Investitii diverse De mica anvergura
Postat 25 octombrie 2015 - 19:39
Postat 26 octombrie 2015 - 13:36
„Toata investitia, suta la suta, este privata, a Constructim. Primaria Timisoara n-are nicio treaba. Conditiile impuse de ei au fost sa gestioneze ADP, ca are experienta, dar mie chestia asta imi da cosmaruri. Ei incaseaza 25% din venituri, dar lucrand la stat pe ei nu-i intereseaza asta. Eu am facut drumul Berwanger pe banii mei, desi trebuiau sa il faca ei. Am pus 1,7 milioane de lei ca sa-l extind”, ne-a mai spus Perescu.
sursa OT
apoi au venit cu propunerea de extindere (neaprobata inca):
„Avand în vedere durata mare de funcţionare a imobilului rezultat (parcaj public subteran), raportat la indicatorii valorici constând în valoarea investiţiei, venituri şi costuri, valoarea actualizată netă, durata de recuperare a investiţiei, randamentul economic actualizat, se poate concluziona că o astfel de construcţie cu destinaţie exclusivă de parcare nu este rentabilă în contextul economico-financiar actual din ţara noastră.
...
Construcţiile ar urma să fie realizate integral pe cheltuiala Constructimului, iar SC Drumuri Municipale ar urma să încaseze 0,50% din veniturile realizate.
sursa tion
Postat 02 noiembrie 2015 - 15:11
Sheraton caută locaţiile potrivite pentru extindere în Cluj-Napoca şi Timişoara
Postat 02 noiembrie 2015 - 19:51
Postat 17 noiembrie 2015 - 10:14
Citeaza
.... pentru IMS PARK DEVELOPMENT SA
Ştefan Cel Mare nr.58 ; str. Eroilor nr. 38, str. Eroilor nr. 32
obţinere A.C.-Lucrări de tip h) - Construcţii industriale - Desfiinţare construcţii existente.
CU primaria tm

Postat 04 decembrie 2015 - 14:04

Padurea verde, Muzeul satului si gradina Zoo ar trebui sa fie o zona de agrement si relaxare pentru timisoreni, cu trasee prin padure, terenuri de sport si locuri de joaca...
Postat 07 decembrie 2015 - 11:56
Iar localul aflat acum pe terenul MSB va avea interdictie la vanzarea de bauturi alcoolice de la anu', cu alte cuvinte dispare concurenta...Motivatia ar fi incompatibilitatea alcolului cu muzeul, care apartine Consiliului Judetean al carui sef a fost pana acum 3 ani si ceva sus-pomenitul...
Dar nu cred ca este vreo legatura ...

Postat 14 decembrie 2015 - 00:41
Doppler, la 19 martie 2015 - 14:51, a spus:
CURTEA DE CONTURI A ROMANIEI
Bulevardul Republicii nr.12
Lucrari de tip a) Constructii pentru institutii/servicii - Construire cladire(sediu) in regim de inaltime S+P+3E, conf.PUZ aprobat prin HCL 252/2011.Sdpropusa=1792mp;Scpropusa=461mp.Zona C
ac primaria tm
Doppler, la 19 martie 2015 - 19:08, a spus:

Se pare ca nu se face in curtea Directiei pentru Protectia Copilului:

Postat 14 decembrie 2015 - 09:53

Astia au primit acord de mediu pentru o cladire cu 3 etaje intre pomi dar Nepi este tinuta in sah cu o linie de tramvai pe un bulevard cu 6 benzi...

Postat 14 decembrie 2015 - 12:22
Am fost de acord cu taierea copacilor din piata libertatii, dar aici nu mai pot fii. Aici e vorba de un parc nu de o piata, primaria nu mai avea teren in alta parte a orasului?
Postat 14 decembrie 2015 - 13:16
Foarte multe parcuri din oras au devenit parcuri in lipsa unor proiecte de interes public...S-au sadit pomi in trecut pe aceste terenuri virane, iar acum cand acesti pomi au crescut si legile in domeniu au devenit restrictive in modul cel mai serios, orice initiativa de valorificare superioara a acestor terenuri devine de neacceptat...
Lucrurile nu ar trebui sa stea asa. Nu se pot construi diferite institutii publice la marginea orasului, nu se poate construi un sediu nou si adecvat al primariei la marginea orasului...Nu se poate construi un hotel (privat) de 5 stele la marginea orasului,...etc.,...
Am mai scris despre parcul din spatele Hotelului Continental ca el a devenit parc in mod provizoriu pana ce urma sa se construiasca noul centru civic al orasului (sediu de primarie, sala de spectacole si altele). Din acest motiv se si numeste (sau se numea) Parcul Civic...Iata ca anii au trecut si nimic nu s-a construit pe el iar azi daca s-ar initia un proiect pe acest parc, ar fi sfarsitul lumii...

La mijlocul lunii noiembrie a avut loc o actiune pe baza de voluntariat de plantare de 75 000 de puieti pe 15 hectare. S-au plantat 38 000 puieti pe 10 hectare, probabil si datorita numarului insuficient de voluntari...
Sunt curios cati dintre membri forumului, aparatori inversunati ai pomilor plantati oriunde si oricum au participat la aceasta actiune?
Nu-mi sariti in cap doar din populism ieftin ci cu argumente pertinente, daca le aveti?
Pe de alta parte sunt curios daca noua cladire a Curtii de Conturi va avea o fatada interesanta si spre calea ferata sau va fi pusa cu curu la ea...