STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#361 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10599
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 13 aprilie 2014 - 13:20

Parcarea cu plata este utila DOAR clientilor Auchan pentru ca:

- cam o ora si ceva dureaza daca mergi la cumparaturi fara sa te grabesti
- sigur valoarea cumparaturilor depaseste 50 lei
- mergi cu cosul pina la masina

De cind cu extinderea Auchan, trebuie sa isi recupereze investitia cit mai repede si au crescut preturile. Decizie stupida si sinucigasa, clientii vor putea sa gaseasca magazine mai apropiate si mai ieftine.

Premiul de la fiecare tombola este suportat de chiriasii din Mall. Si nu spun ca fac acest lucru platind chirie. La Craciun, Paste sau orice alta tombola Iulius Mall trimite o factura separata chiriasilor in care incaseaza o taxa de marketingu' lui Peste...

Automatizari pentru irigatii:

Imagine atasata: Iulius Mall - 2014.04.13 - 1.jpg Imagine atasata: Iulius Mall - 2014.04.13 - 2.jpg
0

#362 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 13 aprilie 2014 - 14:16

Aveti exemple sau dovezi in sensul scumpirii preturilor de catre Auchan ?
0

#363 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30203
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 13 aprilie 2014 - 16:52

Eu stiu doar ca sunt mai mari decat in fostul Real. :(
1

#364 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 13 aprilie 2014 - 17:12

Hai sa nu amestecam borcanele...

In ultimele 3 postari am impresia ca s-a discutat de sarite ba de Auchan din mall, ba celelate. Eu inca sunt de parerea ca Auchan din mall, este altfel decat celelalte.

@Doppler, cu extindere te referi la Iulius Mall prin extinderea cu Auchan, sau la Auchan cu achizitia Real? Si care preturi?
0

#365 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 13 aprilie 2014 - 17:30

Confirm ca la Auchan Iulius Mall s-au marit preturile fata de acum 2-3 luni, la unele produse din urmatoarele categorii (pe care le gasesc in continuare la pret mai mic la Kaufland Dumbravita, sa zicem):
- anumite fructe, legume si zarzavaturi
- unele tipuri de scutece
- anumite dulciuri
- unele tipuri de cafea
- anumite iaurturi degresate
- unele marci de hartie igienica
- unele tipuri de detergenti
- o anumita marca de pasta de dinti

Cam la astea m-am uitat eu.
Nu este exclus ca alte produse din alte categorii sa se fi ieftinit, insa eu nu am remarcat.
0

#366 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 13 aprilie 2014 - 19:24

Cu toate ca este vorba de Iulius Mall in topic, am scris de Auchan ca are preturi mai mari decit inainte de a achizitiona Real, cind era mai iefin decit celelalte magazine.

In general nu prea retin preturile dar sa zicem:

Salam Sinaia, in Auchan este 6 lei, in Kauland 5 lei, adica in A e cu 20% mai scump.
Sunca afumata feliata din Germania, ambalate la vid, probabil felii imperfecte (considerate rebuturi), inainte era 6 lei, acum circa 10 lei, pretul in continuare este ok.
Hirtia igienica Zewa 3 straturi acum e circa 16 lei atit in Auchan cit si in Kauland, inainte in Auchan puteai sa o gasesti la circa 12-14 lei.
Sint produse sub marca Auchan care sint si bune si convenabile ca pret, de exemplu conservele de Ton, in jur de 5 lei.
0

#367 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 14 aprilie 2014 - 10:34

Ce ziceti de asta?

Citeaza

Parcarea subterana de la mall Timisoara este gratis! Langa centrul comercial se ridica o noua parcare. Vezi cate locuri vor fi!

Opinia Timisoarei
0

#368 Useril este offline   cstm 

• Membru activ
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 14 ianuarie 14

Postat 14 aprilie 2014 - 11:03

Cand sa introdus taxa, multi spuneau ca se va renunta la ea in viitorul apropiat, cand vor observa ca isi pierd clienti. :Facepalm_emote_gif:
Spre uimirea mea, sa renuntat mai repede decat s-ar fi asteptat oricine.

Oameni au inceput sa se obisnuiasca cu sistemul, si parcarea era tot mai folosita.
Sper doar sa lase acel contor al locurilor de parcare si semafoarele, ca o modalitate de a evita aglomerarea

Oricum e bine ca vom avea un nou subiect de discutie legata de infrastructura, adica noua parcare supraterana care se va construi.
0

#369 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 aprilie 2014 - 12:07

Eram sigur ca vor renunta curand la sistem, prost gandit de la inceput, nu avea sanse de supravietuire. Am dat exemplul de la Bratislava (Aupark) unde o camera citea automat numarul si iti elibera un tichet cu acesta marcat pe el. La iesire, il introduceai in consola barierei si puteai pleca fara sa platesti un ban, daca nu depaseai timpul alocat (3 ore in orele de varf si nelimitat dupa ora 21 (parca)). De platit, platea toata lumea care depasea termenul, indiferent daca a cumparat sau doar si-a clatit ochii. :)
Daca aveam asa ceva, parcarea ar fi fost utilizata 100%, dar in limita a 3 ore, eliminandu-se automat aceasta problema si se si incasau bani de la cei care doreau sa stea mi mult, eliminandu-se complicatiile cu bonul, suma, spalatul masinii, etc.
0

#370 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 14 aprilie 2014 - 13:14

Vezi postareacstm, la 14 aprilie 2014 - 11:03, a spus:

Cand sa introdus taxa, multi spuneau ca se va renunta la ea in viitorul apropiat, cand vor observa ca isi pierd clienti. :Facepalm_emote_gif:
Spre uimirea mea, sa renuntat mai repede decat s-ar fi asteptat oricine.

Oameni au inceput sa se obisnuiasca cu sistemul, si parcarea era tot mai folosita.
Sper doar sa lase acel contor al locurilor de parcare si semafoarele, ca o modalitate de a evita aglomerarea

Oricum e bine ca vom avea un nou subiect de discutie legata de infrastructura, adica noua parcare supraterana care se va construi.

Renuntarea la taxa e cu adevarat o mare greseala!
Din ce in ce mai multi clienti au inceput sa se obisnuiasca sa parcheze in zona cu plata pentru ca in acest mod gaseau repede loc.
Oamenii s-au obisnuit cu ideea ca avantajul costa.

Daca nu se vor inchide barierele cand se va ajunge la capacitatea maxima si vor fi din nou caile de acces arhipline de masini parcate, eu voi merge din ce in ce mai rar in acest mall.
Idiotii!
1

#371 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Postari: 10295
  • Sexul:nespecificat

Postat 14 aprilie 2014 - 14:56

Puteau sa lase zona albastra fara taxa si zona portocalie cu taxa. Decat sa ma invart in cerc zeci de minute pentru un loc, mai bine prefer sa platesc pentru un loc garantat liber.
2

#372 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 aprilie 2014 - 18:26

Hmm... Cum spuneam, nu parchez acolo niciodata, dar toti pe care-i stiu si o utilizau pentru Auchan, spuneau ca renunta si se orienteaza catre alte magazine. (acum, probabil vor reveni asupra deciziei) Nu le convenea sistemul, chiar daca cumparau si aveau bon pentru asta. La urma-urmei, e treaba lor (a administratorilor) si cum au gandit-o asa o au.
0

#373 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 14 aprilie 2014 - 21:41

Prostia este ca nu au avut nicio strategie. Au schimbat deja de cateva ori regulile (100 ron - o ora, apoi 50 ron - o ora, apoi 50 ron - 2 ore). Ca si client, nimeni nu se gandeste efectiv la suma care este de plata cat la faptul ca trebuie sa se grabeasca pentru ca totul sa fie "ca inainte".

Cel mai probabil, decizia este impusa de Auchan care si-a vazut afacerile afectate. Restul chiriasilor au cel mai probabil aceeasi problema. Ma gandesc de exemplu la Cinemacity unde platesti cam 20% din pretul biletului, pentru parcare.

PS: nu sunt convins ca aceasta decizie nu este de fapt una temporara, de Paste - ramane de vazut.
PPS: poate nu vizitez eu destul de des mall-ul dar in rarele mele vizite erau in jur de 350 - 400 locuri libere (n-am mai gasit nr total dar parca tin minte un 470 locuri de toate). Nu cred ca s-a obisnuit lumea. Eventual cu gasitul unui loc in parcarea supraterana.
PPPS: Nu era oare suficienta o limitare a timpului de stationare gratuita iar depasirea taxata? Rezultatele cred ca ar fi fost mult mai bune
0

#374 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 14 aprilie 2014 - 21:48

Vezi postareaShhhh, la 14 aprilie 2014 - 21:41, a spus:

PPPS: Nu era oare suficienta o limitare a timpului de stationare gratuita iar depasirea taxata? Rezultatele cred ca ar fi fost mult mai bune

Asta spuneam si eu. 3 ore gratis si restul se plateste, chiar daca ai cumparat marfa de trebuie sa o transporti cu camionul. Reguli simple, usor de pus in practica. (fara bonuri, verificari, stampile, etc)
1

#375 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 14 aprilie 2014 - 23:36

Cum nu colind Mall-ul, merg doar pentru Auchan, parcarea goala a inceput sa imi placa. Chiar si daca parcarea nu ar fi gratuita (pentru cumpaturi de peste 50 lei) ar fi mai ieftin decit drumul pina la celelalte Auchan-uri.
1

#376 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 15 aprilie 2014 - 08:38

Pai depinde pe langa care Auchan locuiesti...Mie mi-e mai ieftina deplasarea la Auchan-Sud decat la Auchan-Mall...(Iulius Mall)... :naughty1:
0

#377 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 16 aprilie 2014 - 03:45

Vezi postareaShhhh, la 14 aprilie 2014 - 21:41, a spus:

PS: nu sunt convins ca aceasta decizie nu este de fapt una temporara, de Paste - ramane de vazut.
PPS: poate nu vizitez eu destul de des mall-ul dar in rarele mele vizite erau in jur de 350 - 400 locuri libere (n-am mai gasit nr total dar parca tin minte un 470 locuri de toate). Nu cred ca s-a obisnuit lumea. Eventual cu gasitul unui loc in parcarea supraterana.

Am vazut ca au acoperit cu pungi negre echipamentele de eliberare/citire a ticheteleor de la intrare/iesire, precum si automatele de plata. Deci poate fi o decizie temporara.
Numarul de locuri din parcarile acoperite D1 si D2 este de aproximativ 900 - 1000.
Am vazut intr-o dimineata scris pe afisaj: 870 de locuri libere!

Una peste alta, barierele de la D2 au disparut, deci nicio posibilitatea de a restrictiona automat accesul cand parcarea va fi plina.
Parca vad iar plin de chiusapteuri si icscinciuri atarnand intreaga ziulica prin parcare si plin de masini pe caile de acces in weekend.
Treaba celor ce le permit!
1

#378 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 18 aprilie 2014 - 15:56

La Auchan Sud masinile parcau chiar si la Praktiker, nu vreau sa stiu cum e acum la Iulius Mall in parcarea gratuita... :no:

Deci noua parcare ar putea sa nu fie lipita de cladirea Iulius Mall:

Citeaza

1195/15.04.2014

SC IULIUS RESIDENTIAL TIMISOARA SRL

DEMETRIADE nr.1

obtinere AC - Constructii pentru servicii - Construire parcare supraetajata in regim D+P+4E cu pasarela pe teren proprietate

1207/17.04.2014

SC IULIUS MALL TIMISOARA SRL

DEMETRIADE nr.1

obtinere AC - Constructii pentru comert - Modificari exterioare la cladire existenta , construire pasarela pe teren proprietate

cu primaria tm
0

#379 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 18 aprilie 2014 - 16:46

Azi la ora 13, in parcarea acoperita se afisau 0 locuri, iar afara situatia era tot cam asa, adica cam 0 locuri libere
0

#380 Useril este offline   cstm 

• Membru activ
  • Postari: 400
  • Inregistrat: 14 ianuarie 14

Postat 18 aprilie 2014 - 17:22

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 18 aprilie 2014 - 16:46, a spus:

Azi la ora 13, in parcarea acoperita se afisau 0 locuri, iar afara situatia era tot cam asa, adica cam 0 locuri libere

Deci e bine ca sa pastrat totusi acel contor.
Acum depinde foarte multe de cat de civilizati (si neignoranti) sunt oameni, adica odata ce vor vedea 0 locuri atunci sa nu se mai inghesuie si ei, ci sa caute parcare in alta parte.
Bine ar fi ca numaratoare sa mearga si in partea de minus (negativ), sa se poata vedea cati se mai inghesui desi stiu ca nu mai sunt locuri :eusa_think:
1

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou