STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#961 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 august 2012 - 22:11

Locatia, e fostul ILSA nu?
0

#962 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 06 august 2012 - 22:51

:coolpics:
Se pare ca da.

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 06 august 2012 - 18:38, a spus:

Mie imi convine un supermarket ca de birouri n-am nevoie. :rad_masa:

Apai sper ca nu-i atat de fraier grupul Tender incat sa nu exploateze la maxim spatiul respectiv, atat in plan orizontal cat mai ales vertical.
Si da, sper sa nu apara vreo noua hala pe acolo, vorba lui BMB. Deci, prefer cladiri pentru birouri insa nu m-ar deranja ca la parter sa fie realizat super/hypermarket. Dar daca ar fi vorba doar de activitati comerciale, ar fi spatiu irosit.
0

#963 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 12 august 2012 - 16:46

Lidl din Girocului.

Stadiul lucrarilor 12.08.2012

Imagine atasata: Image0595.jpg Imagine atasata: Image0596.jpg
0

#964 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 12 august 2012 - 16:59

Apropo de poza postata de cseh_17 cu planul unui Kaufland in Girocului, exact langa Lidl, se pare ca treaba e pe bune! :(

Imagine atasata: Plan1.jpg
Imagine atasata: Plan 2.jpg

Sursa: PrimariaTM

In schimb, situatia la fata locului sta un pic mai diferit.

Imagine atasata: Image0597.jpg Imagine atasata: Image0598.jpg

Pe viitorul amplasament Kaufland se afla mai multe case, si o Biserica Baptista!

Si o comparatie intre cum e acum si cum va fi ulterior.

Imagine atasata: Actual-propus.jpg
0

#965 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 12 august 2012 - 17:00

La PROFI primesti un pepene verde cadou la cumparaturi de minim 70 lei. Promotie valabila până în 12 august(inclusiv).
De mâine începe campania PROFI te premiază,

Aceasta postare a fost editata de Andy: 12 august 2012 - 17:04

0

#966 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 12 august 2012 - 22:20

Deci e gata? Ca azi e 12 august...sau tine pana in 12 august 2013? :(
0

#967 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 12 august 2012 - 22:58

Si care-i legatura in clip, dintre domnisoare si pepene gratuite? :(
0

#968 Useril este offline   Dunn91 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 17 februarie 12

Postat 14 august 2012 - 13:38

Cum care e legatura? Te invit fetele la Profi..

Lasand gluma la o parte, o reclama cu fete in fuste va fi intotdeauna atragatoare pt public
0

#969 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 22 august 2012 - 19:21

Hai mai Chagall, chiar asa nu prind pepenele la tine? :rad_masa:
Ma dezamagesti!
0

#970 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 22 august 2012 - 19:39

Până la 20 de ani studiezi promotiile, între 20 și 30 le deguști, iar după 30 te hotărești ce promotie ți se potrivește mai bine. ;)
0

#971 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 24 august 2012 - 01:11

Ok, imi place raspunsul! Ma predau! :steag stema poli:
0

#972 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 24 august 2012 - 17:10

Citeaza

Britanicii de la Tesco, francezii de la Auchan şi gigantul american Wal-Mart sunt văzuţi ca potenţialii cumpărători ai activelor Carrefour în Europa de Est, printre care şi România - unde francezii deţin peste 80 de magazine.

Al doilea cel mai mare retailer al lumii, Carrefour este nevoit să strângă până la 3 mld. euro pentru a-şi finanţa un plan de revitalizare a hipermarketurilor din Europa, însă bancherii prudenţi şi provocările economice lasă noul şef al companiei cu puţine soluţii, scrie Reuters.

După ce s-au retras de pe piaţa lovită de recesiune din Grecia, Carrefour ar putea renunţa la ţările non-strategice precum Turcia, Indonezia, România sau Plonia pentru a mai elibera nişte bani.
...
„Activele sale din Europa Centrală şi de Est ar putea reprezenta o mare oportunitate pentru Auchan, un operator bine stabilit în Rusia, Polonia şi România“, a declarat Milos Ryba, un analist al companiei de consultanţă PlanetRetail. Potrivit acestuia, Carrefour nu va fi singur în încercarea de a scăpa de aceste active, de vreme ce retailerul german Real s-ar putea să caute vânzarea unei părţi din afacerile sale din Europa de Est.
...

capital
0

#973 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 24 august 2012 - 17:25

Pentru situatia Carrefour de la noi din tara, chiar ma bucur!
0

#974 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 24 august 2012 - 20:25

Carrefour din Arad e in lichidare si el. Am fost miercuri acolo si e plin de rafturi goale, exact ca Real 3 inainte de inchidere. In parcare a aparut o pista de carting (exact ca in parcarea Real 3, inainte de lichidare) :04:
0

#975 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 30 august 2012 - 15:02

Citeaza

Hypermarketurile Real din România şi din alte ţări din Europa ar putea fi vândute, potrivit unor surse citate de Bloomberg.

Grupul Metro AG, care deţine operaţiunie Real, s-ar afla în discuţii avansate cu două companii pentru a vinde sucurasele non-germane ale companiei.

Principalul cumpărător ar putea fi grupul francez Auchan, potrivit unor reprezentaţi ai companiei. Afacerile internaţionale Real includ magazine în România, Polonia, Rusia, Ucraina şi Turcia. O decizie nu a fost încă luată.
...

adevarul
0

#976 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 30 august 2012 - 19:17

Apropo de Auchan, in Szeged Cora a fost vandut francezilor. Schimbarile sunt deja in toi.
0

#977 Useril este offline   coracao 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 25 octombrie 09

Postat 30 august 2012 - 22:02

:)) dar toti sunt de vanzare si toti cumpara?
0

#978 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 02 septembrie 2012 - 19:33

Atenție la țeapa cu cardurile Profi.

Cei care faceti cumparaturi la ei, probabil cunoasteti noua campanie cu cardurile Profi, pe care la fiecare cumparatura acumulati niste banuti, suma care spun ei, se poate folosi ulterior.

Cardul arata in modul urmator:

Imagine atasata: DSC_0349.JPG

Cei care doresc sa participe la aceasta promotie, primesc un card si un formular unde cumparatorul trebuie sa-si completeze cateva date personale (Nume, prenume, adresa, CNP! etc) exact ca la o banca. Formularul completat se depune la casa, iar in 2-3 zile (zic ei) cardul este activat si poate fi folosit.

Cu doua luni in urma, am primit si eu un astfel de formular cu card, am completat formularul (cu ultimele 4 cifre din CNP gresite intentionat) si l-am depus la casa, card-ul ramanand la mine.
Dupa o saptamana m-am dus la cumparaturi, am dat card-ul la scanat si totul a fost ok. Saptamanal am facut cumparaturi pe acel card.

La un momentdat, mai exact cu doua saptamani in urma, de curiozitate, l-am intrebat pe casier ce suma am pe card. Mi-a spus ca am 20RON. Eram foarte incantat, si l-am intrebat daca pot sa platesc o parte din cumparaturi din suma respectiva. Raspunsul casierului m-a uimit, mi-a zis ca nu am inca datele personale completate pe acest card, desi cu 6 saptamani in urma am depus acele date completate la ei. Mi-au dat o lista, in care mi-am completat din nou acele date, si mi-au promis ca in maxim 2 zile se vor opera datele mele si voi putea folosi suma de pe card.
De atunci au mai trecut inca 2 saptamani.

Ieri m-am dus din nou sa fac cumparaturi la ei, le dau cardul, si specific ca vreau sa platesc o parte din cumparaturi cu suma acumulata pe card, si surpriza!... primesc din nou acelasi raspuns: "Nu aveti datele personale completate pe acest card". M-am enervat si i-am zis casierului ca am completat cu 2 luni in urma acele date, si am recompletat pe o lista primita de la ei cu 2 saptamani in urma. Mi-a raspuns ca aceste liste se trimit la Bucuresti si ca nu ei sunt de vina ca datele nu sunt inca procesate. O alta persoana dupa mine a avut aceeasi problema.

Asa ca mare atentie cu aceste promotii mincinoase, mai ales cand vi se cer date personale. :excl:
0

#979 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 02 septembrie 2012 - 19:57

Imi aduce aminte de cardul de la Peco, unde daca cumparai o cisterna de benzina primeai o doza de cola gratis. :rad_masa:
0

#980 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 02 septembrie 2012 - 22:57

Vezi postareaChagall, la 02 septembrie 2012 - 19:33, a spus:

Atenție la țapa cu cardurile Profi.

Cei care faceti cumparaturi la ei, probabil cunoasteti noua campanie cu cardurile Profi, pe care la fiecare cumparatura acumulati niste banuti, suma care spun ei, se poate folosi ulterior.
...

La Praktiker e si mai faina teapa. Mi-au spus ca 5 sau 10% din suma platita se va putea scade din urmatoarele cumparaturi. Am incercat sa folosec cardul peste citava zile si surpriza, mi-au spus ca poti beneficia de discount dupa ce acumulezi cumparaturi de 3000lei.

La Altex/MG e simplu. Nu conteaza valoarea bonului. Se scad data viitoare sau acumulezi si mai multi bani. Sistemul functioneaza cinstit.

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 02 septembrie 2012 - 23:00

0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Ultima »