Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii
Postat 06 august 2012 - 22:51

Se pare ca da.
Florin.B RATT, la 06 august 2012 - 18:38, a spus:

Apai sper ca nu-i atat de fraier grupul Tender incat sa nu exploateze la maxim spatiul respectiv, atat in plan orizontal cat mai ales vertical.
Si da, sper sa nu apara vreo noua hala pe acolo, vorba lui BMB. Deci, prefer cladiri pentru birouri insa nu m-ar deranja ca la parter sa fie realizat super/hypermarket. Dar daca ar fi vorba doar de activitati comerciale, ar fi spatiu irosit.
Postat 12 august 2012 - 16:59

Sursa: PrimariaTM
In schimb, situatia la fata locului sta un pic mai diferit.

Pe viitorul amplasament Kaufland se afla mai multe case, si o Biserica Baptista!
Si o comparatie intre cum e acum si cum va fi ulterior.

Postat 12 august 2012 - 17:00
De mâine începe campania PROFI te premiază,
Aceasta postare a fost editata de Andy: 12 august 2012 - 17:04
Postat 12 august 2012 - 22:20

Postat 12 august 2012 - 22:58

Postat 14 august 2012 - 13:38
Lasand gluma la o parte, o reclama cu fete in fuste va fi intotdeauna atragatoare pt public
Postat 22 august 2012 - 19:21

Ma dezamagesti!
Postat 22 august 2012 - 19:39

Postat 24 august 2012 - 17:10
Citeaza
Al doilea cel mai mare retailer al lumii, Carrefour este nevoit să strângă până la 3 mld. euro pentru a-şi finanţa un plan de revitalizare a hipermarketurilor din Europa, însă bancherii prudenţi şi provocările economice lasă noul şef al companiei cu puţine soluţii, scrie Reuters.
După ce s-au retras de pe piaţa lovită de recesiune din Grecia, Carrefour ar putea renunţa la ţările non-strategice precum Turcia, Indonezia, România sau Plonia pentru a mai elibera nişte bani.
...
„Activele sale din Europa Centrală şi de Est ar putea reprezenta o mare oportunitate pentru Auchan, un operator bine stabilit în Rusia, Polonia şi România“, a declarat Milos Ryba, un analist al companiei de consultanţă PlanetRetail. Potrivit acestuia, Carrefour nu va fi singur în încercarea de a scăpa de aceste active, de vreme ce retailerul german Real s-ar putea să caute vânzarea unei părţi din afacerile sale din Europa de Est.
...
capital
Postat 24 august 2012 - 20:25

Postat 30 august 2012 - 15:02
Citeaza
Grupul Metro AG, care deţine operaţiunie Real, s-ar afla în discuţii avansate cu două companii pentru a vinde sucurasele non-germane ale companiei.
Principalul cumpărător ar putea fi grupul francez Auchan, potrivit unor reprezentaţi ai companiei. Afacerile internaţionale Real includ magazine în România, Polonia, Rusia, Ucraina şi Turcia. O decizie nu a fost încă luată.
...
adevarul
Postat 30 august 2012 - 19:17
Postat 02 septembrie 2012 - 19:33
Cei care faceti cumparaturi la ei, probabil cunoasteti noua campanie cu cardurile Profi, pe care la fiecare cumparatura acumulati niste banuti, suma care spun ei, se poate folosi ulterior.
Cardul arata in modul urmator:

Cei care doresc sa participe la aceasta promotie, primesc un card si un formular unde cumparatorul trebuie sa-si completeze cateva date personale (Nume, prenume, adresa, CNP! etc) exact ca la o banca. Formularul completat se depune la casa, iar in 2-3 zile (zic ei) cardul este activat si poate fi folosit.
Dupa o saptamana m-am dus la cumparaturi, am dat card-ul la scanat si totul a fost ok. Saptamanal am facut cumparaturi pe acel card.
De atunci au mai trecut inca 2 saptamani.
Asa ca mare atentie cu aceste promotii mincinoase, mai ales cand vi se cer date personale.

Postat 02 septembrie 2012 - 19:57

Postat 02 septembrie 2012 - 22:57
Chagall, la 02 septembrie 2012 - 19:33, a spus:
Cei care faceti cumparaturi la ei, probabil cunoasteti noua campanie cu cardurile Profi, pe care la fiecare cumparatura acumulati niste banuti, suma care spun ei, se poate folosi ulterior.
...
La Praktiker e si mai faina teapa. Mi-au spus ca 5 sau 10% din suma platita se va putea scade din urmatoarele cumparaturi. Am incercat sa folosec cardul peste citava zile si surpriza, mi-au spus ca poti beneficia de discount dupa ce acumulezi cumparaturi de 3000lei.
La Altex/MG e simplu. Nu conteaza valoarea bonului. Se scad data viitoare sau acumulezi si mai multi bani. Sistemul functioneaza cinstit.
Aceasta postare a fost editata de Doppler: 02 septembrie 2012 - 23:00