codrut80, la 22 martie 2018 - 23:33, a spus:
Ești din Oradea Bogdane ?! Ce mă tot întrebi? Te-ai atacat? Ma obosești. In toate sensurile e mai mica ca Timișoara! Nu poți compara Timișoara cu Oradea. Nu vă place? Mergeți de unde ați venit. Mergeți unde e mai bine. Dar toți veniți unde e mai prost. Sunteți culmea! Și ar trebui să oprim această discuție, deoarece este deviată de la subiectul topicului.
Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk
Bun. De acord ca a deviat discutia de la topic. Vreau doar sa exprim un punct de vedere care e personal si pentru care imi cer scuze colegilor daca poluez topicul. Suntem oameni si discutam..asta e scopul forumului..nu e tribuna PCR de unde aducem laude si osanale genialului carmaci. Nu sunt din Oradea, nu sunt nici din Bocsig...sunt a 4-a generatie de timisoreni dar chestia asta nu o consider a fi un merit personal. Mi se pare o tampenie suprema chestia cu mandrii ca suntem romani mandrii ca avem doi ochi, mandrii ca nu mergem in carucior de invalizi. NU e un merit, e un joc al sortii ca nu ne-am nascut in Siria sau nu suntem Doamne fereste cu neputiinte fizice. Nu ne alegem familia neamul sau forma fizica. Conteaza si putem fi mandri de ceea ce realizam personal, cu mintea, cu constiinta si puterea noastra. Imi pari un om inteligent si imi pare rau ca rezonezi la mesajul acum la moda...nu va place plecati de unde ati venit...Cum ziceam in cazul meu eu de aici am venit..deci aici e casa mea...casa pe care doresc sa o simt camin nu azil. Daca am criticat niste lucruri inseamna ca din punctul meu de vedere se puteau face mai bine, dar asta e o parere absolut personala nu un adevar de credinta.. Daca se face ceva bine in acest oras voi fi primul care sa aprecieze asta. Dar cand e mult facut la misto si pe banuti grei e o problema grava. Ati vazut ca nu se doreste buget participativ...doar EL decide ce e bine. ok. atunci sa isi asume si criticile. Oradea ARE cladiri splendid renovate...noi NU. Ti se pare ca e bine? Uite o cladire reabilitata "la meserie" e cea din Piata Traian..cladirea inalta de pe colt cu alimentara la parter. Arata IMPECABIL dupa multi ani de la reabilitarea care a fost facuta cu ajutori de specialitate in restaurarea din partea germanilor...dar de catre fosta administratie care nu a facut nimic...deci nu pomenim despre chestia asta....Daca va uitati si termopanele de la magazinele de la parter sunt cu tamplarie din lemn nu pvc pus la hale si buticuri...
Minunatele si superbele Armonii sunt reabilitarea batranicilor aduse pe barba si obrazul fostei administratii care nu a facut nimic...cand era asa simplu sa desfiinteze tramvaiul dupa model Constanta si sa ne umple cu dube ceea ce se incearca acum cand transportul electric nu e o prioritate.
Am simtit la propriu disconfortul creat cand s-a reabilitat si linia de tramvai si infrastructura strazilor din centru vechi si de pe Kogalniceanu..mergeam zilnic prin santier cu gramezi de moloz si noroi..dar a fost o lucrare necesara si care uite ca dupa atatia ani nu necesita interventii ulterioare...spre deosebire de santierul de pe Sagului care e asfaltat tot la 6 luni..sa se vada "ca se face ceva in forta"
Inca o data scuze pt off topic. E doar un punct personal de vedere, si consider ca unul din drepturile FUNDAMENTALE castigate in decembrie 89 e libertatea de opinie si libertatea cuvantului. Am fost in acele zile fierbinti si istorice in multimea care inainte de 22 decembrie cand eram oras proscris a scandat LIBERTATE..nimeni nu striga mancare sau caldura....
Asadar nu pot fi de acord cu sloganul PSD cui nu i place sa plece. Cui nu ii place sa SCHIMBE ceea ce e gresit si prost facut pe bani multi!. Daca hotii se simt incomodati sa plece ei...fara despagubiri pentru zilele de puscarie.