STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#2881 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 14 februarie 2021 - 20:07

Lucrarile de la Lidl Andreescu se apropie de finalizare. Ma gandesc ca de Paste va fi deschis.Imagine atasata: 20210214_192650.jpg

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
6

#2882 Userul este online   CataM 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 19 februarie 2021 - 20:22

Nu știi dacă aici e topicul bun de postat, dacă nu, rog mutați pozele.
Lidl de lângă The Ring/Atheneo, în Torontalului:

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Sent from my iPhone using Tapatalk
7

#2883 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 22 februarie 2021 - 19:45

Cineva sa le zica la astia de la Lidl ca mai exista si gazon pe piata:

Imagine atasata: div,iult,timc-22.feb.2021-001.jpg Imagine atasata: div,iult,timc-22.feb.2021-002.jpg

3

#2884 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1449
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 22 februarie 2021 - 21:14

E mai usor si ieftin de intretinut pietrisul :)))
2

#2885 Useril este offline   Bodo 

• Membru activ
  • Postari: 354
  • Inregistrat: 24 ianuarie 16
  • Locatia:Timișoara

Postat 23 februarie 2021 - 12:11

Se pregătește un Mega Image in complex, pe Daliei nr. 13. In certificatul de urbanism se specifică "schimbare de destinatie din cinematograf in spatiu Comercial".
In aceiași zona mai sunt vreo 5 Profi la distanță destul de mica.
0

#2886 Useril este offline   FlaviusITM 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 21 iunie 17
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 februarie 2021 - 12:24

Vezi postareacorco, la 30 iulie 2020 - 09:52, a spus:

Vom avea un nou Lidl pe Str Ovidiu Balea, va deservi locuitorii din Mehala, Ronat si Sacalaz in principal, are o locatie potrivita.

Are cineva mai multe informatii despre acest magazin Lidl de pe Ovidiu Balea?
De cate ori trec prin zona nu este niciun progres vizibil sau urma de a fi inceput constructia.
0

#2887 Useril este offline   denisa.d. 

• Membru Senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 610
  • Inregistrat: 26 februarie 14
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara, Romania

Postat 23 februarie 2021 - 13:14

prin postarea respectiva se facea referire la un P.U.Z. in lucru (a fost anuntata etapa 2 in vara-toamna anului trecut), care nu stiu daca s-a finalizat.
De la un PUZ in dezbatere pana la magazinul ridicat, e cale ceva mai lunga. (vezi Lidl Vacarescu, aceeasi treaba)
0

#2888 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3423
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 24 februarie 2021 - 08:49

IKEA începe în curând lucrările de construcţie la al treilea magazin din România, lângă Timişoara

Citeaza

IKEA, retailerul suedez de mobilă prezent în ţara noastră cu două magazine în Bucureşti, va demara peste o lună lucrările de construcție la viitorul său magazin din județul Timiș, al treilea din România. Acesta va cuprinde trei nivele, iar construcţia va include panouri fotovoltaice și sisteme ce captează energia geotermală.

IKEA se pregătește să înceapă lucrările de constrcție la cel de al treilea magazine al său din România, ce va fi ridicat pe un teren de peste 85.000 de metri pătrați din localitatea Dumbrăvița, la 6 kilometri de Timișoara.

Cum va arăta noul magazin IKEA

Potrivit Certificatului de Urbanism din februarie 2020, centrul comercial pe care îl va construi IKEA va avea 3 nivele (subsol, parter și un etaj), cu posibilitatea de extindere până la un nivel maxim de înălțime de 3 etaje. De asemenea, centrul va putea include parcări, alei pietonale, spații verzi, pompe geotermale, instalație panouri fotovoltaice și va include atât un spațiu comercial cât și birouri, spații de servicii și alimentație și alte funcțiuni complementare.

Din informațiile ECONOMICA.NET, magazinul IKEA din Dumbrăvița va avea o suprafață de peste 27.000 de mp și va fi finalizat cel mai probabil în 2022. IKEA operează în momentul de față două magazine, în București Băneasa și Pallady, dar și un magazin virtual. De asemenea, retailerul are o rețea de puncte click&collect în principalele orașe ale țării.

1

#2889 Userul este online   Janto A. 

• Membru activ
  • Postari: 578
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Locatia:Timişoara

Postat 24 februarie 2021 - 10:15

Dacă se deschide IKEA la Timișoara,va avea un bazin uriaș de acoperire,sunt sigur că vor veni oameni atât din Ungaria,cât și din Serbia.
1

#2890 Useril este offline   corco 

• Membru activ
  • Postari: 990
  • Inregistrat: 10 octombrie 16
  • Interese:desbateri pe forum si prietenii

Postat 24 februarie 2021 - 12:06

Consumatorii din Serbia chiar si Ungaria sunt foarte atenti in a produce consum intr-o alta tara, sunt perfecti constienti de costul tva-lui si aportul adus economiei, mult mai nationalisti in a face cheltuili intr-o alta tara mai ales, cu atat mai mult intr-una vecina si concurenta din pdv economic.
Lipsa lor din mall-le si centrele noastre comerciale confirma situatia, nu acelasi lucru se poate spune despre noi care cheltuim oricat si oriunde, mai ales daca pretul este bun ori nu este un criteriu.
Pe termen mediu si lung situatia se poate imbunatati daca va exista o cooperare mai extinsa in importul de forta de munca pe piata noastra locala.
Vor exista clienti sarbi si unguri fara indoiala, daca preturile vor fi mult mai bune decat in proximitate va influenta piata, dar cum am zis spiritul nationalist va exista in continuare.
0

#2891 Useril este offline   FlaviusITM 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 111
  • Inregistrat: 21 iunie 17

Postat 24 februarie 2021 - 12:18

Vezi postareaJanto A., la 24 februarie 2021 - 10:15, a spus:

Dacă se deschide IKEA la Timișoara,va avea un bazin uriaș de acoperire,sunt sigur că vor veni oameni atât din Ungaria,cât și din Serbia.

Exista IKEA atat in Budapesta cat si in Belgrad, deci daca o sa vina din tarile vecine vor veni doar din orase foarte apropiate de Romania, eu stiu Mako, Szeged, Varset etc.
Dar daca ma gandesc mai bine Varset e cam la jumatatea distantei dintre Belgrad si Timisoara, deci nu stiu daca or sa aleaga Timisoara mai ales daca stau si la vama.
Iar de la Szeged pana la Budapesta sunt doar 2h pe autostrada, nu cu mult mai mult decat pana la Timisoara mai ales daca mai stai si pe la vama.

Cred ca vor veni multi din vestul, centrul si sud vestul tarii in schimb, avand in vedere ca mai exista magazine doar in Bucuresti (nu exista in Cluj de ex).

Aceasta postare a fost editata de FlaviusITM: 24 februarie 2021 - 14:09

1

#2892 Userul este online   Janto A. 

• Membru activ
  • Postari: 578
  • Inregistrat: 24 iunie 18
  • Locatia:Timişoara

Postat 24 februarie 2021 - 12:42

Aveti dreptate,dar,totuși sunt sigur că vom avea clienți din Serbia,mai ales, la IKEA(De exemplu Kikinda e mult mai aproape Timișoara față de Belgrad).
Și uitați un lucru important:Înainte de Pandemie,era plin orașul cu mașini cu numere sârbești,cu precădere în week-enduri(Și de ce oare au cei de la Iulius Town&Shopping City pliante în sârbă,dacă nu de asta?)

Aceasta postare a fost editata de Janto A.: 24 februarie 2021 - 15:05

0

#2893 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 24 februarie 2021 - 14:37

Lidl Freidorf - Alecsandrescu Andreescu:

Imagine atasata: ldl,scol,uni-24.feb.2021-002.jpg Imagine atasata: ldl,scol,uni-24.feb.2021-003.jpg

2

#2894 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 24 februarie 2021 - 14:51

Nu cred ca termina pana la "Iepuras"!
Oare vin si ei cu tigai si bormasini?! :)
Nicolae Andreescu oricum se afla sub forma selenara dupa ce au facut traversarile de ceva utilitati acum ceva ani, care se si lasasera la scurt timp. Le-au mai remediat dupa ce am cerut in scris remedieri dar tot e vai si amar si cu nivelul gurilor de canal si mai nou in dreptul caselor RPC GROUP, langa Lidl, a ramas de cateva zile o sapatura astupata cu pamant si care e de fapt o groapa!!!
Amenajarea Lidl acolo ar fi normala si cu o amenajare si imbunatatire a situatiei la strada adiacenta. Nu cred ca au loc de giratorii, dar nici cum e acum.

Aceasta postare a fost editata de rue: 24 februarie 2021 - 14:53

1

#2895 Useril este offline   Tesla 

• Membru activ
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 305
  • Inregistrat: 24 august 16

Postat 24 februarie 2021 - 17:00

Păi din Serbia vor veni 100%, deoarece ei pot să-și recupereze TVA-ul la vamă. Asta nu naționaliștii nu se aplică deloc. E o prostie pe subiectul acesta. Evident că oamenii vor cumpăra întotdeauna de unde e mai ieftin. Mai ales când vorbim de produse identice, cum e în cazul IKEA.

Dar pe lângă bazinul din țările vecine, vor veni mult mai mulți din județele vecine, care ca populație sunt mai mari. Oricum abia aștept reacția Clujenilor când se va deschide la Timișoara IKEA, cred că vor crăpa de ciudă...

Ah, și să vai spun una, apropo de ce zicea cineva mai sus, că românii nu sunt naționaliști. Am văzut un comentariu pe un grup de Facebook legat de construirea magazinului IKEA: "Dar magazine românești de mobilă de ce nu se deschid?" Na poftim.

Aceasta postare a fost editata de Tesla: 24 februarie 2021 - 17:03

#2896 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Postari: 466
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 25 februarie 2021 - 08:53

To be honest....surprinzatoare alegerea IKEA, in detrimentul Clujului, avand in vedere apropierea fata de magazinele din Budapesta si Beograd. Dar cu atat mai mare satisfactia. Si da, cred si eu ca le cam sta in gat.

Magazine romanesti de mobila exista. Vezi Casa Rusu.
2

#2897 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30180
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 25 februarie 2021 - 10:27

Chiar am luat mobila modulara de la Casa Rusu, pentru sufragerie si bucatarie si prefer asa ceva decat ce au IKEA, dar desigur, asta e doar parerea mea. La IKEA am fost doar la Stuttgart, nu la noi.
Si desigur e bine ca vin, astfel existand concurenta serioasa, deci poate creste calitatea producatorilor nostri, daca nu scad si preturile.
2

#2898 Useril este offline   freeflow77 

• Membru activ
  • Postari: 373
  • Inregistrat: 24 iulie 12

Postat 25 februarie 2021 - 11:11

La Cluj probabil si problema terenurilor a influentat decizia...multe companii s-au impiedicat de problema asta acolo.

In afara de Casa Rusu avem totusi si gigantul Mobexpert...
1

#2899 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 25 februarie 2021 - 15:03

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 februarie 2021 - 10:27, a spus:

Chiar am luat mobila modulara de la Casa Rusu, pentru sufragerie si bucatarie si prefer asa ceva decat ce au IKEA [....] astfel existand concurenta serioasa, deci poate creste calitatea producatorilor nostri, daca nu scad si preturile.

Am mobila de bucatarie de la Casa Rusu achizitionata acum 6 ani, anul trecut a trebuit sa schimb toate balamalele, manerele si anumite margini auto-adezive, cred ca peste inca 1-2 ani o sa trebuiasca sa o schimb toata ca deja placajul se umfla de la caldura/umezeala si nu gateste familia mea decat duminica... Faina calitate....
0

#2900 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 25 februarie 2021 - 15:15

Și eu am luat ceva mobilier de la Casa Rusu. Și-a făcut treaba dar nu mi s-a părut a fi de o calitate deosebită.
0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou