STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#4061 Guest_Ovi_72_*

• Grup: Guests

Postat 10 iunie 2021 - 08:06

Deci baieti, revenim, stie cineva cine a facut si cine a verificat proiectul?

PS: nu stiu daca ati remarcat dar desi ei au reautorizare pentru ruina, nu continua lucrarile.
Da' stiti de ce? Pentru ca ei daca continua o sa o incarce suplimentar cu inca vreo citeva mii de tone
de materiale, etc, ceea ce o sa scufunde in continuare turnul. :D

Aceasta postare a fost editata de Ovi_72: 10 iunie 2021 - 08:09

#4062 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12
  • Sexul:masculin

Postat 10 iunie 2021 - 08:27

Ovidiu, eu iti sugerez sa iei legatura cu constructorul/proiectantii, sunt convins ca vor aprecia ajutorul pe care poti sa il oferi.
Pe de alta parte, cred ca toata lumea ti-a inteles parerea si e suficient 3 pagini in care ne povestesti despre "ruina".
8

#4063 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3456
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 11 iunie 2021 - 12:57

Furnizorul de soluţii şi servicii IT Ness România investeşte 1,2 mil. euro în dezvoltarea activităţilor şi are în plan să recruteze 250 de angajaţi în următorii trei ani

Compania de IT Ness Digital Engineering are în plan investiţii în valoare de 1,2 milioane de euro în dezvoltarea activităţii din Iaşi şi Timişoara, care vor duce la crearea a circa 250 de locuri noi de muncă

Citeaza

„Ne extindem activitatea prin realizarea unei investiţii iniţiale constând în achiziţia de echipa­mente şi crearea de noi locuri de muncă la Iaşi şi Timişoara. Pe parcursul a 36 de luni, Ness va crea 250 de locuri de muncă - 150 în Iaşi, 100 în Timişoara. Aşa cum a fost previzionat în forecasturi, acest proiect contribuie la creş­terea sustenabilă şi stabilitatea companiei în următorii ani“, a spus Livia Constantin, associate VP finance în cadrul Ness România.

1

#4064 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 11 iunie 2021 - 14:36

m-am distrat putin citind mesajele de pe ultimele pagini ...
si am ras atat de tare incat parca s-a miscat cladirea cu scaun cu tot - adica imi dau seama acjum, cu frica si stupoare, ca la cladirea Nokia ( BBC1) s-a sapat o groapa mare adanca de cativa metri, s-a turnat direct o placa de beton pe pamant , apoi au facut un nivel de parcare subterana si 8 niveluri supraterane. fara piloti forati, fara nimic dedesubt, si la 20-30 de metri de canalul Bega ...
sigur se scufunda incet incet, in curand o sa se infiltreze apa si o sa imi ude rotile la masina

imi cer scuze ca am deviat de la subiectul principal
6

#4065 Useril este offline   lvs 

• Membru activ
  • Postari: 467
  • Inregistrat: 20 octombrie 19

Postat 11 iunie 2021 - 15:23

Si cum pamantul e sferic, poate ne trezim ca iese pe partea cealalta.

Aceasta postare a fost editata de lvs: 11 iunie 2021 - 15:24

2

#4066 Useril este offline   Lupul 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22 iunie 16

Postat 12 iunie 2021 - 09:25

Indiferent ca UBC0 se "scufunda" sau nu :Facepalm_emote_gif: , raman gafele majore de Public Relations, sa nu le zic minciuni, legate de aceasta cladire.

Dupa ce te lauzi cu surle si trambite ca faci cea mai inalta cladire din Romnia la Timisoara, vii cu comunicate de genul:

UBC0 ZF

"Grupul Iulius inaugurează cea mai înaltă clădire de birouri din România cu doar 15 etaje în 2021 şi o va înălţa mai departe până la 27 de etaje abia în 2022"

"Decizia a fost luată, precizează ei, pentru a răspunde cererii existente şi a pune mai repede la dispoziţia chiriaşilor spaţiile office clasa A. Astfel, prima etapă va avea două niveluri subterane, demisol, parter, 15 etaje şi două niveluri tehnice, cumulând peste 30.000 de metri pătraţi. Gradul de ocupare este 90%, însă reprezentanţii dezvoltatorului nu au precizat cine sunt chiriaşii."

Dupa care 8 luni de zile nu mai lucrezi aproape nimic la cladire. Se inaugureaza cladirea la 15 etaje in 2021 ?

