M-am tot ferit s-o spun, nu stiu de ce, poate pentru ca sunt singurul sau printre putinii care au o opinie diferita, dar eu sunt foarte dezamagit de lucrarile din centrul istoric. Mi-e o ciuda de mor, pentru ca aveam sperante mari si abia asteptam sa fie terminate lucrarile, sa ma bucur si eu de un centru istoric pietonal, ca-n marile orase. Cand ma plimb si simt rosturile alea sub picioare, efectiv ma deranjeaza la culme. E o bataie de joc, mereu sa fiu atent pe unde calc, ma frustreaza la maxim! Cand ploua, nici nu mai vorbesc! Nu stiu cum merge o femeie pe tocuri, dar nu cred ca-i placut deloc. Nu-mi place deloc ca s-a ales solutia sa se puna pietre in forme mici (stai sa le vedem dupa 1-2 ani), in prea putine locuri s-au pus bucati mai mari de pavaj si alea care s-au pus, imi dau impresia ca-s gresie. De asemenea, e mult prea mult gri (ma refer la pavaj), se puteau face niste combinatii de culori mai inspirate, avand in vedere si starea in care se afla multe cladiri. Gri-ul e culoarea care ne domina peisajul mai tot anul, cu exceptia verii, m-am saturat, m-am scarbit.
In fine, poate-i vorba de gusturi, dar sincer ma deranjeaza mult, dupa o asteptare asa de lunga chiar speram ca va iesi ceva fain. E adevarat ca e mult mai ok ca inainte, nici nu se pune problema, dar nu e de ajuns si nu cred ca e pozitia corecta din care trebuie privite lucrurile.
Aceasta postare a fost editata de bizone: 08 iulie 2016 - 22:21