STP Timișoara Forum: Controlorii RATT - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Reguli postare in aceasta sectiune

Va rog sa veniti doar cu sugestii concrete, sau cu exemple concrete de probleme cu care v-ati confruntat in calatoria cu vehiculele RATT. Postari la modul general (gen: "schimbati si voi tramvaiele alea vechi" :), nu sunt acceptate si vor fi sterse, utilizatorul urmand a primii avertisment. Doar in acest sub-forum se pot face sugestii pentru imbunatatirea serviciilor. Daca se doreste un raspuns oficial, reclamatiile se depun la registratura regiei
  • (25 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »

Controlorii RATT Evaluare topic: ***** 3 Voturi

#201 Useril este offline   Viktor 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 4686
  • Inregistrat: 25 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timişoara
  • Interese:Filme, poze, distractie, calatorii etc.Imi plac foarte mult tramvaiele Wegmann GT4.

Postat 07 aprilie 2009 - 20:20

Anella am o intrebare. Controlori au blocat validatoarele cu cardul lor? <_<
Oricum vorba aceea "Tehnologia ne omoara". :wacko:
0

#202 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08

Postat 07 aprilie 2009 - 20:21

O faza nu prea draguta intr-un 33 ieri dimineata, am urcat in E1 si era destul de gol. In fata a urcat o femeie in varsta si s-a oprit in usa sa il intrebe pe sofer daca duce pana la gara. Si in spatele doamnei, cine astepta oare sa urce??? Era evident nenea controlorul.. <_< Acesta a inceput sa strige si sa se isterizeze ca de ce sta doamna aceea in usa. Ea i-a raspuns ca pur si simplu l-a intrebat ceva pe sofer si ca putea sa ii vorbeasca mai frumos. Nici nu va inchipuiti ce scandal a iesit..... :wacko:
0

#203 Useril este offline   Anella 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 87
  • Inregistrat: 12 februarie 09
  • Sexul:feminin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:calatoriile, fotografia, desenul, muzica...

Postat 07 aprilie 2009 - 20:26

Vezi postareaviktor, la 7 Apr 2009, 20:20, a spus:

Anella am o intrebare. Controlori au blocat validatoarele cu cardul lor? <_<
Oricum vorba aceea "Tehnologia ne omoara". :rolleyes:

Da, a blocat validatorul.
Oricum, a fost f. tare faza !
:wacko:
0

#204 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30199
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 07 aprilie 2009 - 20:57

Ciudat ca nu a putut verifica cardul. Din moment ce l-a putut trece in modul de control, inseamna ca validatorul era ok. <_<
0

#205 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 3145
  • Inregistrat: 20 martie 08
  • Locatia:timisoara
  • Interese:http://soferderomania.promotor.ro/carmen_m click plz

Postat 07 aprilie 2009 - 21:07

Vezi postareacaius, la 7 Apr 2009, 20:21, a spus:

O faza nu prea draguta intr-un 33 ieri dimineata, am urcat in E1 si era destul de gol. In fata a urcat o femeie in varsta si s-a oprit in usa sa il intrebe pe sofer daca duce pana la gara. Si in spatele doamnei, cine astepta oare sa urce??? Era evident nenea controlorul.. :rad: Acesta a inceput sa strige si sa se isterizeze ca de ce sta doamna aceea in usa. Ea i-a raspuns ca pur si simplu l-a intrebat ceva pe sofer si ca putea sa ii vorbeasca mai frumos. Nici nu va inchipuiti ce scandal a iesit..... :P

Caius, ai scris " O faza nu prea draguta intr-un 33 " , iar mai apoi ai scris " am urcat in E1 si..."
Deci ce ai vrut sa zici, ce autobuz era pana la urma ? :D
0

#206 Useril este offline   caius 

• Membru senior**
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 825
  • Inregistrat: 23 mai 08

Postat 07 aprilie 2009 - 21:11

:D Greseala mea! Era intr-adevar E1, dar eu cum circul zi de zi cu 33 m-a luat "scrisul" pe dinainte :P (stii ca acuma E1 are traseul deviat si il pot folosi si pe el :rad:). Oricum, mersi de remarca! :04:
0

#207 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889

Postat 08 aprilie 2009 - 10:57

Alaltaieri pe la 19 era ditamai trupa de controlori in statie la Sinaia la tramvai, cu comunitarii dupa ei, scriau de zor la ceva procese verbale. Eu i-am vazut din 33, din care a coborat echipa care ne controlase pe noi. Echipa care n-a blocat validatoarele pana nu i-am rugat sa o faca :rad: .

Controale seara, controale dese .. se simte lipsa banilor?
0

#208 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 aprilie 2009 - 13:26

Din evidentele noastre obtinute din sistemul nou, sunt chiar prea putine controale. (se vede cate carduri a controlat fiecare controlor)
0

#209 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 08 aprilie 2009 - 14:20

Ar fi interesanta o remuneratie proportionala cu numarul de carduri verificate, sau bonusuri ..

Cum spuneam mai sus, luni controlorul verificase deja jumatate de autobuz pana sa-l rog sa treaca in modul "control". Practic in contul lui vor aparea doar 3-4 carduri verificate.
0

#210 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 08 aprilie 2009 - 16:25

Eventual o prima pentru cei cu multe carduri controlate :rad:
0

#211 Useril este offline   lorand 

• Membru VIP*
  • Grup: VIP
  • Postari: 926
  • Inregistrat: 12 ianuarie 09

Postat 09 aprilie 2009 - 14:00

Atunci vor fi controale non- stop... :rad:
0

#212 Useril este offline   pain 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 73
  • Inregistrat: 06 octombrie 08

Postat 09 aprilie 2009 - 21:43

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 8 Apr 2009, 14:26, a spus:

Din evidentele noastre obtinute din sistemul nou, sunt chiar prea putine controale. (se vede cate carduri a controlat fiecare controlor)

Nu toti controlorii blocheaza validatoarele ... o singura data am prins shi atunci a fost un haos :blink: Tot pe vechea regula se merge .. biletu abonamentu ... daca ii arati cardu e destul de multumit shi pleaca mai departe .. rareori a trebuit sa scot bonul fiscal ...

PS : inca se mai urca intre statii :o ...
0

#213 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 22 aprilie 2009 - 23:26

Citeaza

în ultimii ani, perioada în care rău-platnicii clujeni erau păsuiţi de stat le dădea acestora posibilitatea de a scăpa cu amenzile neplătite. în ultimul timp, însă, atât Direcţia Generală a Finanţelor Publice, cât şi Primăria Cluj-Napoca nu scapă “ocazia” să îi oblige pe clujeni să îşi achite datoriile prin efectuarea de popriri pe conturi. în plină perioadă de recesiune economică, instituţiile bancare sunt asaltate de cereri din partea Primăriei, care este atentă la fiecare leu pe care-l are de primit de la clujeni. Dacă înainte treceau ani până ca instituţiile să se sesizeze, în momentul de faţă datornicii sunt “strânşi cu uşa” în doar câteva zile de la primirea unei amenzi. Amenzile încasate pe mijloacele de transport în comun pentru circulaţie fără tichet de călătorie se prescriu în cinci ani.

Citeaza

Cu toate că instituţia a blocat conturile rău-platnicilor prin adrese de înfiinţare de popriri spre bănci, reprezentanţii Serviciului Executare Silită – Creanţe Buget Local din cadrul Primăriei spun că acţiunea nu are prea mare succes. “Procentul de reuşită este scăzut, deoarece foarte multe persoane au conturi deschise la bănci, dar nu au disponibilităţi. S-au soluţionat peste 2.000 de dosare de popriri prin prezentarea dovezii de plată sau prin încasare. Pentru cei care au disponibilităţi 0 se reia procedura”, arată reprezentanţii Primăriei

.. spune Ziua de Cluj.

Oare ar fi fezabil şi la noi?
0

#214 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 23 aprilie 2009 - 12:05

Azi dimineata cand asteptam autobuzul in statie, au venit 3 controlori cu un politist, si in statie eram eu cu un coleg, si unul dintre calatori a spus "hai sa il luam pe urmatorul, sa-i lasam pe copii sa mearga la scoala".Si autobuzul nu era plin incat sa nu incapa ei...
0

#215 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 23 aprilie 2009 - 20:35

Si faza asta te nemultumeste cu...? E tot una daca urcau in autobuz cu voi sau urmatorul, poate in urmatorul urcau din statie cu ei persoane care "nu erau copii si mergeau la scoala".
0

#216 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 23 aprilie 2009 - 20:36

Am spus eu ca ma deranjeaza cu ceva ? :plang:
Eu doar am spus...
0

#217 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 23 aprilie 2009 - 20:44

Vezi postareaalecs, la 23 Apr 2009, 13:05, a spus:

.Si autobuzul nu era plin incat sa nu incapa ei...

Acele "..." inseamna ceva...
Ei vroiau, pe sleau, sa aibe ce controla. :plang:
0

#218 Useril este offline   alecs 

• Membru Onorific

Postat 30 aprilie 2009 - 15:36

Astazi cand sa cobor din tramvaiul 7, au urcat cativa controlori si un politist comunitar, si mi-au spus sa nu cobor deoarece nu am bilet si nici abonament, s-a pus un controlor in fata mea, si nu m-a lasat sa cobor, mi-a spus sa ii arat biletul, dar l-am impns pe controlor si am plecat <_<
0

#219 Useril este offline   Ciup 

• Membru onorific
  • Postari: 262
  • Inregistrat: 19 martie 08
  • Interese:Sys Admin, IT

Postat 30 aprilie 2009 - 19:16

<_< :angry: Desi nu e prea frumos si eu as fi facut la fel mai ales daca stiu ca am abonament, dar din punct de vedere legal deca nu te lasa sa cobori se numeste hartuire/obstructie, uz de forta :04: nu stiu exact ceva de genu in tot cazul ,nu am mai vazut de mult un controlor sa faca asa ceva , de obicei "tatonarile" astea le faceau acum cativa ani buni.
0

#220 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ

Postat 28 iunie 2009 - 16:33

Ieri pe la orele 19 am urcat cu un prieten intr-un autobuz 31, iar la Iuliu Maniu a urcat control. Eu validasem folosind portofelul electronic, pentru doua persoane. In primul rand, am intampinat o problema tehnica, adica validatorul trecut in modul CONTROL nu recunostea cardul nicidecum. Controloarea nici macar nu auzise de aceste portofele, asa ca intr-o prima faza mi-a replicat ceva din gama ca "nu e card real". In schimb bag de seama ca au un .. respect foarte mare fata de cardul de angajat, cu poza, cand l-am scos pe ala brusc m-a crezut ca celalalt card e de teste.

Incurcate sunt caile Domnului... :(
0

Arata acest topic

• (25 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Ultima »