Orasul santier
Postat 16 februarie 2023 - 22:00

Postat 23 februarie 2023 - 19:50
Postat 04 martie 2023 - 19:38

Iata si trotuarele/pistele care apartin celor doua proiecte...In prima poza se vede segmentul dintre Kaufland Girocului si fosta Lidia unde trotuarul este format din 7 dale mici puse pe lungime pentru sir indian.
Iar in a doua poza este trotuarul de langa Padurice unde desi este loc berechet l-au facut ingust din economie de materiale si pe langa care au plantat si pomi pentru ca in vecii vecilor sa nu fie largit acest trotuar, sa mearga lumea insirata. Niste pampalai...

Postat 04 martie 2023 - 22:51
Postat 08 martie 2023 - 12:12

Nu vom avea niciodata strazi asfaltate din bordura in bordura dintr-o bucata...Numai carpituri.
Postat 08 martie 2023 - 12:27
Toata zona arata ca dupa razboi, nici macar nu s-au chinuit sa carpeasca, ci doar au umplut cu pamant taieturile din asfalt/beton.
Postat 08 martie 2023 - 18:12
Vine cate unul cu o pasarica si o impune la nivelul orasului facand paguba mai mare decat castigul.
Nu sunt impotriva unor hidranti stradali ci sunt impotriva montarii lor pe un bulevard reabilitat nu de mult. Astfel de lucrari trebuie facute inaintea reabilitarii bulevardelor.
Poate stie cineva, pe Cetatii, pe Bogdanestilor si pe Vidrighin au tras retele de apa pentru hidranti sau...vor veni peste un an, doi si vor sparge asfaltul pe langa bordura pentru a monta conducte si hidrantii?
Astfel de apucaturi am vazut, din pacate, si in perioada comunista dar din plin si in perioada capitalista. Am impresia ca cei cu conductele nu pot lucra decat pe drumuri proaspat asfaltate...Altfel nu inteleg acest stil de lucru.
Postat 17 martie 2023 - 20:39
Citeaza
Peste tot unde am intervenit există canale subterane pentru aceste cabluri.
Ce nu a existat însă, e voința din partea operatorilor pentru a face ordine și a le trece în subteran. Din păcate, cei afectați au fost tot timișorenii, pentru că firmele de rețele au ignorat somațiile pe care le-am trimis în repetate rânduri pentru a-și muta cablurile în canalizațiile existente.
Sunt hotărât să punem capăt acestor practici mutilante pentru frumusețea Timișoarei și să facem ordine pe spațiul public.
Continuăm pe Cluj-Arieș luna asta.
Postat 17 martie 2023 - 21:51

Postat 26 martie 2023 - 19:13
mile, la 07 decembrie 2022 - 13:53, a spus:
Asta scriam acum cateva luni de zile.
Iata ca zilele astea doi pomi zdraveni din cei plantati pe Andreescu si proptiti bine, au fost "sacrificati" pentru a face loc automobilului. Dupa plantare au fost atacate proptele prin rasucire, inclinare, etc.,...Le tot indreptam cand treceam pe acolo. Cineva s-a enervat tare si a retezat pomii cu toporul. cei doi pomi erau deoparte si alta a intrarii in imobil. Prin taierea lor se poate parca de-a lungul drumului in fata portii cu rotile urcate pe (fostul) spatiu verde.

PS Cum pot micsora pozele facute cu telefonul si urcate direct pe forum?....
Postat 26 martie 2023 - 22:16
Instalati pe telefon o aplicatie gen Photo & Picture Resizer si convertiti imaginile pe care vreti sa le urcati pe forum
Postat 27 martie 2023 - 11:40
Daca pe sensul spre centru al autobuzelor statia este lunga cat un autobuz articulat, pe sensu opus statia este prea scurta pentru un autobuz articulat astfel ca ultimele doua usi ale autobuzului se deschid in ... spatiul verde si eventual si in pom, cu autobuzul tras pana in zebra. Asa se intampla la fiecare autobuz articulat oprit in statie.
Si din satelit se vede diferenta de 6 m intre cele doua peroane...

Postat 27 martie 2023 - 12:05

Postat 01 aprilie 2023 - 17:12
Cablurile aeriene de pe străzile Cluj și Arieș urmează să fie tăiate
Citeaza
Acțiunea de dezafectare a cablurilor aeriene include dezafectarea colierelor, panourilor publicitare și a fibrei optice.
Operatorii care nu s-au ocupat de punerea în subteran a cablurilor au fost înștiințați de-a lungul timpului, atât la ședințele organizate săptămânal cu reprezentanții firmelor, cât și prin notificări scrise.
În caz de vreme nefavorabilă, acțiunea va fi reprogramată.
Vă reamintim, de la începutul anului s-a intervenit pe Calea Circumvalațiunii, Calea Aradului, Calea Sever Bocu și strada Amurgului.
În lunile următoare, acțiuni asemănătoare vor avea loc pe Calea Martirilor, Piața Consiliul Europei, Zona Piața 700 și străzile adiacente, Strada Sf. Apostoli Petru și Pavel și Calea Dorobanților.
Consiliul Europei
Piata 700
Fosta Borzesti
Postat 02 aprilie 2023 - 20:37
- pe calea Buziașului se fac stații noi pt MTC-uri, un lucru bun e că fac alveole pentru autobuz deci nu vor staționa pe banda 1, acum, ochiometric nu îmi dau seama daca intra și cele mari, articulate, fara să încurce dar vom vedea
- pe Aleea FC Ripensia, și asta mi se pare mind blowing sau in romana mi-a explodat capul când am văzut, se pregătesc de alta lucrare pe banda 3+parcare unde au spart acum câteva luni și au reparat!? Deci ba baiatule in ce oraș trăim? Sa explic, banda unu acum e ok și se circulă, în schimb pe partea stângă nu era nicio mașină parcată și era un gard între banda 2 și 3. Înțeleg că a terminat Coltermul si vin alții? Aquatim-ul? Efectiv mi se pare de cascadorii rasului ce se întâmplă acolo...daca într-adevăr se pun să spargă iar după ce doar ce au reparat... Sau poate doar vor să refacă marcajele? Chiar aunt mega curios ce se coace
Aceasta postare a fost editata de DanielT: 02 aprilie 2023 - 20:57
Postat 03 aprilie 2023 - 09:48
Postat 03 aprilie 2023 - 09:56
Postat 03 aprilie 2023 - 09:57