STP Timișoara Forum: Linia Expres 3 - STP Timișoara Forum

Salt la continut

Imagine postata
  • (31 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Linia Expres 3 Evaluare topic: -----

#501 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30166
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Sexul:masculin
  • Locatia:RATT

Postat 21 septembrie 2017 - 19:19

Nu sunt soferi, dar si circulatia e una infernala, total iesita din comun zilele astea.
0

#502 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 21 septembrie 2017 - 22:09

Eu sunt tare curios cat va mai tine scuza asta cu nu sunt soferi, si cand se va face ceva in privinta asta...
0

#503 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 21 septembrie 2017 - 23:08

Solutia ar fi munca fortata, luatul cu arcanul... :D Acum serios, cum sa fortezi pe cineva sa vina sa iti presteze o munca pe care nimeni nu o doreste? Nici salarii fabuloase nu prea vad cum s-ar putea oferii, altele decat unele ce sa se incadreze in limitele rezonabilului.
0

#504 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 22 septembrie 2017 - 00:11

Nimeni nu cere bombe...
Salarii decente, conditii de munca normale, si alte beneficii decente. Iar daca nu merge, sa-si dea demisia conducerea, si sa se inceapa cu o coala curata.
0

#505 Useril este offline   Corina 19 

• Membru începător
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 19 mai 17

Postat 22 septembrie 2017 - 14:23

Ieri chiar nu era trafic si nu e prima dats cand nu ajunge cel de ora 6. S-a scos? Intre orele 5 si 7 nu circula deloc? Intelegem si trafic, vreme etc.
Pentru cei care depindem de ruta aceasta e crunt...avand in vedere ca e singurul care circula pe ruta gara-apiculturilor...
0

#506 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10593
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 22 septembrie 2017 - 15:04

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 21 septembrie 2017 - 23:08, a spus:

Solutia ar fi munca fortata, luatul cu arcanul... :D Acum serios, cum sa fortezi pe cineva sa vina sa iti presteze o munca pe care nimeni nu o doreste? Nici salarii fabuloase nu prea vad cum s-ar putea oferii, altele decat unele ce sa se incadreze in limitele rezonabilului.

As spune ca solutia este militarizarea dar nu mai exista soldati luati cu arcanul si platiti doar cu mincare. Imagine postata

Offtopic: sa vedem ce o sa se intimple cind angajatii institutului militar cantacuzino o sa se pensioneze la 50 de ani.
0

#507 Useril este offline   Visor 

• Moderator
  • Postari: 8421
  • Inregistrat: 09 martie 08
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:STPT, Trenuri, Fotografia, Desenul, PC

Postat 22 septembrie 2017 - 15:20

Mi-a spus cineva ca inainte de revolutie era de asemenea criza de conducatori Tv/Tb/Ab si s-a luat hotararea ca oamenii din birouri (personalul TESA), cei care erau apti de a conduce, sa efectueze cam 3 zile pe saptamana munca de conducator, restul zilelor la munca de birou. S-a inceput scolarizarea acestora, dar a venit revolutia '89 si s-a renuntat apoi la aceasta actiune. S-a si redus apoi mult numarul garniturilor din traseu, din cauza ca a scazut si numarul calatorilor.
1

#508 Useril este offline   Demoiselle 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Postari: 25
  • Inregistrat: 06 decembrie 13

Postat 22 septembrie 2017 - 15:26

Cel de la 17:56 nu mai ajunge la 17:56 nici daca zboara, e penibil de-a dreptul. Ajunge la 18:15-18:20 sau nu vine deloc. E petrecere in statie cand ajunge cu "doar" 10 minute intarziere. :plang:
0

#509 Useril este offline   Corina 19 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 4
  • Inregistrat: 19 mai 17

Postat 02 octombrie 2017 - 17:26

Cam asa... nu stiu ce se intampla cu cel de 6. Macar sa se anunte ca nu mai vine... e bataie de jos sa stai cate o ora in statie, aplicatia se reactualizeaza cand e ora sa ajunga.
.
0

#510 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 02 octombrie 2017 - 18:01

Corina, aplicatia nu primeste informatii in cazul in care din diverse motive lipseste un vehicul din traseu. In acest caz, se afiseaza doar graficul (time table), adica cand ar trebui sa vina. Atunci cand un vehicul pleaca de la capat si iese din asa zisa "zona de excludere", incepe sa fie afisat in aplicatie si pe panouri, asta desigur daca tot echipamentul de la bordul vehiculului functioneaza corespunzator.
0

#511 Useril este offline   Demoiselle 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 04 octombrie 2017 - 16:32

Nu exista cumva vreun traseu alternativ prin care E3-ul sa poata ocoli macar o parte din aglomeratia de dimineata de pe Martirilor, fara sa ocoleasca statii? Mi se pare inadmisibil ca expresul care trebuie sa ajunga dimineata la statia Cluj la 8:17 sa ajunga defapt dupa 8:45...every single morning! :Facepalm_emote_gif: :plang:
1

#512 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 04 octombrie 2017 - 16:45

Pai primarul promitea, ca in maxim 2 saptamani se deschide circulatia pe 4 benzi pe Martirilor. Asta ar trebuii sa mai rezolve din problema.
1

#513 Useril este offline   qew 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 161

Postat 04 octombrie 2017 - 19:00

Si se mai mira unii de ce lumea alege masina si nu transportul in comun.Situatia cu E3-ul este penibila si este demult. Si scuza cu nu avem soferi e si mai penibila. Pe mine ca si calator nu ma intereseaza motivul, ci doar ce se vede. De scuze lumea este satula.
1

#514 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 octombrie 2017 - 19:10

Pai, lumea spune ca:

Citeaza

aglomeratia de dimineata de pe Martirilor

provoaca aceasta situatie, deci ce ar putea face RATT ca sa evite statul in coloana? :intrebare: Cu ce ar ajuta in situatia data un numar mai mare de vehicule cu soferii aferenti?
0

#515 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 04 octombrie 2017 - 21:43

Hai Florin, ca stii si tu unde se bate.
Daca ar fii indeajuns de multi soferi/vatmani, si s-ar asigura un orar decent pe majoritatea liniilor, sau macar pe cele mai importante, in 2-3 ani, oamenii ar mai renunta la masini, si astfel s-ar mai fluidiza si traficul. Dar cand tu tai din linii, si scoti MTC-uri, la ce te astepti.

Sa nu uitam ca la sfarsitul aniilor 90 inca aveam 14 vehicule pe 33... Acuma avem 5-6. Deci despre ce vorbim noi aici?
0

#516 Useril este offline   Alexandra-ioana 

• Membru începător
  • Pip
  • Postari: 1
  • Inregistrat: 04 octombrie 17

Postat 04 octombrie 2017 - 21:59

Buna seara, este o lipsa mare de respect ceea ce mi s-a intamplat astazi...oricat de aglimerat ar fi traficul nu mi se pare normal sa astept 2 ore si 15 minute, am ajuns in statia din complex la Ora 14:30, pe panou scria ca E3 va ajunge la 14:46 dar nu a ajuns, urmatoarea sosire trebuia sa fie la 15:26 si surpriza nici atunci nu a ajuns, am continuat sa astept sa vad pana unde se merge cu lipsa asta de respect si ce credeti a ajuns abea la ora 16:45...serios?! Asta nu mai tine de aglomeratia traficului, girociana a trecut in intervalul Acesta de mai bine de 4 ori, ei de ce pot?!?! Si nu mi se pare normal sa fiu nevosità sa platesc girociana cand deja platesc E3...vad ca nu sunt singura care se plange si cred ca ar fi frumos sa se rezolve ceva nu doar sa se dea vina pe trafic, nu e normal, e de nedescris, deja ma trezesc cu frica dimineata ca nu ajung la timp si dupamasa ca o sa stau obosita prin statii in loc sa ajung acasa! Va rog frumos sa faceti ceva, nu conteaza cati oameni merg cu acel expres, si noi platim la fel ca cei care merg cu 15,16 etc...
3

#517 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator

Postat 04 octombrie 2017 - 22:01

Puteti copia acest mesaj, si direct face o sesizare online (link sus). Este calea corecta pentru reclamatii!
0

#518 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 04 octombrie 2017 - 23:49

Vezi postareacseh_17, la 04 octombrie 2017 - 21:43, a spus:

Deci despre ce vorbim noi aici?

Pai, cred ca despre orasul santier, in care nu mai poti circula ca un om normal, indiferent daca te afli in autoturismul personal sau in MTC.
0

#519 Useril este offline   FerraryTm 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 1258
  • Inregistrat: 08 ianuarie 11
  • Interese:Formula 1
    Tramvaie
    Autobuze
    Troleibuze
    Poze
    Filme
    Jocurii
    Distractia

Postat 05 octombrie 2017 - 00:30

@Florin.B RATT Si daca nu ar fii ORASUL SANTIER pe cine am mai fii putut da vina ?
Totusi eu zic ca e un pas inainte ca se construiste, ca daca nu s-ar construi sunt super mega convins ca lumea ar zice "Uite domnule ca nu se face mai nimic in orasul acesta" concluzia mea este "Romanul niciodata nu o sa fie multumit"
1

#520 Useril este offline   Demoiselle 

• Membru autentic
  • PipPipPip

Postat 05 octombrie 2017 - 06:43

Vezi postareaFlorin.B RATT, la 04 octombrie 2017 - 19:10, a spus:

Pai, lumea spune ca:

provoaca aceasta situatie, deci ce ar putea face RATT ca sa evite statul in coloana? :intrebare: Cu ce ar ajuta in situatia data un numar mai mare de vehicule cu soferii aferenti?

Eu am intrebat in ideea in care Giroceana pare sa circule fara mari intarzieri, din ce mi-au zis prietenii care folosesc autobuzele lor. Deci se poate, chiar si pe Martirilor. De aia ma gandeam ca poate este ceva traseu ocolitor. E deja frustrant rau de tot sa circuli cu E3-ul. Daca ala de 8:17 vine defapt la 8:45-8:50...la cat ajunge la Cluj cel de 8:56? :Facepalm_emote_gif:
0

Arata acest topic

• (31 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou