STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#3781 Useril este offline   Calliope 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 138
  • Inregistrat: 07 februarie 16

Postat 25 octombrie 2020 - 09:24

Nu poate fi vorba de țeapă dacă fundația clădiri a fost construită pentru 155m, dar ne poate asigura cineva că e așa?

Aceasta postare a fost editata de Calliope: 25 octombrie 2020 - 09:29

1

#3782 Useril este offline   Seba76 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 249
  • Inregistrat: 11 noiembrie 19
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 25 octombrie 2020 - 11:18

“Proprietarul” e doar o marionetă,în spatele lui este BOR și o haită de foști securiști.Tot Iașul stie asta,așa se discută pe acolo.
0

#3783 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 25 octombrie 2020 - 11:21

Sa compari un investitor privat cu un parlamentar sau orice organ din cadrul statului e fundamental gresit. Investitorul isi investeste banii lui (fie personali sau credit contractat de el).

Legat de teapa din Iasi, nu ma pronunt pentru ca nu cunosc si oricum nu e foarte relevant cu ce se intampla in Timisoara. Aici s-a construit exact ce era in plan pana la UBC0 si nici aici nu stim toata povestea, avem un certificat de urbanism si speculam pe el.

Ii dau credit pentru ce a facut aici, pentru ca a transformat o groapa cu 2 antene intr-un ansamblu multifunctional la nivel occidental.

Chestia cu "e un tepar ca a zis si nu a facut exact ce a zis" (din nou vorbim de un privat care construieste pe terenul lui cu banii lui) e echivaletul unui copil razgaiat care urla "dar eu vreau" in magazin ca nu a primit jucaria dorita.

Sa stam sa il judecam ca de ce nu isi da dauna de cateva milioane de euro, in cazul in care nu se inchiriau pentru 1-2 ani cele 10 etaje, e echivalentul grasului samantar care gafaie pana la locul din tribuna si dupa urla ca jucatorii nu fug.

PS: si eu vreau sa avem cea mai inalta cladire si imi imaginam deja cum o sa fie la restaurantul de la ultimul etaj dar stiu si cat e de greu sa conduci un business.
PS2: Tepe au fost, din punctul meu de vedere, blocul Tender si spitalul regional (daca tot vorbim si de stat :) )

Aceasta postare a fost editata de Andu: 25 octombrie 2020 - 11:23

0

#3784 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 25 octombrie 2020 - 12:04

De ce să nu compar dacă a unii și alții sunt parșivi? Eu îi pot compara. Deși sper că o vor continua totuși pe viitor. Prea e lăsată cu multă posibilitate de a o continua.

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 25 octombrie 2020 - 12:06

0

#3785 Useril este offline   Andu 

• Membru activ
  • Postari: 192
  • Inregistrat: 22 iunie 17

Postat 25 octombrie 2020 - 12:18

Ori iti place doar sa te contrazici, ori nu ai capacitatea de a intelege. Lucratorii la stat sunt platiti din banii nostri si putem comenta pentru ca suntem indreptatiti, privatii fac ce vor cu banii lor atata timp cat o fac legal. Nu e parsiv, e om de afaceri si face cum crede mai bine cu banii lui.

Aceasta postare a fost editata de Andu: 25 octombrie 2020 - 12:22

0

#3786 Useril este offline   MariusQtr 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 13 aprilie 19

Postat 25 octombrie 2020 - 12:43

Codrut80 numai bine nu te mai chinui sa numeri etajele acum,ca ti-a dat “teapa” Dascalu.
1

#3787 Useril este offline   Calliope 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 25 octombrie 2020 - 12:44

Și eu spun că sunt mari șanse să se continue după criză dacă fundația e construită pentru 155m. Orașul e departe de a-și fi atins potențialul având în vedere că orașele de talia Timișoarei din vest au de cel puțin 5 ori mai multe spații office și încă cresc bine mersi. Piața de birouri nu se oprește niciodată. Acum să vedem în ce măsură ne va afecta criza.

Trimis de pe al meu M2006C3MNG folosind Tapatalk
0

#3788 Useril este offline   tmro 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 8
  • Inregistrat: 24 octombrie 20

Postat 25 octombrie 2020 - 12:45

Evident ca omul face ce vrea cu banii lui. Problema este ca de mai bine de 5 ani (nu mai retin cand s-a inceput acest proiect), s-a tot marsat pe aceasta cladire. La mall e plin de afise cu cea mai inalta cladire din Romania. S-au scris zeci de articole in presa pe aceasta tema. Iar acum ii schimba regimul de inaltime. Daca spunea de la inceput ca o face de 17 etaje, era ok. Asa, el nu mai este credibil. Iar in afaceri uneori e mai bine sa iesi pe minus intr-un anumit proiect, dar sa iti pastrezi imaginea. De exemplu, Umbrarescu pe lotul 4 de autostrada Lugoj-Deva cu siguranta a iesit in pierdere, dar acum are contracte de autostrazi de miliarde. Cine il va mai crede pe Dascalu cand va spune ca va face nu stiu ce turnuri in Bucuresti sau in alta parte? Toti vor zambi ironic. Daca era un simplu zvon, nu mai discutam, dar cand ceri certificat de urbanism si autorizatie de constructie pentru un alt regim de inaltime, deja nu mai pare o intentie, ci o decizie. Ii multumim lui Dascalu pentru ce a facut pana acum, dar asta nu inseamna ca nu suntem foarte dezamagiti pentru acest esec al lui. Probabil ca la un moment dat o asemenea cladire o va face altcineva, daca el nu a fost capabil.
4

#3789 Useril este offline   The Mechanic 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 1293
  • Inregistrat: 30 ianuarie 15
  • Sexul:masculin

Postat 25 octombrie 2020 - 13:37

Mai bine termina acum cladirea la cei 155m promisi decat sa inceapa alt santier peste X ani care ar provoca alt deranj, ar trebui sa plateasca din nou instalarea macaralelor, etc. Nu suntem nici la Cernobal ca sa stam in case non-stop. Viata trebuie sa mearga inainte , ca acest covid n-o sa dispara, o sa ajunga ceva banal precum o gripa, deci vor aparea medicamente si vaccinuri. Prea temator e acest Dascalu si cei care il consiliaza.
0

#3790 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 25 octombrie 2020 - 14:28

N-am mai fost aici pe forum de cateva saptamani. Acum aflu si eu de UBC0. Si vreau doar sa zic, ca ma Imagine postata pe Dascalu.

Un mincinos. Cum au spus si altii UBC0 a fost de la inceput o miniuna, menita doar sa atraga chiriasi.
0

#3791 Useril este offline   Sandro 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 10 septembrie 18

Postat 25 octombrie 2020 - 14:43

Salutare forumisti STPT!
Va urmaresc de multi ani,apreciez munca si dedicarea voastra.

Din punctul meu de vedere, nu exista scuza credibila pentru ceea ce face acest domn incheind cladirea la jumatate. Cred cu tarie ca aceasta decizie are mai degraba legatura cu ce s-a intamplat politic pe plan local, decat cu pandemia/ criza economica.
0

#3792 Useril este offline   St150 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 18 septembrie 19

Postat 25 octombrie 2020 - 15:48

Salutari la toata lumea.

Aceasta postare a fost editata de St150: 25 octombrie 2020 - 16:08

1

#3793 Useril este offline   St150 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 28
  • Inregistrat: 18 septembrie 19

Postat 25 octombrie 2020 - 16:03

Din pacate baieti, azi am trecut prin zona si m-am uitat atent la cladire, pana acum se lucra pe laterale si asa se ridica cladirea usor, usor. Astazi am vazut ca baietii lucrau pe mijlocul cladirii ceea ce ma duce cu gandul la cele 2 etaje tehnice din pozele de deasupra, iar parerea mea proprie este ca nu se vai mai continua constructia intr-un viitor apropiat. Imi pare rau ca doar atat se poate in oras la noi momentan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de St150: 25 octombrie 2020 - 16:08

0

#3794 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 25 octombrie 2020 - 16:10

Vezi postareaMariusQtr, la 25 octombrie 2020 - 12:43, a spus:

Codrut80 numai bine nu te mai chinui sa numeri etajele acum,ca ti-a dat “teapa” Dascalu.
:))))))))) Ești tare de tot! Daaaa să ști... Acuma le număr mai ușor. :))))) Râd cu lacrimi.
Insfarsit ker, nu mă lași singur.... Am scris km despre UBC 0 de se luau colegii de noi, si m-a făcut MariusQtr să râd de nu mai pot. Dar te susțin în ce ai spus! Clar! :))

Trimis de pe al meu motorola one vision folosind Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 25 octombrie 2020 - 16:15

0

#3795 Useril este offline   Zoltan Cs 

• Membru activ
  • Postari: 291
  • Inregistrat: 04 februarie 15

Postat 25 octombrie 2020 - 16:12

Vezi postareaSandro, la 25 octombrie 2020 - 14:43, a spus:

Cred cu tarie ca aceasta decizie are mai degraba legatura cu ce s-a intamplat politic pe plan local, decat cu pandemia/ criza economica.

Serios?

Hai explica-ne... Eu sunt tare curios cum vine asta
2

#3796 Useril este offline   MariusQtr 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 64
  • Inregistrat: 13 aprilie 19

Postat 25 octombrie 2020 - 16:45

Dascalu ii cu BOR,securistii,etc.Usr-Plus sunt proeuropeni,nu? :)))
0

#3797 Useril este offline   Calliope 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 25 octombrie 2020 - 17:06

Fiți serioși. Vorbim de o investiție privată, nu una de stat. Sper sa vină cu un comunicat oficial. Deocamdată doar presupunem că e legat de criză, dar poate fi și o greșeală tehnica, sau poate chiar o replanificare a întregului ansamblu, și să vedem clădirea inclusa in etapă a doua, într-un loc diferit.

Trimis de pe al meu M2006C3MNG folosind Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de Calliope: 25 octombrie 2020 - 17:10

0

#3798 Useril este offline   Sandro 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 10 septembrie 18

Postat 25 octombrie 2020 - 17:16

Salutare!

Nu am sustinut ca detin adevarul absolut. Ma bazez pe niste detalii si informatii puse cap la cap doar.
0

#3799 Useril este offline   Bogdi94 

• Membru activ
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 25 octombrie 2020 - 18:04

Daca nu vor abea un comunicat oficial inseamna ca nu o vor mai extinde si nu doresc publicitatea negativa.
0

#3800 Useril este offline   Norberth 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 10 iulie 20

Postat 25 octombrie 2020 - 18:24

Vezi postareaAndu, la 25 octombrie 2020 - 12:18, a spus:

Ori iti place doar sa te contrazici, ori nu ai capacitatea de a intelege. Lucratorii la stat sunt platiti din banii nostri si putem comenta pentru ca suntem indreptatiti, privatii fac ce vor cu banii lor atata timp cat o fac legal. Nu e parsiv, e om de afaceri si face cum crede mai bine cu banii lui.

Corect pana la un punct. Banii sunt ai investitorului, si nu poate fi obligat sa construiasca obiective care ii genereaza pierderi. In acelasi timp, in contextul in care Dascalu incearca sa obtina moca/ieftin terenul de langa Romexpo pentru un complex major in Bucuresti, aceasta modificare din scurt ar trebui sa fie un argument major pentru a se acorda concesiunea altcuiva. Poate un investitor strain, cu resurse mai consistente.
3

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou