Auzi, băi ăsta, cum îţi zice .. Zofei. N-am nimic cu tine personal, dar ai în sânge lăudăroşenia asta specifică a steliştilor. Din păcate nu-i vindecabilă.
zofei.2006, la 2 Jan 2010, 21:43, a spus:
Luati ma la mana la a doua si nici macar nu le ingrijiti, cand mai deraiza le lasati deraiate zile intregi.
Tot mai bune sunt cele facute de URAC, cat timp o sati mai cumparati gunoiul altuia ?
Ne bucurăm pentru URAC că a reuşit să facă ceva. Personal o să mă bucur şi mai tare când o să reuşiţi să vindeţi ceva peste graniţă, aşa, ca test. Până atunci o să fie doar o fabrică subvenţionată de stat. Pentru cea din Arad nu s-au găsit bani, că doar mno, e la celălalt capăt al ţării. Nu-i aşa că-i fain să trăieşti în Bucureşti ca cerşetor?
Motor diesel nu am avem nevoie la troleibuze pentru ca nu avem penele de curent ale voastre sau taranii vostri care parcheaza si blocheaza.
Tu te auzi ce spui ?!
Bucur LF este cel mai bun pentru infrastructura linilor de tramvai din Romania, luativa tramvaie noi din import si cand va da zapada o sa le tineti in depou ca cei de la Oradea.
A fost testat în afara Bucureştiului? Dacă nu, cumde generalizezi pentru toată ţara?
Şi btw, Oradea a ţinut Siemensurile în depou doar în primul an, de fricoşi şi nu pentru că aveau probleme.
Aie ce sa va fac va roade invidia ca noi stim sa ne descurcam si voi preferati sa stati asa decat sa cereti fonduri macar sa va refaceti fabrica de tramvaie.
Da' ştii cum, murim de invidie

, pe bune, io's verde-cameleon, ieri eram negru de supărare, mâine când o să aud de alte zeci de mijloace de transport blocate în trafic în Bucureşti (chiar şi tramvaie, văd că se poartă la voi) o să fiu roşu că nu suntem atât de avansaţi. Tre' să punem şi noi pancarte pentru şoferi, să circule pe şine cu X5'u, cred că-s prea timizi.
Pe bune acum, mai poţi să te lauzi? Aveţi ditamai flota de vehicule, şi totuşi nu trece o zi fără să fie linii supraîncărcate, blocaje de trafic, probleme la validatoare, probleme cu controlorii, probleme tehnice rezolvate cu foaia în geam. N-ar fi bai, asta se întâmplă în toată ţara. Dar în loc să băgaţi nasul în pământ şi să acceptaţi că Bucureştiul în general şi RATBul în subsidiar sunt nişte giganţi necontrolabili, voi veniţi să vă lăudaţi cu realizările care în alte oraşe ar fi de un minim bun simţ.
Keep up the good work, I guess