Postat 28 decembrie 2009 - 20:03
Am sa postez acum, deoarece am lipsit, dar sper sa inchid discutia cu mesajul meu...
Am citit cu atentie si am vazut atacuri din partea lui Sorin, aparate de Florin, si intoarse.
Dar realitatea adevarata si izbitoare nu o vezi doar daca esti cu in ea! Am sa incep cu cateva exemple;
1. Am sa apelez la memoria colegiilor care au semnat asta vara o hartie, prin intermediul caruia facem si noi ceva inspre un transport ecologic!
Hartia inca sta la mine, deoarece intr-un raspus oficial (care trebuia sa soseasca in cel mult 30 de zile) ,dar care a sosit in 42, am primit un raspuns prin care eram informat ca regia ma va contacta in cel mai surt timp. Asta se intampla in noiembrie. Am trimis mail-uri, in zadar, nimeni nu le citeste... Dupa o singura incercare reusita de a suna la rel. clienti, am fost redirectionat de 2 ori, dupa care am primit un raspuns sec: " persoana care va poate raspunde nu este momentan aici"
2. Nu am sa uit ziua in care am colindat tot orasul de 3 ori (fiecare depou + sediu + muzeu), pentru a vizita ceva, fara succes. FAza la care dupa schimbul de tura sa dau peste un om foarte cum se cade, INSA TANAR!!! la garaj , care nu ca ma lasat sa fotografiez, dar m-a fost ghid, si mi-a si povestit multe lucruri nestiute pana atunci... Dar nici iua in care persoana care se ocupa de muzeu, in loc sa ne conduca in muzeu, a refuzat acest lucru pe post ca afara este firg, si am reusti vizita datorita unui banal mecanic... Si sa numai spun ca ulterior am aflat ca aceea persoana este defapt o ruda a unui "mare" de sus (RATT), nu am sa dau nume pentru ca nu asta ese intentia mea...
3. Nici faptul acesta nu am sa-l uit , ca inafara de lucrurile (proiectele) noastre ,propunerile, si ideiile, care au dedinut de Domnul Florin, sau Domnul Adi Sarb, s-au realizat intr-un procentaj de 85-90%, iar celalate niciunul!!!
Asta este realitatea vazuta prin ochii unui membru sl forumului RATT, si nu un comnetariu, si un sir de certuri si discutii, luate in cap si expuse inurma unei intamplari nefericite cu RATT (de exemplu Sorin)...