STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#401 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 02 martie 2011 - 12:42

La Billa de langa Spitalul Judetean, am vazut azi ca s-au reamenajat rafturile, au fost inlocuite toate carucioarele cu altele noi si s-au amenajat in parcare locasuri pentru carucioare.
0

#402 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 02 martie 2011 - 13:32

Bine ca mi-ai spus! Dupa masa trec pe acolo si ma ingrozea aranjarea rafturilor pe timpul lucrarilor.
0

#403 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 02 martie 2011 - 15:02

Eu stau chiar langa :coolspeak: si de cateva saptamani s-au apucat de reamenajare, de carucioare noi si de casutele pentru ele chiar nu stiam. :) Se vede ca n-am mai dat pe la Billa de vreo 2 saptamani. :wacko: O sa trec azi pe acolo sa fac cateva poze.
0

#404 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 martie 2011 - 23:07

Am vazut doar un spatiu pentru carucioare in mijlocul parcarii. Lucrarile in interior nu sunt gata...doar s-au mutat din dreapta in spate si in stanga. Numarul de case s-a redus la doar cateva (bine, oricum nu prea le tineau deschise)

Vali, am evitat sa mai cumpar de acolo din cauza aranjarii penibile a marfurilor in rafturi (sucurile erau pe acelasi raft cu sampoanele si detergentii). Ca mine au facut multi si cred ca mai mult au pierdut decat vor castiga din modificarile pe care le-au facut (fara rost dupa parerea mea)
0

#405 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2281
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 03 martie 2011 - 11:03

In mod ciudat anul trecut la REWE Austria Billa a crescut in vanzari iar Penny a pierdut clienti. Deci oricand e loc de surprize.
0

#406 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 03 martie 2011 - 14:13

La Penny am fost o singura data si in mod sigur nu ma vor mai vedea pe acolo. Un simplu magazinas de cartier cu marfa putin variata, inghesuiala de gura casca care se plimba lipiti de cosuri (sa nu le fure careva) si preturi nu prea grozave.
Pentru cei din zona e ok, dar in niciun caz nu are rost sa vi din alta zona a orasului sa cumperi de acolo.
0

#407 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 03 martie 2011 - 17:35

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 03 martie 2011 - 14:13, a spus:

.... se plimba lipiti de cosuri (sa nu le fure careva)....

Si eu am remarcat acest lucru si ma deranjeaza mai ales cand se baga in locuri stramte si nu poti trece (fara carucior) de carucioarele lor... :censored: ... Nu ma refer aici la doamnele care-si tin posetele in carucioare si atunci este normal ?! (la noi) sa se tina lipite de carucioare... :lol: ...
0

#408 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 05 martie 2011 - 15:34

Vezi postareaChagall, la 02 martie 2011 - 12:42, a spus:

La Billa de langa Spitalul Judetean, am vazut azi ca s-au reamenajat rafturile, au fost inlocuite toate carucioarele cu altele noi si s-au amenajat in parcare locasuri pentru carucioare.

Oau! Si in Brila este Billa langa Spitalul Judetean. Acum am auzit ca e la fel si in TM :intrebare:
0

#409 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 05 martie 2011 - 15:38

Ce supermarketuri mai aveti in Braila?
0

#410 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 05 martie 2011 - 19:59

Vezi postareaChagall, la 05 martie 2011 - 15:38, a spus:

Ce supermarketuri mai aveti in Braila?

Da chiar, ce se mai aude despre Carrefour-ul acela inchis?
Se face altceva in locul respectivului centru comercial?
0

#411 Useril este offline   George1000 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 673
  • Inregistrat: 21 noiembrie 08
  • Locatia:Braila

Postat 11 martie 2011 - 10:25

Despre Carrefour-ul inchis nu se mai aude nimic.

Pai in afara de cele 2 Billa mai avem asa:

Metro (De curand deschis)
Praktiker, Dedeman, Carrefour, Bricostore, Media Galaxy, Promenada Mall, Altex, Penny Market XXL, Kaufland, Selgros, 2 supermarket Plus, un supermarket Proges, un supermarket Minimax Discount si multe minimarketuri.
Se anunta in curand un Real insa nu stiu inca locatia.
0

#412 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 20 martie 2011 - 10:11

Merci de info.
Aveti multe.

Despre Cora:
Cora are 140 mil. euro pentru expansiunea in Romania anul acesta

wall-street.ro

Citeaza

Retailerul francez Cora a inaugurat saptamana aceasta un centru comercial de 11.200 metri patrati la Drobeta Turnu Severin, o investitie de 22 de milioane de euro, ca parte a unui plan investitional de peste 140 de milioane de euro bugetat pentru 2011.

In cadrul centrului comercial functioneaza un hipermarket Cora de 7.200 de metri patrati, precum si o galerie comerciala de 4.000 de metri patrati. Magazinul, care are 320 angajati, este cel de-al saselea magazin Cora in Romania, altele doua urmand a fi inaugurate anul acesta la Constanta si Arad.

Noul centru comercial este amplasat spre iesirea dinspre nord-est din Drobeta Turnu Severin, pe locul unei platforme industriale parasite. Terenul de noua hectare a fost achizitionat de la un proprietar particular contra sumei de 6 milioane de euro. In imediata apropiere mai functioneaza si un magazin de bricolaj Dedeman.

"Pentru noi, Cora Drobeta Turnu Severin este extrem de important pentru ca este primul magazin cu acest format in Romania", a declarat Philippe Lejeune, directorul general al Cora Romania, la inaugurarea unitatii.

Cora opereaza in Romania 3 feluri (concepte) de magazine: 10.000 mp (Bucuresti), 7-8.000 mp (Drobeta Turn Severin) si 5.000 mp (Baia Mare).

"Strategia noastra de expansiune depinde de oportunitatile pe care le intalnim in piata", a mai punctat directorul general al Philippe Lejeune.

El a adagat ca pana la sfarsitul anului, Cora va achizitiona cel putin un teren in Bucuresti. "In prezent, suntem in negocieri pentru cumpara doua-trei terenuri in Bucuresti si cred ca pana la sfarsitul anului vom cumpara cel putin unul", a spus managerul. Lejeune nu a comentat asupra zonelor in care se afla aceste terenuri.

Compania are deja in lucrari primul sau mall din Romania, situat in centrul Constantei, o investitie de 100 de milioane de euro. Mall-ul este amplasat intr-o zona industriala veche, pe un teren de 150.000 de metri patrati, si va fi deschis catre public in 2012.

De asemenea, Cora Romania are in plan constructia de blocuri in Brasov, alaturi de un nou magazin, amplasat in centrul orasului. "Vom investi mai mult de 60 de milioane de euro la Brasov. Estimam ca vom incepe lucrarile in 2012", a mai spus Lejeune.

Raspunzand la intrebarea reporterului Wall-Street.ro, Philippe Lejeune a precizat ca retailerul doreste sa se extinda si in Timisoara, dar ca inca nu a gasit teren disponibil. (p.n.: wtf?!)

Anul trecut, Cora a investit 50 de milioane de euro in achizitionarea de terenuri. Francezii detin terenurile celor trei mall-uri (din Constanta, Brasov si Bacau), spatiile a trei dintre hipermarketurile deschise deja, precum si doua terenuri in Bucuresti - pe soseaua Alexandriei si la Jilava.

Potrivit lui Lejeune, dintre tarile din regiune, Cora investeste cel mai mult in Romania, tara in care a intrat acum 8 ani. In afara Europei de Est, compania franceza mai investeste si in Luxemburg, Belgia si Franta.

In 2010, valoarea cosului de cumparaturi realizate in magazinele Cora a scazut cu 5-6%. Cumparatorii cauta produse mai ieftine, dar uneori se orienteaza si spre cele mai scumpe, a mai spus Lejeune.

Seful Cora Romania a precizat ca anul trecut cifra de afaceri a crescut cu 3% fata de 2009, cand incasarile s-au cifrat la circa 330 milioane de euro, iar profitabilitatea a scazut cu un procent de circa 10%. Pentru 2011, Philippe Lejeune se asteapta la un scenariu similar in privinta profitabilitatii.

0

#413 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 31 martie 2011 - 03:41

Noua unitate DIY

renasterea.ro

Citeaza

Lanţul comercial Hornbach va deschide un magazin la Timişoara, în imediata apropriere a supermarketurilor Selgros şi Real din Calea Aradului. Cel mai probabil, magazinul va fi inaugurat peste un an, deocamdată fiind derulate operaţiunile de obţinere a avizelor şi autorizaţiilor necesare.

La Hornbach vor lucra aproximativ 120 de persoane şi se vor comercializa produse pentru construcţii şi grădinărit, magazinul având un profil asemănător centrelor comerciale Praktiker, Dedeman şi Baumax.

Dintre cele 50.000 de produse care vor fi expuse la vânzare, circa 30 la sută vor fi autohtone, susţin reprezentanţii Hornbach. Investiţia este un semn al faptului că, cel puţin în Timişoara, ieşirea din recesiune începe să se facă simţită.

0

#414 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 03 aprilie 2011 - 23:27

Nu stiu daca demoleaza total fosta hala Interhome dar deocamdata a ramas fara acoperis.

Imagine atasata: Interhome 01.JPG Imagine atasata: Interhome 02.JPG

Locul e "blestemat", cu ceva ani inainte de Interhome pe acel loc a fost o hala gen Terra cu multe standuri fara clienti.
0

#415 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 04 aprilie 2011 - 00:17

Doua afaceri la fel de prost gestionate.
0

#416 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 07 aprilie 2011 - 20:19

Se demoleaza "Garajul partidului". Stie cineva ce-l va inlocui?
0

#417 Useril este offline   Antal 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 28 ianuarie 11
  • Locatia:Temesvár

Postat 10 aprilie 2011 - 09:19

Din cate stiu parca cei de la Lidl vor sa faca un magazin acolo.
0

#418 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 aprilie 2011 - 10:52

Da, n-ar fi rau.
0

#419 Useril este offline   Chagall 

• Moderator

Postat 10 aprilie 2011 - 19:32

Lidl 4

Citeaza

Poze cu demolarile pentru Lidl din Budai Deleanu:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

E deja a doua saptamana de lucru. Dar pana acum au fost doar dezafectari in interior si acum 2 zile au dat tigla jos de pe cladirea mai inalta.

P.S. Dupa curatenia asta foarte utila de pe forum nu mai stiam unde trebuie sa postez. Daca nu e bine la urmatoarele poze am sa le pun unde trebuie.

iuli - forum SSC
0

#420 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 11 aprilie 2011 - 08:28

Eram (si sunt) tare curios daca viitoarea constructie va avea deschiderea larga catre artera principala, in cazul nostru Piata Prahova, continuarea de fapt a bul. Budai Deleanu sau va fi dupa modelul Kaufland II, construit intr-o curte interioara, nevizibil de nicaieri decat din dreptul intrarii. Dupa cele vazute in pozele de mai sus, se pare ca este aleasa prima varianta adica magazinul sa fie vazut din plin dinspre artera principala...sper ca asa va fi...
0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou