Amenajare complex rutier Michelangelo - Etapa 1 - Pasajul Leonardo da Vinci, reabilitarea podului Michelangelo (finalizat) - din fonduri UE
Postat 10 mai 2015 - 08:47
Pai se deschide dar abia prin 20 mai. Asa zice Robu...deci peste 10 zile...
Odata si odata tot se deschidea numai ca stagnarea de 6 luni a fost una extrem de lunga...
Si putem vedea din pozele postate pe forum ca au fost perioade lungi de NEMUNCA in vara trecuta, catre sfarsitul ei, perioade fara ploi in care santierul era gol...
Odata si odata tot se deschidea numai ca stagnarea de 6 luni a fost una extrem de lunga...
Si putem vedea din pozele postate pe forum ca au fost perioade lungi de NEMUNCA in vara trecuta, catre sfarsitul ei, perioade fara ploi in care santierul era gol...
Postat 10 mai 2015 - 10:33
Citeaza
Lucrările merg foarte bine. Suntem în grafic la Michelangelo
Asta e o gluma/misto?

Postat 10 mai 2015 - 10:37
Poate vroia să zică că sunt în grafic conform noul termen de finalizare.
Postat 10 mai 2015 - 10:53
Pai, noua lucrare, adica asfaltarea si alinierea capacelor, va incepe abia luni. In ce graficul lui peste sunt, daca nici nu au inceput inca?
Postat 12 mai 2015 - 19:02
Azi dimineata descarcasera deja utilaje pentru asfaltat si cred ca s-au apucat deja de treaba. Chiar nu se putea face asta mai din timp?
Postat 12 mai 2015 - 23:20
Probabil noaptea a fost sub 5 grade... 
... bautura din pahar.
Poze de astazi. Nu puteau sa injecteze rasina in pereti pina acum? Primarul a avut o intilnire la ctitoria lui dar aceia sigur nu au vreo legatura cu proiectul. Si masina a fost parcata regulamentar... Sa ne pastram calmul, bine ca se finalizeaza pasajul.

... bautura din pahar.

Poze de astazi. Nu puteau sa injecteze rasina in pereti pina acum? Primarul a avut o intilnire la ctitoria lui dar aceia sigur nu au vreo legatura cu proiectul. Si masina a fost parcata regulamentar... Sa ne pastram calmul, bine ca se finalizeaza pasajul.
Postat 13 mai 2015 - 00:34
Am aflat misterul prezentei primarului linga intersectie:
Cit despre Constantin Duma, credeam ca a venit sa pozeze santierul.
Citeaza
Momente comice astăzi în zona ștrandului Termal, unde primarul Timișoarei, Nicolae Robu şi mai mulţi mediatori, printre care şi vicepreședintelui Consiliului de Mediere din România, Zeno Șuștac, dar şi Rodica Cojan au plantat „copacul medierii”.
...
Amuzat, edilul a citit numele latin al plantei de pe foaie şi s-a pus pe râs când a aflat că este vorba de un dud pletos.
...
În timp ce primarul se victimiza în faţa presei, în zonă şi-a făcut apariţia un cetăţean nervos cu o bucată de fier în mână. „Dacă mă omoară ăsta în maşină?”, a întrebat omul despre bucata de fier care, spune el, a picat pe parbrizul maşinii sale de la liniile de firobuz ale RATT.
...
Foto: Constantin Duma
Citeste mai mult pe: http://www.pressaler...a-de-fier-foto/
...
Amuzat, edilul a citit numele latin al plantei de pe foaie şi s-a pus pe râs când a aflat că este vorba de un dud pletos.
...
În timp ce primarul se victimiza în faţa presei, în zonă şi-a făcut apariţia un cetăţean nervos cu o bucată de fier în mână. „Dacă mă omoară ăsta în maşină?”, a întrebat omul despre bucata de fier care, spune el, a picat pe parbrizul maşinii sale de la liniile de firobuz ale RATT.
...
Foto: Constantin Duma
Citeste mai mult pe: http://www.pressaler...a-de-fier-foto/
Cit despre Constantin Duma, credeam ca a venit sa pozeze santierul.
Postat 14 mai 2015 - 08:18
Acum dimineata nu era activitate, probabil din cauza ploii. Sau o fi prea frig?
Postat 17 mai 2015 - 23:32

Speram ca de la carpeala sa treaca la treburi mai serioase, adica la asfaltare.
Postat 18 mai 2015 - 09:37
Si impresia mea este ca se practica niste carpeli si nu o finisare a constructiei...chiar daca poate parea ca-i vorba de sinonime intre acesti doi termeni...
Postat 18 mai 2015 - 14:58
Am o banuiala: pentru a nu se rezilia si licita din nou ceea ce a mai ramas, e foarte posibil ca acest contract sa fi fost preluat de catre subcontractanti (cei trecuti pe panoul info al lucrarii drept membri ai unei asocieri initiale).