STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#3841 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 28 octombrie 2020 - 23:50

Ramane de vazut. Eu personal nu mai cred nimic de acum.

Daca Dascalu minte si a doua oara si pana la urma se adevereste ca nici in faza doua UBC0 nu se inalta la 155m atunci imaginea lui va fi grav patata. Nici un om cu scaun la cap nu o sa mai creada cand o sa faca reclame ca face turnuri cu nustiu cate etaje si proiecte cu nu stiu cate turnuri.

Era mai bine sa fi terminat UBC0. Mai 12 etaje nu era asa mare lucru. Isi salva si imaginea, veneau si mai multi clienti fiindca era mai atractiv decat ce e acum, totul era bine si frumos.
0

#3842 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Everywhere

Postat 29 octombrie 2020 - 00:22

Vezi postareafreeflow77, la 28 octombrie 2020 - 15:49, a spus:

Isho trolling:

Imagine postata

A disparut cumva postarea? Eu nu o mai gasesc la ei pe pagina.

Anyway, au inceput sa apara si comentarii la ei pe pagina de FB. Dupa parerea mea isi merita tot trolling-ul... Ar merge si ceva scaderi in actiuni si niste retrageri de chiriasi din UBC0, asa, doar de incalzire.
0

#3843 Useril este offline   GeorgeA. 

• Membru activ
  • Postari: 844
  • Inregistrat: 27 februarie 18

Postat 29 octombrie 2020 - 01:46

Nu se pot construi pe stoc birouri.
12 etaje în plus nu e chiar puțin.
Doar impozitul pe cladire nerezid.in proprietatea unei p.juridice e 1,3 la suta anual. Daca e proprietatea unei persoane fizice si tot e mult, 0,6 la sută.
(aia cu ap.in zona la mall, de le închiriază fraudulos platesc 0,08 la sută , nu la valoarea de piață , neapărat)
E ușor sa scoți pe booking un ap., altceva e să faci 30 mii sau 15 mii de mp.
0

#3844 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 29 octombrie 2020 - 08:09

Pe mine, cel putin, nu faza ca a ramas 'turnul' la 15 etaje ma dezgusta cel mai mult, ci faptul ca timp de 6-7 ani s-a batut cu caramida-n piept ca '...cel mai proiect...' , '...ca cea mai cladire...' ca dupa aceea sa vina si sa zica 'teapa cumetre...csf, n-ai csf...e criza, recesiune...'. Iar fata de alti investitori care au promis turnuri pe terenuri pe care inca cresc buruieni (vezi Tender, Alenia arena, poligrafie...) acesta a si 'spart sampania' la fundatie si la primele etaje, plin de reclame cu 'a inceput constructia', 'asa va arata privelistea' si alte cele. Probabil ca unii se gandesc "ok, asa si?", pai nu se face sa promiti si sa te lauzi, tu ca investitor care joaca acolo sus pe piata, lucruri pe care nu le poti realiza, mai ales dupa ce ai bagat in publicitate ce a auzit-o jumatate de continent.

(Edit) Am primit asta:
Imagine atasata: pozed-29.oct.2020-001.jpg

2

#3845 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 29 octombrie 2020 - 10:33

Vezi postareadan.s, la 28 octombrie 2020 - 23:09, a spus:

Vezi postareacodrut80, la 28 octombrie 2020 - 23:03, a spus:

Păi 100% e pt 155m... Doar au și spus de câți piloți au introdus pt aceasta înălțime.

Ai vazut documente sau te iei doar dupa ce au declarat? Numarul de piloti forati nu e relevant pentru inaltimea cladirii, la toate cladirile s-au forat un numar in functie de amprenta la sol, e relevanta adancimea lor.

Confirm și eu din sursă sigură că fundația structurii este realizată pentru P+27, având piloți forați la 40 m adâncime.
3

#3846 Useril este offline   ker 

• Membru activ

Postat 29 octombrie 2020 - 12:50

Vezi postareaMHN, la 29 octombrie 2020 - 10:33, a spus:

sursă sigură

care-i aia?
0

#3847 Useril este offline   Actual 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 107
  • Inregistrat: 28 iunie 18

Postat 29 octombrie 2020 - 13:52

Vezi postareadan.s, la 29 octombrie 2020 - 00:22, a spus:

A disparut cumva postarea? Eu nu o mai gasesc la ei pe pagina.

Anyway, au inceput sa apara si comentarii la ei pe pagina de FB. Dupa parerea mea isi merita tot trolling-ul... Ar merge si ceva scaderi in actiuni si niste retrageri de chiriasi din UBC0, asa, doar de incalzire.

postul a fost fake de la inceput, ISHO nu a publicat niciodata la ei pe fb acea poza cu UBC0, textul este publicat intr adevar iar ca si poza e un view de la etajul 20 de la blocul PD, poza a fost adaugata de cineva "binevoitor" ca sa manipuleze aici pe forum sau e preluata din alta parte, poate ne spune freeflow77 de unde o are sau daca el a produs-o :-)

aceasta este postarea originala Imagine atasata: Capture.JPG
-2

#3848 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 29 octombrie 2020 - 14:46

Vezi postareaker, la 29 octombrie 2020 - 12:50, a spus:

care-i aia?
Tu chiar crezi că se joacă cu PUZ-rile? A scos de 155m și 27e... A lucrat pe el vreun an( nu mai stau să mă gândesc cât...) Și acuma a scos de 15, și se tot joacă că ăla era fictiv, sau ce?! Nu merge chiar așa, hai să fim serioși.

Trimis de pe al meu motorola one vision folosind Tapatalk
0

#3849 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 29 octombrie 2020 - 15:19

Vezi postareaker, la 29 octombrie 2020 - 12:50, a spus:

care-i aia?

Ce pot să scriu aici?! Unul dintre șoferii direct implicați în proiect.
0

#3850 Useril este offline   dylan75 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 47
  • Inregistrat: 05 februarie 14

Postat 29 octombrie 2020 - 16:06

Un Response pe Facebook al celor de la Julius Mall
Ne bucură aprecierea proiectului UBC 0, un concept care va livra în continuare pe piață cea mai înaltă clădire de birouri din România. Dezvoltarea sa va fi în etape, pentru a pune mai repede la dispoziția chiriașilor spațiile office. Prima etapă presupune finalizarea până la 15 etaje, însă soluțiile tehnice identificate permit construcția ulterioară, astfel încât clădirea va putea fi ridicată până la cele 27 de etaje, cât va avea în total.
*********(*****
0

#3851 Useril este offline   Elphax 

• Membru activ
  • Postari: 1452
  • Inregistrat: 18 aprilie 15

Postat 30 octombrie 2020 - 09:18

sunt chiar curios cum inalti o cladire de acest gen care are un "core" cu lifturi si casa liftului deasupra ultimului etaj functional
1

#3852 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30204
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 30 octombrie 2020 - 10:00

Poti sa o faci in stiul celor americane, unde un lift deserveste un grup de nivele dupa care cobori si iei altul daca mergi mai sus/mai jos.
0

#3853 Useril este offline   sorinm 

• Membru activ
  • Postari: 159
  • Inregistrat: 30 aprilie 13

Postat 30 octombrie 2020 - 10:59

Daca ar mai fi existat cerere s-ar fi facut cele 27 de etaje. Vad perfect normala aceasta ajustare pentru situatia in care ne aflam. Piata s-a schimbat dramatic in ultimul an iar anul viitor nu poate sa fie mai bun decat acesta.
3

#3854 Useril este offline   ker 

• Membru activ

Postat 30 octombrie 2020 - 13:19

Pai conform Iulius cele 15 etaje construite pana acum sunt deja ocupate in masura de 90%.

Si cladirea nici nu e terminata.

Daca UBC0 chiar s-ar continua peste un an sau cat o fi, asta ar inseamna ca chiriasii care sunt deja in cladire trebuie sa plece pe perioada constructiei. Nu?

Daca da inseamna ca o probabil sa fie minciuna. Nu are nici un sens sa opresti terminarea cladirii ca sa bagi chiriasii cat mai repede, doar ca sa ii scoti iarasi ca sa continui constructia.

Eu zic ca e bullshit
0

#3855 Useril este offline   MariusQtr 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 13 aprilie 19

Postat 30 octombrie 2020 - 14:25

Nu trebuie sa scoti chiriasii ...
0

#3856 Useril este offline   freeflow77 

• Membru activ
  • Postari: 375
  • Inregistrat: 24 iulie 12

Postat 30 octombrie 2020 - 15:25

@Actual, ar fi de bun simt inainte sa afirmi ca postul e fake sau ca cineva manipuleaza sa intrebi sau macar sa iti faci documentarea cum trebuie.

Urmaresc pagina Isho pe Facebook, mi-a aparut postarea in news feed, mi s-a parut amuzant trolling-ul lor, l-am postat. Ulterior probabil cineva s-a sesizat de la Isho si au modificat postarea pt ca atacul sa nu fie atat de "direct". Nu ma intereseaza polemica celor 27 de etaje sau dezbaterile pro/contra Isho de pe topicul lor.

Iti recomand butonul "View edit history" de la postare ;) Intamplarea face ca Isho nu a sters vechea postare, doar a modificat-o, iar istoricul ramane.

Una au postat la 14:35, cu link-ul articolului de pe Adevarul pentru ca la fix o ora distanta sa stearga link-ul si sa adauge poza:

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de freeflow77: 30 octombrie 2020 - 15:27

4

#3857 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 31 octombrie 2020 - 21:06

Vezi postareaDoppler, la 26 octombrie 2020 - 21:03, a spus:

In Iulius Mall continua marirea suprafetei de inchiriat prin turnare de platforme betonate si inchideri de spatii deschise.

Poze de azi:
Imagine atasata: iul-31.oct.2020-001.jpg Imagine atasata: iul-31.oct.2020-002.jpg

Si au inceput sa monteze fier-betonul pentru al doilea etaj tehnic. Se si observa terminatiile de la fier beton pentru urmatorul nivel:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: iul-31.oct.2020-003.jpg
  • Imagine atasata: iul-31.oct.2020-004.jpg

4

#3858 Useril este offline   ker 

• Membru activ

Postat 01 noiembrie 2020 - 00:09

Ce te mai si chinui sa faci poze la UBC0. Pe mine nu ma mai incanta deloc cladirea.

Multumim de poze oricum.
0

#3859 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific

Postat 01 noiembrie 2020 - 00:48

De cand sunt pe forum mi-am facut datoria (cat am putut) de a va aduce la curent cu tot ce se intampla in oras (si nu numai), indiferent ce parere aveam de respectivul santier sau ce se facea/realiza pe el.
Momentan nu vreau sa mai comentez despre UBC0 (altele decat ce se poate observa pe parcurs la locul faptei), lucrurile (in opinia mea) sunt tare neclare iar Iulius nu face decat sa musamalizeze si sa evite alte declaratii pe acest subiect.
4

#3860 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 01 noiembrie 2020 - 02:19

Expozitie in Iulius Gardens. Frig, putina lume, putine persoane de la expozanti. Imagine postata

2

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 191
  • 192
  • 193
  • 194
  • 195
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou