STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#3941 Useril este offline   rue 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 684
  • Inregistrat: 01 septembrie 17

Postat 28 ianuarie 2021 - 17:22

Vezi postareaPablo, la 28 ianuarie 2021 - 15:02, a spus:

Tot anul acesta va fi finalizat West 65 - 155 metri h și 40 E, în districtul Novi Beograd. În articol e vorba de Belgrade Tower, parte a megaproiectului Belgrade Waterfront, pe malul stâng al Savei. Proiectul cuprinde primul supertall skyscraper din Balcani - Kopernikus Tower - 341 m h, cu lucrări preconizate a începe anul acesta.

Easy money...

Aceasta postare a fost editata de rue: 28 ianuarie 2021 - 17:30

0

#3942 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 28 ianuarie 2021 - 20:30

Vezi postareaDoppler, la 21 ianuarie 2021 - 15:44, a spus:

Cum ar fi posibil sa construiesti peste instalatia de climatizare a unei cladiri?

Acum am vazut postul....
Pai nu e musai sa aibe agregatele pe cladire, parca nici UBC1 nu are nimic pe acoperis, acesta avand si o forma futurista care nu a permis, ci sunt ingropate in fata cladirii la acel 'totem'. De ceva vreme singura activitate pe santier a fost un corp S+D+P intre UBC0 si corpul P+E de peste pasaj, se poate ca acolo sa fie montate aceste agregate.
2

#3943 Useril este offline   Wargzo 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 19 februarie 09

Postat 29 ianuarie 2021 - 19:10

Vezi postareaGeorgeA., la 28 ianuarie 2021 - 14:59, a spus:

Eu nu am comparat niciodată Tm cu capitale (unii au aici obiceiul să tot vorbească de orașe mari de afară) . Mie mi se pare mai aproape de Arad,Sibiu etc

Cum adica? Timisoara este ceva oras de mana a treia sau ce? Vorbesti totusi de al treilea oras al tarii, ca numar de locuitori.

Daca din punctul tau de vedere Timisoara se compara cu orasele mici, pai atunci tara asta are numai catune sa intelegem? :Facepalm_emote_gif:

Aceasta postare a fost editata de Wargzo: 29 ianuarie 2021 - 19:10

0

#3944 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 29 ianuarie 2021 - 19:29

Vezi postareaGeorgeA., la 28 ianuarie 2021 - 14:59, a spus:

Nu am înțeles comment ul de mai sus
E o critică a lui Dascălu (pe care eu ,parțial, îl apreciez). A mea, care nu merg la mall ? A saormei?
Eu doar ziceam că proiectul din Belgrad nu e idealist..ci e pe bani , adică is clienți.
Eu nu am comparat niciodată Tm cu capitale (unii au aici obiceiul să tot vorbească de orașe mari de afară) . Mie mi se pare mai aproape de Arad,Sibiu etc
Proiectetul din Belgrad inteleg că e rezidențial /hotel

Defapt nu era nici o critica. :) Ziceam doar ca si proiectul asta e tot pe bani si ca din cauza asta, investitorii, au decis sa opreasca aici proiectul. In acelasi timp ziceam ca nu ii pasa de "pata" pe imagine pentru ca nu este nici una, inafara de cativa oameni care sunt pasionati de asa ceva nu sa o auzi pe nimeni criticand cladirea cand trece pe langa ea in parc "nesimtitul, a lasat-o la jumate - de acum cumpar numa la shopping city".

Daca era si aici rezidential si eu sau altcineva dadea avans pentru apartament la etajul 40 si dupa 2 ani zicea ca nu il mai face....atunci era o problema. Dar nu ar fi fost cazul daca toate erau cu avansul dat, respectiv cumparate.

Pentru birouri nu e la fel de simplu pentru ca poti ramane cu o investitie de zeci de milioane de euro goala iar rata la banca oricum vine luna de luna.

