STP Timișoara Forum: Sugestii transport - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Reguli postare in aceasta sectiune

Va rog sa veniti doar cu sugestii concrete, sau cu exemple concrete de probleme cu care v-ati confruntat in calatoria cu vehiculele RATT. Postari la modul general (gen: "schimbati si voi tramvaiele alea vechi" :), nu sunt acceptate si vor fi sterse, utilizatorul urmand a primii avertisment. Doar in acest sub-forum se pot face sugestii pentru imbunatatirea serviciilor. Daca se doreste un raspuns oficial, reclamatiile se depun la registratura regiei
  • (14 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »

Sugestii transport Evaluare topic: ***** 1 Voturi

#121 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 23 decembrie 2009 - 10:36

Vezi postareasorin_vd4ratt, la 23 Dec 2009, 01:50, a spus:

Florine, imi cauzeaza satisfactie sa vad ca te-ai "energizat" un pic, dar directia pe care ai apucat-o e cam... o cam... ia in decor :)

Intreaga discutie o "ia in decor" si de aceea, fiind intr-o pozitie mai delicata in postura de moderator/admin, postura din care nu pot sa-ti raspund cum as vrea, o sa fac eforturi sa ma abtin.

Daca ai critici privitoare la treaba pe care o fac eu (administrare forum) le astept si o sa fac tot posibilul sa le rezolv (in concediu. la ora unu noaptea, duminica, nu conteaza cand).
Critici sau sugesti privind structura, organizarea sau functionarea regiei, trebuie sa le adresezi persoanelor abilitate sa le rezolve, persoane care nu sunt membri ai acestui forum. ;)
0

#122 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 850
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Timisoara

Postat 23 decembrie 2009 - 17:15

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 23 Dec 2009, 10:36, a spus:

Critici sau sugesti privind structura, organizarea sau functionarea regiei, trebuie sa le adresezi persoanelor abilitate sa le rezolve, persoane care nu sunt membri ai acestui forum. B)

De parca m-ar si baga pe mine in seama :lol: :blink:

Edit 1: sau pe oricine altcineva :clap2:

Am spus-o si imi mentin parerea: falimentul e singurul care mai are ceva sanse (nici alea nu sunt 100%) sa dea un pic peste cap totul.

Aceasta postare a fost editata de sorin_vd4ratt: 23 decembrie 2009 - 17:17

0

#123 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 23 decembrie 2009 - 17:46

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 23 Dec 2009, 10:36, a spus:

Critici sau sugesti privind structura, organizarea sau functionarea regiei, trebuie sa le adresezi persoanelor abilitate sa le rezolve, persoane care nu sunt membri ai acestui forum. B)

Apropo de ce ai spus mai sus: as fi curios de un sondaj (ca altfel vad ca nu pot demonstra nimic) prin care populatia sa fie intrebata de posibilitatea de a avea persoane "abilitate" implicate si ele aici in forum.

Altfel, forumul nu are rost. Daca noi tot ce facem e sa discutam, sa enuntam niste probleme, pe care tu doar le iei si le pui pe masa (ipotetic bineinteles) celor "abilitati" (a nu se trece cu vederea peste ghilimele), de unde ele se evapora... nu-mi ramane alta concluzie decat cea ca tot ce se face pe forumul asta este similar cu discutiile din baruri, birturi, piete, adunari in jurul gratarelor, etc.

Sper ca nu am jignit pe nimeni. :clap2:
0

#124 Useril este offline   todoran13 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 28 martie 08

Postat 24 decembrie 2009 - 12:00

Nu e chiar asa, multe probleme se rezolva datorita sesizarilor de pe forum, dar asta datorita numai si numai D-lui Florin. Vezi problemele sesizate in sectiunea TICKETING, Nefunctionarea sistemului de anuntare a statiilor (la troleibuze), Panouri de afisare in statie, etc.
Au fost si intalniri cu membrii mai activi ai forumului la sediul RATT.

Normal ca pana la urma aceasta este doar un forum, unde fiecare este liber sa-si exprime parerile si nu se pot rezolva multe asa. Intotdeauna este loc de mai bine.

P.S.: AM "IMPLINIT" SI EU 150 DE POSTARI SI AM DEVENIT MEMBRU ACTIV B)

Aceasta postare a fost editata de todoran13: 24 decembrie 2009 - 12:02

0

#125 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 decembrie 2009 - 12:16

Vezi postareatodoran13, la 24 Dec 2009, 12:00, a spus:

P.S.: AM "IMPLINIT" SI EU 150 DE POSTARI SI AM DEVENIT MEMBRU ACTIV B)

Felicitari! :clap2:
0

#126 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 decembrie 2009 - 15:48

Sa speram la mai multe mesaje, todoran13-ule. Pare-se ca pe forum se scrie ceva (de ex de catre mine), iar tu cu 150 de mesaje scrise in spate, demonstrezi EXACT exemplele de probleme pe care le-am dat din categoria celor imediat observabile = cele mai putin importante.

Poate cand ajungi pe la 3000 de mesaje o sa intelegi si tu ce am scris aici :rad_masa:

No offense :msg-72:
0

#127 Useril este offline   AMD 

• Membru activ
  • Postari: 303
  • Inregistrat: 14 martie 08
  • Locatia:TM
  • Interese:fan AMD,PC-uri, masini...

Postat 25 decembrie 2009 - 17:56

mama ce discutii aprinse de cand n-am mai intrat :rad_masa:

sorin_vd4ratt ne crezi pe toti batuti in cap de sa nu sesizam problemele reale? totusi principala problema raman banii si degeaba discutam noi aici ca discutia nu plateste ratele la skode si nici incalzitoare noi pentru tramvaie, ca tot se vorbea de problema asta
ca tot ziceai de firma la care lucrezi: una e sa platesti rata la calculatoare pixuri si hartie a4 si alta e sa platesti rata la niste scule de aproape juma' de milion de euro
0

#128 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 decembrie 2009 - 19:20

Vezi postareaAMD, la 25 Dec 2009, 17:56, a spus:

mama ce discutii aprinse de cand n-am mai intrat :rad_masa:

sorin_vd4ratt ne crezi pe toti batuti in cap de sa nu sesizam problemele reale? totusi principala problema raman banii si degeaba discutam noi aici ca discutia nu plateste ratele la skode si nici incalzitoare noi pentru tramvaie, ca tot se vorbea de problema asta
ca tot ziceai de firma la care lucrezi: una e sa platesti rata la calculatoare pixuri si hartie a4 si alta e sa platesti rata la niste scule de aproape juma' de milion de euro

:huh:

:(

:msg-72:
0

#129 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 decembrie 2009 - 19:25

Florine, cum imi sterg profilul ? :rad_masa:
0

#130 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 decembrie 2009 - 19:30

Pai de ce? Asa tare te-ai suparat pe noi? Sau vrei sa-l schimbi in sorin_vd against ratt :rad_masa:
0

#131 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 25 decembrie 2009 - 19:38

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 Dec 2009, 19:30, a spus:

Pai de ce? Asa tare te-ai suparat pe noi? Sau vrei sa-l schimbi in sorin_vd against ratt :msg-72:

Hmmm... ar fi si asta o idee :rad_masa:
0

#132 Useril este offline   todoran13 

• Membru activ
  • Postari: 207
  • Inregistrat: 28 martie 08

Postat 25 decembrie 2009 - 21:35

Vezi postareasorin_vd4ratt, la 25 Dec 2009, 15:48, a spus:

Sa speram la mai multe mesaje, todoran13-ule. Pare-se ca pe forum se scrie ceva (de ex de catre mine), iar tu cu 150 de mesaje scrise in spate, demonstrezi EXACT exemplele de probleme pe care le-am dat din categoria celor imediat observabile = cele mai putin importante.

Poate cand ajungi pe la 3000 de mesaje o sa intelegi si tu ce am scris aici :rad_masa:

No offense :msg-72:

De Craciuuuunnnn fii mai buuuuuunnnnnnn.... :(
Craciun fericit si un an nou cum iti doresti!

Cred ca nici la 300000 de mesaje nu mai inteleg exact ce vrei sa zici. Oups. :huh:
0

#133 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 26 decembrie 2009 - 00:25

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 25 Dec 2009, 19:30, a spus:

Sau vrei sa-l schimbi in sorin_vd against ratt :rad_masa:

Daca tot vreti sa va schimbati numele, cred ca ar trebui sa va schimbati si avatarul. Sincer,nu vi se mai potriveste.
0

#134 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 28 decembrie 2009 - 20:03

Am sa postez acum, deoarece am lipsit, dar sper sa inchid discutia cu mesajul meu...

Am citit cu atentie si am vazut atacuri din partea lui Sorin, aparate de Florin, si intoarse.

Dar realitatea adevarata si izbitoare nu o vezi doar daca esti cu in ea! Am sa incep cu cateva exemple;

1. Am sa apelez la memoria colegiilor care au semnat asta vara o hartie, prin intermediul caruia facem si noi ceva inspre un transport ecologic!
Hartia inca sta la mine, deoarece intr-un raspus oficial (care trebuia sa soseasca in cel mult 30 de zile) ,dar care a sosit in 42, am primit un raspuns prin care eram informat ca regia ma va contacta in cel mai surt timp. Asta se intampla in noiembrie. Am trimis mail-uri, in zadar, nimeni nu le citeste... Dupa o singura incercare reusita de a suna la rel. clienti, am fost redirectionat de 2 ori, dupa care am primit un raspuns sec: " persoana care va poate raspunde nu este momentan aici"

2. Nu am sa uit ziua in care am colindat tot orasul de 3 ori (fiecare depou + sediu + muzeu), pentru a vizita ceva, fara succes. FAza la care dupa schimbul de tura sa dau peste un om foarte cum se cade, INSA TANAR!!! la garaj , care nu ca ma lasat sa fotografiez, dar m-a fost ghid, si mi-a si povestit multe lucruri nestiute pana atunci... Dar nici iua in care persoana care se ocupa de muzeu, in loc sa ne conduca in muzeu, a refuzat acest lucru pe post ca afara este firg, si am reusti vizita datorita unui banal mecanic... Si sa numai spun ca ulterior am aflat ca aceea persoana este defapt o ruda a unui "mare" de sus (RATT), nu am sa dau nume pentru ca nu asta ese intentia mea...

3. Nici faptul acesta nu am sa-l uit , ca inafara de lucrurile (proiectele) noastre ,propunerile, si ideiile, care au dedinut de Domnul Florin, sau Domnul Adi Sarb, s-au realizat intr-un procentaj de 85-90%, iar celalate niciunul!!!

Asta este realitatea vazuta prin ochii unui membru sl forumului RATT, si nu un comnetariu, si un sir de certuri si discutii, luate in cap si expuse inurma unei intamplari nefericite cu RATT (de exemplu Sorin)...
0

#135 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 29 decembrie 2009 - 00:58

Vezi postareacseh_17, la 28 Dec 2009, 20:03, a spus:

2. [...] dau peste un om foarte cum se cade, INSA TANAR!!! la garaj , care nu ca ma lasat sa fotografiez, dar m-a fost ghid, si mi-a si povestit multe lucruri nestiute pana atunci... Dar nici iua in care persoana care se ocupa de muzeu, in loc sa ne conduca in muzeu, a refuzat acest lucru pe post ca afara este firg, [...]

3. Nici faptul acesta nu am sa-l uit , ca inafara de lucrurile (proiectele) noastre ,propunerile, si ideiile, care au dedinut de Domnul Florin, sau Domnul Adi Sarb, s-au realizat intr-un procentaj de 85-90%, iar celalate niciunul!!!

Asta este realitatea vazuta prin ochii unui membru sl forumului RATT, si nu un comnetariu, si un sir de certuri si discutii, luate in cap si expuse inurma unei intamplari nefericite cu RATT (de exemplu Sorin)...

Legat de punctul 2: explicatia e simpla: tinerii inca nu sunt afectati de sindromul lipsei de motivatie, si de vesnicul "da-i in p*la mea de calatori ca ce stiu ei ce tragem noi" si de "la ce sa ma complic cand pe ai' de sus ii doare in ... " (zic afectati ca se poate interpreta si pozitiv, spre diferenta de "infectati", care a starnit deranj pe aici). Dar mai au timp... si au si colegii de la care se pot inspira...

Legat de punctul 3: nu inteleg (in special termenul "au dedinut")

Iar legat de ultima idee (nenumerotata), sunt doua observatii de facut:
a. nu a fost o singura intamplare "nefericita"
b. mai mult accent pe acel "de exemplu" intrucat nu sunt singurul care se afla in "urma unei intamplari nefericite cu RATT". Chiar mult mai mult accent daca se poate
0

#136 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 29 decembrie 2009 - 09:58

La punctul 3 ma refeream strict la lucrurile care depindeau de cele 2 persoane mentionate ,in proportii de 85-90% s-au rezolvat, restul nimic!
0

#137 Useril este offline   fan 

• Vatman
  • Grup: Conducator vehicule
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 11 iunie 08
  • Interese:Tramvaiele

Postat 29 decembrie 2009 - 10:21

Citeaza

1. Am sa apelez la memoria colegiilor care au semnat asta vara o hartie, prin intermediul caruia facem si noi ceva inspre un transport ecologic!
Hartia inca sta la mine, deoarece intr-un raspus oficial (care trebuia sa soseasca in cel mult 30 de zile) ,dar care a sosit in 42, am primit un raspuns prin care eram informat ca regia ma va contacta in cel mai surt timp. Asta se intampla in noiembrie. Am trimis mail-uri, in zadar, nimeni nu le citeste... Dupa o singura incercare reusita de a suna la rel. clienti, am fost redirectionat de 2 ori, dupa care am primit un raspuns sec: " persoana care va poate raspunde nu este momentan aici"

Din pacate termenul de "viitor apropiat" are semnificatii diferite sa speram ca pentru cei de la RATT nu va fi intr-un context istoric. Oricum modul in care cei de la RATT au ales sa "trateze" solicitarea mai sus mentionata a reusit sa uimeasca o serie de persoane si nu numai, dar fiecare institutie are dreptul sa-si formuleze raspunsurile si opiniile dupa bunul plac , dar avand in vedere ca evenimentul in cauza aducea beneficii in primul rand RATT ului nu am inteles nici in ziua de azi reactia lor. In fine, ne vom indrepta atentia in viitor spre alte activitati, spre alti colaboratori care poate vor aprecia mai mult demersurile noastre, in niciun caz nu vom insista acolo unde interesele sunt diferite, se pare.
Sincer imi pare rau pentru initiatorii demersului dar asta este, a fost o lectie buna pentru noi toti, am reusit sa ne cunoastem mai bine unii cu altii, in viitor sigur vom sti ce avem de facut atunci cand dorim sa promovam niste prevederi constitutionale.
0

#138 Useril este offline   weg_mann4ratt 

• Membru senior

Postat 29 decembrie 2009 - 16:49

Despre ce initiativa era vorba totusi ?
0

#139 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 decembrie 2009 - 17:42

Decorarea unui vehicul al RATT cu niste desene care sa indemne la utilizarea transportului in comun (pro eco)
0

#140 Useril este offline   emilut 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2310
  • Inregistrat: 05 ianuarie 10
  • Locatia:Timişoara

Postat 09 ianuarie 2010 - 10:36

SUGESTIE PENTRU CONDUCEREA RATT !!!
De când, prin grija primăriei s-a desfinţat serviciul de toalete publice, şoferii care deservesc linia 40 autobuze, nu mai au unde-şi satisface nevoile fiziologice. Cele 3 cutii din plastic ale firmei TOI TOI, amplasate în spatele poştei au dispărut ca prin farmec. Aşa cum erau ele, murdare şi urât mirositoare, constituiau un mijloc de eliberare a anumitor tensiuni interioare.
Acum şoferii sunt nevoiţi să apeleze (doar pe întuneric) la copacii din spatele şantierului aflat în desfăşurare în parc, riscând amenzi din partea poliţiei comunitare. Dar, ce se fac ei în cazul în care un copac sau un gard nu le mai este suficient?
Un coleg a solicitat dispecerului de garaj să-l înlocuiască o tură, pt a se deplasa la garaj în scopul mai sus menţionat. Dispecerul a trimis o altă maşină, astfel că dizlocările celor două autobuze au costat regia 12 l de motorină.
Sugerez pe această cale conducerii regiei, închirierea unui wc aşa-zis ecologic şi amplasarea lui undeva la intrarea în parc. Accesul la acest wc să fie permis doar angajaţilor RATT, prin închiderea sa cu o cheie care să poată fi luată de la casieriţa de la chioşcul de bilete.
Ştiu că majoritatea populaţiei ne consideră ca fiind o specie subumană, dar avem şi noi dreptul la normalitate.
Sau nu?
0

Arata acest topic

• (14 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »