MHN, la 29 august 2011 - 09:24, a spus:
Eu locuiesc intre Calea Lipovei si Calea Aradului, iar noaptea intre orele 01 si 05 pot numara fiecare autovehicul dupa zgomotul facut de combinatia motor + tren de rulare.
Si nu cred ca viteza acestora depaseste valoarea de 100km/h pe niciuna dintre cele doua cai.
Nici nu vreau sa ma gandesc de ce nivel de zgomot "se bucura" cei care locuiesc in apropierea centurii sau cei care vor locui in apropierea autostrazii...
Primarul nostru a cerut, imi place sa cred ca din naivitate, ca autostrada sa treaca mai aproape de oras, la Arad trece
pe linga prin oras probabil din interesele proprietarilor terenurilor.
Si in tarile din vest sint autostrazi care trec pe linga blocuri (probabil majoritatea locuinte sociale). Cauza nu mai conteaza, daca unele drumuri s-au largit la nivel de autostrada sau autostrada oricum trebuia construita si nu a fost posibil sa se evite apropierea de blocuri.
Erlangen, linga Nurnberg:
Erlangen 2010 - 1.JPG
Erlangen 2010 - 2.JPG
Erlangen 2010 - 3.JPG
Barletta 2006 - 1.JPG
Sau mai rau in Italia. La repezeala am gasit 2 poze din sudul Italiei, la Barletta:
Cu paravan antizgomot:
Barletta 2006 - 1.JPG
Si peste drum, fara paravan:
Barletta 2006 - 2.JPG
Revenind la autostrada din topic:
Citeaza
Lucrările de pe autostrada Arad-Timişoara au intrat în linie dreaptă. Până la deschiderea traficului au mai rămas doar câteva luni. Un cititor „ADS” Timişoara a semnalat că şantierul este deschis şi duminica, lucrându-se la capacitate maximă.
„Acum se lucrează cu adevărat şi vezi că avansează. Ieri (n.a. duminică) am trecut prin zonă şi se lucra intens. Se vede că vor să o termine”, a spus timişoreanul. Prefectul Mircea Băcală, desemnat de ministrul Trasnporturilor să supervizeze lucrarea de pe autostradă, susţine că le-a cerut personal reprezentanţilor firmei să lucreze şi duminica dacă e nevoie. „Le-am spus că lucrarea trebuie terminată la sfârşitul anului, iar dacă e nevoie să lucreze sâmbăta şi duminica. Nu am fost să verific duminica, dar dacă se lucrează înseamnă că e bine”, a spus Băcală.
adevarul
Aceasta postare a fost editata de Doppler: 29 august 2011 - 23:32