STP Timișoara Forum: Piata Unirii in reabilitare - zona pietonala in cartierul Cetate - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (115 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Piata Unirii in reabilitare - zona pietonala in cartierul Cetate (finalizat) - din fonduri UE, constructor: ROMPREST Evaluare topic: ***** 2 Voturi

#2101 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 12 martie 2016 - 15:31

Acel copac se alimenteaza prea putin cu apa de ploaie. Radacinile lui au ajuns de mult in zona umeda. Daca se va usca, asta se va intampla din alte motive, fie vreo boala sau altceva...

"Banca" putea fi usor inclinata spre el, cum zicea radutm mai sus, si astfel si apa de ploaie s-ar fi dus la baza copacului...

Insa si pe mine ma ingrijoreaza mizeria care se va aduna sub banca...Pe langa faptul ca nu suntem foarte harnici in a face curatenie, cu atat suntem mai "harnici" in a face (produce) mizerie! Si asta oricat de multe cosuri de gunoi ar fi montate in zona, cosuri care si ele ar trebui golite inainte de se revarsa!...
0

#2102 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 13 martie 2016 - 14:59

Nu as fi asa sigur ca intr-o localitate cu canalizare si cu aproape toata suprafata din zona pavata / asfaltata apa freatica este sus. Ar insemna ca in subsolul cladirilor din zona sa te plimbi cu barca. :eusa_think:

Astazi am remarcat ca Piata Libertatii s-a transformat dint-o parcare uriasa cu ceva alei pe care iti rupeai picioarele si niste pomi lipsiti de valoare peisagistica intr-un loc unde parintii isi pot plimba copiii si acestia macar sper sa fie lasati sa se plimbe cu bicicletele.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 01.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 02.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 03.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 04.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 05.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 06.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 07.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 08.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 09.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 10.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 11.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 12.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 13.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 14.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 15.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 16.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 17.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 18.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 19.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 20.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 21.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 22.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 23.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 24.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 25.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 26.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 27.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 28.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 29.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 30.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 31.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 32.jpg

7

#2103 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 13 martie 2016 - 15:44

:up_arow: Imi pare rau ca tot trebuie sa vin cu explicatii suplimentare...pentru tot felul de fleacuri.

Un pom nu se duce cu radacinile in panza freatica ci in zona umeda. Radacinile singure stiu sa caute zone umede. In toate beciurile neamenaje cu hidroizolatii si izolatii termice din zona centrala se va simti o anumita umezeala. Si din aceste motive s-a renuntat de-a lungul timpului la folosirea unor demisoluri ca spatii de locuit iar subsolurile (pivnitele) au fost amenajate in general ca magazii de lemne si carbuni pentru incalzire...

Pe de alta parte, daca in general panza freatica este prea sus, radacinile pomilor vor sta mai aproape de suprafata solului iar acest lucru duce la caderea lor la rafale de vant puternic cand sunt mari si grei...

Avem sute de pomi prin oras in perimetre asfaltate care au un cerc de pamant mic in jurul lor iar apa de ploaie care se aduna in acel cerc este insinifianta pentru un pom matur si totusi acesta nu se usuca si nu cade din lipsa de apa. Si asta pentru ca se alimenteaza cu apa din umezeala subterana!... :Facepalm_emote_gif:

LE Nu stiu cine isi poate inchipui ca Politia Locala va da amenzi "biciclistilor" insotiti de parinti, adica prichindeilor?...Eu unul NU-mi pot imagina asa ceva!...Eventual tembelilor care i-ar putea lovi pe acesti micuti, fie ca sunt cu roti ajutatoare sau nu.... :D

LE2 Stau si ma intreb de ce oare colegii biciclisti de pe forum care sunt PRO pedalare pe strazile pietonale din Cetate n-au participat la actiunea din weekend-ul trecut, manifestandu-si dorinta de a "incasa" o amenda?...Erati mai eficienti in acea conjunctura, la acea manifestatie de protest, prin faptul ca ati fi fost mai multi macar numeric la "incasat" amenzi!... :eusa_think:
-3

