STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#2961 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 23 martie 2021 - 20:36

Vezi postarearue, la 23 martie 2021 - 10:57, a spus:

Mile, in Freidorf faptul ca se construieste o farmacie noua in parcarea de la Lidl, chiar daca ia din vizibilitatea magazinului, nu e ceva critic. O sa vezi cum arata ulterior.
Pentru ei e un concept si sigur va arata acceptabil.
Freidorf in general arata cumva/nicicum. A ramas un sat in care sun 2 Profi si acum ziceti merci e si un Lidl, sunt 2 cartiere de case insiruite care fie au inlocuit ceva case vechi, fie au ocupat un plat liber.
Critic imi pare ca cei care sunt langa Bega au o singura cale auto de acces peste calea ferata si care ii obliga la ocol serios.
Critic este ca Slavici si Andreescu au un aspect jalnic - poluat, transformata Slavici in parcare de masini/talcioc, faptul ca a devenit un fel de poligon auto pentru scolile de soferi: aduce ambuteiaje de la masinile incolonate dar si mai ales datorita faptului ca majoritatea pubele cu firma de SCOALA bobineaza toata ziua pe stradute.

M-am mutat in zona de aproape 17 ani de zile. In acesti ani nu s-a intervenit deloc la trotuare pe Andreescu. Erau proaste si in urma cu 17 ani. Cu alte cuvinte nu s-a intervenit in ultimii 40 de ani.
Apoi spatiile verzi dintre carosabil si trotuar care erau cat de cat ingrijite, la unii cu flori, la altii cu iarba, au devenit in buna parte parcari pentru masini. Florile au disparut aproape cu desavarsire.
Aproape toate casele din vecinatatea mea si cam din zona nu au fost macar varuite in acesti ani, exceptie facand casele noi ridicate printre cele vechi sau case noi pe stradute noi.
Ai pomenit de strazile Aurel Buteanu si Mile Carpenisan ca ar trebui asfaltate cu aceasta ocazie. Corect! Dar aceste strazi noi nu au nici macar tabla directionala la colt de strada sau tabla cu nume pe strada.
Oameni delasatori, primaria delasatoare!

In tot aacest context apare aceasta investitie de anvergura si anumeun magazin LIDL, investitie de la zero. Deci o insula de noutate, de civilizatie, de progres minim pentru zona.
Dar o minte intunecata proiecteaza stramb aceasta investitie si o alta minte fara imaginatie aproba proiectul.
Daca pui un paravan in fata unui obiectiv relativ maret, nu faci altceva decat sa ascunzi obiectivul principal. Nu are cum sa arate bine la final pentru ca paravanul tot paravan ramane.

Nu am de ce sa zic merci ca avem si un Lidl pentru ca 17 ani nu am simtit neaparat nevoia lui. Preturile nu pot spune ca sunt atractive, marfa nu pot spune ca e de super calitate. Toate sunt medii ca si in alte parti.
Desi sunt consumator de medicamente, din pacate, pentru boli cronice, nu am simtit nici nevoia unei farmacii "la doi pasi de casa".

Ca a venit totusi acest Lidl in zona este bine dar nu pic pe spate. Evident ca voi merge destul de des dar voi plati ce cumpar, nu voi primi gratis, nu?

Legat de cei ce locuiesc pe langa Bega, ai dreptate maxima. Am scris inca cu ani in urma despre acest aspect. Am dat si "solutii tehnice", respectiv crearea unui "tunel" pe sub calea ferata langa podul Modos, doar pentru masini mici, nu camioane si alte cele.
O alta trecere se poate face tot sub calea ferata in dreptul strazii Pacii si care ar da/continua in strada Ion Romanu. Era sa ma mut pe strada Ion Romanu in urma cu 17 ani, cam a trei-a casa de la CF, dar tocmai din cauza ocolului rutier imens nu am facut acest lucru. Insa in acea zona au "rasarit" foarte multe case noi si frumoase si este pacat ca acei locatari sunt nevoiti zilnic sa faca un ocol atat de mare. Nu inteleg de ce nu fac presiuni pe primarie! Personal am optat si pentru o statie de hidrobuz pentru acest cartier, chiar in dreptul strazii Ion Romanu.

O alta mare pierdere pentru zona este suspendarea tramvaiului in 2009 care a fost introdus in abia 1953 cu mare bucurie pentru locuitorii din vremea aceea! Si nici macar nu se mai pomeneste de reintroducerea acestui mijloc de transport in comun.

Pe de alta parte tot orasul este intr-o oarecare decadere pana si zona centrala, dupa cum au scris mai multi colegi in topicuri dedicate. Ducem lipsa de "detalii" si de intretinerea lucrurilor facute.

6

#2962 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 25 martie 2021 - 06:07

Au decupat ferestre si din curte la cotețul de la strada...respectiv la farmacie.Imagine atasata: 20210324_154237.jpg

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
0

#2963 Useril este offline   bbtuning 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 25 martie 2021 - 12:07

aveti idee ce se construieste pe strada Bucovinei, in apropiere de Pizzeria Giovanna? a aparut o hala metalica noua la vreo 500-700 mp. o fii vreun nou profi de cartier?
0

#2964 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 820
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 25 martie 2021 - 14:00

Vezi postareadan.s, la 23 martie 2021 - 12:23, a spus:

Doar n-au luat-o razna si astia de la Kaufland incat sa deschida magazin langa magazin...Imagine postata

Practic asa e. Teoretic sunt in localitati diferite.
Am impresia ca vor sa foloseasca acel camp liber din zona Lipovei.
0

#2965 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 25 martie 2021 - 14:04

nu prea au cum, ala e terenul armatei din ce stiu eu. acolo daca se vine, ma gandeasc ca se va face un proiect imobiliar calumea.
0

#2966 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Postari: 820
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 25 martie 2021 - 14:17

Se gaseste alt teren. Lidl e pe fosta platforma Mecatim daca nu ma insel. Deci este loc in lateral LIDL sau in spate.
0

#2967 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 25 martie 2021 - 15:00

Vezi postareabbtuning, la 25 martie 2021 - 12:07, a spus:

aveti idee ce se construieste pe strada Bucovinei, in apropiere de Pizzeria Giovanna? a aparut o hala metalica noua la vreo 500-700 mp. o fii vreun nou profi de cartier?

Un mini Carrefour...
0

#2968 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19

Postat 25 martie 2021 - 15:22

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata
2

#2969 Useril este offline   Janto A. 

• Membru activ
  • Postari: 578
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Locatia:Timişoara

Postat 25 martie 2021 - 15:55

Ceva promoții speciale?
0

#2970 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 25 martie 2021 - 15:58

Sper ca acele case rapide nu au cantar ca la Kaufland, ca atunci nu sunt cu nimic mai rapide decat o casa obisnuita. La Kaufland Kogalniceanu, unde merg saptamanal, la asa zisele case rapide trebuie scanat bucata cu bucata ce ai cumparat si asteptat sa le sesizeze cantarul, de multe ori nu le sesizeaza si atunci iti 'manci nervii' (trebuie asteptat o casiera sa iti termine scanarea)...
0

#2971 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19

Postat 25 martie 2021 - 16:10

Vezi postareaJanto A., la 25 martie 2021 - 15:55, a spus:

Ceva promoții speciale?

Sincer,nu am stat sa vad dacă erau promoții din cauza aglomerației,neașteptat de multa lume.Am remarcat bucătaria grecească și ceva modele noi de frigidere pt carne....
0

#2972 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 25 martie 2021 - 16:23

Vezi postareadan.s, la 25 martie 2021 - 15:58, a spus:

Sper ca acele case rapide nu au cantar ca la Kaufland, ca atunci nu sunt cu nimic mai rapide decat o casa obisnuita. La Kaufland Kogalniceanu, unde merg saptamanal, la asa zisele case rapide trebuie scanat bucata cu bucata ce ai cumparat si asteptat sa le sesizeze cantarul, de multe ori nu le sesizeaza si atunci iti 'manci nervii' (trebuie asteptat o casiera sa iti termine scanarea)...

Mai sunt magazine Lidl din Timisoara care au implementat sistemul cu casele rapide. Si da, au cantar.
Un minus (pe care il vad eu), ca nu poti introduce cantitatea produsului. Gen daca cumperi 10 eugenii, trebuie sa le scanezi individual.
Dar comparativ cu cele din Kaufland (de care fug vazand cu ochii, pur si simplu le urasc), merg muuuult mai bine. De vreo 3-4 ori le-am folosit si nu au dat nici un rateu, iti cantaresti tu fructele/legumele, sesizeaza foarte bine produsele de pe cantar, eu sunt mega multumita de casele rapide ale lor.
0

#2973 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 25 martie 2021 - 16:25

Vezi postareaJanto A., la 25 martie 2021 - 15:55, a spus:

Ceva promoții speciale?

Poate la tigai?!? :eusa_think: :smilie_les_006:
2

#2974 Useril este offline   Janto A. 

• Membru activ

Postat 25 martie 2021 - 18:49

Iar apropo,casele de la Lidl cred că sunt exclusiv pentru cei cu card de credit,pe cand la Kaufland se poate plati si in numerar.
0

#2975 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ
  • Postari: 381
  • Inregistrat: 06 martie 12

Postat 25 martie 2021 - 21:54

La Kaufland mai nou s-a dat drumu in aplicatia lor la K-Scan. Scanezi toate produsele cu telefonul pe care le introduci in cos, iar dupa ce ajungi la casele rapide scanezi un QR Code de la casa si toate produsele se transfera automat de pe telefon pe casa de marcat. Alegi metoda de plata, platesti si iesi in maxim 1 minut, fara sa scoti produsele din cos.
1

#2976 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**

Postat 25 martie 2021 - 22:28

Si functioneaza sau doar exista? De existenta ei stiu, dar am scris la un momentdat un mesaj celor de la Kaufland si imi raspundeau ca inca nu e funcționala.
Si Carrefour are posibilitate de self scan. E mult mai comod cand ai cosul plin... dar sa si mearga. Am patit de 2 ori cand nu identifica codul de bare si a trebuit sa imi pun produsele pe banda.

Trimis de pe al meu SM-A705FN folosind Tapatalk
0

#2977 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ

Postat 26 martie 2021 - 07:26

Functioneaza perfect, la produsele care nu le citeste codul de bare poti scana eticheta cu pretul care este pe raft, are si aceasta codul de produs pe ea. De exemplu la patiserie unde sunt chifle sau baghete, etc.
0

#2978 Useril este offline   Janto A. 

• Membru activ

Postat 26 martie 2021 - 08:10

Vezi postareaPOLI™2012, la 25 martie 2021 - 21:54, a spus:

La Kaufland mai nou s-a dat drumu in aplicatia lor la K-Scan. Scanezi toate produsele cu telefonul pe care le introduci in cos, iar dupa ce ajungi la casele rapide scanezi un QR Code de la casa si toate produsele se transfera automat de pe telefon pe casa de marcat. Alegi metoda de plata, platesti si iesi in maxim 1 minut, fara sa scoti produsele din cos.

Îmi amintesc de un videoclip de la George Buhnici care prezenta această aplicație(la vremea aceea, era in versiunea beta), in 2019!!Oare de ce le-o fi luat atât de mult timp pentru implementarea ei?
0

#2979 Useril este offline   POLI™2012 

• Membru activ

Postat 26 martie 2021 - 12:23

Vezi postareaJanto A., la 26 martie 2021 - 08:10, a spus:

Îmi amintesc de un videoclip de la George Buhnici care prezenta această aplicație(la vremea aceea, era in versiunea beta), in 2019!!Oare de ce le-o fi luat atât de mult timp pentru implementarea ei?

Nu cunosc aceste aspecte, important este ca functioneaza si ne/imi face viata mai usoara. Mi se pare o pierdere de timp casa normala, sa pui produsele in cos, sa le scoti dinou la casa, iar apoi sa le pui inapoi in cos si la masina sa le scoti dinou in plase :D
0

#2980 Useril este offline   Janto A. 

• Membru activ

Postat 26 martie 2021 - 13:53

Un sistem similar există la magazinele Tesco din orașele mai mari din Ungaria(La Szeged de exemplu).
La intrare iei un "pistol" de scanat cu care poti inregistra toate produsele, iar in acelasi timp stii ce suma ai de platit si nu te trezesti cu surprize la casa.
0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou