A1 Autostrada Bucuresti - Pitesti - Sibiu - Deva - Timisoara - Arad - Nadlac 581km
Postat 05 mai 2011 - 17:47
Ce penibil pare: un excavator in zare. (vad ca mi-au iesit niste versuri
)

Postat 09 mai 2011 - 20:56
Citeaza
Astazi am avut de facut un drum pana la Sag (jud. Arad) si am dat o fuga si pana pe santierul autostrazii Arad - Timisoara. Am mers cu masina pe drumul de santier din acest punct cam 1 km spre Arad (nord) si am facut si cateva poze:
Cateva camioane ale constructorului:

Se lucra destul de intens.

Aici urmeaza sa fie un mic viaduct peste aceasta vale:

In plan apropiat se descarca pamant pentru terasament si se compacta, iar in plan indepartat se asfalta:

M-am apropiat putin cu masina de cei care se ocupau de asfaltare:

In plan apropiat se vede acelasi viaduct in constructie care a fost in a 3-a poza, iar in plan indepartat pasajul peste DJ682G (Sag - Cruceni):

^^ Portiunea dintre DJ682 si pana aproape de acest pasaj este asfaltata inca de anul trecut.
Aici se poate vedea capatul portiunii asfaltate:

Cateva camioane ale constructorului:
Se lucra destul de intens.
Aici urmeaza sa fie un mic viaduct peste aceasta vale:
In plan apropiat se descarca pamant pentru terasament si se compacta, iar in plan indepartat se asfalta:
M-am apropiat putin cu masina de cei care se ocupau de asfaltare:
In plan apropiat se vede acelasi viaduct in constructie care a fost in a 3-a poza, iar in plan indepartat pasajul peste DJ682G (Sag - Cruceni):
^^ Portiunea dintre DJ682 si pana aproape de acest pasaj este asfaltata inca de anul trecut.
Aici se poate vedea capatul portiunii asfaltate:
autor: bogdymol - forum SSC
Postat 09 mai 2011 - 20:58
Update poze, Deva-Orăştie
autor: nenea_hartia - forum SSC
Citeaza
Deva-Orăştie, la Geoagiu
:

Postat 10 mai 2011 - 09:12
pai daca totusi or nivelat asa pe la geoagiu inseamna ca se lucreaza...
Postat 15 mai 2011 - 09:07
Citeaza
Poze de ieri cu podul peste Mureş de la Arad:

Postat 15 mai 2011 - 09:08
Citeaza
Poze facute astazi la podul peste Mures din Arad:
Poza asta e facuta din aceeasi locatie din care le-am facut pe celelalte (alea pe care le comparai tu). Problema e ca nu prea mai incape podul in deschiderea de la obiectivul meu...

Aici se vad ceva progrese la terasamente fata de ultima data cand am trecut pe acolo:

Pentru a vedea mai bine progresele lucrarilor mi-am gasit alta pozitie de facut poze. De aici se vede tot podul:

Mai un pic si unesc podul de viaductul de acces:

Poza asta e facuta din aceeasi locatie din care le-am facut pe celelalte (alea pe care le comparai tu). Problema e ca nu prea mai incape podul in deschiderea de la obiectivul meu...
Aici se vad ceva progrese la terasamente fata de ultima data cand am trecut pe acolo:
Pentru a vedea mai bine progresele lucrarilor mi-am gasit alta pozitie de facut poze. De aici se vede tot podul:
Mai un pic si unesc podul de viaductul de acces:
autor: bogdymol - forum SSC
Postat 15 mai 2011 - 09:13
Aici este vorba de o cladire din Arad, ce urmeaza a fi demolata, pe unde va trece autostrada. Baietii tocmai si-au tras TERMOPANE NOI!

Citeaza
Îmi pare rău că îi dezamăgesc pe cei care cred că noi, ca popor, mai avem vreo şansă . Ei bine, băieţii din clădirea DSV tocmai şi-au cumpărat termopane noi!!
Oricum, încă nu se lucrează pe secţiunea 2.

Oricum, încă nu se lucrează pe secţiunea 2.

Postat 15 mai 2011 - 09:28
Transmite-i lui bogdymol de pe forumul SSC ca ii multumim pentru poze.