Controlorii RATT
Postat 05 octombrie 2011 - 16:14
Chiar un coleg de al tau mi-a dat un exemplu. Puiu Co. (daca stii despre cine este vorba) mi- povestit cum odata pe linia 32 3 tipi (numai tin minte cauza) erau pusi pe scandal, si intr-una din statii, s-au legat de el. Cum un fiecare grup exista unul care este seful, si cel cu gura mai mare, nici aici nu era diferit. Vazandu-se sub amenintare el a sarit la gatul lui si i-a dat cateva de bun venit. Ceilalti doi vazandu-si liderul la pamant, au dat repede bir cu fugitii...
Postat 08 octombrie 2011 - 01:21
emilut, la 05 octombrie 2011 - 14:27, a spus:
Povestea asta îmi aminteşte de şoferii de autocar ameninţaţi de mafioţii jocurilor de noroc - şoferii nu aveau voie cu nici un chip să le atragă atenţia călătorilor asupra pericolelor din staţii. Aşa că veneau oameni după ani grei de muncă şi la un popas de benzinărie pierdeau zeci de mii de euro ...
http://www.atlassib..../albaneagra.htm
Pe undeva e păcat.
Postat 08 octombrie 2011 - 09:47
Postat 08 octombrie 2011 - 15:18
Postat 08 octombrie 2011 - 20:21

Prefer sa nu-mi incarc memoria cu stirile de la noi, care ne informeaza ca Ion i-a dat in cap lui Gheorghe cu paru, si ca Vasile s-o spanzurat...
Postat 08 octombrie 2011 - 20:41
Postat 19 octombrie 2011 - 03:35
Citeaza
Cand ii vezi cu cata superioritate tii se adreseaza si caracteru' lor infect , crezi ca eu ma pun martor la vreun PV facut de un politist comunitar ?Niciodata. Acu' intr'o zi m'a luat unu cu " Arata'mi actele " , nu tu ceau , nu tu agent 007 nu tu nimic.L'am pus sa mi se adreseze politicos ca am o facultate terminata si il bag in buzunar , s'a luat si a plecat.
Si atunci tu te astepti ca cineva sa ii ajute pe ei ? neah. Eu intradevar nu am fost amendat de comunitari niciodata, jandarmii erau mai respectuosi si nu toti se dadeau grandomani ca si besicile astea.
Postat 19 octombrie 2011 - 16:37
Postat 19 octombrie 2011 - 18:17
pain, la 19 octombrie 2011 - 03:35, a spus:
Si atunci tu te astepti ca cineva sa ii ajute pe ei ? neah. Eu intradevar nu am fost amendat de comunitari niciodata, jandarmii erau mai respectuosi si nu toti se dadeau grandomani ca si besicile astea.
Folosind astfel de expresii ca cele de mai sus, nu dovedesti ca esti mai bun decat ei.
Daca ai terminat o facultate doar ca sa "bagi in buzunar" pe unul si pe altul,...atunci un astfel de rationament mi se pare extrem de simplist si ... ridicol ... pentru cineva cu o facultate terminata...
Iarta-ma, nu te atac pe tine ci "atac" astfel de rationamente...Nu ajungem departe cu ele...
Postat 19 octombrie 2011 - 19:21
L.E. Domnu' mile, pana nu ma intelegeti gresit. Nu este un atac la ceea ce ati spus, si nu inseamna ca nu va dau drepate, insa vad in aceasta afirmatie o noua scanteie de cearta! Fiecare gandeste cum vrea, si face cum considera, iar daca ne impartaseste acestea, insa nu ne atinge in mod direct, eu zic sa nu ne amestecam, fie ca ne place sau nu, fie ca e bine sau nu.

Postat 19 octombrie 2011 - 20:07
Postat 19 octombrie 2011 - 21:16
Postat 19 octombrie 2011 - 22:40
Dar cand esti servit cu superioritate de ce sa nu o tratezi la fel ?
Nu sunt genu' de om care sa se supere la o afirmatie care ma contrazice.
Postat 20 octombrie 2011 - 13:35
Apropo de chestie, pe vremea cand inca erau compostoarele mecanice portocalii: urc in tramvai pe la pranz, compostez bilet, ma asez pe scaun. Vine control, prezint biletul, imi replica imediat tipu' "ce bai, ma crezi prost? biletul asta e compostat la 6 dimineata!!". Dupa care ca sa dovedesc EU ca sunt nevinovat ma pune sa compostez un bilet alb si sa i-l prezint. Nici asa nu m-ar fi crezut, daca nu era juma' de vagon in aceeasi situatie. Daca era unul mai in varsta si mai in putere ca mine pai controlorul zbura prin usa la prima statie pentru impertinenta .. adica angajatorul tau foloseste echipamente prost reglate si tot pe mine ma scoti vinovat?
Postat 20 octombrie 2011 - 15:02

In schimb comunitaru'a fost sub orice critica.
Postat 12 decembrie 2011 - 20:13
Florin.B RATT, la 19 octombrie 2011 - 21:16, a spus:
Seara de azi ora 19:13 daca nu ma insel ma urc in 3434 care circula pe linia 6, prima anomalie, un betiv isi facea somnul de frumusete pe 2 scaune, bine pana aici nimic neobisnuit (da suna tragic dar asa este), merge tramvaiul frumos pana la statia de dinainte de Balcescu de unde surpriza, urca 2 controlori, unul dintre ei in fata, se uita chear la beti. Eu bucuros " sa vezi ca il da jos" desi ma cam tenta sa nu dau biletul la control pana nu se rezolva situati... cea mai mare greseala pe care am facuto, am fost ultimul controlat, iar la Balcescu controlul se da jos si betivul isi continua nestingherit somnul. La Banatu' ma dau eu jos iar betivul doarme in continuare.
Si acum intreb eu cine e devina, asa zisii "blatisti", oamenii de rand care vor incerca mereu sa fenteze, sau cei care sunt platiti sa pastreze ordinea.
Cea mai buna decizie a fost atunci cand toti controlorii au fost dati afara, mereu am sustinut ideea ca sunt o risipa de buget, si cu ei si fara ei tot dracul ala e.
Postat 23 decembrie 2011 - 22:12
De câţiva ani buni, lucrez (şi) pe linia 32. Aşa cum nu am văzut niciun controlor prin zonă, nu am văzut niciun ţigan care să valideze vreun card sau bilet.
Câteodată, indignarea mă sugrumă, dar n-am ce le face. Ei sunt mulţi, iar eu sunt singur. Zgomotoşi, aroganţi, plini de pretenţii. Dacă puradeii bat cu pumnii în validatoare, trebuie să tac, să nu-i supăr pe tăticii mustăcioşi sau pe pirandele înfoiate.
Postat 23 decembrie 2011 - 23:33
emilut, la 23 decembrie 2011 - 22:12, a spus:
De câţiva ani buni, lucrez (şi) pe linia 32. Aşa cum nu am văzut niciun controlor prin zonă, nu am văzut niciun ţigan care să valideze vreun card sau bilet.
Câteodată, indignarea mă sugrumă, dar n-am ce le face. Ei sunt mulţi, iar eu sunt singur. Zgomotoşi, aroganţi, plini de pretenţii. Dacă puradeii bat cu pumnii în validatoare, trebuie să tac, să nu-i supăr pe tăticii mustăcioşi sau pe pirandele înfoiate.
Nu au gratuitate pe criteriu etnic..dar..in cea mai mare parte a lor nu au nici macar acte de identitate..asa ca ..nu ai cui sa ii scrii procesul verbal de amneda..neexistand buletin si cnp...nu are ce face "organul"..iar prin faptul ca sunt multi si agresivi...clar trebuie sa ai abilitati de Chuck Norris ca sa le poti face fata..inca o palma data pe obrazul prostilor care platesc bilete..si inca o lectie de umilinta pe care o incasam zi de zi...scumpim biletele prostilor care platesc...cei care nu au platit..nici nu vor plati vreodata...si vor merge in continuare pe gratis. Sistemul..in loc sa indrepte erorile..le incurajeaza. tragic..dar adevarat.
Postat 24 decembrie 2011 - 01:50
Poate în alte ţări o amendă administrativă ar fi avut şi o încărcătură penală, ducând în caz de neplată la serviciu în folosul comunităţii sau închisoare. Noi am decis prin vocea parlamentarilor aleşi că nu ne trebuie atâta fermitate.
Postat 24 decembrie 2011 - 08:04
Într-o zi, am comis greşeala de a mă lua de doi tineri gipsy pt că nu aveau bilet. Unul dintre ei s-a apropiat de mine şi şi-a băgat mâna în buzunarul interior al sacoului. Credeam că va scoate un şiş, dar mi-a arătat un teanc gros de bancnote de 100 de lei. Nu câştig eu într-un an câţi bani avea la el respectivul. Ştiţi ce mi-a spus?
- De ce să dau bani pe bilet, dacă nu e nevoie?

Aceasta postare a fost editata de emilut: 24 decembrie 2011 - 08:11