STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 168
  • 169
  • 170
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#3381 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 3413
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Sexul:masculin
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat Ieri, 16:14

Vezi postareaMHN, la 18 iunie 2025 - 15:48, a spus:

Eu mă bucur pentru Prospero.
Nici sala de gym nu-i rău ca să face, mai ales pentru cei care locuiesc în acea zonă, deși mai sunt cel puțin 2 în apropiere. Dar fiecare cu clienții săi.

"Mulți alții" chiriași însă nu cred că mai au cum să anunțe, fiindcă nu cred că au atât de mult spațiu.

Se mai pregătește încă o galerie comercială la Ateneo Village, și un strip-mall Cometex la Altex, și încă un ipotetic retail gallery la Dedeman-ul de lângă IKEA.

Fiecare își va împărți zona și clienții, și se anunță noi intrări pe piața timișoreană, ca MAM Bricolaj, MatHaus dar și al doilea Leroy Merlin.

Cât despre centrul acesta comercial, va avea 12.000 mp, cât Bega Shopping Center, spații mai sunt suficiente.
2

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 168
  • 169
  • 170
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi