1. Şoferul de pe "intervenţie", cel care se nimereşte să fie pe tură.
2. Unul dintre mecanicii "mopişti", aflaţi în garaj.
Nimeni nu se îndură să le facă un minim instructaj, sau să le prezinte o hartă a traseului. Li se pun în braţe tabelele, şi li se spune: - Roiu' la muncă.
Nu intră în atribuţiunile lor să cunoască la perfecţie traseele. De ce nu se încumetă unul dintre cei responsabili cu această sarcină, să-i îndrume?
Să vă mai spun că nici dispecerii de la garaj sau centralul, nu au habar de ultimele modificări de trasee? Practic, nu este vina lor, ci a celor care nu-i informează.
Atunci când se deschide o nouă linie, sau se modifică una existentă, eu am avantajul de a afla din timp de pe forum, sau din presa online. Am şansa de a consulta hărţile actualizate, denumirile străzilor schimbându-se mai ceva ca şosetele. Vă mai întreb şi pe voi.
Ce se fac şoferii care nu au acces la internet? Ei se prezintă dimineaţa la servici, li se serveşte pe stomacul gol un grafic şi o descriere a traseului conţinând doar numele străzilor. Nu tu o hartă, nu tu o schiţă măcar. Am avut până de curând, un şef de coloană care printa acasă hărţile pe verso-ul graficelor. Pe cheltuiala lui. Drept mulţumită, a fost mutat la tramvaie.
Aceasta postare a fost editata de emilut: 08 august 2013 - 14:38