Multumesc...
Citeaza
Nu-mi dau seama cum de pot angaja cameramani care sunt total afoni in transmisii in direct si nu numai...
Nu generalizez dar pentru unele emisiuni (gen reality show) televiziunile din Bucuresti angajeaza cameramani externi, freelanceri, asta ar insemna ca cameramanii cu carte de munca nu sint cei mai buni.
Citeaza
Si culmea, din acelasi loc prost au transmis si anul trecut si n-au invatat nimic!
Si eu am filmat din acelasi loc ca anul trecut dar se pare ca printre cele 2700 de vizionari ale clipului din 2013 nu a fost nici un angajat al unei televiziuni...
Citeaza
LE Despre artificii, cred ca au fost cele mai frumoase pana acum pe cerul Timisoarei!
Si mie imi par cel putin in top 3, DOAR locatia (aleasa de Primarie) nu imi place, in Parcul Central este aiurea, in fata catedralei ar fi
cel mai bine. Cea mai buna locatie a fost la un revelion cind au fost lansate de pe... Opera. Atunci a fost fascinant, sa fie lansate de la inaltime. Poate ca este cea mai periculoasa locatie (ca pericol de incendiu), pe locul 2 este cea din fata Catedralei.