Made in Romania Un topic cu poze si intamplari unice in Romania
Postat 14 august 2012 - 08:54

Postat 15 august 2012 - 22:06
Stai ca mai nou aratau la TV si rulote trase de catre "propitari", fara nicio masina, manual.
Postat 17 august 2012 - 14:29
Din cauze pe care nu am reusit sa le descoperim (nici eu nici Sorin), la incercarea de a seta parametri unui nou topic pe care abia l-am deschis la cafenea, intreg continutul acestui sub-forum a devenit inaccesibil.
Ne cerem mii de scuze tuturor care au postat si si-au adus contributia la acest sub-forum si ii rugam pe initiatori sa deschida din nou topicele care s-au pierdut. O sa facem tot posibilul ca pe viitor sa nu mai patim chestia aceasta. Exista, bineinteles, optiunea de a utiliza fisierele de backup, dar asta insemna sa readucem tot forumul la starea lui de acum doua-trei saptamani (ultimul backup). Decat sa se intample asta, am preferat sa pierdem doar ce s-a scris la cafenea.
Ne cerem mii de scuze tuturor care au postat si si-au adus contributia la acest sub-forum si ii rugam pe initiatori sa deschida din nou topicele care s-au pierdut. O sa facem tot posibilul ca pe viitor sa nu mai patim chestia aceasta. Exista, bineinteles, optiunea de a utiliza fisierele de backup, dar asta insemna sa readucem tot forumul la starea lui de acum doua-trei saptamani (ultimul backup). Decat sa se intample asta, am preferat sa pierdem doar ce s-a scris la cafenea.
Postat 19 august 2012 - 20:05
Hmm... Nu cred. Se vad niste generatoare eoliene cum la noi n-am prea vazut.
Postat 19 august 2012 - 20:22
Inseamna ca si-au dat seama de greseala si au postat alte poze. Am vazt deja accidentul pe Antena 3.
Postat 30 septembrie 2012 - 03:38
Mai bine în curte decât să blocheze o bandă de pe stradă. Dacă toţi care au maşini mari (camioane, autobuze, dube) şi le-ar ţine în curţile proprii (dar parcă e şi o lege... evident doar pe hârtie)... dar deja visez.
Postat 30 septembrie 2012 - 17:06
Asta-i alta poveste. Chestia e ca e singura strada din comuna aceea care are un asemenea indicator de circulatie. Nu mi-e prea clar: au vrut sa-l blocheze de a mai intra pana in curte (asta daca are peste 22t) sau comentand vecinii, si-a tras un semn cu ceva pile la primarie (asta daca are doar 21,9t)? Strada respectiva e chiar peste drum de primarie.
Postat 12 octombrie 2012 - 19:20
Odată cu planul de fluidizare a traficului în centru, au făcut pt cei care vin dinspre Maria: un semafor pt cei care merg spre Spitalul de copii şi altul pentru cei care merg prin faţa Catedralei(cel puţin aşa au lipit indicatoarele pe becurile de la semafor); în realitate e diferită situaţia:

*pt cei care fac stânga e normal, e de aproape 1 an aşa-dacă nu mai mult.
Îi rog pe şoferii cu vechime să spună care trebuie respectat.

*pt cei care fac stânga e normal, e de aproape 1 an aşa-dacă nu mai mult.
Îi rog pe şoferii cu vechime să spună care trebuie respectat.
Postat 13 octombrie 2012 - 00:16
Verdele intermitent, cu acordarea priorităţii vehiculelor şi pietonilor care au acest drept.
Postat 13 octombrie 2012 - 10:36
...urmand ca atunci cand se face verde sa treci fara a mai acorda prioritate pietonilor care vor avea rosu.