STP Timișoara Forum: Investitii diverse - STP Timișoara Forum

Salt la continut

• (126 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Investitii diverse De mica anvergura Evaluare topic: -----

#301 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Grup: Moderatori
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11
  • Sexul:masculin

Postat 14 septembrie 2012 - 01:48

Vezi postareaMHN, la 14 septembrie 2012 - 00:57, a spus:

Mi se pare, sau iarasi au fost oprite lucrarile?!

Nu am vazut miscare, in afara de o persoana care contempla privelistea:

Imagine atasata: Uranus Plaza 15 - 13 septembrie 2012.JPG
0

#302 Useril este offline   cseh_17 

• Moderator
  • Postari: 12614
  • Inregistrat: 18 martie 08
  • Locatia:Bergisch-Gladbach / Köln

Postat 14 septembrie 2012 - 14:50

Vezi postareaMHN, la 14 septembrie 2012 - 00:57, a spus:

Mi se pare, sau iarasi au fost oprite lucrarile?!

Stii bine. Din auzitele unui localnic de prin zona, cica astia primesc banii pe reprize. Cand au bani se misca bine. Cand se termina, pauza.
0

#303 Useril este offline   MHN 

• Moderator
  • Postari: 6124
  • Inregistrat: 29 noiembrie 09
  • Locatia:Timisoara
  • Interese:Infrastructura & Investitii

Postat 14 septembrie 2012 - 15:26

Pacat ca o lungesc atata.
Sau poate asteapta vreo utopica revenire a pietei imobiliare...
0

#304 Useril este offline   Vali 

• Membru VIP**
  • Grup: VIP
  • Postari: 1531
  • Inregistrat: 04 noiembrie 08
  • Interese:Modeling feroviar, transportul in comun(in special trolebuzele :D)

Postat 14 septembrie 2012 - 18:43

Eu stau chiar vizavi de ele si din primavara nu au mai miscat o boaba, dar observ ca din cand in cand macaralele is in alte poziti le misca vantu oare?:eusa_think:
0

#305 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 14 septembrie 2012 - 21:33

In general da, macaralele sunt miscate de vant, insa poate in cazul de fata le-o fi schimbat intentionat pozitia, intr-un mod preventiv.
0

#306 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin
  • Grup: Admin
  • Postari: 30198
  • Inregistrat: 06 martie 08
  • Locatia:RATT

Postat 26 septembrie 2012 - 21:28

Niste poze de azi cu fostul stadion UMT. Nu stiu ce se construieste acolo, dar stadionul practic nu mai exista:

Imagine atasata: 2012-09-26 13.59.43.jpg Imagine atasata: 2012-09-26 14.00.04.jpg
0

#307 Useril este offline   aristotelro 

• Membru senior
  • Grup: Membri seniori
  • Postari: 388
  • Inregistrat: 15 noiembrie 11

Postat 27 septembrie 2012 - 12:58

Groaznic. Acolo pare ca s-a dat terenul pentru depozitare de moloz.
0

#308 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 27 septembrie 2012 - 14:07

Urmeaza faza a II-a din proiectul TermalUM Spa.
0

#309 Useril este offline   Wegmann 

• Membru Gold
  • Grup: Membru Gold
  • Postari: 2282
  • Inregistrat: 09 decembrie 08
  • Locatia:Erlangen/Nürnberg

Postat 28 septembrie 2012 - 16:55

Acvariu avem, "palate" la fel, insa mai lipsea ceva. Dupa cum zice Opinia Timisoarei vom avea si birturi prin parcuri. Ca astea mai lipseau. In rest avem de toate pt. Micul Istanbul!
0

#310 Useril este offline   Gygyman6 

• Membru Gold
  • Postari: 3164
  • Inregistrat: 07 ianuarie 09

Postat 28 septembrie 2012 - 17:16

Vezi postareaWegmann, la 28 septembrie 2012 - 16:55, a spus:

Micul Istanbul!

Dar de ce atata frustrare, noi acum retraim istoria :rad_masa: ,redevenim un pasalac turcesc, pentru ca dupa cum se pare ne prieste mai bine asta decat inovatiile aduse de imperiul "celalalt"(tramvai, iluminat stradal, parcuri frumos ornamentate etc etc).
0

#311 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 29 septembrie 2012 - 17:50

Citeaza

Primaria Timisoara vrea sa curete cladirile de graffiti cu gheata carbonica
Dacă nu putem face nimic pentru a-i opri, măcar să curăţăm ce lasă în urmă. Primăria Timişoara vrea să cureţe oraşul de graffiti folosind un sistem pe bază de gheaţă carbonică, testat zilele trecute la Grădina de Vară. Primarul Nicolae Robu le-a cerut totuşi poliţiştilor locali să fie necruţători cu cei pe care-i prind mâzgălind faţadele clădirilor.
Problema a fost ridicată în ședința de consiliu local de vineri, când viceprimarul Dan Diaconu a anunţat că a fost testat un nou sistem de curăţare a suprafeţelor cu graffiti bazat pe gheaţă carbonică, iar acestă tehnologie, folosită cu succes în alte ţări şi chiar în alte oraşe de la noi, spune edilul, funcţionează bine şi nu implică foarte mari costuri.

Deşi primarul Nicolae Robu a afirmat că a cerut Poliţiei Locale să fie „necruţătoare” cu cei care mâzgălesc faţadele clădirilor, unele dintre ele proaspăt refăcute, gardurile şi staţiile RATT, Diaconu le-a explicat aleşilor că e destul de greu ca „artiştii” să fie prinşi, pentru că toată operaţiunea are loc într-un timp foarte scurt.

„Am testat recent un sistem de curăţare pe bază de gheaţă carbonică. Ni s-a făcut o prezentare de către o firmă germană. Este un sistem uşor şi ieftin, urmează să primim oferta pe metru pătrat. (…) Curăţarea se face rapid şi uşor, a fost impresionantă demonstraţia, am facut-o la Gradina de Vară. (…) Vrem să stabilim momentan costurile. Este posibil să facem un contract cu o firmă”, a afirmat viceprimarul.

Dioxidul de carbon în stare solidă, gheaţa carbonică sau „gheaţa uscată”, după cum mai este cunoscut, este folosit şi pentru curăţarea monumentelor.

Scris de A.S. @ Tion
0

#312 Useril este offline   Andy 

• Moderator
  • Postari: 2521
  • Inregistrat: 29 iunie 10
  • Locatia:zona metropolitană
  • Interese:Timișoara și zona metropolitană

Postat 29 septembrie 2012 - 21:00

Parcare supraterană, parc şi bazin de înot în zona Ion Ionescu de la Brad din Timişoara

Primăria Timişoara va primi, în perioada următoare, prin Hotărâre de Guvern, un teren de 3,5 hectare în zona Ion Ionescu de la Brad. Pe acest teren, municipalitatea doreşte să construiască o parcare supraterană şi un parc pentru copiii din zonă. De asemenea, 6.000 de metri pătraţi din acest teren vor fi acordaţi Clubului Sportiv Şcolar nr.1 din Timişoara pentru construcţia unui bazin de înot.

Consilierii municipali au aprobat, vineri, în şedinţă extraordinară de plen, atribuirea unei suprafeţe de 6.000 de metri pătraţi către CSS nr. 1 Timişoara pentru construirea unui bazin de înot. Potrivit conducerii Primăriei Timişoara, pe suprafaţa rămasă, de aproximativ 29.000 de metri pătraţi se va construi o parcare supraterană şi un parc de agrement.

Terenul cu o suprafaţă totală de 34.524 de metri pătraţi, situat în zona Ion Ionescu de la Brad, se află în acest moment în proprietatea statului român, însă municipalitatea aşteaptă ca în perioada următoare să fie emisă o Hotărâre de Guvern prin care să intre în proprietatea acestei suprafeţe.

vest24.ro

0

#313 Useril este offline   MHN 

• Moderator

Postat 29 septembrie 2012 - 21:51

Foarte bine ca se discuta executia unor astfel de proiecte. Sper sa le si vedem materializate.
Insa acum imi vine in minte parcul existent in apropiere, adica pe strada Silistrei. Deci o problema majora la noi in tara, pe langa materializarea proiectelor, o reprezinta intretinerea, mai exact lipsa acesteia. Astfel, cand ma uit la acest parc, imi vine sa plang!

Ceea ce am vrut sa spun este ca vechea administratie a cheltuit milioane de lei pentru reamenajarea unor parcuri noi cand pentru intretinerea periodica a celor existente s-ar cheltui sume sensibil mai mici. Sper ca actuala administratie sa "nu cada in aceeasi capcana".
0

#314 Useril este offline   udar 

• Membru activ
  • Grup: * Membri activi *
  • Postari: 355
  • Inregistrat: 06 august 11

Postat 30 septembrie 2012 - 10:21

sunt satul de proiecte pe vorbe si foi cred ca a venit si vremea ca macar unele dintre ele sa intre si in executie............
speram ca acum cu noua conducere la primarie sa inceapa aceste proiecte, a trecut ceva timp si doar promisiuni si idei au fost lansate pana acum..........
eu stau chiar pe Silistra si eu doresc ca acel parc(teren verde) sa fie amenajat si intretinut ca parc cu verdeata si locuri de joaca , pentru conctructi cred ca locul cel mai indicat este pe strada I.I.de la Brad unde sunt terenurile fostelor .................pline de betoane, zona industriala, care trebuie curatata si facute proiecte de genul asta cu bazine de inot ,terenuri de tenis,basket,etc pentru activitati sportive culturale,etc..........
industria trebuie scoasa din oras in zonele speial facute in parcuri industriale...

:no:
vreau dezvoltare pe toate segmentele ...........
0

#315 Useril este offline   Pelbartus 

• Membru VIP
  • Grup: VIP
  • Postari: 733
  • Inregistrat: 29 aprilie 12

Postat 30 septembrie 2012 - 11:14

Despre ce teren de 3,5 h ar fi vorba pt parcare, parc si bazin? Ca nu imi pot da seama.

Unul din proiectele ce ar trebui dezvoltate in urmatorii 5 ani ar fi daramarea garajelor din zona blocurilor si transformarea zonei in parcare simpla sau spatiu verde, daca se poate construi undeva o parcare pe mai multe nivele.
Cand ajung in interiorul unui patrulater de blocuri si vad garajele acelea cu mult pietris, noroi si praf in jur, ma simt ca in lumea a 3a. Este si asta o sursa importanta de praf in oras.
0

#316 Useril este offline   Gank 

• Membru autentic
  • PipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 147
  • Inregistrat: 07 septembrie 11

Postat 30 septembrie 2012 - 19:42

Parca bazinele de inot ale lui madam Udrea erau bani aruncati aiurea, dar sa nu uitam ca foundurile europene in general pe asa ceva se dau. Este bine venita o astfel de investitie, dar sunt foarte sceptic la tot ceea ce spun autoritatile locale.
0

#317 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 13 octombrie 2012 - 19:33

Citeaza

Bega Shopping Center găzduieşte, de vineri, 12 octombrie, cel mai modern food court din Timișoara. Situat la etajul trei al centrului comercial din centrul oraşului, Bega Food Court găzduieşte cinci operatori în domeniul alimentaţiei, oferind 400 de locuri şi un ambient plăcut şi elegant.

Mâncăruri delicioase pentru toate gusturile din bucătăriile internaţionale vor fi asigurate de cei cinci operatori: Papri cu specific unguresc şi românesc; PepeNero – cu specific mediteraneean; Seafood cu specific pescăresc; Gyros şi Shaorma cu specific oriental şi Mariposa – un concept European de “sweets&coffee”. Locaţia de la Bega promite să fie una selectă, cele cinci firme prezente promit și meniuri pe care nu le mai servesc în alte locații din oraș.

“Avantajul acestui loc este acela că e foarte accesibil, situat în centrul orașului. Îi așteptăm pe elevi și studenți, notari și avocați, angajați din instituțiile publice și din firmele care își au sediul în această zona”, a declarat Emil Cristescu, președintele Bega Grup, la inaugurarea noii locaţii.

Sursa: Tion
0

#318 Useril este offline   dAImon 

• Membru activ
  • Postari: 3889
  • Inregistrat: 25 martie 08

Postat 31 octombrie 2012 - 22:20

Da, chiar mă gândeam că toată avocăţimea şi restul oamenilor legii din zonă vor găsi utilă investiţia. Văd că şi-au gândit corect targetul Păcat că parcarea centrului comercial e mică şi oricum plină la ore de vârf, degeaba ai locaţie centrală dacă nu poate veni omu' cu maşina (fiindcă n-are unde s-o parcheze).

Previziunea mea e că dacă ideea Food Court-ului se va dovedi în final păguboasă, Bega Shopping Center va dispărea. Foarte puţini clienţi au, din evaluearea mea ochiometrică - puţinii care intră n-o fac să cumpere, ci mai mult ca să facă window shopping cum se zice. Poate cei veniţi la Food Court vor impulsiona puţin şi vânzările restului magazinelor, deşi am ceva îndoieli.
0

#319 Useril este offline   Doppler 

• Moderator
  • Postari: 10598
  • Inregistrat: 14 februarie 11

Postat 01 noiembrie 2012 - 09:49

Citeaza

...cel mai modern food court din Timișoara. Situat la etajul trei al centrului comercial din centrul oraşului, Bega Food Court găzduieşte cinci operatori în domeniul alimentaţiei, oferind 400 de locuri şi un ambient plăcut şi elegant.
...

5 operatori? cel mai modern? poate cel mai exclusivist, clienti putini... :rad_masa:

Sfat gratuit pt Cristesti: Vindeti hardughia sau... faceti o parcare etajata in locul parcarii ADP cu bariere, cit magazinul bega de inalta, 1-2 subsoluri + P + 2-3 etaje. Pe baza bonului de la orice magazin parcare gratuita 1.5 ore (asa este in alte tari). Oricum cind o sa aveti peste drum zona exclusiv pietonala o sa fie nevoie de parcare etajata.

Aceasta postare a fost editata de Doppler: 01 noiembrie 2012 - 09:49

0

#320 Useril este offline   Florin.B RATT 

• STPT Forum Admin

Postat 01 noiembrie 2012 - 10:15

Parcarea aceea e ... ca si cand n-ar fi. Cred ca majoritatea masinilor sunt ale celor care lucreaza in zona, deci clientii n-au decat sa-si care cumparaturile pana la masina. E o frana de mana trasa in dezvoltarea afacerii respective si nu stiu de ce nu s-au luat masuri mai de mult.
0

Arata acest topic

• (126 Pagini)
  • +
  • « Prima
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou