STP Timișoara Forum: Linia 14 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (14 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »

Linia 14 Evaluare topic: ***** 2 Voturi

#61 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30173
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 04 ianuarie 2012 - 21:34

In acesti bani s-a prevazut si o substatie de redresare suplimentara sau suplimentarea cu vehicule a liniei respective?
0

#62 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 05 ianuarie 2012 - 20:43

Eu zic ca nu ar avea succes si asta cel mai mult datorita faptului ca Dumbravita este limitata la o singura bandasi plus de asta si cei 100 de metri care o despart de Timisoara este tot o banda.Dimineata si seara ar fi durere.
0

#63 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 06 ianuarie 2012 - 10:12

Ce legatura are succesul cu numarul benzilor?

Succes va avea. Doar la scoala mea vin zilnic 1 autocar de elevi cu Autotimul, unde abonamentul de o luna depaseste 100 de lei.
0

#64 Useril este offline   marione 

• Membru activ
  • Postari: 176
  • Inregistrat: 12 octombrie 11

Postat 07 ianuarie 2012 - 18:00

Are legatura ca acum stai 20 min dupa 14 dupa ce se extinde o sa stai 40 demin pentruca nu cred ca suplimenteaza cu mai mult 2 troleibuze
0

#65 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 07 ianuarie 2012 - 20:06

Sa nu crezi ca toate troleibuzele de pe traseu vor merge pana in Dumbravita. :04:
0

#66 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 07 ianuarie 2012 - 21:09

daca se va realiza treaba asta,nu cred ca toate troleibuzele vor merge pana in Dumbravita,unele probabil ca se vor intoarce in Calea Lipovei,ca si acum.Oricum cele care vor veni dinspre Dumbravita cred ca vor fi deja pline cu calatori la intrerea in oras.
0

#67 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 07 ianuarie 2012 - 21:38

Sau un traseu P-ta TM 700 - Dumbravita cu 2 sau 3 troleibuze.
0

#68 Useril este offline   Goldmember 

• Membru activ
  • Postari: 259
  • Inregistrat: 10 decembrie 09

Postat 07 ianuarie 2012 - 22:10

Da,ar fi o idee traseul P.700 - Dumbravita,dar unde ar putea stationa in P.700 care consideram ca ar fi unul dintre capete, fara a incurca circulatia celorlalte troleibuze?

Aceasta postare a fost editata de Goldmember: 07 ianuarie 2012 - 22:11

0

#69 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 07 ianuarie 2012 - 22:18

Da, atunci ar fi stationarea mai mare, dar doar in Dumbravita, ceea ce e obositor pentru soferi. Pana la urma poate ca Baritiu - Dumbravita e mai ok - 14D, ceea ce necesita si Kaufland-ul din zona.
0

#70 Useril este offline   adi_v 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 15
  • Inregistrat: 27 iulie 11

Postat 07 ianuarie 2012 - 23:59

De ce nu P-ta Marasti- Dumbravita cu un nr nou de linie(ex 12) sau alt nr,poate apar unele proleme la calatorii de genul nu am vazut ca-i simplu (D sau BARAT)...
0

#71 Useril este offline   Visor 

• Moderator

Postat 08 ianuarie 2012 - 18:08

Si in P-ta Marasti troleibuzele nu ar avea unde stationa.
0

#72 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 09 ianuarie 2012 - 20:37

Vin si eu cu o parere; i se atribuie un numar nou (fie 12 cum a scris si adi_v sau alt numar) si intoarce la Punctele Cardinale si stationeaza fie in statia Oituz precum stationeaza astazi (ilegal) Autotimul, fie stationeaza in Piata Marasti in fata caseriei RCS-RDS, unde actualmente este o miniparcare, cica pentru clientii bancilor din zona, dar care spatiu este tot al primariei, deci nu este un spatiu privat. Si cred ca doua-trei firobuze ar fi suficiente pentru a deservi aceasta linie...
Este doar o propunere...
0

#73 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 09 ianuarie 2012 - 23:40

Zimi si mie unde se mai stationeaza in zilele de azi? S-ar sta la Dumbravita. Si eu zic ca e deajuns cu D,M si barate. Numere simplu si eligibile. P-ta Marasti - Dumbravita. Ar fii perfect!
0

#74 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 10 ianuarie 2012 - 00:25

Nu prea e de ajuns sa stationezi la Dumbravita, trebuie si in oras.

Daca se elimina statia de taxi (care nu stiu cat de legala este) din fata Cazarmei U poate intra si stationa acolo firobuzul, mergand pe diesel. Iesirea din statie si reintrarea in sens nu-s sigur daca ar fi posibile in configuratia actuala ..
0

#75 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2361
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 10 ianuarie 2012 - 08:02

Vezi postareadAImon, la 10 ianuarie 2012 - 00:25, a spus:

Nu prea e de ajuns sa stationezi la Dumbravita, trebuie si in oras.

Daca se elimina statia de taxi (care nu stiu cat de legala este) din fata Cazarmei U poate intra si stationa acolo firobuzul, mergand pe diesel. Iesirea din statie si reintrarea in sens nu-s sigur daca ar fi posibile in configuratia actuala ..

Acea statie de taxi nu e legala din cate stiu eu..dar este impusa intr-un fel de necesitate...adica daca tot vrei sa iei un taxi ar fi bine sa si gasesti taxi din loc in loc..mai ales ca la comenzi telefonice comenzile sunt selectate functie de distanta..si avand giratoriul in preajma se poate alege aproape orice directie de deplasare. Primaria incaseaza venituri din activitatea de taximetrie..dar creaza foarte putine conditii (statii). Aceasta situatie imi aminteste de ceea ce s-a intamplat in Piata Badea Cartan acum cativa ani..cand prin ordin al Primariei a fost mutata statia de taxi de unde era inainte (vis a vis de biserica..langa Codrina) pe partea cu biserica..o situatie total ABERANTA..pentru ca oamenii iau taxiul cel mai des ca sa mearga IN oras..nu sa iasa din el. Practic erai obligat sa iei taxiul si sa mergi pina la semaforul de la Simion Barnutiu cu fosta fabrica Filty...pentru ca si intoarcerea la Samuil Micu era interzisa prin linie continua si jaloane..deci faceai in plus 2 km (pe care normal ii si plateai pe ceas) plus timpul pierdut...tot un rezultat al gandirii "intelepte" a celor din onor primarie
0

#76 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 ianuarie 2012 - 09:31

Nici nu-ti dai seama cati taxi-paristi sunt inca pe partea cu biserica. Masini care transporta navetisti contra cost in afara orasului. Acolo se fac incasari mai mari decat pe partea cu Codrina si asta bineinteles fara a se plati niciun impozit pe activitatea aceasta. -_-
E chiar si o Skoda cu insemne de TAXI, dar fara cupola sau ceas de taxare. :coolspeak:
0

#77 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 10 ianuarie 2012 - 09:34

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 10 ianuarie 2012 - 09:31, a spus:

Nici nu-ti dai seama cati taxi-paristi sunt inca pe partea cu biserica. Masini care transporta navetisti contra cost in afara orasului. Acolo se fac incasari mai mari decat pe partea cu Codrina si asta bineinteles fara a se plati niciun impozit pe activitatea aceasta. :coolspeak:

da, stiu despre acesti taxi-paristi..desi m-am mutat din zona. Intr-un fel este tot vina primariei..daca ar asigura o varianta de transport (ca tot vorbim de zone metropolitane) la un pret decent si frecventa buna..ar ramane si acestia fara "obiectul muncii". Aceiasi problema este si in Mehala...ruta spre Sacalaz...daca ai doar doua curse Autotim pe zi...clar taxi paristii prospera..
0

#78 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 10 ianuarie 2012 - 09:37

Ma mir ca nu protesteaza taximetristii care platesc impozit si desfasoara legal activitatea. :coolspeak:
0

#79 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 10 ianuarie 2012 - 12:18

Oricum gorssul acestor "rechini" este pe Sagului. Sunt adevarate bande de rivali, care se mostenesc deja din tata-n...fica, si fiu. Si nu asa microbuze, si tot tacamul.
0

#80 Userul este online   BogdanTm 

• Membru VIP

Postat 10 ianuarie 2012 - 13:00

Vezi postareacseh_17, la 10 ianuarie 2012 - 12:18, a spus:

Oricum gorssul acestor "rechini" este pe Sagului. Sunt adevarate bande de rivali, care se mostenesc deja din tata-n...fica, si fiu. Si nu asa microbuze, si tot tacamul.

Mai au de "invatat" de la "colegii" din bucale...nu ti-ai dori sa platesti 100 euro de la aeroportul otopeni pina in oras...si asta in conditiile in care exista 2 linii expres de autobuz din aeroport pina la gara sau pina in oras...si o conventie cu cfr...dar..mama prostilor e mereu gravida...
0

Arata acest topic

• (14 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Ultima »

1 useri citesc topicul