#2104 Useril este offline   radutm 

• Membru Senior ***
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 518
  • Inregistrat: 09 aprilie 15

Postat 13 martie 2016 - 22:33

Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.13 - 31.jpg
In aceasta poza se vede foarte clar o fractura in urbanistica orasului chiar in zona 0. Unele cladiri au ramas la nivelul P+1, pe cand altele au crescut pe verticala la P+2+M sau mai mult. In lipsa unei continuitati, cartierele istorice ale Timisoarei au ramas practic pe loc, dupa despartirea de regimul austro-ungar. Din lipsa de continuitate in abordare, cartierele istorice au devenit pline de exemple similare, cu cladiri de P+3 si imediat langa, uneori pe colt, cu cladiri cu un etaj sau doar parter. Actuala lege de protejare a cladirilor de patrimoniu nu prea lasa loc pentru imbunatatiri. Se protejeaza de fapt o opera neterminata mostenita din trecut.

Aceasta postare a fost editata de radutm: 13 martie 2016 - 22:37

#2105 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 14 martie 2016 - 00:18

Vezi postareamile, la 13 martie 2016 - 15:44, a spus:

:up_arow: Imi pare rau ca tot trebuie sa vin cu explicatii suplimentare...pentru tot felul de fleacuri.
Am fagaduit sa nu mai intervin in acest debate fara sfarsit...dar vad ca "unii" nu pot dormi pana nu arunca din nou o vorba "buna" vorba unui coleg de forum. Probabil ii mustra constiinta stiind ca nu au dreptate in ceea ce afirma si insista in vorbe...ca sa aiba ultimul cuvant. NU , nu e cazul de regret ...umanitatea e recunoscatoare pentru ca mintile noastre tampite sunt luminate si lamurite o data pentru totdeauna ca singurul "adevar" valabil e cel afirmat in fata presei de primarita pletoasa ...aka fetita usl ista a cacarau-lui...Ce sa facem....efectul scolii comuniste...unii pricepe mai greu...si aceste cuvinte ne doare...
Un pom nu se duce cu radacinile in panza freatica ci in zona umeda. Radacinile singure stiu sa caute zone umede. In toate beciurile neamenaje cu hidroizolatii si izolatii termice din zona centrala se va simti o anumita umezeala. Si din aceste motive s-a renuntat de-a lungul timpului la folosirea unor demisoluri ca spatii de locuit iar subsolurile (pivnitele) au fost amenajate in general ca magazii de lemne si carbuni pentru incalzire...

Pe de alta parte, daca in general panza freatica este prea sus, radacinile pomilor vor sta mai aproape de suprafata solului iar acest lucru duce la caderea lor la rafale de vant puternic cand sunt mari si grei...

Avem sute de pomi prin oras in perimetre asfaltate care au un cerc de pamant mic in jurul lor iar apa de ploaie care se aduna in acel cerc este insinifianta pentru un pom matur si totusi acesta nu se usuca si nu cade din lipsa de apa. Si asta pentru ca se alimenteaza cu apa din umezeala subterana!... :Facepalm_emote_gif:

LE Nu stiu cine isi poate inchipui ca Politia Locala va da amenzi "biciclistilor" insotiti de parinti, adica prichindeilor?...Eu unul NU-mi pot imagina asa ceva!...Eventual tembelilor care i-ar putea lovi pe acesti micuti, fie ca sunt cu roti ajutatoare sau nu.... :D
Cu siguranta o gramada de alegatori fraieri si naivi si-ar inchipui acest lucru. Codul Rutier si Codul Civil nu face distinctia intre varsta posesorului de CNP din cate stiu....sau ??:? ori nimeni nu are voie pe vehicule pe roti in sfantul spatiu pietonal...ori are? sau cum? dupa aceasta gandire daca imi iau o tricicleta de bebelus si ma dau cu ea in fata prostimii comunitare garcea imi da onorul? eventual mai pun si roti ajutatoare ...sa fiu sigur....si mai perfect ar fi sa aplicam exacerbat in stilul nostru specific normele europene...si sa facem ca in norvegia..1000 de euro amenda parintilor iresponsabili care isi lasa minorii in spatiul sfant pietonal si anularea dreptului de a fi parinte pentru ca a incalcat drepturile societatii,,,

LE2 Stau si ma intreb de ce oare colegii biciclisti de pe forum care sunt PRO pedalare pe strazile pietonale din Cetate n-au participat la actiunea din weekend-ul trecut, manifestandu-si dorinta de a "incasa" o amenda?...Erati mai eficienti in acea conjunctura, la acea manifestatie de protest, prin faptul ca ati fi fost mai multi macar numeric la "incasat" amenzi!... :eusa_think:

Si eu stau si ma intreb de ce nimeni nu a avut initiativa sa aduca 1500 de tigani homelesi..adunati din toate colturile orasului...si tot ce mai gaseau pe centuri...sa dea la pedale? Daca nu isi platesc amenzile pentru vagabondaj si pentru prostitutie..sunt curios cui imputa "organul" aceste amenzi...??? Cand ii explici dolofanilor comunitari ca nici macar cnp nu ai...se musca singuri de fund.
LE: mi-a fost drag acest forum, il voi urmari cu atentie si cine intelege ce am scris la nervi..ii multumesc. STIU ca nu am folosit cele mai potrivite cuvinte si imi cer scuze fata de colegi. ...dar trebuia sa o spun. Daca am jignit pe cineva imi cer iertare. Dar chiar nu se poate sa fi atat de orb si sa vezi cu ochelari de cal doar partea proprie de adevar. ..si vesnic sa dai peste nas tampitilor care nu se ridica la nivelul tau de cunoastere si de patrundere ...inca o data scuze. A fost STRICT un punct de vedere personal pe care mi-l asum. Postarea poate fi stearsa si daca domnul Florin decide la fel si id ul meul. DAR TREBUIA SA SPUN CE GANDESC. Pana la urma pentru asta au murit cei din 1989....Vom muri si VOM FI LIBERI.

LLE later later edit ...aka PPS pentru "prietenii " bacalaureatului pentru care acest target e o chestie aspirationala...in limbaj corporatist....TOTUSI...obiectiv vorbind...esti primar al guvernarii cu majoritate parlamentara...la acel moment...ministrul transportului iti e coleg de partid...si lasi gara orasului tau sa fie o ruina....cat de hahalera si zdreanta penala poti fi|?

Aceasta postare a fost editata de BogdanTm: 14 martie 2016 - 00:54

1

#2106 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 martie 2016 - 00:51

Ion Raţiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“

Min. 2:30:

1

#2107 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2372
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 14 martie 2016 - 01:06

Vezi postareaDoppler, la 14 martie 2016 - 00:51, a spus:

Ion Raţiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!“

Un suflet si un om...venit intre cei mutilati de 50 de ani de "impliniri marete"....Bunul Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca ... a venit intr-o lume manipulabila si primitiva...am trait si am vazut cu ochii mei cum turma racnea si mugea.."Ratiu si Campeanu sa treaca oceanul". Tovarasii si au facut perfect treabsa..am avut parte de un "presedinte pentru linistea noastra"...
1

#2108 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 14 martie 2016 - 09:20

Ca tot l-ati pomenit pe Ratiu, va pot spune ca ma numar printre cei 3 % dintre cei prezenti vot care l-au votat pe Ratiu in 20 mai 1990...Si atunci ca si acum eram total neinteles de cei care erau in jurul meu... :Facepalm_emote_gif: Abia-abia gaseam cate o persoana cu aceleasi orientari politice sau o persoana cu care puteai discuta despre politica daca erai impotriva lui Iliescu...

Iata ca acum o buna parte dintre cetatenii tarii (si colegi de forum) il regreta pe Ion Ratiu si-l dau ca exemplu culminant al democratiei!

Sunt curios cati dintre voi l-ati votat, sau daca erati prea mici, cati dintre parintii vostri l-au votat?...

Eu l-am votat pe Ratiu ca presedinte (si nu pe Campeanu - liderul PNL - in care n-am avut suficienta incredere) iar lista PNL-ului la Deputati si Senat...Am fost si membru PNL in 1990 cateva luni iar cand am vazut ca "circul politic" tot creste, am renuntat prin neprezentare la sedinte...si la cotizatie care cred ca era 10 lei/luna sau pe an...Nu-mi aduc aminte exact!...Probabil ca era pe o luna de zile.

Deci... :naughty1:

Iata ca "biciclistii rai" s-au mai inmuiat si s-au conformat la o saptamana distanta fata de primul protest si merg pe langa biciclete in zona pietonala din Cetate...

Citeaza

Al doilea protest al biciclistilor rai in centrul Timisoarei. Politistii locali au impartit din nou sanctiuni

De Bogdan Marta la 12. martie 2016 18:04

Comentarii

Imagine postata

„Bicicliștii răi” au ieșit din nou în centrul Timișoarei pentru a protesta împotriva deciziei Comisiei de Circulație de a interzice accesul bicicletelor pe majoritatea străzilor pietonale și piețelor din centrul orașului. Deși manifestanții au decis de această dată să meargă pe lângă biciclete, tocmai pentru a nu fi amendați, și de această dată flash-mobul s-a încheiat cu mai multe sancțiuni.

TION
1

#2109 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 martie 2016 - 19:52

Eu l-am votat pe Campeanu si PNL. Am dat citatul din Ratiu pentru a accentua ca fiecare are dreptul la opinia lui, chiar daca e in contradictoriu cu altii si vazind clipul as atrage atentia domnului primar ca in democratie ai obligatia sa asculti pe cei care merg la vot (minutul 3:30).

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 01.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 02.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 03.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 04.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 05.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 06.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 07.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 08.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 09.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 10.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 11.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 12.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 13.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 14.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 15.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 16.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 17.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 18.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 19.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 20.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 21.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 22.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 23.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 24.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 25.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.14 - 26.jpg

6

#2110 Useril este offline   timis2 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 688
  • Inregistrat: 20 octombrie 08

Postat 14 martie 2016 - 22:12

Peste ani multi au spus ca trebuia votat Ratiu ca am fi fost altfel, dar tara a luat-o pe alta directie si Iliescu a venit iar presedinte.
0

#2111 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 15 martie 2016 - 01:32

Revazind acest fragment din confruntarea finala televizata, discursul lui Ion Ratiu ar fi trebuit sa rastoarne balanta. A jucat ca la carte dar electoratul de atunci era orbit de manipularea TVR-ului.

Acelasi scenariu standard a avut loc la confruntarile din 1996, 2004, 2009 dar nu prea chiar in 2014.

Revenind la subiect, este tot mai necesar sa se faca ceva si cu Piata Victoriei. Reabilitarea cirpeala din 1989 a unei amenajari si mai vechi trebuie uitata si facut altceva. Trebuie bine gindita destinatia pietei. Daca se va face un concurs de proiecte ar fi cel mai bine.
0

#2112 Useril este offline   rockrider 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 18 noiembrie 15

Postat 15 martie 2016 - 10:20

Multiplele experimente cu amplasarea teraselor a lasat urme adanci in pavajul din Piata Victoriei si ar fi necesare reparatii la acesta. Pe bugetul de reparatii s-ar putea aduce pavelele la acelasi nivel, cel putin pana la demararea unor viitoare proiecte de reabilitare, modernizare.
0

#2113 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 15 martie 2016 - 11:56

Vezi postareaDoppler, la 15 martie 2016 - 01:32, a spus:

Revenind la subiect, este tot mai necesar sa se faca ceva si cu Piata Victoriei. Reabilitarea cirpeala din 1989 a unei amenajari si mai vechi trebuie uitata si facut altceva. Trebuie bine gindita destinatia pietei. Daca se va face un concurs de proiecte ar fi cel mai bine.

Am impresia ca nici nu va inchipuiti ce "circ" va fi daca vor veni "buldozerele" in Piata Victoriei, mai ales daca se pune si de o parcare subterana cum propuneau multi (colegi) cu ceva vreme in urma...In primul rand ar disparea brazii...

Daca pentru Libertatii a fost scandal cat casa si inca mai este pentru cativa pomi comuni (banali ca valoare dendrologica), strambi si bolnavi, atunci cat de mare va fi scandalul legat de distrugerea brazilor si a gazonului floral. Chiar si fara construirea unei parcari subterane, va fi schimbata infrastructura subterana (canalizarea, conducte de apa, cabluri electrice, etc.,)...

Iar daca vor fi schimbate doar pavelele, atunci n-are sens reabilitarea. Se pot pastra actualele pavele insa reasezate acolo unde s-au miscat din loc...

PS "Carpeala" din 1989 a fost una insemnata pentru acea perioada si a fost realizata in aprox doua luni si jumatate cu tot cu mutarea liniei de tramvai...Iata, a trecut de atunci peste un sfert de veac... :eusa_think:
4

#2114 Useril este offline   Calliope 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 07 februarie 16

Postat 15 martie 2016 - 20:54

Cladirea aia fara tencuiala de pe colt din Unirii cat va mai sta asa!?

Sent from my PMT7177_3G using Tapatalk
0

#2115 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 15 martie 2016 - 21:08

Vezi postareamile, la 15 martie 2016 - 11:56, a spus:

...va fi scandal legat de distrugerea brazilor si a gazonului floral.

Si cui ii pasa? Nu asta-i opreste, in mod sigur. Daca-si pun in gand ceva, sunt in stare sa faca mobila din toata Padurea Verde.
1

#2116 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 15 martie 2016 - 23:52

Vineri o sa fie mutata statuia Sf. Gheorghe.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 01.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 02.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 03.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 04.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 05.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 06.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 07.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 08.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 09.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 10.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 11.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 12.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 13.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 14.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 15.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 16.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 17.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 18.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 19.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 20.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 21.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 22.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 23.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 24.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 25.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 26.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 27.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 28.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 29.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 30.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 31.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 32.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 33.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 34.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 35.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 36.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 37.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 38.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 39.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 40.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 41.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 42.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 43.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 44.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 45.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 46.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.15 - 47.jpg

5

#2117 Useril este offline   Adian 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 558
  • Inregistrat: 22 iunie 14

Postat 16 martie 2016 - 10:41

Acum chiar au avut ocazia sa ingroape gramezile alea oribile de cabluri. Presupun ca peste ceva vreme vor sparge din nou peste tot pentru a le ingropa.

Aceasta postare a fost editata de Adian: 16 martie 2016 - 19:07

1

#2118 Useril este offline   NEO 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 16
  • Inregistrat: 05 martie 16

Postat 16 martie 2016 - 18:57

Bun venit in Romania unde si un caine e mai destept decat organele statului!!!!! :ico4:

Aceasta postare a fost editata de NEO: 16 martie 2016 - 18:57

1

#2119 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 16 martie 2016 - 19:51

Eh, asta cu cablurile, nu prea are de a face cu organele statului. Ma rog, cel putin nu in mod direct. Hotarare exista, sanctiuni s-au facut. Daca baietii nu au fost destepti sa se foloseasca de prilejul acestei lucrari, treaba lor. Singura chestie ce le ramane conducatoriilor este sa aplice sanctiuni si mai aspre in continuare, si sa nu le permita carpeli tipice, in cazul in care se apuca de spart prin zona nou reabilitata.
0

#2120 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 16 martie 2016 - 20:18

In zona pietonala reabilitata a fost ingropata tubulatura pentru reteaua de fibra optica etc. Daca mai sint cabluri spinzurate, asta este pentru ca operatorii se gindesc ca este mai... gratis sa lase cablurile in locatia actuala. :machine-gun:

Eye in the Sky facuse / urma sa faca o filmare in Piata Victoriei.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 01.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 02.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 03.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 04.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 05.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 06.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 07.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 08.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 09.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 10.jpg
  • Imagine atasata: Reabilitare centru - 2016.03.16 - 11.jpg