Imi pare rau ca sunt

insa daca veni vorba, nu ma pot abtine...Sper ca voi fi inteles...
alex_19, la 22 octombrie 2016 - 13:16, a spus:
Nu încercam să arat că sunt deștept sau că mi-a venit mie primul ideea. E destul de comun ca doi oameni să vină cu idei asemăntoare. Mai degrabă, mă bucur că sunt destui cei care au și ei același idei care ar aduce un plus orașului.
Traseul inelar ar putea fi o idee, însă aș miza mai mult pe un sistem
Vest - Est și Nord - Sud cu un punct de întalnire. Astfel s-ar deservi și nordul orasului.
Numai ca până atunci voi fi probabil la vârsta pensionării.
Ceea ce am "visat" eu, este realizabil cu investiții minime (la scara de care vorbim) și ar putea fi gata liniștit până în 2021 spre exemplu.
Cum sunt eu acuma, asteptand realizarea viselor inca din tinerete...

...Unele (cateva) s-au realizat dupa ... 40 de ani...de asteptare...

...
mile, la 22 octombrie 2016 - 13:21, a spus:
Este undeva postata si o harta cu segmentul de cale ferata ce-ar trebui facut/construit de la CF spre Lipova pana la aeroport. Este vorba de aprox 1,5 km,...
MNU, la 22 octombrie 2016 - 16:17, a spus:
O sa radeti... eu chiar am scris acum cativa ani catre CJT cu o propunere asemanatoare cu cele de mai sus. Tot la statiile Timisoara 700 si Iulius Mall m-am gandit si eu. Am primit doar un raspuns de complezenta de la unul dintre vice-presedinti si... atat.
Ce e mai trist e faptul ca, desi atatia ne-am gandit la ideea asta, si e atat de evidenta, autoritatile nu misca un deget sa imbunatateasca legaturile cu periferia si in acest mod.
Iata am regasit unele din "harti" din care reies si distantele...

Iar pentru inchiderea circuitului ar fi nevoie de vreo 3 km de linie noua pe traseu nou in zona Ghiroda...Cu verde este insemnat traseul existent la aceasta ora, un traseu industrial care poate fi reabilitat in traseu de S-bahn...
Si iata cum mall-urile (Iulius Mall, TSC, TM Centrum) ar putea aduna zeci de mii de clienti/cetateni din intregul oras in mod masiv si simultan...