coracao, la 05 octombrie 2012 - 20:24, a spus:
Deci, nicio deschidere nici azi?
E foarte interesant ce se intampla, de data asta autoritatile nu se mai inghesuie sa inaugureze tronsoane noi de autostrazi.
Citeaza
Surse din cadrul CNADNR au confirmat data ca zi de inaugurare a autostrazii, inclusiv constructorul fiind anuntat cu privire la eveniment. Deschiderea autostrazii a fost, insa, amanata, fara ca cineva sa ofere vreo explicatie. "Autostrada e gata, suntem pregatiti de inaugurare, dar am fost informat ca nu mai are loc astazi deschiderea. Asteptam o data ulterioara. Nu ne-au spus motivele amanarii si nici nu am intrebat pentru ca nu am avut de ce”, a spus managerul de proiect Stefan Serbu. Nici macar reprezentantii Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Timisoara nu au putut preciza motivele pentru care autostrada nu a fost deja deschisa traficului, precizand doar ca "decizia a fost luata de la Bucuresti”. In acest context, singura explicatie plauzibila este ca sefii din Guvern nu au reusit sa organizeze in timp util deplasarea in Banat pentru a taia panglica. In tot acest timp, cu o autostrada terminata, dar inchisa, mii de soferi care circula pe ruta Bucuresti-Nadlac sunt nevoiti sa ocoleasca kilometri buni, parcurcand trei localitati pentru a ajunge pe autostrada Arad-Timisoara.
Sursa:
infrastructura.info