Eu pot sa inteleg ca pandemia le-a incurcat socotelile, dar sa debitezi atatea prostii in comunicate oficiale...

Aceasta postare a fost editata de Lupul: 12 iunie 2021 - 09:29

1

#4067 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 12 iunie 2021 - 19:04

Nu sunt vedete, Sfântul scaun sau case regale sa redacteze comunicate la virgulă. Mai zic una alta. Sa judecam după ce au facut nundupa ce ar fi putut daca etc.
E bine ca au făcut niște clădiri.
Acum 5-6 ani nu erau nici alelalte 3.
Or avea ei socotelile lor, chiar să ne prezinte detaliat cu cine discuta si pe ce chirii ca si clienti, unde ((Tm sau Iași), cati muncitori din Asia pot aduce, cât și cine le poate furniza n materiale la un preț competitiv etc? Sa nu fim ca niște microbiști care comentează ce a zis antrenorul despre ce zis jucătorul despre ce au zis suporterii când arbitru nu a văzut un off side etc.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 12 iunie 2021 - 19:10

1

#4068 Guest_Ovi_72_*

Postat 16 iunie 2021 - 15:06

Baieti, nu va mai stresati, aia au blocat lucrarile complet de frica. Ramine de vazut ce o sa faca in continuare, teoretic ar trebui sa o arunce in aer (dar nu se poate)
asa ca poate o demonteaza bucata cu bucata. :D
Povestile cu continuatul sint numai povesti, mergeti pe acolo sa vedeti cu ochii vostri care e staturs-ul. :D

#4069 Useril este offline   MariusQtr 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 13 aprilie 19

Postat 16 iunie 2021 - 17:42

Din cate am vazut azi macaraua se misca si ridica ceva,se lucra si la ceva in interior,asa se auzea.
0

#4070 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 17 iunie 2021 - 08:01

Și eu am fost pe acolo, căpitanul încă este pe punte …. Poate totuși nu se scufunda… dar ancora era coborâtă … poate se va redenumi “iulius port” :D
0

#4071 Guest_Ovi_72_*

Postat 17 iunie 2021 - 08:10

Da, capitanul se cam uita in gol. :D

Aceasta postare a fost editata de Ovi_72: 17 iunie 2021 - 08:10

#4072 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 17 iunie 2021 - 11:25

Dacă se începe "îmbrăcarea" clădirii, Ovi ar trebui să îți ceri scuze pt cât ne-ai obosit cu scufundarea clădirii. (Mă mir totuși cu toate că, clădirea ,,se scufundă", macaraua turn de pe clădire e așa de puternică încât nu s-a sfărâmat! Sau poate că, defapt macaraua susține ubc 0! ) :)) Și să dai câte o cafea la fiecare.

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 17 iunie 2021 - 11:26

1

#4073 Useril este offline   TimisoreanSmr 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 11 iunie 21

Postat 18 iunie 2021 - 07:40

Am facut un cont ca nu ma pot abtine sa nu raspund la chestile astea, ce naiba vo venit sa ziceti ca se scufunda cladirea da ce crezi tu Ovi_72 ca arhitectul si miile de persoane care au lucrat la cladire se jucau cu plastelina? proiectul e planificat cu ani buni de dinainte sa fie inceput sunt curios de la cine ai luat-o pe asta cu "se scufunda ruina" ca tot o ti tu cu ruina ca sigur nu de la cineva de la iulius.
1

#4074 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 19 iunie 2021 - 16:42

Vezi postareaOvi_72, la 19 iunie 2021 - 16:34, a spus:

Deci intrebarea ramine descisa: stie cineva cine a proiectat UBC0 (arhitectura, structura, etc)?

Spor la citit, ai aici toate firmele care au lucrat, defalcat pe specialitate:

https://www.primaria..._open_ville.pdf
0

#4075 Userul este online   Gioco 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 1463
  • Inregistrat: 25 februarie 16
  • Locatia:Timisoara

Postat 19 iunie 2021 - 16:43

Nu este vorba despre ceea ce scriem/discutăm, ci este vorba despre cum scriem/discutăm.
Chiar este indicat să nu ne "convină" părerile/opiniile unor colegi de forum. Până la urmă ăsta este rolul unui forum...discuții, dezbateri, dar cu respect.
Faptul că un coleg de forum alte altă părere/opinie față de a mea, nu înseamnă că nu are dreptate și așa mă mai luminez și eu. Dar toate discuțiile trebuie să fie cu bun-simț.
A fost o atenționare a moderatorilor, acum câteva zile, dar nu s-a ținut cont de ea.
1

#4076 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 19 iunie 2021 - 21:08

De cateva saptamani am observat mizeria de pe geamurile de deasupra scarilor interioare ale magazinului C&A, iar la cum arata e adunata in cativa ani...

