STP Timișoara Forum: Iulius Town - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Iulius Town Business & Retail (Faza1-in constructie, Faza2-in proiectare) Evaluare topic: ****- 5 Voturi

#2361 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 18 martie 2018 - 09:57

Parcarea pare finalizata se stie cam pe cand o vor da in utilizare ?

Trimis de pe al meu SM-A300F folosind Tapatalk
0

#2362 Useril este offline   Lupul 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 106
  • Inregistrat: 22 iunie 16

Postat 18 martie 2018 - 14:58

O inaugureaza cu mare intarziere in mod sigur :)

Pe aici erau colegi care sperau ca o inaugureaza in Decembrie 2017.

In 20 Februarie erau articole ca o sa fie inaugurata in curand:
Linkul meu

Mie personal imi e cam groaza sa ma duc la mall din cauza parcarii. Dar sunt sigur ca sunt multi la care le place sa se invarta 5-10-15 minute sa "prinda" un loc de parcare :)

Aceasta postare a fost editata de Lupul: 18 martie 2018 - 15:00

2

#2363 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 19 martie 2018 - 10:51

Localuri ce se vor deschide in Openville, anuntate in ultimele luni.

Citeaza

Restaurantul Fenice Mediterranean & Lebanese va fi situat în clădirea de birouri UBC 3 și va avea o suprafață impresionantă, de 1.400 mp, dispusă pe trei niveluri (demisol, parter și etajul 1) din imobilul care va fi inaugurat până la finele anului. Aici, clienții se vor răsfăța cu delicii culinare apetisante, într-un ambient relaxant, cu elemente de design oriental.

Imagine postata

Citeaza

Una dintre cele mai spectaculoase locaţii va fi cea a brandului Manufaktura by Doncafé, o combinație aparte între coffee shop, bistro şi restaurant. Din septembrie, la parterul clădirii UBC 1.

Imagine postata

https://www.facebook.com/OpenvilleTM/

Citeaza

Openville aduce la Timișoara un nou concept de berărie restaurant, Czech In. Noua unitate va fi deschisă la parterul celei de-a treia clădiri din ansamblul mixt omonim din orașul de pe Bega.
Czech In va aduce mai aproape de publicul din Timișoara atmosfera berăriilor pragheze. Conceptul nou se diferențiază de restul unităților similare prin faptul că va oferi o experiență plină de gust dincolo de savoarea berii, prin detalii ce țin de ambient, meniuri special create de un chef, preparate care completează gustul celor patru sortimente Staropramen, dar și prin evenimente și concerte live.

Imagine postata

http://www.tion.ro/c...ragheze/1998475

O sa fie din ce in ce mai greu pt cei ce au afaceri in centru. Pentru ca centrul arata cum arata si cei ce au cladiri istorice in care pot inchiria spatii, poate o sa inteleaga cand o sa le plece chiriasii din lipsa de clienti, ca tb sa si le puna la punct pentru a atrage mai multi oameni. Si primaria tb sa puna la punct iluminatul public in centru, ca e o lumina nelumina, nu stiu cum sa-i zic, plus sa-l curete, sa puna niste cosuri de gunoi cu scrumiere, sa faca bai, parcari etc. Deci toata lumea are de lucru.

Aceasta postare a fost editata de DanielT: 19 martie 2018 - 11:06

7

#2364 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13
  • Sexul:masculin
  • Locatia:Timisoara

Postat 19 martie 2018 - 19:08

Vezi postareaCristiPC, la 16 martie 2018 - 15:45, a spus:

Ar fi interesant de vazut niste imagini luate cu o drona cu stadiul actual a tot ce inseamna Openville.

Luate de aici: https://www.facebook...80343242027147/
Nu stiu cand au filmat Imagine postata

Imagine postata Imagine postata Imagine postata
11

#2365 Useril este offline   timis2 

• Membru activ
  • Postari: 690
  • Inregistrat: 20 octombrie 08

Postat 19 martie 2018 - 20:00

Cu riscul de a fi acuzat de blasfemie dar acest Openville este singurul lucru din Timisoara a in ultimii ani? daca ar fi sa comparam cu Oradea sa zicem ca e aproape de noi si e la moda acuma.Au descoperit ziaristii Oradea.

UBC in sus UBC in jos, asta e tot desi privind de sus nu e nimic special, arata ca UMT-ul de pe vremuri, adica hale, hale si o cladire mare administrativa.Doar ca la UMT era/este un dreptunghi aici e un triunghi.
-4

#2366 Useril este offline   ioio_viola 

• Membru activ
  • Postari: 1453
  • Inregistrat: 17 septembrie 15

Postat 19 martie 2018 - 20:16

Parcul va schimba mult imaginea ansamblului. Acum ce pretentii sa ai de la niste cladiri?

Aceasta postare a fost editata de ioio_viola: 19 martie 2018 - 20:16

0

#2367 Useril este offline   th3lurker 

• Membru activ
  • Postari: 487
  • Inregistrat: 11 decembrie 13

Postat 19 martie 2018 - 20:19

Vezi postareatimis2, la 19 martie 2018 - 20:00, a spus:

Cu riscul de a fi acuzat de blasfemie dar acest Openville este singurul lucru din Timisoara a in ultimii ani? daca ar fi sa comparam cu Oradea sa zicem ca e aproape de noi si e la moda acuma.Au descoperit ziaristii Oradea.

UBC in sus UBC in jos, asta e tot desi privind de sus nu e nimic special, arata ca UMT-ul de pe vremuri, adica hale, hale si o cladire mare administrativa.Doar ca la UMT era/este un dreptunghi aici e un triunghi.

Pai mai sunt si alte proiecte, plimba-te pe threadurile de pe subforumul din care face parte si threadul acesta.
3

#2368 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 19 martie 2018 - 23:41

Oradea nu are nimic comparabil cu Openville. Nici Cluj care e ridicat in slavi pentru motive care eu dupa 2 ani inca incerc sa le gasesc

Aceasta postare a fost editata de ker: 19 martie 2018 - 23:41

5

#2369 Useril este offline   BogdanTm 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 2382
  • Inregistrat: 06 septembrie 08
  • Interese:trenurile, calatoriile,sahul

Postat 20 martie 2018 - 07:26

Legat de cei cu spatii comerciale in centru vor veni oricum vremuri grele pentru ei... daca incepe "reabilitarea" pietei victoriei..clar le pune la pamant business ul pentru cel putin 2 ani..cum s-a intamplat si cu magazinele din zona Sinaia cand au fost reabilitate liniile de tramvai si infrastructura in zona. In acest timp oamenii se invata cu noul loc..si greu ii mai aduci inapoi.. Mai ales daca in noile localuri vor fi conditii ok si se invata sa vina lumea "buna" adica cei cu bani...celor din centru cu toata reabilitarea cladirilor le va ramane sa deschida magazine de haine..si eventual magazine de bijuterii si parfumuri.. daca mai deschide Mega Image pe Republicii...mergem in centru sa cumparam cartofi si faina la oferta...

In continuare ma mira ca nu a avut nici un investitor serios ideea sa deschida o cofetarie cu adevarat premium, cu preturi pe masura, dar si cu produse de calitate exceptionala.. FARA imbinarea cu terasa/bar..doar dulciuri de calitate..ceai si cafea facute in mod profesional...nu la automat....inghetata care sa nu fie in lazi si la cupa ...ceva precum era pe vremuri inainte de cutremrul din 1977 cofetaria Nestor din Bucuresti...sau Capsa...cafeaua sa poata fi servita la ibric si facuta la nisip, ceaiul sa nu fie facut din pliculete de la supermarket...adevarat cafeaua sau ceaiul sa coste 5 euro ceasca..dar sa fie la standardele de calitate si de servire din Viena ...automat prin pret selectezi clientela..iar prin calitate atragi oamenii care apreciaza si isi permit astfel de lucruri...
Si inca o problema...eu inteleg sufleteste ca porumbeii sunt un fel de simbol al orasului si al pietei operei...dar Dumnezeule...sa stai linistit la masa la terasa Timisoreana...si sa te trezesti cu porumbelul pe masa cum iti ciuguleste din mancare sau serveste resturile din celelalte farfurii care nu au ajuns inca in bucatarie....e chiar creepy...ca sa nu mai zic sa mergi la plimbare pe Corso si sa fi "decorat" pe haina cu gainat... nici nu vreau sa imi imaginez cata mizerie e in podurile cladirilor din acea piata....
Copilasii sunt entuziasmati de pasari si mereu sunt adorabili sa ii privesti cum se joaca cu ele...dar imblanzirea excesiva a porumbeilor (ca doar saracii s-au invatat si cu sunetul gloantelor acum cativa zeci de ani) ajunge in latura cealalta...cand fenomenele meteo ii agita biologic deja trebuie tu ca si trecator sa te feresti de zborul lor...aduce deja a film de Hitchcock "the birds"...

Vezi postareaker, la 19 martie 2018 - 23:41, a spus:

Oradea nu are nimic comparabil cu Openville. Nici Cluj care e ridicat in slavi pentru motive care eu dupa 2 ani inca incerc sa le gasesc

Clujul STIE sa isi faca expunere mediatica...a inteles ca poti vinde orice daca promovezi...
https://www.libertat...-napoca-2184175

Cand Clujul este in revista Vogue...Timisoara apare in Monitorul primariei tiparit pe banii nostri...cu poza vizionarului si faptuitorului pe fiecare pagina a fituicii...
Uimitor dar restul europenilor nu citesc Monitorul...(poate ii vine ideea sa tocam 2-3 milioane de euro si sa il distribuim la scara europeana)...sa vada si vesticii ce decenii de impliniri marete traim noi... :uimit2: poate baga la cap si comunele din Olanda si satele din Franta cum sa isi faca metrou si sa se dezvolte in forta... :rad:
6

#2370 Useril este offline   DanielT 

• Membru activ
  • Postari: 1535
  • Inregistrat: 06 aprilie 17

Postat 20 martie 2018 - 15:35

Ma gandeam zilele astea, cat de tare ar fi sa reuseasca sa aduca Hard Rock Cafe in Openville. :beer2: :clap2:
3

#2371 Useril este offline   RB93 

• Membru activ
  • Postari: 298
  • Inregistrat: 16 noiembrie 13

Postat 20 martie 2018 - 16:29

@BogdanTM: Strict legat de partea cu inghetata, mie imi place mult cea de la Il gelato Bruno din P-ta Victoriei. Am observat ca o fac ei acolo, chiar daca din prafuri cred, dar oricum are gust bun.

Aceasta postare a fost editata de RB93: 20 martie 2018 - 16:29

3

#2372 Useril este offline   Bobby 

• Membru activ
  • Postari: 1199
  • Inregistrat: 14 iulie 09

Postat 20 martie 2018 - 22:52

Mie nu-mi place cum au modificat intersectia de acolo. Primaria a cedat teren catre grupul Iulius ?

Asa arata inainte cu 2 benzi spre C. Aradului si 2 spre Lipovei. Eu zic ca se circula mai bine decat acum , avand in vedere "S"-ul ala din fata de la Emag.

Imagine atasata: 20.03.jpg
0

#2373 Useril este offline   Marcu 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 42
  • Inregistrat: 18 mai 17

Postat 21 martie 2018 - 08:29

Vezi postareaBobby, la 20 martie 2018 - 22:52, a spus:

Mie nu-mi place cum au modificat intersectia de acolo. Primaria a cedat teren catre grupul Iulius ?

Asa arata inainte cu 2 benzi spre C. Aradului si 2 spre Lipovei. Eu zic ca se circula mai bine decat acum , avand in vedere "S"-ul ala din fata de la Emag.

Atasament 20.03.jpg

Nu cred ca primaria a cedat terenul catre Openville, ci mai degraba, Openville a amenajat (pe bani proprii) suprafata primariei. Pe undeva o astfel de instrainare ar fi un abuz (cred)

Pe Geoportal cel putin Iulius Group nu figureaza a fi proprietarul acelui teren

Imagine atasata: openville geoportal.jpg
4

#2374 Useril este offline   dan.s 

• Membru onorific
  • Grup: Membru onorific
  • Postari: 4388
  • Inregistrat: 11 septembrie 15
  • Locatia:Everywhere

Postat 21 martie 2018 - 17:24

Vezi postareaiepurasu, la 19 martie 2018 - 13:21, a spus:

Stie cineva din ce considerente s-a mutat statia E2 din zona Iulius Mall, pe sensul spre Selgros ? ...

Eu m-as fi asteptat ca doar E6 sa opreasca acolo, asa acesta sta in statia mare, incurcand putin (sau putin mai mut).
Azi:

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-007.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-008.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-009.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-010.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-011.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-012.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-013.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-014.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-015.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-016.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-017.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-018.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-019.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-020.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-021.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-022.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-023.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-024.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-025.jpg
  • Imagine atasata: iopv,jiu-21.mar.2018-026.jpg

11

#2375 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 21 martie 2018 - 22:27

Ghiveci pt pomi si flori ?

sau acvariu de pesti :)

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de udar: 21 martie 2018 - 22:30

3

#2376 Useril este offline   ker 

• Membru activ
  • Postari: 434
  • Inregistrat: 18 septembrie 15

Postat 22 martie 2018 - 03:52

Vezi postareaCristiPC, la 16 martie 2018 - 15:45, a spus:

Ar fi interesant de vazut niste imagini luate cu o drona cu stadiul actual a tot ce inseamna Openville.

Ar fi fain. Eu personal vreau de cand lumea sa vad o filmare a UBC1 paralel cu centrul bancar ASIROM filmat cu drona ca sa imi dau seama de diferenta de inaltime ca sa aflu cat de mare e UBC1 si (UBC2), findca de la nivelul solului imaginea e distorsionata.
Pana acum am ajuns la concluzia ca ambele UBC au ecivalentul a 16 etaje de bloc de apartamente, dar pana nu se vede din drona de la nivelul acoperisurilor cladirilor nu se stie exact.

Aceasta postare a fost editata de ker: 22 martie 2018 - 03:53

0

#2377 Useril este offline   TM90CBA 

• Membru activ
  • Postari: 215
  • Inregistrat: 25 septembrie 15

Postat 22 martie 2018 - 09:52

Vezi postareatimis2, la 19 martie 2018 - 20:00, a spus:

Cred ca ar trebui sa asteptam finalizarea proiectului. Apoi putem trage concluziile.

Vezi postareaBobby, la 20 martie 2018 - 22:52, a spus:

Atasament 20.03.jpg

Cei mai castigati sunt pietonii, in cazul schimbarii. Cei care ieseau de la mall. Iar eu cred ca este un mare plus. Acum din cauza S-ului nu mai pot soferii sa accelereze? Foarte bine. Sa circule prudent, pentru ca v-a fi o zona aglomerta.
1

#2378 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 22 martie 2018 - 14:41

Vezi postareaTM90CBA, la 22 martie 2018 - 09:52, a spus:

Cred ca ar trebui sa asteptam finalizarea proiectului. Apoi putem trage concluziile.

Cei mai castigati sunt pietonii, in cazul schimbarii. Cei care ieseau de la mall. Iar eu cred ca este un mare plus. Acum din cauza S-ului nu mai pot soferii sa accelereze? Foarte bine. Sa circule prudent, pentru ca v-a fi o zona aglomerta.
Ofticarea și inferioritatea (din cauza careia apere complexarea) îi ,,atinge" pe mulți, când e vorba de Timișoara. Dar ce e așa oau in Oradea asta?! Ști zicala: lauda de sine nu miroase a bine; și la pomul lăudat să nu te duci cu sacu. La ei clădirile, nu sunt sub formă de dreptunghiuri și triunghiuri? La ei sunt sub formă de cercuri. Altora poate le plac anumite figuri geometrice. E vorba și de gusturi la urma urmei, că doar nu ești tu, etalonul mondial. Dar na..., ofticarea vorbește aici. Eu știu și invers..., păreri. Și atunci...? Ști pechinezul ăla care se dă la dulău...

Trimis de pe al meu X4_Soul_Style folosind Tapatalk

Aceasta postare a fost editata de codrut80: 22 martie 2018 - 14:59

1

#2379 Useril este offline   nabucodonosor19 

• Membru activ
  • Postari: 816
  • Inregistrat: 11 mai 16

Postat 22 martie 2018 - 15:50

Vezi postareacodrut80, la 22 martie 2018 - 14:41, a spus:

Ofticarea și inferioritatea (din cauza careia apere complexarea) îi ,,atinge" pe mulți, când e vorba de Timișoara. Dar ce e așa oau in Oradea asta?! Ști zicala: lauda de sine nu miroase a bine; și la pomul lăudat să nu te duci cu sacu. La ei clădirile, nu sunt sub formă de dreptunghiuri și triunghiuri? La ei sunt sub formă de cercuri. Altora poate le plac anumite figuri geometrice. E vorba și de gusturi la urma urmei, că doar nu ești tu, etalonul mondial. Dar na..., ofticarea vorbește aici. Eu știu și invers..., păreri. Și atunci...? Ști pechinezul ăla care se dă la dulău...

Codrut, nu am inteles pe cine critici de fapt, pe timisoreni sau pe oradeni? Pe bune ca nu am inteles, nu fac baza...
2

#2380 Useril este offline   codrut80 

• Membru activ
  • Postari: 441
  • Inregistrat: 12 martie 16

Postat 22 martie 2018 - 16:43

Vezi postareanabucodonosor19, la 22 martie 2018 - 15:50, a spus:

Codrut, nu am inteles pe cine critici de fapt, pe timisoreni sau pe oradeni? Pe bune ca nu am inteles, nu fac baza...
Păi logic, ofticarea vine din partea celui care critică, sau căruia nu-i place de cineva. Am și spus: ce e așa oau in Oradea asta atât de lăudată? Și care e pechinezul? Care e mai mic Oradea sau TM? Puteai deduce ușor.

0

Arata acest topic

• (221 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • Ultima »