Cat despre comparatii, exact cum zici, Timisoara inca e mic. E mare doar pentru romania iar bula de trai bun in care ne aflam acuma (chiar si cu servicii mai slbe decat in vest) cred eu ca o sa se sparga in momentul in care o sa ajungem la 700-800k locuitori. Dar asta e deja alta discutie.

Aceasta postare a fost editata de Andu: 29 ianuarie 2021 - 19:30

1

#3945 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 29 ianuarie 2021 - 22:11

Se poate sparge mai repede bula asta de trai bun prin scumpirea vieții, a serviciilor de calitate, dincolo de rata oficiala a inflației, pe care o calculează statul. Si se poate opri la nivelul actual populația, căci noi veniți, mai putini ca în ultimele decenii- căci prin cs, mh, hd bate vântul- vor avea de înlocuit multi bătrâni aduși de Ceașcă si care acum au 70+.

Aceasta postare a fost editata de GeorgeA.: 29 ianuarie 2021 - 22:11

0

#3946 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 30 ianuarie 2021 - 17:57

Vezi postareaDanielT, la 20 ianuarie 2021 - 23:19, a spus:

Serios acum, chiar mai crede cineva că o să mai existe și o etapă 2 la UBC0? :D

Eu nu cred.

Ei spuneau ca au oprit cladirea la 15 eaje ca sa ofere spatiile cat mai repede chiriasilor. Asta era motivul lor.

Dar ei stau pe loc cu constructia de vreo 2 luni.

Deci e clar bullshit
2

#3947 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 05 februarie 2021 - 21:39

Santierul complet parasit, nu doar de asiatici, care btw au anul nou peste ceva zile, ci si de utilaje si materiale de constructii:

Imagine atasata: iult-05.feb.2021-001.jpg Imagine atasata: iult-05.feb.2021-002.jpg

3

#3948 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 05 februarie 2021 - 22:05

Singura vacanță din contract este de anul nou chinezesc.
12 februarie anul acesta.
Nu mă așteptam să poată zbura spre casă.
0

#3949 Useril este offline   Wargzo 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 19 februarie 09

Postat 10 februarie 2021 - 19:55

Eu cand ziceam de la inceput ca nu vor continua nimic, ca totul e o mare minciuna, multi mi-au sarit in cap. Uite ca se ajunge repede la concluzia asta.

Din punctul meu de vedere proiectul nu mai este de interes, poate Dascalu sa se spele cu el pe cap.

Rant off :)
0

#3950 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30203
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 10 februarie 2021 - 20:39

Deci vom avea o ruina ca aceea de pe Torontalului? :D
0

#3951 Useril este offline   corco 

• Membru activ
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 10 octombrie 16
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:desbateri pe forum si prietenii

Postat 10 februarie 2021 - 21:52

N-ai cum sa forezi zeci de piloni la costuri uriase pentru un skyscraper si sa dai cu piciorul, nu pot sa cred ca exista cineva in lumea asta care renunta la investitia in fundatie, asta e baza pentru orice constructie.
Scheletul este mort pentru ca sa prabusit cererea din cauza pandemiei, sa fim realisti, in lumea afacerilor se fac la maxim reduceri de costuri, este un blocaj si o teama de securizare a business-lui, problema lor este lipsa contractelor noi, totul este inghetat deocamdata.

Aceasta postare a fost editata de corco: 10 februarie 2021 - 22:02

3

#3952 Useril este offline   IlieB 

• Membru Senior*
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 830
  • Inregistrat: 06 iulie 15
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Masini, Excursii, Istorie

Postat 12 februarie 2021 - 12:42

@corco lumea nu vrea sa inteleaga asta.
Marea majoritate vad ca identifica aceasta cladire (inca neterminata) ca singurul simbol al acestui oras (ca nu avem altele). Nu se va "strica" nimic doar ca s-a ajuns la etajul X din Y. Lumea si flow-ul de oameni in mall si la cladiri va fi acelasi.

Nu stiu unde lucreaza marea majoritate a oamenilor ce posteaza aici, dar mai toate companiile si multunationalele fac reduceri de costuri (poti lucra de acasa si nu ai nevoie sa lucrezi de la birou, este perfect - si asa mai departe). Vad prin prieteni cum mai toti lucreaza de acasa si compania inca nu planuieste sa ii re-aduca la birou (ma includ si eu aici).
Acum ca o parere sincera, daca as fi in pielea lui as face la fel, pana la urma este o investitie privata si sigur s-au facut/se fac calcule de costuri/etc.

A nu se intelege ca lumea nu are drept de parere sau ceva de genul, dar mi se pare ca doar asta discutam de cateva pagini pe acest thread.

Aceasta postare a fost editata de IlieB: 12 februarie 2021 - 12:45

2

#3953 Useril este offline   CataM 

• Membru activ
  • Postari: 833
  • Inregistrat: 17 decembrie 14

Postat 12 februarie 2021 - 21:49

Imagine postata

Sent from my iPhone using Tapatalk
9

#3954 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 22 februarie 2021 - 19:57

A disparut Marks & Spencer din mall:

Imagine atasata: div,iult,timc-22.feb.2021-016.jpg

1

#3955 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3458
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 22 februarie 2021 - 20:42

Ce retailer va veni în loc? Și când deschide Cinema-ul, de trei ani lucrează deja la el...
0

#3956 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 22 februarie 2021 - 20:51

Cinemaul e inchis din cauza pandemiei, se deschide cand TM coboara sub 3 la mie. In locul Marks & Spencer nu se stie ce vine, afisul e blank, nu are nici un nume, scrie numa ce se vede in poza.
0

#3957 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 01 martie 2021 - 20:43

S-au inchis mai multe spatii comerciale: Effect, merceria si standul de electronice si se spune ca retailerul Stefanel vrea sa plece fizic din Ro.

Imagine atasata: bogd,maliu-01.mar.2021-001.jpg Imagine atasata: bogd,maliu-01.mar.2021-009.jpg

1

#3958 Useril este offline   Pablo 

• Membru activ
  • Postari: 3458
  • Inregistrat: 09 aprilie 20
  • Locatia:307220 Giroc, Zona Metropolitană Timișoara, Județul Timiș, Regiunea Vest
  • Interese:Proiecte, Construcții, Infrastructură și Investiții - legate de Municipiul Timișoara, Zona Metropolitană Timișoara & Polul de Creștere Timișoara, Zona Urbană Funcțională (ZUF) Timișoara, Județul Timiș, Regiunea de Dezvoltare Vest, Macroregiunea 4 - RO4 (NUTS 1), Euroregiunea DKMT și Banat

Postat 05 martie 2021 - 09:39

Coreenii de la My-K deschid primul magazin din România, la Iulius Town Timișoara/FOTO
0

#3959 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 09 martie 2021 - 13:53

O veste foarte buna pentru oras.

Citeaza

Gigantul Amazon se extinde cu trei birouri pe piaţa locală şi vrea să ajungă la 3.000 de angajaţi: „Deschidem noi birouri şi adăugăm încă 500 de locuri de muncă în Timişoara şi Iaşi.”

„Deschidem noi birouri şi adăugăm încă 500 de locuri de muncă în Timişoara şi Iaşi. În viitor, echipele noastre în creştere vor beneficia de clădiri de birouri moderne cu facilităţi de cea mai bună calitate. Suntem încântaţi că ne putem continua investiţiile în România şi mândri de impactul pe care îl avem în Timişoara, Iaşi şi Bucureşti”, a spus Octavian Tănase, General Manager în cadrul Amazon România.

Astfel, biroul din Timişoara, planificat să se deschidă în trimestrul al doilea al anului în curs (T2/2021), se va concentra pe linia Amazon Devices şi va fi locul unde se vor dezvolta şi lansa produse şi servicii inovatoare.

https://www.zf.ro/bu...hdl6Y1PHd_5rM6M

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 09 martie 2021 - 13:56

2

#3960 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 09 martie 2021 - 17:27

Eu nu vad niciunde scris ca vin in IT... asa bine pot veni si in vox, isho sau alte birouri clasa A+
0

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou