Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii
Postat 18 august 2016 - 12:05
În scurt timp o sa ajungă ca Mega Image în București, câte un magazin la fiecare 100 de m.
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu Nexus 5 folosind Tapatalk
Postat 20 august 2016 - 00:21
Nu pot sa uit cite luni au tot lichidat stocurile Baumax, cit timp au platit inutil angajatii ca sa vinda de pe rafturi goale. Pina si hainele cu sigla Baumax se tot incapatinau sa le vinda la 90% din pret, de parca cineva isi dorea haine de lucru galbene... Au asteptat toamna, ca sa fie siguri ca rateaza sezonul de renovari si constructii.
Postat 23 august 2016 - 13:58
Citeaza
3485/23.08.2016
C.F.nr.425987; Nr.Top.425987, plan de situatie, plan de incadrare
LEROY MERLIN ROMANIA SRL
ADAM ANAVI nr.4
Obtinere AC-Lucrari de tip a)-Construi statie autobus
C.F.nr.425987; Nr.Top.425987, plan de situatie, plan de incadrare
LEROY MERLIN ROMANIA SRL
ADAM ANAVI nr.4
Obtinere AC-Lucrari de tip a)-Construi statie autobus
cu primaria tm
Postat 25 august 2016 - 00:34
Toate par de acum 10-15 ani (sigla, materiale publicitare, etc) .. chiar sunt curios ce soarta va avea magazinul asta.
Postat 25 august 2016 - 06:19
Părerea mea-i că dacă dășchid repede a doua unitate, fie spre Dumbrăvița, fie spre Ghiroda sau spre Moșnița, le-ar merge mai bine, decât cu una singură în sud.
Postat 03 septembrie 2016 - 09:34
Parcarea aceea mi-a parut mica inca de la inceput si nu cred ca astia care au venit acum crezand ca sparg piata de bricolaj, au marit-o.
Postat 03 septembrie 2016 - 09:58
Observ in filmuletul lui Doppler noua statie amenajata in abaterea de la Leroy Merlin. Statia este intr-adevar si acoperita numai ca este statie de sosire si nu de plecare cand stai si astepti autobuzul incarcat cu cumparaturi...
Normal ar fi fost ca peste drum sa fie amenajata statia de plecare (catre oras). Dar atunci ar fi nevoie si de o zebra pentru pietoni...
Daca iei autobuzul din statia-sosire recent amenajata, inseamna de vei fi in autobuz cand acesta face bucla de intoarcere, lucru interzis de regulamentele RATT sau ale primariei!...Si atunci?...Plus ca autobuzul poate sta pe loc cateva minute la capat de linie, capatul exterior...
Am certitudinea ca Leroy Merlin s-a gandit doar cum sa aduca clientii la magazin cu autobuzul prin amenajarea statiei si nicidecum la faptul cum vor pleca acestia catre casa cu cumparaturile facute!...
Postat 15 septembrie 2016 - 20:43
Ceea ce mi-a placut foarte mult la Leroy Merlin este ca au produse marca Azur, facute chiar la Timisoara, la preturi foarte bune. Asupra calitatii lor nu ma pot pronunta (inca), dar faptul in sine, ca oferta include produse locale de la aceasta companie, ma bucura. Nu am mai vazut produse Azur la celelalte magazine de bricolaj, poate mi-a scapat mie?
In orice caz, oferta este interesanta, unele produse sunt complet noi pentru piata locala de bricolaj, altele sunt la preturi neverosimil de mici. Pe unele segmente oferta este mai saraca, pe altele mult mai bogata decat la competitori iar preturile sunt foarte bune. Per ansamblu, am fost incantat, mai ales ca am avut ocazia, in trecut, sa merg de mai multe ori la Leroy Merlin in vest si imi lasase inca de atunci o impresie buna.
Astept cu interes sa vad cum va riposta Dedeman, pentru ca, in mod evident, au o competitie serioasa.
In orice caz, oferta este interesanta, unele produse sunt complet noi pentru piata locala de bricolaj, altele sunt la preturi neverosimil de mici. Pe unele segmente oferta este mai saraca, pe altele mult mai bogata decat la competitori iar preturile sunt foarte bune. Per ansamblu, am fost incantat, mai ales ca am avut ocazia, in trecut, sa merg de mai multe ori la Leroy Merlin in vest si imi lasase inca de atunci o impresie buna.
Astept cu interes sa vad cum va riposta Dedeman, pentru ca, in mod evident, au o competitie serioasa.

Ajutor