STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1161 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 04 octombrie 2013 - 08:13

Citeaza

Retailerul francez Auchan a stabilit deja un calendar al închiderilor magazinelor Real ce urmează a fi rebranduite. Investiţia totală estimată de companie pentru finalizarea procesului ajunge la aproximativ 40 de milioane de euro.
...
La finele lunii trecute, retailerul francez Auchan a închis pentru remodelare prima unitate Real, acesta fiind primul pas cu impact asupra consumatorilor, după ce Metro Group a anunţat vânzarea a 20 de hipermarketuri către Auchan. Este vorba despre magazinul din estul Capitalei, de pe bd Theodor Pallady, care se va redeschide "în cel mai scurt timp" sub o altă siglă. Detalii aici
...
Compania a stabilit un calendar al reamenajărilor, următoarele magazine Real ce urmeată a fi închise pentru reamenajare sunt cele din provincie. " După finalizarea tranzacţiei unul dintre obiectivele prioritare îl reprezintă finalizarea convergenţei într-un termen de 12 luni. Până la finalul acestui an, 2013, avem în vedere remodelarea a 7 magazine: primul dintre acestea este hipermarketul Pallady, apoi vor urma magazinele Braşov, Oradea, Vitan, Constanţa, Sibiu, Satu Mare", au declarat pentru ECONOMICA.NET oficialii retailerului francez.
...

economica
0

#1162 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 04 octombrie 2013 - 09:41

:up_arow:

Deci nicio sansa sa vedem sigla Auchan pe real-urile din Timisoara anul acesta?

Sunt tare curios daca "remodelarea" inseamna modificari majore pentru a aduce magazinele in formatul celui existent (inclusiv schimbarea caselor) sau cum zicea cineva mai devreme, doar schimbarea siglei.

Ca si punct secundar: oare Auchan din mall ramane? E clar ca deserveste o zona mare de clienti dar multi vor prefera celelalte doua magazine.
0

#1163 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 04 octombrie 2013 - 09:52

O perioada mai ramane.
0

#1164 Useril este offline   brioti 

• Membru activ
  • Postari: 511
  • Inregistrat: 03 iunie 13

Postat 06 octombrie 2013 - 20:34

Vezi postareaShhhh, la 04 octombrie 2013 - 09:41, a spus:

Deci nicio sansa sa vedem sigla Auchan pe real-urile din Timisoara anul acesta?

Sunt tare curios daca "remodelarea" inseamna modificari majore pentru a aduce magazinele in formatul celui existent (inclusiv schimbarea caselor) sau cum zicea cineva mai devreme, doar schimbarea siglei.

Ca si punct secundar: oare Auchan din mall ramane? E clar ca deserveste o zona mare de clienti dar multi vor prefera celelalte doua magazine.

iti dai seama ca schimbarea siglei implica remodelarea magazinelor asa cum arata si celalte auchanuri..se va inchide se vor rearanja rafturi se va mari un pic zic eu...la auchan marfa nu sta afara la real in spate la receptie marfa jumate e afara jumate e inauntru
0

#1165 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ

Postat 11 octombrie 2013 - 16:08

Aseara am purtat o mica discutie amicala, cu unul din angajatii Real, despre preluarea Auchan. A se lua cu moderatie:
- s-a inceput perioada de tranzitie. Aici personal am observat doar mici modificari: eliminarea obiectelor dintre rafturi, parca o curatenie mai mare, mai multe case deschise (erau 8 case deschise desi erau putini clienti - am folosit o casa la care nu era nimeni inaintea mea!), mi s-a parut ca majoritatea produselor marca proprie sunt la reducere
- ar exista un termen pana la sfarsitul anului pentru a finaliza tranzitia. In aceasta perioada se prevede o inchidere a magazinului de 17 zile (m-a mirat termenul atat de exact). Acest lucru pare a fi inca in negociere (care firma prinde Craciunul).
- angajatii par a fi demotivati de noile reguli impuse. Nu am primit o explicatie exacta dar mi-a zis ca "va fi mai rau pentru ei". Posibil sa fie vorba doar de mai multa munca (financiar au zis ca e la fel).
- se pare ca mai nou au 3 firme diferite care asigura paza. Sa le fie frica de "pierderile" tranzitiei? :)
- nu a putut sa imi spuna daca vor fi schimbate casele de marcat, desi o inchidere pe o perioada de 2-3 saptamani ar fi necesara in special pentru acest lucru. Nu de alta dar a existat deja o mini reorganizare a rafturilor in urma cu un an, timp in care magazinul nu s-a inchis.

Dupa cum ziceam, sunt doar cateva vorbe schimbate cu un angajat de rand, deci nu le luati ca fiind 100% corecte.
3

#1166 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 13 octombrie 2013 - 09:50

Realul din Aradului cel putin stiu sigur ca se inchide dupa Craciun, in ianuarie. Intr-adevar, nu sunt prea veseli angajatii dar nici clientii nu o sa fie. Parcarea ramane la fel, chiar daca e Hornbach langa parcarea e mica pentru marimea viitorului Auchan...

Aceasta postare a fost editata de MHN: 13 octombrie 2013 - 10:24
Motiv editare: Corectare greseli + Este inutila citarea unui mesaj in postul imediat urmator!

0

#1167 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 13 octombrie 2013 - 23:36

:up_arow: :up_arow: Urmarind casieritele de la Billa, real si Auchan am putut sa remarc o migrare catre Auchan. Posibil ca totusi au conditii mai bune sau salariu mai mare.

:up_arow: real calea Aradului are si o parcare laterala destul de mare care este accesibila doar din spate, in viitor ar putea sa deschida comunicarea cu parcarea din fata. Pina acum nu au facut acest lucru probabil pt ca ar fi folosita ca legatura intre strada Marginii si calea Aradului, cei care vin de pe strada Armoniei (si implicit Calea Lipovei) ar merge prin parcarea real, pt ca sa nu mai stea la coada la semaforul de pe Grigore T. Popa (Cimpina) - Gr. Alexandrescu - calea Aradului.

Se pregateste o statie de benzina si la Metro 1:

Citeaza

3269/02.10.2013

SC REMARK VISIO SRL PTR. SC METRO CASH & CARRY ROMANIA SRL

SAGULUI nr.194

Obtinerea A.C.- Lucrari de tip a),h)- Constructii pentru servicii - construire statie distributie carburanti 3 pompe multifunctionale, semnalistica, imprejmuire, utilitati, racord la drum public

cu primaria tm
0

#1168 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ

Postat 14 octombrie 2013 - 09:10

Nu ar fi rau ca baietii de la Auchan sa "ofere comunitatii" o astfel de legatura. Nu stiu cui apartine de fapt terenul de langa real dar ar fi extraordinar ceva in genul asta:

Imagine atasata: aradului1.jpg

Pentru a nu deranja parcarea, ar trebui ca aceasta cale de acces sa fie complet separata, in genul parcarii de langa mall.
2

#1169 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 14 octombrie 2013 - 11:48

De pe Armoniei/Lipovei poti sa vi prin spate la Hornbach / Selgros si ajungi chiar in sensul giratoriu. Totul e asfaltat. Nu e nevoie sa vi prin parcarea real. Ar fi mai scurt pe langa Real, dar nici pe langa Hornbach nu e rau...
0

#1170 Useril este offline   brioti 

• Membru activ

Postat 14 octombrie 2013 - 18:42

Azi mergand pe Rebreanu,venind dinspre Sagului cand am ajuns la intersectia cu Raneti..pe partea stanga;Billa construieste un magazin aici.am ramas blocat,billa care mai putin si apune mai face un magazin si unde la 100 metri de Profi Sagului....sunt curios...oricum pare mic adica ...nu e spatiu prea mare acolo
-1

#1171 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 octombrie 2013 - 20:33

Pe site-ul Billa:

Citeaza

Billa Romania SRL este in continua dezvoltare in Romania si de aceea cautam terenuri si spatii comerciale in vederea cumpararii sau inchirierii .

Suntem interesati de terenuri cu suprafata minima de 3500 mp, suprafata regulata sau de spatii comerciale de minim 500 mp, suprafata de vanzare si 750 mp, suprafata totala.

O locatie buna este :
- situata central, cu o buna vizibilitate
- cu deschidere catre cel putin o strada principala foarte circulata, atat pietonal cat si rutier
- intr-o localitate cu o populatie de peste 20.000 locuitori

Asteptam ofertele dumneavoastra:
...

Billa Romania

Cu toate ca cumpar aproape zilnic (unele fleacuri) de la Billa, astazi, cind ma uitam la fatada magazinului dublu, mi-a venit in minte un joc de cuvinte rautacios: PennyBilla :rolleyes:
Repet, mie imi place Billa. Inainte cind era mare, imi placea si mai mult. De exemplu micii de Billa imi plac cel mai mult.
2

#1172 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 14 octombrie 2013 - 20:51

Vezi postareaDoppler, la 14 octombrie 2013 - 20:33, a spus:

PennyBilla :rolleyes:

:rofl: :rofl: :rad_masa: Buna asta, buna... Deacord!
0

#1173 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30198
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 14 octombrie 2013 - 22:00

Vezi postareaDoppler, la 14 octombrie 2013 - 20:33, a spus:

De exemplu micii de Billa imi plac cel mai mult.

Asta fiindca nu i-ai incercat pe cei de la Real. :04: (preferatii mei)
1

#1174 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 octombrie 2013 - 22:17

Ar trebui organizata o sezatoare cu mici de la principalele supermarketuri + Giroc + Curtici. :hooray:

De ani de zile terenul de la intersectia Cetatii cu Bogdanestilor este nefolosit. In anii '90 parca se discuta ca acolo sa fie construit un bloc. Au facut o gaura si l-au mai lasat vreo 15 ani. Un lucru bun cu afacerea Art este ca se misca repede. Dupa terenul din Piata 700 iata ca si pe Cetatii vor incepe sa construiasca ceva:

Citeaza

PUD "Construire supermarket, amenajare incinta parcare, zona de aprovizionare marfă, signalistica totem publicitar, împrejmuire reţele utilităţi incintă, gospodărie de apă, soluţie de trafic, organizare de şantier şi racordare la utilităţi", B-dul Cetăţii nr. A1, Timişoara, beneficiar S.C. ART S.R.L., proiectant S.C. ARHITEKT STUDIO S.R.L.

Imagine atasata: Supermarket Cetatii - Bogdanestilor - Art.jpg

PUD primaria tm

primaria tm

Ramine de vazut daca S.C. ARHITEKT STUDIO S.R.L. a facut proiecte si pt o retea de supermarketuri.
3

#1175 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 15 octombrie 2013 - 09:27

Ar putea fi un LIDL acolo ?
0

#1176 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 16 octombrie 2013 - 17:27

Nu vreau sa ma bucur prea devreme insa se pare ca trocul intre primarie si SC ART incepe sa aduca beneficii ambelor parti dar mai ales orasului, respectiv locuitorilor sai...

Spuneam in urma cu ceva vreme ca terenurile oferite de primarie n-au valoare reala fara ceva construit pe ele, iar primariile in general n-au idei cand e vorba de investitii aducatoare de profit considerabil si tot atunci spuneam ca daca noii proprietari ai terenurilor nu vor construi nimic pe acele terenuri, atunci ar fi niste prosti.

Iata, se pare ca pe al doilea teren dobandit prin troc se vor apuca de o investitie serioasa, zic eu, care va ridica standardul zonei...

Urmeaza sa vedem ce se va face pe terenul din Calea Lipovei...
1

#1177 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 17 octombrie 2013 - 02:18

Se pare ca vineri se deschide prima unitate Jumbo din tara.
Am modificat harta de retail, in consecinta: scurt.eu/retailTM
1

#1178 Useril este offline   Bogdan14 

• Membru activ
  • Postari: 282
  • Inregistrat: 16 august 09

Postat 18 octombrie 2013 - 20:50

Eu am fost astazi la Jumbo si pot spune ca sunt pe deplin multumit de magazin. :coolspeak:
Am ajuns pe la 7:30 si parcarea era plina.
Ce va pot spune despre magazin:
- e deschis intre 10-21 (luni pana vineri) si 10-20 (sambata, duminica)
- aveti posibilitatea sa returnati produsele, pe baza bonului fiscal, dar doar intre anumite ore, care le aflati la ghiseul de informatii
- e impartit cumva 60% jucarii si 40% alte departamente, intre care: articole de decor, pentru casa, animale, baie, masina, Craciun (foarte foarte multe!) etc. Au inclusiv o sectie de papetarie si elemente de scris
- preturile sunt foarte mici :uimit2:

Merita sa il vizitati!
3

#1179 Useril este offline   cetatean_TM 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 16 octombrie 13

Postat 19 octombrie 2013 - 09:57

Vezi postareaDoppler, la 14 octombrie 2013 - 22:17, a spus:

De ani de zile terenul de la intersectia Cetatii cu Bogdanestilor este nefolosit. In anii '90 parca se discuta ca acolo sa fie construit un bloc. Au facut o gaura si l-au mai lasat vreo 15 ani. Un lucru bun cu afacerea Art este ca se misca repede. Dupa terenul din Piata 700 iata ca si pe Cetatii vor incepe sa construiasca ceva:

Atasament Supermarket Cetatii - Bogdanestilor - Art.jpg

din pacate, acum vreo 4 ani, cand am facut o cerere/sesizare la primarie pentru a se realiza acolo un parc (in zona mai sunt, dar mai micute) care ar fi infrumusetat zona, mi s-a raspuns (in scris) ca terenul este privat...
acum un an insa s-a dat terenul de la Primarie catre Art, deci se pare ca nu era teren privat...

din ce am inteles, cam de la a 3-a mana/ureche dupa patronul de la Art, acolo se va deschide o unitate... Billa :huh:
stiu, si mie mi s-ar parea ciudat...

Aceasta postare a fost editata de cetatean_TM: 19 octombrie 2013 - 09:58

0

#1180 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 19 octombrie 2013 - 10:07

Terenul ar fi fost ideal pt un parc, cred ca cel mai aproape este in Piata Sf. Nicolae. Ar fi interesant, daca ai pastrat raspunsul, sa vedem ce parere au ACUM cei de la primarie sau CJT.
0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou