STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#341 Useril este offline   Chagall 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10295
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:nespecificat

Postat 15 februarie 2014 - 23:24

Vezi postareaalex_ba, la 15 februarie 2014 - 18:07, a spus:

De astazi s-a schimbat regulamentul de parcare: de acum la 50 ron se acorda 1 ora gratis !

Si daca te duci la infocentru cu un bon de 200RON, primesti 4 ore gratis, sau doar una?
0

#342 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 16 februarie 2014 - 01:42

Haha..ce l-au facut pe ala cu Audi Q7 :D
0

#343 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 16 februarie 2014 - 01:50

Q5. Si vedeti domnii mei ca se paote face curatenie si ordine daca se vrea? De ce in oras nu se poate, iar aici da? Pai sa dea fratilor toata sandramaua in carca unui privat, si sa vedeti voi blocari de roti si ridicari de masini... (banuiesc ca legal nu prea este posibili....)
0

#344 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09
  • Locatia:Timisoara

Postat 16 februarie 2014 - 01:56

Ca fapt divers, nu stiu cat de legal e sa-ti blocheze rotile o firma de paza ...
Nu am nimic inpotriva acestui lucru, din partea mea sa-i blocheze pe toti care se cred mai superiori fata de alti...
0

#345 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6118
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 16 februarie 2014 - 08:05

Este foarte legal sa-ti fie blocate rotile, atat timp cat tu prin faptul ca accesezi serviciile unui domeniu privat, practic consimti ca esti de acord si aderi la regulamentul de functionare al acelui domeniu. Iar regulamentul iti este adus la cunostinta inainte de a beneficia de servicii, evident.

Referitor la modificarea cuantumului necesar acordarii discount-ului, de la 100 de lei la 50 de lei, din partea mea, prima ora poate fi acordata gratuit chiar si neconditionat, insa fara diminuarea efortului depus de catre administratori pentru desfasurarea in bune conditii a activitatii, pentru respectarea ordinii si a regulamentului de functionare fara "discriminari" pe baza de pile, cunostinte si relatii.

@ Doppler, nu-mi dau seama din imaginile tale cate locuri erau libere, la ora 12.
Pe la ora 13:30, sambata, am vazut ca erau 190 de locuri neocupate, iar pe la ora 19:30 am vazut afisata valoarea 220.

@ Chagall, doar 1 ora, indiferent cati multiplii de 50 de lei ai pe chitanta/factura.
0

#346 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 16 februarie 2014 - 09:35

:up_arow: Am incercat sa se vada dar nu a iesit in poze. Erau 250 si ceva de locuri libere. Totusi m-am mirat ca era trafic intens dinspre parcare.
0

#347 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 16 februarie 2014 - 19:19

Din filmuletul tau am vazut ca blocajul era in parcarea exterioara.
0

#348 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 16 februarie 2014 - 22:11

Nu neaparat din cauza celor care cautau un loc de parcare, tot timpul a existat coada la iesirea din parcare.
0

#349 Useril este offline   niko 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 18
  • Inregistrat: 13 noiembrie 09

Postat 17 februarie 2014 - 14:36

Vezi postareaDoppler, la 16 februarie 2014 - 22:11, a spus:

Nu neaparat din cauza celor care cautau un loc de parcare, tot timpul a existat coada la iesirea din parcare.

Eu am fost vineri in jurul orei 18 la mall. Intratul in parcare foarte decent, gasit loc de parcare aproape de rampa Auchan. Peste o ora platesc parcarea, 2 lei (aveam cumparaturi < 100 ron) si vreau sa ies cand supriza, toata parcarea (atat nivelul -1 cat si -2) era blocata. Dupa peste 20 de minute de stat a inceput sa se miste... se pare ca sunt destui care nu-si valideaza parcarea si pur si simplu blocheaza bariera.
Acum eu inteleg ca mai sunt si aiuriti, dar ce e inadmisibil pt o parcare asa de mare e numarul de porti de iesire. Din ce imi amintesc de afara, cand ai parcare cu plata ai 2 porti alaturate astfel incat daca dai de un dop sa te poti re-ruta si sa iesi, nu sa ramai blocat ca sobolanii...
5

#350 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 17 februarie 2014 - 16:39

La Iulius Mall parcarea nu a fost proiectata ca o parcare cu plata.
0

#351 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 17 februarie 2014 - 16:47

Vezi postareaDoppler, la 17 februarie 2014 - 16:39, a spus:

La Iulius Mall parcarea nu a fost proiectata ca o parcare cu plata.

Cred ca daca s-ar inversa sensurile si ar face intrarea in partea cu Starbucks iar iesirea in fata la Galeria 1 s-ar descongestiona. Asa cum e, pur si simplu se face dop in zona Starbucks din cauza intersectarii sensurilor de circulatie. Nu mai pun la socoteala si nesimtitii care parcheaza pe toate bordurile ocupand oprice spatiu de refugiu.
3

#352 Useril este offline   alex_ba 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 13
  • Inregistrat: 14 mai 13

Postat 26 februarie 2014 - 14:54

O noua modificare: la 50 ron primesti 2 ore gratis ! Valabil doar la cumparaturi de la Auchan !!!
3

#353 Useril este offline   Doppler 

• Moderator

Postat 27 februarie 2014 - 18:49

:up_arow: Am vazut anuntul la casa de marcat. Se poate rezolva discountul la casa de marcat?

Citeaza

454/20.02.2014

SC IULIUS MALL TIMISOARA SRL

DEMETRIADE nr.1

obtinere AC- Constructii pt. telecomunicatii- Reamplasare pilon multifunctional ( pilon antene) si amplasare doua sheltere pe teren proprietate

cu - primaria tm

0

#354 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 28 februarie 2014 - 08:08

Pe site-ul Iulius Mall TM scrie ca deocamdata doar la Centrul Info Auchan.
0

#355 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 28 februarie 2014 - 22:19

Am aflat din anumite surse ca incasarile Auchan Iulius Mall TM au scazut in luna Februarie 2014 aproape la jumatate fata de luna Februarie 2013, motivele cele mai importante parand a fi:
- deschiderea Auchan TM Sud
- introducerea platii in parcarea subterana, cea situata fix sub hipermarket
De aceea a aparut noua modificare ce ofera gratuitate 2 ore clientilor Auchan, care fac achizitii de minim 50 de lei.
Iar in Auchan Iulius Mall au fost cateva zile discount-uri insemnate: banane la 1 leu/Kg, pui rotisat la 10 lei/Kg, etc...

Una peste alta, daca este adevarata scaderea incasarilor, sunt curios la anume se asteapta managementul Auchan dupa transformarea real,- Nord in Auchan Nord... :)
0

#356 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30167
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 28 februarie 2014 - 23:30

Sincer, nu pricep nici acum de ce a plecat Real. Nu vad nicio imbunatatire dupa venirea Auchan in locatia respective, pentru mine ca client.
0

#357 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 28 februarie 2014 - 23:36

Scriam la inceputul anului urmatorul mesaj:

Vezi postareaShhhh, la 04 ianuarie 2014 - 23:20, a spus:

[...]
Cat despre mutarea Auchan din mall, avem aici doua puncte de vedere. Pe de-o parte Iulius Mall ar putea decide ca e mai profitabil sa construiasca galerii decat sa inchirieze unui hypermarket. Pierderea vizitatorilor Auchan nu cred ca ar afecta prea mult restul magazinelor din mall. Mai mult, cred ca ar exista posibilitatea construirii unui nivel intermediar lucru care ar putea dubla veniturile. Ca in orice situatie, se va face un calcul cost/beneficiu astfel ca, indiferent cat de mare ar fi "averea" cheltuita pentru modernizare, ea se va face daca "se merita".
De cealalta parte ar fi Auchan care e clar ca nu si-ar dori pierderea unei clientele in favoarea supermarketurilor din zona (Kaufland/Lidl).
O solutie de compromis ar fi pastrarea unui mini-Auchan. S-ar putea ca aceasta solutie sa fie de fapt eficienta pentru ambele parti daca se constata o scadere dramatica a vizitatorilor Auchan dupa deschiderea celorlalte doua magazine.

Deloc de neglijat ar fi impactul complexului Dermatina asupra real Sud. Dupa cum ziceam, acea zona va deveni destul de izolata daca vor exista aceleasi servicii in oras.

Pentru amatorii de scenarita, parcarea cu plata putea fi pusa pentru a reduce clientii Auchan si a-i determina in acest fel sa paraseasca mallul din proprie initiativa, in loc sa fie dati afara (costuri asumate de mall prin contract?).

Mai credibil este faptul ca, preturile in crestere practicate de Auchan dupa crearea "monopolului" respectiv costul suplimentar cu parcarea, ar putea determina clientii in cautarea pretului cel mai bun sa se orienteze catre alte magazine din zona.
0

#358 Useril este offline   Shhhh 

• Membru activ
  • Postari: 1022
  • Inregistrat: 10 mai 12

Postat 13 aprilie 2014 - 09:08

Din ciclul "sa radem cu Iulius Mall". Baietii astia imi aduc aminte de nea Robu cu insistenta lui in prostie, chiar si atunci cand era evidenta.

Citeaza

POPULAR DE PAȘTE

Anul acesta, te invităm să fii "Popular de Paște"! Pentru că doar așa poți câștiga Noul Ford Fiesta...
[...]
Ce câștigi dacă ești "Popular de Paște"?
[...]
poți câștiga 1 din cele 100 vouchere de parcare gratuită în Parcarea Subterană Iulius Mall Timișoara, oferite zilnic primilor 100 de clienți care cumpără de minim 150 Lei de la hipermarketul Auchan din Iulius Mall Timișoara!
[...]

mall
0

#359 Useril este offline   sbogdan 

• Membru activ
  • Postari: 386
  • Inregistrat: 11 august 11

Postat 13 aprilie 2014 - 12:23

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 28 februarie 2014 - 23:30, a spus:

Sincer, nu pricep nici acum de ce a plecat Real. Nu vad nicio imbunatatire dupa venirea Auchan in locatia respective, pentru mine ca client.

Ooo...cum nu ? Daca inainte erau deschise vesnic 3-5 case maxim in tot Real-ul , acum sunt deschise mai mult de jumate.
Am fost sambata dimineata la Auchan Nord si erau cel putin 20 case deschise. Nu a trebuit sa astept deloc la coada.
Cand era Real-ul, chiar si cand erau clienti multi in magazin erau putine case deschise. Trebuia sa astepti la cozi mari de multe ori.
2

#360 Useril este offline   mile 

• Moderator
  • Postari: 10862
  • Inregistrat: 08 octombrie 08
  • Locatia:Regiunea Banat
  • Interese:Navigatia pe Bega, tramvaie si firobuze

Postat 13 aprilie 2014 - 12:49

Orice "minune" tine 3 zile, la noi...

Poate va aduceti aminte de momentul cand s-a deschis primul Kaufland in Timisoara (Gh. Lazar)...La fiecare casierita era atasata inca o persoana (tot de sex feminin) care-ti punea cumparaturile in pungute (gratuite)...Dupa 3 zile, de atunci incoace, ati mai vazut asa ceva?...Eu NU!...
1

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou