STP Timișoara Forum: Orasul santier - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (58 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Orasul santier

#941 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 3451
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Sexul:masculin
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 29 iunie 2023 - 16:05

Vara de cosmar, haos in trafic, la Timisoara. Incep noi lucrari pe mai multe strazi si bulevarde din oras

Citeaza

TIMISOARA. Nu s-a incheiat nici macar unul dintre marile santiere de pe bulevardele principale din oras, care au intins deja la maxim nervii soferilor pentru ca se desfasoara concomitent, fara o regandire a circulatiei pentru fluidizarea traficului in acele zone, ca vor incepe noi lucrari. Primaria Timisoara a anuntat ca urmeaza, pe toata perioada verii, sa intre in reparatii si alte artere importante din oras, dar si strazi din cartiere

Astfel, incepand din iunie si pana in septembrie, se va circula cu restrictii sau chiar va fi inchis traficul pe anumite tronsoane de drum, unde se vor face interventii la carosabil.

Conform primariei, lucrarile se vor desfasura dupa cum urmeaza:

„Zona de Nord

Principalele artere de circulatie vizate de reparatii in aceasta vara sunt: Calea Circumvalatiunii, Calea Alexandru Ioan Cuza si Calea Aradului. Odata cu reparatiile majore de pe Calea Circumvalatiunii, in urma lucrarilor de apa-canal, a fost inclusa in plan si schimbarea integrala a covorului asfaltic din Piata Consiliul Europei, refacerea si marcarea locurilor de parcare din Piata Consiliul Europei, precum si reparatii pe bulevardul care duce spre Piata Marasti, Calea A. I. Cuza. Lucrarile vor continua pe Calea Aradului pana la Cimitirul Eroilor.

In aceasta vara continua reabilitarea retelei de apa-canal pe: Str. Simion Barnutiu, Bvd. Take Ionescu, Calea Aradului, Calea Torontalului, Str. Garii, Str. Gh. Dima, Str. A. Demetriade si Str. A Imbroane, Bvd. Cetatii.

Zona de Sud

Bulevardul General Ion Dragalina va intra in reparatii in luna iulie, la nivelul trotuarelor si al spatiilor verzi, precum si pe domeniul public, pe partea dreapta a arterei, de la pod inspre Gara. Pe Bulevardul Constantin Brancoveanu se lucreaza deja. Acolo echipele Municipalitatii repara integral segmentul Liviu Rebreanu – Tolstoi.

Reamintim ca principala artera radiala, Calea Sagului – Bulevardul 16 Decembrie, este inclusa in doua proiecte majore de regenerare urbana si modernizare a infrastructurii, ambele aflate in faza de proiectare. Implementarea va fi corelata cu schimbarea magistralei de apa de pe bulevard. Astfel, vor fi interventii minime pana la modernizare. In reparatii pe timp de vara vor intra, insa, strazi conexe, respectiv str. Vulturilor, str. Transilvaniei si str. Crizantemelor. In plan includem reparatii integrale – carosabil, trotuar, locuri de parcare.

In Steaua-Fratelia, strada Emil Zola e in curs de reparatii atat la trotuare, cat si la carosabil. Lucrarile vizeaza modernizarea trotuarelor puternic degradate, precum si refacerea fundatiei care a cedat in unele zone.

In ceea ce priveste investitia de reabilitare a retelei de apa-canal, lucrarile continua pe timp de vara pe urmatoarele strazi: magistrala Ripensia – Caceu, str. Torac, str. S. O. Iosif„, transmit reprezentantii Primariei Timisoara.

0

#942 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30201
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 29 iunie 2023 - 16:55

Mda, am avut norocul sa trec pe Torontalului de doua ori, dimineata la ora 6 si seara la 23:30 si doar mi-am putut inchipui ce e acolo la orele de varf. :plemplem: Haos total!
1

#943 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 19 iulie 2023 - 09:54

Azi dimineata spargeau o gaura de mari dimensiuni pe Banatul in dreptul strazii Vulturilor practic circulatia ramanand functionala doar pe o banda. Ce bine ar fi fost daca ar fi fost o strada normala, nu vreo inventie "verde".
0

#944 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 24 iulie 2023 - 09:42

Citeaza

Primăria Timișoara merge mai departe cu acțiunea de eliminare a cablurilor aeriene amplasate ilegal. Echipele municipalității vor interveni începând din această seară, pe străzile Surorile Martir Caceu și Sfinții Apostoli Petru și Pavel.
Acțiunea primăriei de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice și este realizată cu sprijinul STPT.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.
Reamintim că de la începutul anului s-a intervenit pe Calea Circumvalațiunii, str. Gheorghe Lazăr - Pasajul Jiul, pe ambele sensuri), străzile Gheorghe Dima, Paris, Sf. Ioan, Brediceanu, Dr. Iosif Nemoianu, Aurel Cosma, Colonel Enescu, Dr. Liviu Gabor, zona Spitalului de copii, Pieței 700, Parcului Botanic și pe Calea Aradului (Piața Consiliul Europei - str. Grigore Popa, pe un sens și Piața Consiliul Europei - str. Academician Remus Răduleț, pe sens opus), Calea Lipovei, str. Amurgului.
.

Imagine postata

sursa FB Primaria Timisoara
4

#945 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 24 iulie 2023 - 12:20

Saptamana trecuta, din nefericire, am avut de facut cateva drumuri din Freidorf catre Calea Aradului si retur. Desi suntem in vacanta, trecerea pe la Consiliul Europei a fost una de cosmar.
Avem acolo un santier mare de tot, se SCHIMBA BORDURILE. Se pare ca vor ramane pe aceeasi pozitie doar ca se pun altele noi.
Daca ar recreiona "piaţa" in sensul unui giratoriu mare, as accepta disconfortul insa daca situatia ramane fara nicio schimbare mai avantajoasa, atunci au din partea mea o bulina neagra, cel mult una gri...Agitatie mare pentru putin lucru.
Doar Duminica dimineata pe la 7 jumate am trecut rapid de tot prin acea zona.
0

#946 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3451
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 24 iulie 2023 - 15:54

SDM schimbă borduri și face trotuare noi, odată cu înlocuirea conductelor magistrale de apă, în Calea Aradului/FOTO

Citeaza

Reprezentanții Primăriei Timișoara au anunțat că muncitorii de la societatea proprie de drumuri vor interveni pe Calea Aradului. Vor continua reparațiile aflate în derulare pe segmentul de 1 km dintre Piața Mărăști și intersecția Sever Bocu cu Calea Aradului, la colțul Cimitirului Eroilor

SDM, societatea primăriei, va trece la lucrări de înlocuire a bordurilor vechi de peste 15 ani, acolo unde s-au schimbat conductele magistrale. Odată cu această investiție majoră, Primăria a inclus și refacerea trotuarelor de pe ambele părți ale drumului.

Conductele de pe Sever Bocu au fost conectate deja la rețeaua de pe Aradului și lucrările se află într-un stadiu de execuție avansat.

”Echipele au lucrat doar pe timp de noapte pentru a afecta cât mai puțin traficul și a nu bloca circulația în intersecții. Lucrarea de schimbare a rețelelor de apă este finanțată din fonduri europene cu contribuție și de la bugetul local și este derulată de Aquatim. De altfel, Primăria Timișoara cofinanțează cu patru milioane de euro schimbarea rețelelor de apă și canalizare în lungime de 65 de km. La finalul lucrărilor, timișorenii de pe aproape 100 de străzi vor beneficia de o îmbunătățire a calității apei”, a anunțat Primăria Timișoara.

Lucrările de modernizare pe acest lot sunt realizare de asocierea Erbașu – Cons Electrificarea Instal. Lucrările de refacere a drumului sunt realizate de Societatea Drumuri Municipale și sunt cofinanțate prin bugetul local.

0

#947 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 iulie 2023 - 19:07

Era si logic pe undeva... Daca tot e spart Torontalului, de ce drac' sa nu spargi si Aradului? :plemplem:
0

#948 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 25 iulie 2023 - 11:13

Torontalului mai este spart doar fix la iesirea din oras in fata la Campeador, clasic, daca se face de ce sa face, daca nu se face, de ce nu se face.
0

#949 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 iulie 2023 - 12:11

Vezi postarealvs, la 25 iulie 2023 - 11:13, a spus:

... daca nu se face, de ce nu se face.

Ai citit in vreo postare de a mea ca as dori tevi noi de apa sau hidrant in fata blocului si m-am plans ca nu s-au apucat de lucru la asta? Sa se faca, dar cu cap, nu spargi Torontalului, Aradului, Stan Vidrighin, Cetatii, Bogdanestilor, etc, toate odata.
1

#950 Useril este offline   Ronat 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 31
  • Inregistrat: 21 august 15

Postat 25 iulie 2023 - 12:53

Si totusi e asa de greu de inteles ca tevile de apa trebuie inlocuite dupa un numar de ani, preventiv?
2

#951 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 25 iulie 2023 - 13:44

lucru bun e ca se lucreaza vara. pana acum era aiurea ca vara o lalaiau si se apucau toamna cand incepea scoala si era nebunie in trafic. ramane sa vedem daca termina pana incepe scoala majoritatea lurarilor.
3

#952 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 26 iulie 2023 - 09:36

Tranzitez Aradului de minim doua ori pe zi. Au fost cateva zile mai dificile dar nimic iesit din comun pentru un santier. Refacerea covorului asfaltic si a bordurilor, dupa o lucrare Aquatim, e cea mai mica problema si e binevenita.

Se pare ca ne-a intrat in reflex sa ne plangem, chiar si cand nu e cazul. Pe Torontalului, comentariu similar, ca e haos. Intamplator in zilele respective am trecut pe-acolo la ore diferite (dimineata si la pranz). Nici vorba de haos.

Nimanui nu ii plac santierele si a fost o perioada dificila in zona de nord (Bogdanesti, Cetatii, Torontalului, Circumvalatiunii, Gh Lazar, acum Aradului). Probabil ca se putea o organizare mai buna dar personal sunt multumit. Cand imi aduc aminte de perioada in care, un oarecare domn a decis sa refaca pasajul Jiul si pasajul Popa Sapca in acelasi timp, imi vine sa zambesc. Dar a vazut Timisoara "dezvoltarea in forta", asta era obiectivul, sa o simtim. Daca facea prima oara Solventul, deranjul era minim, dar daca nu o simti zice lumea ca nu faci nimic.
10

#953 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 28 iulie 2023 - 12:47

Uitasem in enumerare ca "se schimba tevile vechi" si in zona Garii de Nord. A, dar e parfum, coloana nefiind asa de lunga, ci doar pana pe Pop de Basesti. -_-

Imagine atasata: elba.jpg
1

#954 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 28 iulie 2023 - 15:43

Sa speram ca se incheie pana la 11 Septembrie, dar nu o sa se incheie!
Presupun ca lucrarile pe 16 Decembrie 1989 o sa inceapa cel mai devreme la primavara, daca nu in vacanta de vara 2024, de alegeri.
1

#955 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 830
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 29 iulie 2023 - 06:32

Azi noapte se lucra la intersectia Aradului - Amurgului - Miresei in jurul orei 1. Ma mir, ca data trecuta cand s-a lucrat noaptea pe Aradului a iesit scandal, ca de ce noaptea, ca nu pot sa doarma locatarii.

Aceasta postare a fost editata de IlieB: 29 iulie 2023 - 06:32

0

#956 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 29 iulie 2023 - 08:41

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 iulie 2023 - 12:47, a spus:

Uitasem in enumerare ca "se schimba tevile vechi" si in zona Garii de Nord. A, dar e parfum, coloana nefiind asa de lunga, ci doar pana pe Pop de Basesti. -_-

Sper ca aceste lucrari de pe strada Garii sunt lucrari pregatitoare pentru marele santier ce urmeaza pe aceasta strada, respectiv prelungirea liniei de tramvai pana la Solventu...
1

#957 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 iulie 2023 - 10:20

Nici vorba. Se ingroapa o teava de plastic pentru apa la care sigur-sigur vor bransa o gramada de hidranti ulterior. Pana si bucla de la Baritiu au spart-o (acolo am lucrat ieri), de trebuie sa intoarca troleibuzele dand cu spatele.
1

#958 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 august 2023 - 18:50

Ce am postat si in topicul despre E2:

Citeaza

Deci, intreba sica mai sus ce se intampla cu linia E2... Pai azi am luat-o ca fraieru' pe strada Surorile Martir Caceu gandindu-ma sa o iau ulterior pe Podeanu. Pur si simplu am avut impresia ca m-am intors inapoi in timp (in luna aprilie conform acestui topic)! Strada Surorile Martir Caceu e sparta complet ca in urma cu cateva luni, dar de data asta a ramas din ea doar o banda si nici nu mai se poate vira in capatul ei spre Podeanu. Te obliga sa continui pe Ripensia unde circulatia e gatuita pana la semafoare pe doar doua benzi. E un haos total si daca eu am pierdut vreo 15 minute de la strada Aries si pana la Olimpia, nu pricep cum ar putea circula la grafic troleibuzele si autobuzele noastre. :Facepalm_emote_gif: Cred ca pot ghici cu mari sanse sa am dreptate, ca ... se inoieste reteaua de apa si vor aparea si hidrantii aferenti.

P.S. Asta a fost ultima data cand mai incerc sa folosesc strada Surorile Martir Caceu fara o informare prealabila. De acum inainte, o sa caut in presa daca nu sunt anunturi cum ca rahatul asta de strada e in lucru. :machine-gun:
1

#959 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 09 august 2023 - 10:08

Uitandu-ma pe google maps am vazut ca sunt imagini din septembrie 2022... Si atunci era Ripensia in santier :Facepalm_emote_gif: Acus' e anul de atunci si inca "se face ceva". (doar ca acum au spart pe partea dreapta)

Imagine atasata: ripensia.jpg
0

#960 Useril este offline   michidutza 

• Membru activ
  • Postari: 1224
  • Inregistrat: 26 iunie 16

Postat 09 august 2023 - 13:20

Dupa ce au fost date jos cablurile pe Aradului de pe stalpi, incet incet intram in normalitate deja.

Au aparut inapoi deja ceva cabluri(fibra optica).

Imagine atasata: Capturedwesc.JPG

Face progrese :drunk:
1

Arata acest topic

• (58 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50