STP Timișoara Forum: Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Noi hypermarketuri, supermarketuri, retaileri de mobila si bricolaj Generalitati si discutii Evaluare topic: ***** 3 Voturi

Poll: Ce hypermarket / supermarket preferati? (252 membri au votat)

De unde preferati sa va faceti cumparaturile alimentare in Timisoara?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de bricolaj preferati?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

Ce retailer de mobila preferati?

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#1041 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 26 octombrie 2012 - 17:33

Din imaginea asta poti crede ca astia si-au tras magazin in Piata Unirii... :crazy:
0

#1042 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 26 octombrie 2012 - 22:01

Vezi postareaMHN, la 25 octombrie 2012 - 03:51, a spus:

...
N-am mai fost de mult timp in Kaufland Bojinca (adica II). Deci nici acolo nu mai exista unitatea Domo?!

Exista. Poate INCA exista doar pt ca nu pot sa modernizeze 2 magazine simultan.

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 26 octombrie 2012 - 22:02

0

#1043 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 26 octombrie 2012 - 22:31

Sper sa nu-l "modernizeze" si pe asta. :censored:
0

#1044 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 26 octombrie 2012 - 23:03

:up_arow: O sa rizi dar deobicei vizitez Kauflandurile pt... chioscurile inmedio. Din pacate cel de pe Gh. Lazar este tot in modernizare. Si sper sa nu dispara...

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 26 octombrie 2012 - 23:06

0

#1045 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 27 octombrie 2012 - 01:35

Astazi seara era aprinsa "firma" de la LIDL 3 (?!) din Piata Prahova.
Deci, luni ardea, marti, miercuri, joi nu era aprinsa, azi vineri era aprinsa. Oare dupa ce logica se aprinde?...Dupa o logica tampita!...Mai bine ar monta un senzor de lumina, si cum se intuneca putin, cum se aprinde "firma"...Simplu...
0

#1046 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 27 octombrie 2012 - 15:57

dupa logica care se foloseste la autobuze( g uri):P

Aceasta postare a fost editata de marione: 27 octombrie 2012 - 15:58

0

#1047 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 02 noiembrie 2012 - 14:19

Vezi postareaDoppler, la 18 septembrie 2012 - 00:53, a spus:

Nu stiu daca a mai aparut info pe undeva, dar de ceva timp, flutura steaguri Lukoil langa faimoasa benzinarie secreta. Si turnul de control de langa e aproape complet renovat. Din pacate fara poze...
0

#1048 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 02 noiembrie 2012 - 16:22

Multumim mult pentru informatie! :coolspeak: Cred ca Lukoil, era ultima varianta la care m-as fi gandit...
0

#1049 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 02 noiembrie 2012 - 17:23

:up_arow: Acum citeva zile am vazut ca aparusera inscrisuri cu rosu pe cladire dar nu eram 100% sigur ca o sa fie Lukoil.
0

#1050 Useril este offline   Antal 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 28 ianuarie 11
  • Locatia:Temesvár

Postat 21 noiembrie 2012 - 22:43

Conform unor informatii provenite pe surse demne de incredere, incepand cu data de 1 ianuarie 2013 Centru Comercial Real II din Calea Sagului isi inchide portile urmand ca pe actualul amplasament sa se deschida un magazin Auchan. Ramane de vazut daca se adevereste aceasta informatie.

Aceasta postare a fost editata de Antal: 21 noiembrie 2012 - 22:44

0

#1051 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 21 noiembrie 2012 - 23:10

Si incet, incet, Real se va retrage din Timisoara. :(
0

#1052 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2370
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 22 noiembrie 2012 - 00:14

Vezi postareaChagall, la 21 noiembrie 2012 - 23:10, a spus:

Si incet, incet, Real se va retrage din Timisoara. :(

Chiar nu le plang defel de mila....au fost nesimtiti din start....am cumparat nevoit de la ei timp de 2 ani aproape (nu era Auchan in acea perioada)...si la cumparaturi de 100 de lei aproxiamtiv eram FURAT constant cu cel putin 10 lei..,ori prin "inmultirea" cantitatii ori prin "rotunjirea" pretului unitar. Dar uite ca nu toti clientii sunt indiferenti si prosti..si piata reactioneaza....la o atitudine de hot...le putem dori doar faliment grabnic :rad_masa:
0

#1053 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 22 noiembrie 2012 - 17:57

Eu cred ca te uiti din unghiul gresit la problema...

Auchan odata intrat pe piata timisoreana, a spart TOTUL. Si cand zic TOTUL ma refer la hyper si super market-uri... Ca Lidl infloreste, sau Penny, sau eu stiu mai cine, se datoreaza simplului fapt, ca omul nu o sa mearga la mama dracu afara ca sa faca cumparaturi. Si aici are si Kaufland de castigat. Cat despre Auchan... Daca in locul lor in mall era Cora, Carrefour sau chiar si Real... Ei erau castigatorii.
0

#1054 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 22 noiembrie 2012 - 18:36

Mie unul, Real imi pare cel mai ok si din sondaj se vede ca nu e chiar pe ultimul loc in preferintele forumistilor. -_-
0

#1055 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 22 noiembrie 2012 - 18:54

Pina sa apara Auchan mergeam la Real. Dupa aceea mergeam pt produsele care le gaseam doar la Real (de ex. carnea de pui Transavia).
0

#1056 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 22 noiembrie 2012 - 18:56

Pe mine ma enerveaza Auchan ca-i lipsesc anumite produse, precum ar fi zaharul Margaritar.
0

#1057 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 22 noiembrie 2012 - 19:38

Si eu am fost fan real,- pana in momentul in care am remarcat la unele produse diferente mari de pret in comparatie cu Kaufland si Auchan.
0

#1058 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2370
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 22 noiembrie 2012 - 20:29

Vezi postareacseh_17, la 22 noiembrie 2012 - 17:57, a spus:

Eu cred ca te uiti din unghiul gresit la problema...

Auchan odata intrat pe piata timisoreana, a spart TOTUL. Si cand zic TOTUL ma refer la hyper si super market-uri... Ca Lidl infloreste, sau Penny, sau eu stiu mai cine, se datoreaza simplului fapt, ca omul nu o sa mearga la mama dracu afara ca sa faca cumparaturi. Si aici are si Kaufland de castigat. Cat despre Auchan... Daca in locul lor in mall era Cora, Carrefour sau chiar si Real... Ei erau castigatorii.

Nu sunt nici sponsorizat de Auchan nici nu am afectiune pentru ei in mod special. Pur si simplu aleg sa cumpar in functie de pret si de ceea ce ofera. In fond asta e esenta economiei concurentiale si a pietei libere fata de economia centralizata nu? Daca in mall in loc de Auchan era "dragonul rosu"...si oferea aceleasi produse ca si pret si calitate....grija mea...luam de la ei. Daca cei de la Cora Carrefour sau Real s-au zgarcit sa inchirieze spatiu sau si-au facut alte calcule....e problema lor si nicidecum grija mea.
0

#1059 Useril este offline   Antal 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 113
  • Inregistrat: 28 ianuarie 11
  • Locatia:Temesvár

Postat 26 noiembrie 2012 - 22:42

Citeaza

Tranzacţia anului ar putea fi semnată joi: Real pleacă din România, în timp ce Auchan ajunge în topul hipermarketurilor, lângă Kaufland şi Carrefour

Tranzacţia anului din piaţa locală de fuziuni şi achiziţii, despre care se vorbeşte de circa un an, şi anume achiziţia de către francezii de la Auchan a reţelei de hipermarketuri Real, ar putea fi semnată joi, au declarat pentru ZF mai multe surse apropiate celor două grupuri.

Familia Mulliez, una dintre cele mai bogate din Franţa, va cumpăra operaţiunile germanilor de la Real de pe pieţele din Polonia, România, Rusia şi Ucraina, în total aproape 100 de hipermarketuri, dintre care un sfert se află în România. Această tranzacţie i-ar putea aduce pe francezi pe podiumul reţelelor de hipermarketuri, alături de Kaufland şi Carrefour, companii cu un rulaj anual de peste un miliard de euro.

Potrivit informaţiilor ZF, conducerile locale ale celor două companii sunt în expectativă în prezent: grupul Auchan aşteaptă inclusiv o "infuzie" importantă de personal dinspre Real, în timp ce reprezentanţii Real sunt greu de găsit când vine vorba de luarea unor decizii importante în numele companiei germane.

Real şi Auchan au intrat pe piaţa locală în acelaşi an, în 2006, dar în timp ce germanii au avut o politică mult mai agresivă de expansiune, francezii au fost mult mai prudenţi. Astfel, în timp ce Real a deschis 25 de hipermarketuri şi în acest an a ajuns în situaţia de a închide o unitate, la Timişoara, Auchan are în prezent o reţea de zece hipermarketuri şi pregăteşte pentru următoarea perioadă un nou magazin, în cartierul bucureştean Crângaşi.

În timp ce Auchan a încercat, în special în ultimii ani, să cumpere spaţiile magazinelor în care deţine sau va deschide hipermarketuri, Real a ales să se extindă în spaţii închiriate. Patru din cele zece magazine Auchan se află în mallurile deţinute de Iulian Dascălu în Timişoara, Suceava, Cluj (Iulius Mall) şi Iaşi (Palas), în timp ce majoritatea magazinelor Real se află în parcuri comerciale dezvoltate de către un antreprenor local. Real mai deţine magazine şi în proiectele AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, deţinut de AFI Europe, Hello Park din Bacău, aflat în portofoliul belgienilor de la BelRom sau Shopping City Sibiu, deţinut de fondul de investiţii Argo Real Estate.

Privind o hartă a reţelelor de hipermarketuri, cele mai problematice oraşe din punct de vedere al potenţialelor probleme de concurenţă ar putea fi Târgu-Mureş şi Timişoara, unde sunt prezenţi atât Auchan cât şi Real, iar principalii competitori pe format mare - Carrefour şi Cora - nu au magazine în prezent.

Semnarea acestei tranzacţii, despre care reprezentanţii locali ai Auchan şi Real nu doresc să comenteze, ar putea reconfigura harta pieţei locale de retail, dar până la anunţul oficial al celor două companii nimic nu este bătut în cuie.

Citiţi în ediţia tipărită de mâine a Ziarului Financiar o analiză mai amplă cu privire la acest subiect.

Sursa : zf.ro

Aceasta postare a fost editata de Antal: 26 noiembrie 2012 - 23:07

0

#1060 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 30 noiembrie 2012 - 15:23

Stirea este oficiala:

Citeaza

Grupul Auchan cumpără de la Metro Group hipermarketurile Real din patru ţări din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, pentru suma de 1,1 miliarde euro, a anunțat astăzi Auchan.

Potrivit anunțului, Auchan va prelua activităţile operaţionale şi activele imobiliare ale filialelor Grupului Metro în Polonia, România, Rusia şi Ucraina. Tranzacția necesită obţinerea aprobării din partea autorităţilor competente ale concurenţei din fiecare ţară vizată şi va fi finalizată, sub această rezerva, în 2013, scrie Agerpres.

”Pe viitor, hipermarketurile Real din Europa Centrală şi de Est vor funcţiona sub marca Auchan. Vânzarea hipermarketurilor Real Europa de Est către Grupul Auchan vizează 91 de hipermarketuri Real în Polonia, Rusia, România şi Ucraina, precum şi 13 galerii comerciale în Rusia şi România”, se arată în comunicatul citat.
...

evz

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 30 noiembrie 2012 - 15:24

0

Arata acest topic

• (170 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54