Wegmann, la 20 ianuarie 2015 - 21:40, a spus:
Nu prea cred. Pe bune, de cate ori ti se termina bateria fix langa Parcul Copiilor?
Dar daca o sa fie cate un "pom" in fiecare parc/piata/zona des circulata? ... astfel incat sa acopere o zona cat mai mare si sa creasca probabilitatea de a ti se termina bateria in apropierea unui "pom"!?
Cand am spus ca se vor raspandii nu m-am gandit ca doar in Parcurile Copiilor din tara vor fi instalate ci ca vor mai fi si in alte locuri/orase din tara, adica in zone circulate si de recreere. Ma bazez pe faptul ca foarte multe administratii din vest se preocupa de implementarea energiei verzi la o scara cat mai mare (la iluminat, in locuri de incarcat masinile electrice, unele chiar gratuit, ...) pe langa asta se creeaza tot mai multe zone cu wireless, chiar transport in mijloacele de transport in comun. Noi de ce nu am face acelasi lucru in viitor?
Pana la urma chiar daca nimeni nu isi incarca aparatele acolo, totusi vor fi foarte multi care vor folosi wi-fi-ul.
Poate in viitor se va dovedii inutila investitia, dar daca nu va fi asa atunci vom fi iar primul oras din tara care a avut asa ceva, pemiera.
Situatia e aceasi cu multe alte premiere, unele de importanta majora (dar care la momentul premierei era doar ceva nou fara a i se cunoasta clar eficienta) si cu siguranta un numar mult mai mare de premiere care s-au dovedit nesemnificative si au fost uitate.