STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#2381 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2382
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 22 martie 2018 - 17:15

Vezi postareacodrut80, la 22 martie 2018 - 16:43, a spus:

Care e mai mic Oradea sau TM?

Mai mic in ce sens? Suprafata a localitatii? Calitatea realizarilor? Aroganta gaunoasa? Promisiuni concretizate? Sau lucruri facute chiar daca au fost promise sau nu? Numar de tramvaie low floor? Criteriile sunt multe...
0

#2382 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30216
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 22 martie 2018 - 22:07

Daca cereai o comparatie intre Cluj si Timisoara, era mai simplu: al lor e mic (Boc), al nostru mare. :D
1

#2383 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 22 martie 2018 - 23:33

Vezi postareaBogdanTm, la 22 martie 2018 - 17:15, a spus:

Mai mic in ce sens? Suprafata a localitatii? Calitatea realizarilor? Aroganta gaunoasa? Promisiuni concretizate? Sau lucruri facute chiar daca au fost promise sau nu? Numar de tramvaie low floor? Criteriile sunt multe...
Ești din Oradea Bogdane ?! Ce mă tot întrebi? Te-ai atacat? Ma obosești. In toate sensurile e mai mica ca Timișoara! Nu poți compara Timișoara cu Oradea. Nu vă place? Mergeți de unde ați venit. Mergeți unde e mai bine. Dar toți veniți unde e mai prost. Sunteți culmea! Și ar trebui să oprim această discuție, deoarece este deviată de la subiectul topicului.

Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 22 martie 2018 - 23:54

-2

#2384 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2382
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 23 martie 2018 - 07:44

Vezi postareacodrut80, la 22 martie 2018 - 23:33, a spus:

Ești din Oradea Bogdane ?! Ce mă tot întrebi? Te-ai atacat? Ma obosești. In toate sensurile e mai mica ca Timișoara! Nu poți compara Timișoara cu Oradea. Nu vă place? Mergeți de unde ați venit. Mergeți unde e mai bine. Dar toți veniți unde e mai prost. Sunteți culmea! Și ar trebui să oprim această discuție, deoarece este deviată de la subiectul topicului.

Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk

Bun. De acord ca a deviat discutia de la topic. Vreau doar sa exprim un punct de vedere care e personal si pentru care imi cer scuze colegilor daca poluez topicul. Suntem oameni si discutam..asta e scopul forumului..nu e tribuna PCR de unde aducem laude si osanale genialului carmaci. Nu sunt din Oradea, nu sunt nici din Bocsig...sunt a 4-a generatie de timisoreni dar chestia asta nu o consider a fi un merit personal. Mi se pare o tampenie suprema chestia cu mandrii ca suntem romani mandrii ca avem doi ochi, mandrii ca nu mergem in carucior de invalizi. NU e un merit, e un joc al sortii ca nu ne-am nascut in Siria sau nu suntem Doamne fereste cu neputiinte fizice. Nu ne alegem familia neamul sau forma fizica. Conteaza si putem fi mandri de ceea ce realizam personal, cu mintea, cu constiinta si puterea noastra. Imi pari un om inteligent si imi pare rau ca rezonezi la mesajul acum la moda...nu va place plecati de unde ati venit...Cum ziceam in cazul meu eu de aici am venit..deci aici e casa mea...casa pe care doresc sa o simt camin nu azil. Daca am criticat niste lucruri inseamna ca din punctul meu de vedere se puteau face mai bine, dar asta e o parere absolut personala nu un adevar de credinta.. Daca se face ceva bine in acest oras voi fi primul care sa aprecieze asta. Dar cand e mult facut la misto si pe banuti grei e o problema grava. Ati vazut ca nu se doreste buget participativ...doar EL decide ce e bine. ok. atunci sa isi asume si criticile. Oradea ARE cladiri splendid renovate...noi NU. Ti se pare ca e bine? Uite o cladire reabilitata "la meserie" e cea din Piata Traian..cladirea inalta de pe colt cu alimentara la parter. Arata IMPECABIL dupa multi ani de la reabilitarea care a fost facuta cu ajutori de specialitate in restaurarea din partea germanilor...dar de catre fosta administratie care nu a facut nimic...deci nu pomenim despre chestia asta....Daca va uitati si termopanele de la magazinele de la parter sunt cu tamplarie din lemn nu pvc pus la hale si buticuri...
Minunatele si superbele Armonii sunt reabilitarea batranicilor aduse pe barba si obrazul fostei administratii care nu a facut nimic...cand era asa simplu sa desfiinteze tramvaiul dupa model Constanta si sa ne umple cu dube ceea ce se incearca acum cand transportul electric nu e o prioritate.
Am simtit la propriu disconfortul creat cand s-a reabilitat si linia de tramvai si infrastructura strazilor din centru vechi si de pe Kogalniceanu..mergeam zilnic prin santier cu gramezi de moloz si noroi..dar a fost o lucrare necesara si care uite ca dupa atatia ani nu necesita interventii ulterioare...spre deosebire de santierul de pe Sagului care e asfaltat tot la 6 luni..sa se vada "ca se face ceva in forta"
Inca o data scuze pt off topic. E doar un punct personal de vedere, si consider ca unul din drepturile FUNDAMENTALE castigate in decembrie 89 e libertatea de opinie si libertatea cuvantului. Am fost in acele zile fierbinti si istorice in multimea care inainte de 22 decembrie cand eram oras proscris a scandat LIBERTATE..nimeni nu striga mancare sau caldura....

Asadar nu pot fi de acord cu sloganul PSD cui nu i place sa plece. Cui nu ii place sa SCHIMBE ceea ce e gresit si prost facut pe bani multi!. Daca hotii se simt incomodati sa plece ei...fara despagubiri pentru zilele de puscarie.
9

#2385 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 6130
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 23 martie 2018 - 10:06

Dacă discuția offtopic Oradea vs Timișoara se oprește aici, din respect pentru timpul și efortul depus pentru redactarea mesajelor postate, nu le șterg și nici nu le mut în Flame.
Altfel, delete sau move.
1

#2386 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 23 martie 2018 - 10:15

Vezi postareaBogdanTm, la 23 martie 2018 - 07:44, a spus:

Bun. De acord ca a deviat discutia de la topic. Vreau doar sa exprim un punct de vedere care e personal si pentru care imi cer scuze colegilor daca poluez topicul. Suntem oameni si discutam..asta e scopul forumului..nu e tribuna PCR de unde aducem laude si osanale genialului carmaci

Îmi place ce spui. In principiu gândim la fel. Am dedus că ești din Oradea deoarece ai multe gusturi pozitive doar pt Oradea. Si prin faptul că sunt sătul (asta e starea mea), de laudele proprii, nu din partea ta, ci la modul general, despre Cluj și Oradea. Multe laude cu înțepături spre Timișoara, de aici se deduce ofticarea. Pă, intr-un fel, dacă nu îți place într-un loc, logic că apare întrebarea: de ce stai in acel loc? Îmi cer scuze daca te-am înțeles greșit. Sper să punem punct aici, fiindcă nu suntem pe topicul care trebuie... Să ai o zi faină!

Vezi postareaMHN, la 23 martie 2018 - 10:06, a spus:

Dacă discuția offtopic Oradea vs Timișoara se oprește aici, din respect pentru timpul și efortul depus pentru redactarea mesajelor postate, nu le șterg și nici nu le mut în Flame.
Altfel, delete sau move.
Ok. De acord cu tine. Eu am încheiat. Am vrut să-i mai fac o precizare, cu care să închei discuția.
1

#2387 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 24 martie 2018 - 13:13

Am văzut certurile alea inutile, așa ca și în Iași, nici în Timișoara, arhitectura clădirilor UBC nu sunt cine știe ce, de fapt sunt cam învechite, dar prin ce o să surprindă asamblul o să fie prin acel parc și cum o să fie el în mijlocul acestor mici turnuri și zgârie nori, dar și prin curățenia și profesionalismul cu care este întreținut.

UBC 3 începe după ce termină clădirea pe care au început s-o construiască acuma?

Aceasta postare a fost editata de Tihomir: 24 martie 2018 - 13:15

1

#2388 Useril este offline   Zoltan Szogyenyi 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 19 martie 17

Postat 24 martie 2018 - 14:45

Conform site-ul lor:

http://openville.ro/...%C4%82DIRI.html

"De asemenea, în perioada următoare vor începe lucrările de construcţie la o nouă clădire, cea de-a patra, cu o suprafaţă de 50.000 mp. Aceasta va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România, cu 155 metri înălţime şi 27 de etaje."

UBC 3 cred ca este cladirea care se construieste acum, cladirea cea mai inalta, la care cred ca te referi tu, se numeste UBC 0.
1

#2389 Useril este offline   kenezz 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 22 martie 18
  • Locatia:satchinez

Postat 24 martie 2018 - 21:42

Bine v-am gasit!
Sunt nou pe aici si va urmaresc cu interes.
5

#2390 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 24 martie 2018 - 21:53

:welcome_2:
0

#2391 Useril este offline   kenezz 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 22 martie 18
  • Locatia:satchinez

Postat 24 martie 2018 - 22:04

La cladirea UBC0 inaltimea de 155m este cu tot cu acea antena sau este alt proiect (fara antena)?
0

#2392 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 24 martie 2018 - 22:14

In primul rand Imagine postata, si asteptam productivitate

In al doilea rand, initial antena avea 15 m si inaltimea totala era calculata cu tot cu antena. Insa de atunci s-au mai vehiculat 3 randari, cea finala se vrea o surpriza.
O randare din PUZ a UBC3 si UBC0:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: fghdyj.jpg

1

#2393 Useril este offline   Tihomir 

• Membru activ
  • Postari: 173
  • Inregistrat: 11 iulie 14

Postat 24 martie 2018 - 22:35

Îmi place mai mult varianta fără antenă, chiar dacă e clădire mai mică.
Acuma să vedem și a3a randare, poate o să avem ceva mai spectaculos. UBC 0 chiar o să aibe 100 de metri?

Aceasta postare a fost editata de Tihomir: 24 martie 2018 - 22:35

0

#2394 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 24 martie 2018 - 22:39

Nu cred ca stie cineva raspunsul din ce date avem acum. Personal la 27+3 nivele si un 4.4 metri pe nivel normal(fara atriu care e mai inalt) cred ca va fi cu antena. Eu aproximez la 135-140 fara antena. Dar poate are cineva infoematii din interior.
1

#2395 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 24 martie 2018 - 22:48

Si personal intre 155 de metri si un design slab si 140 de metri si un design bun prefer varianta 2
1

#2396 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 24 martie 2018 - 22:51

Ei acuma vor sa aibe 155 fara antena, doar prima varianta era cu antena.
Cele 3 variante la care ('cica') s-a renuntat:
Imagine atasata: Office-Openville-UBC0.jpg Imagine atasata: Openville - 2017.03.07 - 10.jpg Imagine atasata: openville_timisoara_2-551.jpg
4

#2397 Useril este offline   Ivan 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 79
  • Inregistrat: 24 octombrie 17
  • Locatia:Solingen, DE

Postat 25 martie 2018 - 13:54

ieri am observat ca in spatele parcarii de viz-a-viz de UBC2, langa Galeria 1, dupa ruine, sunt plantatii zeci de copaci noi, crescuti, similari cu cei de langa platforma Timcon.
Se stie daca si acel teren este alu Openville sau ce planuri sunt acolo?

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: Clipboard02.jpg

0

#2398 Useril este offline   Bogdi94 

• Membru activ
  • Postari: 323
  • Inregistrat: 04 ianuarie 09

Postat 25 martie 2018 - 14:23

Ar fi bine ca zona respectiva sa fie si ea revitalizata in viitor. Nu pot sa nu remarc ce bine arata in randari la opneville cimitirul ala. Oare gandesc prea fantezist daca se va muta cimitirul si in locul lui s-ar dezvolta cladiri/ spatiu verde? :D
1

#2399 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 25 martie 2018 - 20:43

Nu se va intampla... In plus, e bun sa aduca aminte celor din birourile de lux ca totul e trecator. :rad_masa:
5

#2400 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10602
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 25 martie 2018 - 21:30

Vezi postareaIvan, la 25 martie 2018 - 13:54, a spus:

ieri am observat ca in spatele parcarii de viz-a-viz de UBC2, langa Galeria 1, dupa ruine, sunt plantatii zeci de copaci noi, crescuti, similari cu cei de langa platforma Timcon.
Se stie daca si acel teren este alu Openville sau ce planuri sunt acolo?

Citeaza

Aproximativ 350 de arbori din totalul celor 1.000 care vor înfrumuseţa parcul celui mai mare proiect mixt din vestul ţării au fost plantaţi temporar, în vecinătate, pentru a se aclimatiza. Zona verde din ansamblul Openville va fi cel mai mare parc suspendat din ţară, urmând a fi amenajat, în acest an, peste viitoarea parcare subterană a proiectului. Majoritatea arborilor au înălţimi mari şi vor impresiona publicul prin dimensiuni, forma coroanelor şi coloritul frunzelor în diferite perioade ale sezonului de vegetaţie. Printre aceştia se numără: fagi pendulari şi piramidali, stejari, duzi, platani, castani, brazi, tei, carpeni de tip spalier sau cu formă piramidală, pruni ornamentali şi diverse varietăţi de arţar, magnolii şi alte specii spectaculoase.

Arborii au fost achiziţionaţi de la pepiniere din nordul Italiei şi au fost aduşi la Timişoara cu transporturi speciale. Din noiembrie 2017 şi până în prezent, aproximativ 260 de tiruri au fost descărcate în ansamblul Openville. Unii copaci au înălţimi de până la 12 metri şi câteva tone în greutate, astfel că, datorită dimensiunilor impresionante, într-un tir pot încăpea chiar şi doar doi arbori.

....

Observator de timis
2

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122