Si asta datorita faptului ca ieri am fost pana la Arad si am putut din nou sa ma enervez pe acest subiect...
Este incredibil cat de prosti au putut sa fie cei care erau la carma judetului nostru in anii trecuti, cand se decidea traseul viitoarei autostrazi...Prosti gramada, nu putin...
Voi arata in continuare prin "imagini" cum stau lucrurile la Arad, desi multi o stiu...
Pe o lungime de 6,5 km din autostrada care tine loc si de centura de vest a orasului, avem 3 urcari/coborari.
Prima la intersectarea (denivelata) cu DN Timisoara-Arad, de la care nod avem 1,3 km pana la intrarea efectiva in oras.
Urmatorul nod se afla la intersectarea cu DJ 682 care duce la Zadareni iar nodul se afla lipit de un cartier al Aradului, deci mai aproape nu se poate...
Iar al trei-lea nod venind dinspre Timisoara se afla la Aeroport, acesta fiind despartit de oras tocmai prin culoarul autostrazii. Deci cobori de pe AS si mergi la aeroport (care parca nu mai functioneaza!?) sau dupa 3 km poti ajunge in centrul Aradului...Nimic mai simplu si mai scurt/eficient...