cseh_17, la 03 iulie 2013 - 13:04, a spus:
Cred ca ati primit un raspuns, mai jos!
Sunteti dvs. si inca cativa care urat aceasta culoare... Si nu pentru ca ar fi urata, sau ca are legaturi cu echipa de fotbal. Radacinile sunt mult mai adanci si anume politice! Si aici este problema!
Cu tot

-u, dar sunt perfect deacord cu Raoul!
Poate mai sus am primit un raspuns!
Ti-as explica pe ungureste sau germana ca sa intelegi. Eu nu urasc aceasta culoare in sine, spun doar ca nu trebuie sa amestecam culorile lui Poli cu tramvaiele si firobuzele. Repet acest lucru pentru a nu stiu cata oara. Ce-i greu de inteles?
Am cerut sa-mi dati un exemplu de alt oras din vecinatate similar cu Timisoara in care aceste lucruri se amesteca. Nu mi-ati dat nici un exemplu pentru ca
el nu exista, pentru ca in alte orase traiesc oameni sanatosi la cap si nu obsedati ca orza...
Iar radacinile adanci de care pomenesti cred ca doar tu le sti pentru ca eu habar n-am la ce te referi. Si mai ales radacini politice!
Cred ca-i vorba de fabulatie! Te asigur ca atunci cand am ceva serios de spus o spun direct si nu cu dedesupturi. Si pe vremea comunistilor, care vi-s voua atat de "dragi", am vorbit, n-am tacut...
Referitor la ultima propozitie iti pot spune ca poti fi deacord cu toata Timisoara si eu sa fiu singur de cealalta parte si nu ma va deranja, atata timp cat cred cu tarie in idealuri si ca lucrurile se vor schimba. Doar tu si inca cativa credeti ca totul este batut in cuie. Cat de naivi puteti fi! De fapt si eu la varsta voastra tot naiv am fost! Din pacate!...
Dar, doar pentru faptul ca reusesc sa va pun sa ganditi mai profund, simt ca imi ating scopul pentru care stau pe acest forum. Restul va veni de la sine la timpul potrivit...Nu-mi fac probleme din acest punct de vedere...
Aceasta postare a fost editata de mile: 03 iulie 2013 - 23:37