STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1321 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30192
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 12 ianuarie 2014 - 01:30

Da, smecherii astia dau ca someri doar pe cei care chiar incaseaza ajutorul de somaj. Pe restul, ii considera angajati. -_-
0

#1322 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 12 ianuarie 2014 - 10:19

Robu citeste si forumul asta? Daca tot am facut un mic off-topic sper sa se scuze si asta, ca tot vorbeam de somaj si investitori.
Robu: Nu doresc ca in Timisoara sa apara un nou Continental
0

#1323 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2014 - 10:48

Da... Hai sa ne intoarcem la comuna primitiva. -_-
0

#1324 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 12 ianuarie 2014 - 11:59

A ajuns Detroitul un oras curat de cind industria auto locala a murit? :eusa_think:
0

#1325 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 12 ianuarie 2014 - 13:03

Mai sti, poate chiar vrea sa il aduca in faliment ca Detroitul :crazy: .
0

#1326 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 12 ianuarie 2014 - 13:17

Va recomand sa (va re) cititi (dupa caz) postarile de aici si sa ma faceti sa inteleg si eu ce doriti.

Din postarile anterioare reiese ca va doriti un oras curat, fara poluatori. Cand Robu enunta ca nu vrea poluatori in oras cu nici un pret, iata ca va schimbati opinia cu 180 de grade si va doriti poluatori, pentru ca se vor crea locuri de munca, va functiona economia, etc.,...

Sunt buimac si nu va inteleg!...

Si atunci aveti asteptari ca in cadrul coalitiilor politice sa fie intelegere? Precum ii jos, tot asa-i si sus...sau invers.
1

#1327 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2014 - 13:19

Hai sa luam ca exemplu Resita, unde poluarea o fi scazut de cand marea industrie a ajuns la fier vechi, dar... orasul e "mort".
Mile, am mai scris pe aici parerea mea: Continental polueaza doar olfactiv, nu e poluare reala, la fel cu fostul Protan, unde mirosul era pestilential, dar nu era vorba de poluare propriu zisa.
Sa respingi orice investitor, pe criteriul ca polueaza (chiar daca se incadreaza in cele mai stricte limite), e o greseala, pe care o vom plati in scurt timp. Mai scriam undeva: doar cu centre de afaceri (birouri), banci si centre comerciale, nu putem supravietuii, doar daca ne intoarcem la agricultura, crestera animalelor, etc. -_-
0

#1328 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 12 ianuarie 2014 - 13:25

Eu zic ca cel mai bine e sa ii oblige sa isi faca turnuri de evacuare de minim 150m, si sa le dea teren in afara orasului sa isi deschida fabrica.
0

#1329 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2014 - 13:36

Indiferent de solutii sau optiuni, ideea e sa nu fim extremisti. Nu avem nevoie de poluare extrema, dar nici de lipsa totala a oricarei industrii. Nu-mi plac discutiile acestea pe teme ecologiste, deoarece deviaza rapid catre extreme, ambele parti putand fi foarte agresive in sustinerea ideilor. (a se vedea cazul Rosia Montana, gazele de sist, etc)
1

#1330 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 12 ianuarie 2014 - 13:58

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 12 ianuarie 2014 - 13:19, a spus:

Mile, am mai scris pe aici parerea mea: Continental polueaza doar olfactiv, nu e poluare reala,

Pai da. Tu spui asa insa altii vor sa vada Continentalul in afara orasului. Am scris si eu ca mirosul de la Continental era unul insuportabil, nu in sensul ca putea ci ca nu puteai inspira acel aer. Il refuzau plamanii. Acum, de o perioada incoace, o luna-doua, nu l-am mai simtit. Scria pe undeva ca au luat masuri suplimentare...

Apoi nici eu nu sustin extremele de nici un fel insa avem colegi care isi stabilesc pozitii diametral opuse pe aceeasi tema. Ori, pe acestia nu-i inteleg...

Iar ca "problema" Continentalului sa nu se repete, este bine ca din start "investitiile" poluatoare (chiar olfactiv) sa fie duse in afara orasului, macar de-acum incolo...
1

#1331 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 12 ianuarie 2014 - 14:22

Adevarul e ca nu stim mai nimic despre investitorul refuzat. Ca era tot un fabricant de anvelope, sunt povesti... Ar fi spus-o clar, poate si dand numele firmei.
0

#1332 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 12 ianuarie 2014 - 18:50

Vezi postareaFerraryTm, la 12 ianuarie 2014 - 13:25, a spus:

Eu zic ca cel mai bine e sa ii oblige sa isi faca turnuri de evacuare de minim 150m, si sa le dea teren in afara orasului sa isi deschida fabrica.

Nu prea vad posibilitatea de a face cosuri de peste 50-100 de metri asa aproape de un aeroport. Locatia fabricii a fost aleasa gresit si din acest punct de vedere. Daca o faceau linga CET puteau sa foloseasca cosul nefinalizat.

Daca muta fabrica in afara orasului, Timisoara nu mai vede 1 cent din afacere. Nu cred ca un primar isi doreste un buget mai sarac cu citeva milioane de euro pe an.
0

#1333 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 12 ianuarie 2014 - 19:42

Milioane de euro la buget ? Ce reprezinta acesti bani ? Taxa pe ce ?
0

#1334 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 12 ianuarie 2014 - 20:03

Primaria incaseaza o cota din impozitele firmei care are activitate in acea localitate.
0

#1335 Useril este offline   mile 

• Moderator

Postat 13 ianuarie 2014 - 09:49

:up_arow: Ai dreptate in ce spui dar dupa cum vezi, majoritatea fabricilor sunt scoase din oras, conform normelor europene, si ajung in general pe terenurile comunelor limitrofe orasului. Iar aceste comune devin pe zi ce trece tot mai bogate iar orasul isi pierde surse importante pentru buget. Iar locuitorii comunelor periurbane vor veni tot in oras ca sa foloseasca sistemul sanitar, sistemul de invatamant, institutii culturale, de divertisment, etc., iar toate acestea sunt in general intretinute si subventionate din bugetul local al orasului, respectiv din taxele si impozitele aplicate timisorenilor, in cazul nostru, si agentilor economici de pe teritoriul orasului care sunt tot mai marunti si mai putini...Si atunci ce se va intampla in continuare??? In lipsa unor legi care sa ataseze (anexeze) terenurile limitrofe oraselor mari, fie prin includere, prin asociere (zone metropolitane) sau prin alte variante astfel incat suprafata de teren sa creasca considerabil iar prin aceasta si veniturile la bugetele locale, orasele mari vor "supravietui" si se vor dezvolta tot mai greu...Ori aceste aspecte sunt cu bataie lunga iar deocamdata observ ca nu se iau nici un fel de masuri...

Degeaba vom avea comune bogate in jurul oraselor mari, daca insusi orasele vor "muri" in lipsa fondurilor necesare intretinerii si dezvoltarii lor...
0

#1336 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 13 ianuarie 2014 - 12:24

Nu stiu sigur cum este in vest dar banuiesc ca spitalele si scolile sint finantate (direct) de stat si nu de autoritatile locale.
0

#1337 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 ianuarie 2014 - 13:33

Stie cineva ce se intampla la Real/Auchan de pe Calea Sagului? Poti sa-ti faci cumparaturile acolo, sau sunt raioane inchise?
0

#1338 Useril este offline   Raoul94 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2401
  • Inregistrat: 15 mai 10
  • Locatia:Timisoara

Postat 13 ianuarie 2014 - 17:22

Nici sa nu iti treaca prin cap... Am fost acum 2 zile si era ca dupa razboi acolo... Scobitori la reducere si etc.
0

#1339 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 ianuarie 2014 - 19:04

Ok. Merg la Kaufland. Multumesc! :beer2:
0

#1340 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 13 ianuarie 2014 - 22:13

La Real sud mai sunt ceva resturi, majoritatea raioanelor sun închise sau mutate în locul altora. Din câte am aflat de la angajaţi, în data de 20 ianuarie se închide pentru reamenajare.
Săptămâna trecută am văzut "bătaie" pe umeraşele de plastic*, care erau puse într-un coş mare, lângă magazinul de telefoane.
*erau pe gratis.
1

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • Ultima »