Imagine atasata: pbici,nhsr-19.iun.2021-001.jpg

Apropo, sa deschis De Facto in locul M&S, iar in food-court SushiVo si Rigatoni pasta, urmeaza in curand si DaBo Doner in locul Papri.
2

#4077 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 24 iunie 2021 - 21:20

Mai multe clădiri s-au prăbușit din picioare în ultima săptămână: in China, Belgia si la Miami. Din păcate pentru Ovi nu is in Iulius Town.
0

#4078 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 24 iunie 2021 - 22:53

De mult timp se stie ca Palatul Parlamentului (cea mai grea cladire din lume) se scufunda cu cativa milimetrii anual. Din stirea aceasta aflam si ca e ceva normal:

Citeaza

De altfel, tot Bucurestiul, ca si multe alte orase din lume, “intra in pamant” cu o viteza de cativa milimetri, an de an. Orice constructie taseaza solul pe care sta.

Numai ca Ovi ne vorbea de parca era o scufundare anormala, gen turnul din Pisa, in acest caz orice activitate se oprea conform protocoalelor. In schimb chiar azi se lucra in continuare la compartimentari la subsol si demisol, iar in curte se descarca rigips.

Off-topic, acest Ovi ne-a si reclamat conducerii STPT pentru 'suprimarea dreptului la libera exprimare', pentru ca a fost suspendat 48h. Conducerea ne-a dat in schimb dreptate pentru actiune. Ovi a fost suspendat pentru dorinta permanenta de a desconsidera pe oricine avea alta parere si nu pentru ca scria despre 'vapoare ce se scufunda'.
5

#4079 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ

Postat 24 iunie 2021 - 23:01

Pe langa clădirea x sau y mai poate fi vorba si de <scufundarea> (sau înălțarea) unei zone de teren fata de nivelul marii. Scufundarea peste limitele insignifiante anual,are loc în zona de nord-est din Dumbravita si o mica portiune în Fabric.
Sunt măsurători din satelit, o hartă pentru toată România.
Habar nu am care is consecințele ,dar în acele zone -care se cunosc precis-nu mi-as face casa, nu pentru că pica,doar așa din prudenta. De ex pot apărea probleme la canalizare, nu ca în Dumbravita si-ar bate cineva capul cu așa ceva...
Compania se cheamă Terrasigna, diferențele pot fi mari : de la sub 2 mm/an în majoritatea zonelor la peste 1cm /an în zonele speciale. E vorba de măsurători pe doar 5 ani, în timp anumite zone își pot accelera scufundarea sau - cel mai probabil- încetini.
Dar zona Iulius Town e ok.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 24 iunie 2021 - 23:24

2

#4080 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 29 iunie 2021 - 17:07

Vezi postareadan.s, la 19 iunie 2021 - 21:08, a spus:

De cateva saptamani am observat mizeria de pe geamurile de deasupra scarilor interioare ale magazinului C&A, iar la cum arata e adunata in cativa ani...

Atasament pbici,nhsr-19.iun.2021-001.jpg

Apropo, sa deschis De Facto in locul M&S, iar in food-court SushiVo si Rigatoni pasta, urmeaza in curand si DaBo Doner in locul Papri.

Cind au construit UBC 2 deasupra scarii nu s-au gindit sa schimbe geamurile cu acel material plastic cu spuma, solutia spalarii nu rezolva problema ca se vede structura de beton.
Nu se vede nicio intentie de a finaliza UBC 0, in cazul celorlalte cladiri la etajele inferioare se lucra la spinklere, paturi de cablu etc cind la etajele superioare inca se turna beton si structura nu era gata.
Se vad profile pentru pereti de rigips da nu inteleg ce doresc sa faca la o cladire fara ferestre.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: UBC 0 2021.03.29 001 .jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.03.29 002 .jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.03.29 003 .jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.03.29 004 .jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.22 01.jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.22 02.jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.22 03.jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.22 04.jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.22 05.jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.22 06.jpg
  • Imagine atasata: UBC 0 2021.06.27 01.jpg