 2013 - 16:19

Stiu ca au asfaltat-o (e cu verde strada). felicitari!!! eu imi plimb seara fetita pe Musicescu (ca sa o adorm) si am vazut de curand ca au pus asflat pe ea. Initial m-am ofticat dar apoi m-am calmat ca mi-am dat seama ca nu tine de Timisoara.
0

#312 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 01 noiembrie 2013 - 20:10

Vezi postareaPelbartus, la 01 noiembrie 2013 - 16:15, a spus:

duck_dani, ce liniste este pe strada ta, doar tu si vecinii intrati acolo. :pace:

Poate nici nu-ti dai seama ce adevar ai grait...Pana in 2006-2007 am avut o strada cu "pietricele" si nici nu mi-am dorit-o asfaltata. Dar a venit "pacostea" si a asfaltat-o. De atunci au inceput si "problemele". Nu foarte mari insa au inceput...
0

#313 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 08 noiembrie 2013 - 15:08

Imagine atasata: Dragalina - 2013.11.07 - 01.jpg Imagine atasata: Dragalina - 2013.11.07 - 02.jpg Imagine atasata: Dragalina - 2013.11.07 - 03.jpg

Pietrisul (marmura sparta?) arata bine dar trebuie intretinere ulterioara. Vara viitoare parca vad ca o sa apara si iarba.

Au inceput sa lucreze si la pistele pt biciclete:

Vezi postareaDoppler, la 08 noiembrie 2013 - 14:32, a spus:

Piste pentru biciclete in Timisoara
0

#314 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 08 noiembrie 2013 - 15:17

Hmmmm... Not bad! Eu zic ca e un incepuit bun... Decat beton, mai bine asa.
0

#315 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 10 noiembrie 2013 - 10:19

ieri se faceau marcajele dupa ce a fost asfaltata strada Borzesti actuala Sfantii Apostoli Petru si Pavel
1

#316 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 11 noiembrie 2013 - 22:28

^^^
si poze de sambata(vechea centura)

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de udar: 11 noiembrie 2013 - 22:28

5

#317 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 22 noiembrie 2013 - 15:23

Din ciclul "Cum sa fii proprietar de strada in Timisoara":

Imagine postata
0

#318 Userul este online   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 22 noiembrie 2013 - 16:07

Spune-ne acum si cine este fericitul proprietar. Nu ne lasa in suspans! :)
0

#319 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 04 decembrie 2013 - 22:59

Citeaza

Amenajarea parcării din sensul giratoriu din Calea Buziaşului face parte dintr-un proiect mai amplu „Reparaţii în zona de locuinţe B-dul Sudului”, care vizează reabilitarea reţelei de străzi (carosabil, parcări, trotuare, accese) în carierul de locuinţe din zona Calea Buziaşului.

Acest cartier a fost construit în anul 1980. În prezent, locurile de parcare erau insuficiente pentru locatarii din zonă, coroborat cu necesitatea parcării pentru cei care folosesc zona comercială.
De asemenea, îmbrăcămintea carosabilului a depăşit durata de exploatare (12-15 ani), iar degradările produse cu ocazia reparaţiilor la reţelele de gospodărie subterană au contribuit la degradarea majoră a parcării şi trotuarului, în anumite zone.

Proiectul propune înlăturarea tuturor deficienţelor şi fluidizarea circulaţiei rutiere şi pietonale conform cerinţelor actuale.
În acest sens, prin reorganizarea spaţiului cuprins între sensul giratoriu şi blocul de locuinţe s-a reuşit amenajarea unei parcări cu o capacitate de 62 locuri, pe o suprafaţă de cca. 1.185 mp. În acelaşi timp, au fost finalizate lucrările de refacere a trotuarului pe o suprafaţă de cca. 325 mp, precum şi a zonei verzi cu o suprafaţă de 154 mp.

Valoarea acestor lucrări este de cca. 165.000 lei.
Lucrările au fost executate de S.C. DRUMURI MUNICIPALE S.A. Timişoara.
Având în vedere mărimea, diversitatea şi complexitatea lucrărilor din cartierului Calea Buziaşului, aceste lucrări vor continua realizându-se etapizat.

Nicolae Robu,

Primăria Municipiului Timişoara

primaria tm

E gata?

Citeaza

AMENAJARE STR. CONSTANTIN CEL MARE
04.12.2013

<br clear="all">Primăria Municipiului Timişoara are în atenţie promovarea de programe privind dezvoltarea şi întreţinerea tramei stradale a municipiului, în vederea sporirii confortului cetăţenilor şi asigurării siguranţei circulaţiei auto şi pietonale.

Astfel, pe str. C-tin cel Mare a fost realizat un covor asfaltic în lungime de 790 m şi o lăţime medie de 7 m, între str. Divizia 9 Cavalerie şi str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel.
Lucrărileau început în perioada iulie – decembrie 2013 şi au constat în :
- decaparea covorului asfaltic degradat;
- înlocuirea bordurilor;
- au fost realizate egalizări cu beton asfaltic BAD 25, pentru a asigura planeitatea drumului, peste care a fost aşternut un strat de uzura BA 16, în grosime de 6 cm;
- scurgerea apelor se va realiza prin gurile de scurgere existente.

Valoarea lucrării
: 420.000 lei
Constructor: pe tronsonul str. Pomiculturii şi str. Sf. Apostoli Petru şi Pavel lucrările au fost realizate de către SC SYLC CON TRANS SRL, iar pe tronsonul str. Divizia 9 Cavalerie – str. Pomiculturii SC DRUMCO.

Nicolae Robu,
Primăria Municipiului Timişoara

primaria tm
0

#320 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2520
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 10 ianuarie 2014 - 15:06

Robu vrea un dicţionar explicativ al străzilor din Timişoara şi să construiască cinci poduri noi

Citeaza

Primarul Nicolae Robu are planuri măreţe pentru acest an. El a anunţat chiar şi o iniţiativă ieşită din comun, care constă în elaborarea unui fel de dicţionar explicativ al denumirilor străzilor din Timişoara.

Ideea a plecat de la faptul că se pare că există multă lume care nu cunoaşte de unde provine denumirea unei străzi, cine a fost persoana care îi poartă numele sau de ce s-a ales ca o stradă să se numească Panselelor, Muncitorilor sau... Palmierilor.

Robu spune că în acest mod vor fi evitate şi situaţiile ridicole generate de unele denumiri ciudate date arterelor, un exemplu fiind strada Colonia Radio.

După ce acest dicţionar va fi finalizat, vor fi schimbate şi denumirile unor străzi care nu mai corespund realităţilor actuale.

Pe de altă parte, Robu a anunţat că în acest an vor fi întocmite studii de fezabilitate pentru construirea a cinci poduri peste Bega. Acestea vor fi ridicate în zona Solventul, pe strada Jiul, pe strada Bobâlna, iar două vor fi în vecinătatea Podului Decebal.

Robu spune că un astfel de pod costă foarte puţin în raport cu bugetul Timişoarei, cel mult cinci milioane de euro, lucru care îl face să se gândească de ce timp de zeci de ani nu s-a gândit nimeni să construiască un astfel de pod.

Primul pod va fi realizat din buget propriu, urmând ca pentru celelalte patru obiective să fie accesate fonduri europene din exerciţiul bugetar 2014-2020.

Este puţin probabil ca execuţia efectivă a primului pod să înceapă în acest an, date fiind procedurile stufoase care trebuie parcurse în astfel de situaţii.
renasterea
0

Arata acest topic

• (68 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »