Made in Romania Un topic cu poze si intamplari unice in Romania
Postat 09 martie 2013 - 01:32
Locatia?
Si eu credeam ca cea mai "cool" trecere de pietoni este la Piata de Gros, unde trebuie sa calci pe iarba ca sa ajungi la zebra...
Si eu credeam ca cea mai "cool" trecere de pietoni este la Piata de Gros, unde trebuie sa calci pe iarba ca sa ajungi la zebra...
Postat 09 martie 2013 - 12:06
Locatia exacta nu o stiu, dar daca e sa ma iau dupa firma din imagine si cautand pe net, ar fi pe fosta Resita.
E o poza buna pentru "ghiceste locatia".

E o poza buna pentru "ghiceste locatia".

Postat 09 martie 2013 - 14:20
Chiar e Resitei. Mai exact in fata la magazinul Alb-violet
Pentru cei care cred ca am descris doar poza, este undeva dupa acel mini sens giratoriu sau ce...

Postat 09 martie 2013 - 18:44
Florin.B RATT, la 09 martie 2013 - 00:32, a spus:
In 22 aprilie 2010 (#60) am postat o asemenea poza din locatia respectiva si altele tot de pe Iuliu Maniu (Resitei) cu tot felul de tampenii proiectate si realizate de marii carmuitori de atunci ai orasului.
Postat 18 mai 2013 - 23:02
Daca nu e fake, societatea asta e pe... duca.
Astazi am ramas socat... Eram pe facebook si mi-a aparut pe News Feed urmatoarele:
(nume) likes (nume)'s photo.
Si ce credeti ca era in poza? Poza era pe bune!
Un sicriu, in care era un cadavru (la priveghi probabil) si baiatu' asta deasupra (era bunicasa)... dar se vedea fata tot, sicriul... Deci am ramas PROST! Poze cu morti pe facebook
Mai un pic si vom vedea Servicii funerare pe facebook. La 100 de like-uri o coliva gratis la inmormantare...
Cateodata nu inteleg unii oameni si unele gandiri aproape deviate...
Astazi am ramas socat... Eram pe facebook si mi-a aparut pe News Feed urmatoarele:
(nume) likes (nume)'s photo.
Si ce credeti ca era in poza? Poza era pe bune!
Un sicriu, in care era un cadavru (la priveghi probabil) si baiatu' asta deasupra (era bunicasa)... dar se vedea fata tot, sicriul... Deci am ramas PROST! Poze cu morti pe facebook

Mai un pic si vom vedea Servicii funerare pe facebook. La 100 de like-uri o coliva gratis la inmormantare...
Cateodata nu inteleg unii oameni si unele gandiri aproape deviate...
Postat 06 iunie 2013 - 19:41
Incredibil! Pai asta nu e o ilegalitate? Asteptam aparitia unor site-uri de unde poti comanada bancnote false. (transportul gratuit, daca comanzi sume mai mari)
Postat 11 iunie 2013 - 22:34
Pacat ca nu ai postat la ghiceste locatia... NU stia nimeni unde era facuta poza.
g00gle streetview:

Cristestii au mai decorat o cladire a lor cu un IAR99 (Bega Minerale Industriale, fostul cred Extraceram). Se vede de pe pasajul din Calea Sagului.

g00gle streetview:

Cristestii au mai decorat o cladire a lor cu un IAR99 (Bega Minerale Industriale, fostul cred Extraceram). Se vede de pe pasajul din Calea Sagului.

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 11 iunie 2013 - 22:42
Postat 12 iunie 2013 - 15:55
Nu stiu unde s-o postez, insa stirea merita publicata!:
Sursa: Agrointel
Deci un concern turc produce in RM Timisoreana! Priceless!
Citeaza
Compania Efes Vitanta Moldova Brewery, liderul pieții de bere din Moldova, va începe să producă Timișoreana, aceasta fiind prima bere românească produsă sub licență în Republica Moldova. „Am decis să aducem „Timişoreana”, cea mai de seamă bere din România, mai aproape consumatorului moldovean. Este o bere produsă cu pasiune şi dăruire, valori trăite cu desăvârşire şi de către berarii de la Efes Moldova. Aceste valori sunt cele care ne ţin aproape de consumatori, aproape de oamenii obişnuiţi care ştiu ce înseamnă cinstea, omenia şi bunul simţ”, a precizat Kamil Yazici, directorul general EVMB.
Sursa: Agrointel
Deci un concern turc produce in RM Timisoreana! Priceless!