Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii
Postat 11 martie 2015 - 11:46
Multumesc pentru intelegere.
Postat 11 martie 2015 - 11:51

Postat 11 martie 2015 - 12:01

Postat 11 martie 2015 - 14:48
Postat 11 martie 2015 - 18:26

(Desigur, nu e vina ta, tu neavand de unde sa sti ca informatiile urmau sa fie sterse

Postat 11 martie 2015 - 23:17
Postat 11 martie 2015 - 23:58
Postat 12 martie 2015 - 00:13
Citeaza
...
Citeste mai mult pe: http://www.pressaler...gazinului-foto/
Eu astept cu nerabdare un hypermarket Carrefour, de astea mici sint lamurit si nu sint curios sa cumpar ceva din ele (nu are o legatura cu articolul de mai sus). Sint doar niste magazine de cartier, pentru cei comozi sau grabiti, care nu merg la un hypermarket.
Postat 12 martie 2015 - 07:38
Eu imi propun sa nu intru deloc in viitorul Carrefour hipermarket, ce va functiona in cadrul Shopping City (ex-Dermatina), cel putin 2 ani de zile.
In semn de protest, pentru cei 15 ani de ignorare. O sa fac si un grup pe facebook care sa sustina demersul meu.
Daca tot ne urmaresc forumul, macar sa stie si treaba aceasta.
Si inca ceva: reteaua mea preferata este Kaufland. Deci salut cu bucurie aparitia in curand a celei de-a IV-a unitati Kaufland din zona Timisoarei.
Iar de ceva timp, am devenit si fan Lidl: cumparaturi rapide si strict la obiect, fara derapaje aiurea pentru mine. Ca sa nu mai adaug faptul ca la Lidl, valoarea cosului rareori depaseste suma de 100 de lei. Ceea ce-mi convine de minune.
In ceea ce priveste reteaua Carrefour, "ne bucuram" pentru alegerile facute: unitati hipermaket inca de acum 5 - 10 ani in Arad, Botosani, Braila (2), Buzau, Focsani, Severin si alte locatii de prima mana!!!
Pe de alta parte, ne pare rau ca din cauza acestor alegeri "bine gandite", au trebuit inchise unitatea din Arad si una dintre cele doua din Braila. Cine stie ce va mai urma?!
Ce altceva sa mai spun?! Tot inainte, Carrefour!
Postat 12 martie 2015 - 12:19
Acuma cel care a scris asta, sau nu a auzit de Arad, Oradea, sau vestul tarii incepe de la Resita si se termina la Ortisoara.

Arad:

Oradea:

Drubeta-Turnu Severin:

Legat de primele 2, am fost in ambele, si am fost si in alte orase (Constanta, Bucuresti) si nu pot spune ca am ramas WOW de calitatea sau varietatea de produse. As fi preferat Cora spre exemplu (vezi Arad) sau fosta unitate de la Szeged. Desi mai scump decat Tesco, avea o varietate mult mai mare de produse.
Postat 12 martie 2015 - 15:55
Citeaza
Cred ca au vrut sa se refere la singura unitate hipermarket Carrefour din vestul tarii, adica din Banat, insa exprimarea poate fi interpretabila!
Cum la Arad s-a inchis, cele din Oradea si din Severin nu-s chiar in vestul extrem si nici in Banat.
Postat 12 martie 2015 - 16:11
De pe wiki:
Citeaza
Citeaza
Deci fie ca vorbim de Severin sau de Oradea, de Banat sau vestul tarii, hypermarketul NU este primul.
Postat 12 martie 2015 - 16:56
Niciuna dintre cele doua localitati, insa, nu este situata in prezent in Banat (indiferent ce-o fi insemnat Banatul in trecut), desi aspectul asta n-a fost atins de exprimarea din articolul respectiv.
Deci exprimarea ar fi lasat putine posibilitati de interpretare daca ar fi fost de tipul:
"Carrefour va deschide in noul mall din Timisoara primul si singurul hypermarket al retelei din zona Banatului (romanesc)."
Postat 12 martie 2015 - 21:02
Postat 13 martie 2015 - 00:02
Real 1 s-a construit dupa ce s-a deschis Selgros, pentru ca imi aduc aminte cum faceam poze la santier din parcarea Selgros.
Tot la stadiu de zvon este si ca firma de arhitectura a fiului a fost bagata pe git Kauflandului pentru ca sa primeasca AC. Oricum proiectul este stupid din moment ce fluxul de intrare iesire este ca in Anglia si romanii parca au cu totii permis de conducere si cei care intra si ies din magazin se incruciseaza la intrare... Se poate compara cu intrarea in Metro, Lidl, Selgros si nu o sa gasesti intrare pe stinga si iesire pe dreapta.

Postat 13 martie 2015 - 00:49
2. biroti facea referire la asezare ca fiind inaintea Selgros. Daca nu ma insel Selgros a fost chiar inaintea Metro 2.
3. Despre care Kaufland vorbim?
Postat 13 martie 2015 - 00:56

2. Da, am inteles gresit. Conteaza de la cine au cumparat terenul cei 2, cum s-au inteles la pret. Metro 2 este plasat totala aiurea, prea departe de oras.
3. Cel putin Kaufland Gh. Lazar si Calea Sagului au intrarile/iesirile englezesti.
Postat 13 martie 2015 - 11:28