STP Timișoara Forum: Afișe lipite în vehicule. - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

Afișe lipite în vehicule.

#21 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 21 martie 2009 - 21:44

Vezi postarealorand, la 21 Mar 2009, 21:43, a spus:

Maine ne trezim cu ele si in TOI-TOI :coolspeak: :angry:

aia ar fi prea tare :D :rad_masa: :rad_masa:
0

#22 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 21 martie 2009 - 22:12

Si la mine la scoala am gasit lipite pe usile claselor :coolspeak:
0

#23 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 21 martie 2009 - 22:51

eu ma gandesc, pana unde au de gand sa mearga, de unde au bani de atatea afise ? :coolspeak:
cand se vor opri ? :angry:
0

#24 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 22 martie 2009 - 10:51

Si una si mai buna: cine naiba la lipeste?? :04:
0

#25 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 22 martie 2009 - 11:46

Ce ma mira cel mai tare este cum de au reusit sa lipeasca in toate mijloacele de transport :04: .
Un lucru stiu sigur si anume ca au ratat un autobuz(exact in ziua in care toate le aveau, am prins unul care nu a avut afis :lol: ).
0

#26 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 22 martie 2009 - 13:30

Poate au intrat si in depou,probabil ca au mai lipit si pe traseu. Si viktor fii sigur ca nu numai 2-3 persoane lipesc afisele
0

#27 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889

Postat 22 martie 2009 - 18:37

Printre parteneri se află Clubul Rotary, Clubul Rotaract, Fundaţia Bega (a Cristeştilor), Primăria Timişoara. Fondurile sunt ultima lor problemă, probabil de asta şi-au permis să plătească oameni să lipească afişe atât de eficient.
0

#28 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 22 martie 2009 - 21:45

Daca prin doua afise una langa alta inteleg ei eficienta ... :mellow:
0

#29 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 24 martie 2009 - 20:02

uitati aici ce vor cu afisele :coolspeak:

Nu te pune cu timişorenii!
De ce? Pentru că timişorenii aruncă hârtii pe jos, deşi coşul de gunoi e la doi paşi. Pentru că preferă să arunce ţigara şi să o calce straşnic cu piciorul în loc să folosească una dintre scrumiere amplasate strategic în centru. Şi pentru că au impresia că oprirea la semafor e ocazia ideală de a scăpa de toate gunoaiele din maşină, direct pe marginea şoselei. Nu toţi. Doar unii dintre noi, al căror simţ civic s-a dus demult pe apa sâmbetei.
Nu te pune cu timişorenii!

Ne plângem de trafic, de poluare şi de aspectul dizgraţios al tomberoanelor, care avem impresia că sunt golite mult prea rar. Şi cu toate acestea, nu facem nimic pentru a ajuta. Continuăm să lăsăm punga de gunoi pe scară, în faţa uşii, în speranţa că un vecin, scârbit de miros, o va transporta la gunoi în locul nostru şi strâmbăm din nas când un student ne dă un pliant despre efectele nocive ale subţierii stratului de ozon. Suntem mult prea ocupaţi, importanţi şi mereu în criză de timp. Am auzit de campania “Nu te pune cu timişorenii!”, dar nu ştim exact cu ce se mănâncă. Şi am dat click pe “Citeşte mai departe” pentru a ne exprima într-un comentariu furia vizavi de acuzele gratuite care ni se aduc în introducerea articolului.

Ei bine, “Nu te pune cu timişorenii” îşi doreşte sensibilizarea noastră, a cetăţenilor Timişoarei, cu privire la respectul faţă de imaginea oraşului, prin păstrarea curăţeniei în spaţiile publice. Se va derula timp de un an, adică multă vreme de acum încolo, poate – poate ne intră ceva în cap. În intersecţii ne vom lovi de voluntari gata să ne tragă de urechi dacă scoatem mâna cu gunoiul pe geam. Pe stradă vom fi bombardaţi din toate părţile de bannere şi mesh-uri care să ne atragă atenţia că greşim. Acţiunea va pătrunde în mijloacele de transport în comun, în şcoli, universităţi şi alte instituţii publice. Cu alte cuvinte, nu mai avem scăpare! Primăria, cluburile Rotary şi Fundaţia Bega sunt pe urmele noastre! Timişoara suferă şi a venit momentul să facem ceva constructiv pentru a o ajuta. Chiar dacă asta înseamnă să ne ducem singuri gunoiul şi să îl aruncăm în tomberon.
tion.ro
0

#30 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Postari: 4686
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 24 martie 2009 - 20:22

Puteti fi siguri ca prin mesajul acesta, oameni vor face taman contra, numai de al naibii.
0

#31 Useril este offline   todoran13 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 28 martie 08

Postat 20 iulie 2009 - 15:12

Astazi in Piata Traian la ora 14:30 in tramvaiul 3553 (linia 4) a urcat un angajat RATT si a inceput sa rupa afisele lipite pe geamurile tramvaiului. Cred ca treaba asta ar trebui facuta in depou, nu asa aplecat peste calatori. Nici macar nu au fost dezlipite bine acele afise, ramanand in unele locuri colturile... mai rau arata asa... treaba facuta "romaneste".
Iar pentru aceasta "operatiune" tramvaiul a trebuit sa astepte in statie pana a coborat angajatul RATT.
0

Arata acest topic

• (2 Pagini)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi